![]() |
2011.05.29. 20:52
lepke írta:MChris írta:videóhoz mit szóltok amin Balu van amikor önti ki a sört?![]()
Helo
Azonnal KÉRJÜK felrakni az Oldalra
2011.05.29. 20:53
simi64 írta:MChris írta:videóhoz mit szóltok amin Balu van amikor önti ki a sört?![]()
Inkább a szemem folyjon ki
2011.05.29. 20:57
admin írta:Jó volt a tali de ha nem 15-16°-van akkor még jobb lett volna![]()
Köszönöm a nyugati különítménynek a kaja meg hívást nagyon finom volt![]()
Gabi akkor jól mondta a fiad hogy ma bulizunk![]()
Simi te nyerted az alkatrész felismerő versenyt?Még jó hogy segítettem
2011.05.29. 21:00
Jerry írta:LeviM5 írta:Tegnapi rosszidő ellenére jó volt a tali, és köszönjük a szervezőknek!
Melegvizes medencében, sörözés-borozás-fütyülőzés és nagyon jó társaságban töltöttük az estét.
Gyönyörű napsütésre ébredtünk ma! Egész délelőtt fürdés, napozás. A büfé is kinyitott.
Igazán szép helyszínt választott a szervezőség!![]()
Pár kép:
Levi!
A határ túloldalán és pont tegnap volt BMW találkozó?!![]()
Na, már csak a rendszámokból gondolom...
Remélem azért beugrottál Pocilaciékhoz is!
2011.05.29. 21:03
LeviM5 írta:Jerry írta:LeviM5 írta:Tegnapi rosszidő ellenére jó volt a tali, és köszönjük a szervezőknek!
Melegvizes medencében, sörözés-borozás-fütyülőzés és nagyon jó társaságban töltöttük az estét.
Gyönyörű napsütésre ébredtünk ma! Egész délelőtt fürdés, napozás. A büfé is kinyitott.
Igazán szép helyszínt választott a szervezőség!![]()
Pár kép:
Levi!
A határ túloldalán és pont tegnap volt BMW találkozó?!![]()
Na, már csak a rendszámokból gondolom...
Remélem azért beugrottál Pocilaciékhoz is!
Ez jó!
Néha nem tudtuk hol is vagyunk, ezt többen is megjegyezték. Elég aktívak a szomszédok is ha BMW-ről van szó.
2011.05.29. 21:06
simi64 írta:
Egész úton hazafelé azon gondolkodtam, hogy' tudom majd papírra vetni az M5-érzést.
Hát nem tudomLehetetlen!
Át kell élni, leírhatatlan.
A fizikaórán tanultakon azért most így 35 év után elgondolkoztam. Talán mégsem úgy van minden, ahogyan azt tanították.
Az is lehet, hogy a bajorok hiányoztak ezen órákról![]()
Vajon hogyan képes az úton maradni![]()
Egyre több megválaszolhatatlan kérdés kering a fejemben
2011.05.29. 21:38
LeviM5 írta:simi64 írta:
Egész úton hazafelé azon gondolkodtam, hogy' tudom majd papírra vetni az M5-érzést.
Hát nem tudomLehetetlen!
Át kell élni, leírhatatlan.
A fizikaórán tanultakon azért most így 35 év után elgondolkoztam. Talán mégsem úgy van minden, ahogyan azt tanították.
Az is lehet, hogy a bajorok hiányoztak ezen órákról![]()
Vajon hogyan képes az úton maradni![]()
Egyre több megválaszolhatatlan kérdés kering a fejemben
Örülök, akkor felvan adva a lecke.![]()
Ilyenkor nekem a G-senzor jut eszembe, ami kenést ad kanyarban, amit Jako nyomozott ki.
Iszonyat erőhatások lehettek mikor mentünk, ez a bajor technika, mi?![]()
Siminek átjött az M-Power feeling!
2011.05.29. 21:48
simi64 írta:lepke írta:Helo
Ahogyan látom mindenki JÓL érezte magát
Simi barátom kupát is nyertgratulálok neki
A többi képet hol tudom megnézni
Egy (( linket )) dobjon már valaki
Én elküldtem Neked Pü-ben
2011.05.29. 22:07
MChris írta:simi64 írta:MChris írta:videóhoz mit szóltok amin Balu van amikor önti ki a sört?![]()
2 üveggel is kiöntött
2011.05.30. 05:45
XenonBalazs írta:MChris írta:simi64 írta:MChris írta:videóhoz mit szóltok amin Balu van amikor önti ki a sört?![]()
2 üveggel is kiöntött
Na tessék, de azért bele ittam, és látszott, hogy mennyire sajnálom nem?
2011.05.30. 07:18
BMWFUN írta:Pocilacinak és brigádjának köszönjük a kiváló szervezést!![]()
A kemény magot a hideg és az eső sem tudta megfutamítani.
A vetélkedők mókásra sikerültek, ezt szerintem a lehetett érezni a hangulaton is.![]()
Ezek a konvojban vonulások mindig olyan jól esnek a szívemnek. Ilyenkor még a szokottnál is jobb érzéssel terelem a lovakat.
Az esti "ereszdelahajamból" "családi okok" miatt kimaradtam, de egészségetekre utólag is!
A tótok tényleg elég szép számmal felvonultak és többen nem akármilyen példányokkal.
Köszönöm mindenkinek aki eljött, ezzel jelezve, hogy nem fáradoztak hiába a szervezők!
Jövőre talán ugyanekkor ugyanitt! MÉG ILYET!!!
2011.05.30. 08:48
MChris írta:XenonBalazs írta:MChris írta:simi64 írta:MChris írta:videóhoz mit szóltok amin Balu van amikor önti ki a sört?![]()
2 üveggel is kiöntött
Na tessék, de azért bele ittam, és látszott, hogy mennyire sajnálom nem?
Tisztán,de legalább az üvegeket elvitted
2011.05.30. 14:48
2011.05.30. 15:01
Schnitzer írta:Tényleg jó volt ez így elsőre,és egyedül szervezve Laci" Köszönet mindenki nevéből szerintem aki ott volt.Az idő megint ellenünk volt,mint mindig mikor találkozó van.De ettől eltekintve jó volt
Remélem te is meg aki ott volt, elégedett voltál a kis driftes csapattal akik eljöttek,és megkocsikáztattak néhány embert.Nekik is köszi.
Meg akkor nem utolsó sorban:M.Crisék,Leviék,meg 520 ds Gabiéknak a grilles kis ebéd meghívásért meg amúgy is........![]()
Laci jövőre is megyünk ha lesz még kedved szervezni egy második talit.![]()
2011.05.30. 15:25
2011.05.30. 22:02
2011.05.30. 22:04
simi64 írta:BMWFUN írta:Pocilacinak és brigádjának köszönjük a kiváló szervezést!![]()
A kemény magot a hideg és az eső sem tudta megfutamítani.
A vetélkedők mókásra sikerültek, ezt szerintem a lehetett érezni a hangulaton is.![]()
Ezek a konvojban vonulások mindig olyan jól esnek a szívemnek. Ilyenkor még a szokottnál is jobb érzéssel terelem a lovakat.
Az esti "ereszdelahajamból" "családi okok" miatt kimaradtam, de egészségetekre utólag is!
A tótok tényleg elég szép számmal felvonultak és többen nem akármilyen példányokkal.
Köszönöm mindenkinek aki eljött, ezzel jelezve, hogy nem fáradoztak hiába a szervezők!
Jövőre talán ugyanekkor ugyanitt! MÉG ILYET!!!
Boti már jóval nagyobb "fun", mint az apja![]()
A kékszemű kissrác úgy ült a porontytrónban, mint akinek esze ágában nincs kiszállni, mindkét kezében BMW. Egy fotó erejéig is csak a fater kitartó közbenjárásával tudtuk kiimádkozni őket a kezei közül.
Aranyos.
Apja fia.
Igazi kis BMWFUN![]()
2011.05.31. 08:24
2011.05.31. 16:39
jackson írta:Csak hogy milyen érzés volt a legjobban a fiamon keresztül tudom leírni.
Megyünk a ismerősök felé erre közli: Otthon majd előveszem a BMW-imet és majd játszok olyat mint amit a narancs színű BMW (a drifter) csinált. De nem olyat mint amilyet a fekete (mert az hangos volt és fogta a két fülét az anya nyakában).
Haza érünk este kipakolás egy halom BMW a gyerekszoba padlóján. "Nézd apa BMW-találkozó van".![]()
![]()
Jackson, aki beszámol
2011.05.31. 17:34