![]() |
2010.01.05. 23:21
Bacsek írta:Oroszlan írta:Bacsek írta:simi64 írta:Jöhet a Balcsi!
Velencei találkozó mi lenne ha balatonfüredivé avanzsálna ITTTT
Jacko és Levi már jártak itt
Csak ehhez a május vége a víz hőmérséklete miatt lehet kicsit korai, viszont a június közepe már jó lehet.
Részegen majdnem mindegy a vízhőfokEgyébként tavaly sem sokan fürödtek a velencei tóban
![]()
Miattam tolodhat az időpont, csak egyenlőre egyáltalán véleményeket várok. Az árakat még nem kell nézni azt elintézem.
2010.01.05. 23:24
Oroszlan írta:Bacsek írta:Oroszlan írta:Bacsek írta:simi64 írta:Jöhet a Balcsi!
Csak ehhez a május vége a víz hőmérséklete miatt lehet kicsit korai, viszont a június közepe már jó lehet.
Részegen majdnem mindegy a vízhőfokEgyébként tavaly sem sokan fürödtek a velencei tóban
![]()
Miattam tolodhat az időpont, csak egyenlőre egyáltalán véleményeket várok. Az árakat még nem kell nézni azt elintézem.
Köszönjük szépen ...
Rendes gyerek vagy ...
De a végén se mondd meg mennyi volt, miután eljövünk majd onnét ...
Az a lényeg, intézd el ...
2010.01.05. 23:26
2010.01.05. 23:35
simi64 írta:lepke írta:Bacsek írta:simi64 írta:Jöhet a Balcsi!
Helo
Nem lehetne a Fertő tóhoz![]()
üdv zoli
Le lehet szállni rólam!![]()
Megígértem hogy megyek!
2010.01.05. 23:49
2010.01.06. 13:57
2010.01.06. 14:10
2010.01.06. 15:01
Att530d írta:Hát, remélem füreden több kemping van, amelyikben én voltam tavaly, az koszos, drága és átverős volt. De tartanánk már ott, hogy a kempingről vitatkozzunk!
Az lenne jó, ha több területen, a környékbeli tagok szerveznének találkozókat, mert a helyismeret is fontos, mindíg lenne, akinek éppen az közel van és másoknak is lenne alkalma bizonyítan, hogy nem csak pár km-t tud autózni egy találkozóért. Azért vannak törökmezőn találkozóink, meg azért volt az évbúcsúztató ott és akkor, mert ezt megszervezték nekünk. Persze kereshetünk helyet, ami mindenkinek kb. ugyanannyira messze van, de nem biztos, hogy ilyet találunk. Nyáron a balcsi vagy velencei tó, pest környékén törökmező is hagyományos. Sajnos az ország keleti és déli részében ritkábbak a találkozók.
Én szívesen elmegyek arrafelé is, ha éppen ráérek. Remélem sokan vagyunk így.
2010.01.06. 15:25
2010.01.06. 16:41
2010.01.06. 16:45
LeviM5 írta:Szerintem nem az akarással van gond, hanem az anyagiakkal, én kimondom!
Négy tali/év, biztos sokan nem engedhetik meg maguknak, családdal, komplett x Ft negyedévenkénti kiadásnak.
Ha már 3000 Ft sok, vagy bontott lengőkar kell, futózott gumik stb...
Nem beszélve arról hogy rajtam kívül SENKI nem akar havi 1000-2000 Ft-ot egy közös E39 klub számlára befizetni!!!!
Pedig már többször írtam, hogy szerintem kéne!
Szóval hagyjuk a pics@ba az akarást, mert ideges leszek!!!!Én például M6-ost akarok...
Ja, és nem mindneki vállalkozó, hogy akkor megy mikor akar. Alkalmazottként beosztásod van, előre fixálva mikor veszed ki a szabit, a legtöbben kari elött-közben és nyáron veszik ki.
Gondolom egy tali miatt nem fog felmondani a munkahelyen, hogy elmehessen.
2010.01.06. 16:48
lepke írta:LeviM5 írta:Szerintem nem az akarással van gond, hanem az anyagiakkal, én kimondom!
Négy tali/év, biztos sokan nem engedhetik meg maguknak, családdal, komplett x Ft negyedévenkénti kiadásnak.
Nem beszélve arról hogy rajtam kívül SENKI nem akar havi 1000-2000 Ft-ot egy közös E39 klub számlára befizetni!!!!
Szóval hagyjuk a pics@ba az akarást, mert ideges leszek!!!!Én például M6-ost akarok...
Ja, és nem mindneki vállalkozó, hogy akkor megy mikor akar. Alkalmazottként beosztásod van, előre fixálva mikor veszed ki a szabit, a legtöbben kari elött-közben és nyáron veszik ki.
Helo
Ha valaki nem tud annyit elérni a Munkahelyén hogy fél évvel előtte odaszól hogy Szombaton nem megyek
be dolgozni AZT csak sajnálni tudom
A Talik általában hétvégén vannak amikor nem kell dolgozni
üdv zoli
2010.01.06. 16:55
Celtic írta:lepke írta:LeviM5 írta:Szerintem nem az akarással van gond, hanem az anyagiakkal, én kimondom!
Helo
Ha valaki nem tud annyit elérni a Munkahelyén hogy fél évvel előtte odaszól hogy Szombaton nem megyek
üdv zoli
Ezen kivűl, 4 ből 3db 1 napos!!! csak a nyári füredi lenne 2 napos.
2010.01.06. 16:55
2010.01.06. 17:01
Celtic írta:Tavaszi tali: Visegrád
Visegrád, gyönyörű táj, élvezni a tájat már jóidőben! közös kajálás, beszélgetés talán bobozás vagy várnézés vagy csak lazulás.
Nyári tali: Balatonfüred
Az egyetlen 2 napos tali lenne az évben, ahol szállást is fizetni kell, viszont az egyik legjobb lenne mivel inni is lehetne nyugodtan
Őszi tali: Török-mező
Szokásos sütögetős beszélgetős
Téli tali: Budapest
Talán új hely, régi társaság új arcokkal..
az 1 naposokon ugyan úgy kellene a kajádat fizetni magadnak mint bármelyik napon az évben.
tehát csak az útiköltség lenne több... viszont ha már kocsija van az embernek és bmw és jönne, az azt az útiköltséget ki fogja fizetni.
tankolás miatt, pedig előtte lévő napokban lelehet mondani a cigiről vagy a kis piálásról vagy bármi nemű dologról és máris megspórolta az ember. Persze lehet mondani, hogy nem akar lemondani arról az ember, meg milyen jogon kérjük hogy mondjon le, de akkor meglehet kérdezni, hogy akar jönni vagy sem. Mivel nem kötelező részt venni ezeken a talikon, hanem tényleg pihenni, szórakozni megy az ember... szóval tényleg minden az akarásról szól.
2010.01.06. 17:18
lepke írta:Celtic írta:Tavaszi tali: Visegrád
Visegrád, gyönyörű táj, élvezni a tájat már jóidőben! közös kajálás, beszélgetés talán bobozás vagy várnézés vagy csak lazulás.
Az egyetlen 2 napos tali lenne az évben, ahol szállást is fizetni kell, viszont az egyik legjobb lenne mivel inni is lehetne nyugodtan
az 1 naposokon ugyan úgy kellene a kajádat fizetni magadnak mint bármelyik napon az évben.
tehát csak az útiköltség lenne több... viszont ha már kocsija van az embernek és bmw és jönne, az azt az útiköltséget ki fogja fizetni.
tankolás miatt, pedig előtte lévő napokban lelehet mondani a cigiről vagy a kis piálásról vagy bármi nemű dologról és máris megspórolta az ember. Persze lehet mondani, hogy nem akar lemondani arról az ember, meg milyen jogon kérjük hogy mondjon le, de akkor meglehet kérdezni, hogy akar jönni vagy sem. Mivel nem kötelező részt venni ezeken a talikon, hanem tényleg pihenni, szórakozni megy az ember... szóval tényleg minden az akarásról szól.
Helo Gyuri
Ugy kell csinálni![]()
![]()
Leírod a HELYSZINT a pontos DÁTUMOT és kész
nem kell ezzel sokat foglalkozni,akkor tudnak előre tervezni
üdv zoli
2010.01.06. 17:31
e39chip írta:lepke írta:Celtic írta:Tavaszi tali: Visegrád
Helo Gyuri
Ugy kell csinálni![]()
![]()
Leírod a HELYSZINT a pontos DÁTUMOT és kész
nem kell ezzel sokat foglalkozni,akkor tudnak előre tervezni
üdv zoli
Keményen Zoli, keményen!!![]()
Tény is való, hogy aki akar az így is-úgy is elmegy!
2010.01.06. 18:09
2010.01.06. 18:09
Bacsek írta:Celtic írta:lepke írta:LeviM5 írta:Szerintem nem az akarással van gond, hanem az anyagiakkal, én kimondom!
Helo
üdv zoli
Ezen kivűl, 4 ből 3db 1 napos!!! csak a nyári füredi lenne 2 napos.
Akkor maradnak az anyagiak...mint ok
2010.01.06. 18:14
LeviM5 írta:Ok, legyenek fix időpontok.
A balatonira a május vége maradhat, előszezon, nincs tömeg, szerintem jó.
A visegrád szuper ötlet!