![]() |
2011.05.25. 22:09
2011.05.27. 06:33
orvil írta:csunyan eltunt vagy 10 oldal
2011.05.27. 12:42
2011.05.27. 14:55
Cyri írta:madox írta:XenonBalazs írta:Ma beszéltem Bacsekkal... Megemlítette a talit, és látatlanba azt mondom, ez nem olyan társaság, mint az e39.hu. ( kicsit bólogatott a telefon másik végén úgy éreztem )
Nem vagyok kíváncsi a mű mayerekre eleget látok a szomszédomban egy E akárhányas régi 3-as cupe-t, és a srác nagyon veri a nyálát. Nem ezért megyünk talira, hanem azért, hogy jót beszélgessünk, és megnézzük a másik autóját, ha újított rajta, akkor azt megcsodáljuk és örüljünk mások fejlesztéseinek, valamint mások ötleteit, jó tanácsait megfogadjuk.
Szóval akkor hányan jönnek a klubból? ( Mi csak akkor megyünk, ha klubos barátaink is jönnek, mert nem szeretnék több helyre tartozni, lehet hülyeség, amit gondolok, de itt jól érzem magam, és a társaság is kiváló.
Én biztosan ott leszek mint mindig ! Nem akarok megsérteni senkit de a vadkerti tali a legjobb kis hazánkban, a legnívósabb a legnagyobb létszámmal....a legtöbb bömössel....nagyívben rátojok, hogy ki rendezi és ,hogy hogy áll hozzá, én eddig mindig jól éreztem magam ott![]()
Alapjában a különbség talán a korosztály :
Míg itt a 39-en a mag úgy gondolom 30 felett van vagy a 40-hez közel, a poweresek inkább suhancok még, tinik vagy 20-on évesek![]()
Az, hogy a klubok között ellentét van, vagy nincs összetartás, tipikus magyar jelenségÍgy lehet, hogy 3-4 különböző fórum is tart találkozókat külön-külön !
Voltam már minden fajtán és igazából mindegyik jó volt
Jól beszélsz Madox! Szoktalak látni, te voltál tavaly a Zamárdi talin is ugye? Minden évben megcsodálom a vasadat! Gyünyörű darab, grat. hozzá!
2011.05.27. 17:13
madox írta:Cyri írta:madox írta:XenonBalazs írta:Ma beszéltem Bacsekkal... Megemlítette a talit, és látatlanba azt mondom, ez nem olyan társaság, mint az e39.hu. ( kicsit bólogatott a telefon másik végén úgy éreztem )
Nem vagyok kíváncsi a mű mayerekre eleget látok a szomszédomban egy E akárhányas régi 3-as cupe-t, és a srác nagyon veri a nyálát. Nem ezért megyünk talira, hanem azért, hogy jót beszélgessünk, és megnézzük a másik autóját, ha újított rajta, akkor azt megcsodáljuk és örüljünk mások fejlesztéseinek, valamint mások ötleteit, jó tanácsait megfogadjuk.
Szóval akkor hányan jönnek a klubból? ( Mi csak akkor megyünk, ha klubos barátaink is jönnek, mert nem szeretnék több helyre tartozni, lehet hülyeség, amit gondolok, de itt jól érzem magam, és a társaság is kiváló.
Én biztosan ott leszek mint mindig ! Nem akarok megsérteni senkit de a vadkerti tali a legjobb kis hazánkban, a legnívósabb a legnagyobb létszámmal....a legtöbb bömössel....nagyívben rátojok, hogy ki rendezi és ,hogy hogy áll hozzá, én eddig mindig jól éreztem magam ott![]()
Míg itt a 39-en a mag úgy gondolom 30 felett van vagy a 40-hez közel, a poweresek inkább suhancok még, tinik vagy 20-on évesek![]()
Az, hogy a klubok között ellentét van, vagy nincs összetartás, tipikus magyar jelenségÍgy lehet, hogy 3-4 különböző fórum is tart találkozókat külön-külön !
Jól beszélsz Madox! Szoktalak látni, te voltál tavaly a Zamárdi talin is ugye? Minden évben megcsodálom a vasadat! Gyünyörű darab, grat. hozzá!
Igen, ott voltunk, és kösz a dícsérő szavakat, legközelebb remélem személyesen is beszélünk....
2011.05.27. 17:16
peteeqe írta:Én már alig várom a soltvadkerti talit, tavaly sajna csak zamárdiba mentem, de tény hogy ez a legnagyobb tali
2011.05.27. 20:45
Cyri írta:peteeqe írta:Én már alig várom a soltvadkerti talit, tavaly sajna csak zamárdiba mentem, de tény hogy ez a legnagyobb tali
Szia Peteeqe! Akkor veled dumáltam tavaly Zamárdiba??
2011.05.28. 10:25
Cyri írta:madox írta:Cyri írta:madox írta:XenonBalazs írta:Ma beszéltem Bacsekkal... Megemlítette a talit, és látatlanba azt mondom, ez nem olyan társaság, mint az e39.hu. ( kicsit bólogatott a telefon másik végén úgy éreztem )
Igen, ott voltunk, és kösz a dícsérő szavakat, legközelebb remélem személyesen is beszélünk....
Akkor találkozunk Vadkerten biztos megismersz majd mert E39 klubos pólóban leszek ha nem max az autóról. Melyik nap mész? Kecskemétről indul valami konvoj? Mi Pénteken indulunk Szegedről.
2011.05.28. 13:16
peteeqe írta:Cyri írta:peteeqe írta:Én már alig várom a soltvadkerti talit, tavaly sajna csak zamárdiba mentem, de tény hogy ez a legnagyobb tali
eeeigen
2011.05.28. 13:47
Cyri írta:peteeqe írta:Cyri írta:peteeqe írta:Én már alig várom a soltvadkerti talit, tavaly sajna csak zamárdiba mentem, de tény hogy ez a legnagyobb tali
eeeigen
Na és akkor kész van már a fekete vese??![]()
2011.05.28. 13:58
peteeqe írta:Cyri írta:peteeqe írta:Cyri írta:peteeqe írta:Én már alig várom a soltvadkerti talit, tavaly sajna csak zamárdiba mentem, de tény hogy ez a legnagyobb tali
eeeigen
Na és akkor kész van már a fekete vese??![]()
de még milyen fekete... karbon![]()
elkezdtem foglalkozni a karbonfóliával
2011.05.31. 23:04
2011.06.05. 14:00
2011.06.05. 18:22
2011.06.05. 20:09
touring írta:Ha nem melózok lehet elugrok én is. Keletről jön valaki? Mehetnénk konvojban
2011.06.06. 10:16
peteeqe írta:touring írta:Ha nem melózok lehet elugrok én is. Keletről jön valaki? Mehetnénk konvojban
itt nézd meg: konvoj fórum
2011.06.06. 16:43
Szkubi-ka írta:peteeqe írta:touring írta:Ha nem melózok lehet elugrok én is. Keletről jön valaki? Mehetnénk konvojban
Helló Srácok!!!
Mi is megyünk páran(fórum és nem fórumozóval)a Kasza által hirdetett konvojjal.
De amit írni akarok az az ,hogy ott jó lenne összefutni netán valahogy 1 kupacba PARKOLNI![]()
![]()
![]()
![]()
ott tali![]()
![]()
![]()
![]()
2011.06.06. 17:17
Cyri írta:Szkubi-ka írta:peteeqe írta:touring írta:Ha nem melózok lehet elugrok én is. Keletről jön valaki? Mehetnénk konvojban
Helló Srácok!!!
De amit írni akarok az az ,hogy ott jó lenne összefutni netán valahogy 1 kupacba PARKOLNI![]()
![]()
![]()
![]()
ott tali![]()
![]()
![]()
![]()
Szkubika mikor jöttök?? Péntek vagy szombat? össze kellne futnunk de nem úgy mint tavaly Zamárdiba! Az egy kicsit balszerencsés út volt!![]()
![]()
2011.06.06. 17:47
Szkubi-ka írta:peteeqe írta:touring írta:Ha nem melózok lehet elugrok én is. Keletről jön valaki? Mehetnénk konvojban
Helló Srácok!!!
![]()
![]()
![]()
ott tali![]()
![]()
![]()
![]()
2011.06.06. 19:31
Szkubi-ka írta:Cyri írta:Szkubi-ka írta:peteeqe írta:touring írta:Ha nem melózok lehet elugrok én is. Keletről jön valaki? Mehetnénk konvojban
Helló Srácok!!!
![]()
![]()
![]()
ott tali![]()
![]()
![]()
![]()
Szkubika mikor jöttök?? Péntek vagy szombat? össze kellne futnunk de nem úgy mint tavaly Zamárdiba! Az egy kicsit balszerencsés út volt!![]()
![]()
Helló Cyri!!!
Persze,nem lehet semmi akadálya
Szombat reggel megyünk a "mekka"helyszínére
A pólódra emlékszem,hogy rajta volt a Neved![]()
![]()
Mintha azt olvastam volna ,hogy Ti pénteken mentek ...............![]()
![]()
![]()
![]()