![]() |
2011.07.31. 22:40
2011.08.01. 00:18
bmw520ds írta:Gabesz72 írta:A tablóképen kik szerepelnek? Elnézést, de sajnos nem ismerek még senkit![]()
![]()
Jól néznek ki a verdák így 1ütt, a tetkó se semmi!!
Strobi, LeviM5, LeviM5né-Petra, Strobiné-Enikő és Martin, leendő menyem, vagyis Strobi lánya, feleségem Melinda, fiam, Emese, Apa és a vakvezető kutya!![]()
Ugye? Aki így magára mer festetni valamit, az felvállalja a nézetét! Mi a biztosíték rá, hogy tíz év múltán is így érzünk?
2011.08.01. 00:35
2011.08.01. 19:44
2011.08.01. 22:12
És én ekkor vagyok balatonon
2011.08.01. 22:41
XenonBalazs írta::sírás:![]()
És én ekkor vagyok balatonon
![]()
![]()
![]()
![]()
Hú Apa de jó lehetett neked a versenyülésben ( Irigylem )
Strobival Levi M5el is szívesen taliztam volna, és persze mindenkivel, aki ott volt.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Ez a legfontosabb, és látom a hangulat is páratlan
volt.
2011.08.01. 22:51
2011.08.02. 06:32
strobi írta:A gyengébb idegzetűek kérem kapcsolják ki a gépet vagy legalább ne olvassák tovább az írásomat mert a nyugalom megzavarására alkalmas dolgot fogok bejelenteni...![]()
Tegnap azaz vasárnap még mielőtt a WestSide-os különítmény elindult haza olyan dolog történt amit még legmerészebb álmomban sem mertem volna gondolni...![]()
KIPRÓBÁLTAM ismétlem KIPRÓBÁLTAM Gábor barátom 520D típusú 4 henger erőforrású DIESEL na még egyszer DIESEL meghajtású gépjárművét...![]()
Meg kell mondjam pozitív csalódás ért a típussal kapcsolatban... tudom ez most furcsa az én számból de leírom mert csak...![]()
Úgy kezdődött,hogy mondja Ds,hogy gyere menjünk egy kört mondom ok mi történhet"legfeljebb lazulok egy kicsit"...
![]()
Mutatom neki,hogy jobbra mehetsz arra jó az út városban és "kanyargós" erre ő mint Colin Mcrae mint az állat veszi a kanyarokat de pillanatok alatt 100-110 en vagyunk én meg mondom ott nagy kanyar lesz lassíts...erre csak annyi jött jobbos vagy balos?!...
"persze lassított kicsit" elég durva és lendületes ismerkedés volt így elsőre...
![]()
Az igazi meglepetés akkor ért mikor ide adta a kulcsot a kezembe a kútnál búcsúzás előtt,hogy na itt van próbáld ki milyen vezetni...![]()
Én azt választottam,hogy kiviszem a városból és úgy tesztelem meg egy kicsit...![]()
Meglepően jó volt és lendületes /mikor volt lendület ment mint állat.../ a viccet félre téve 3000-es fordulat felé nincs is értelme pörgetni mert az adataihoz képest /hengerek száma,LE,súly/ elég jól halad...
![]()
Nem vagyok Diesel párti nem is tervezem a Benzinest lecserélni semmire...de Gabinak is mondtam,hogy ha nem lennék ennyire "Benzines erőmű függő" akkor simán vállalható lenne családi autónak a típus...
![]()
Hogy én valaha ilyet fogok írni,főleg hogy vezetni fogok egy 520D-t soha nem gondoltam volna...![]()
ui.:
"Gábor számlaszámot majd küldök ahova utalhatod a megbeszélt összeget az írásom után"...![]()
2011.08.02. 09:04
strobi írta:A gyengébb idegzetűek kérem kapcsolják ki a gépet vagy legalább ne olvassák tovább az írásomat mert a nyugalom megzavarására alkalmas dolgot fogok bejelenteni...![]()
Tegnap azaz vasárnap még mielőtt a WestSide-os különítmény elindult haza olyan dolog történt amit még legmerészebb álmomban sem mertem volna gondolni...![]()
KIPRÓBÁLTAM ismétlem KIPRÓBÁLTAM Gábor barátom 520D típusú 4 henger erőforrású DIESEL na még egyszer DIESEL meghajtású gépjárművét...![]()
Meg kell mondjam pozitív csalódás ért a típussal kapcsolatban... tudom ez most furcsa az én számból de leírom mert csak...![]()
Úgy kezdődött,hogy mondja Ds,hogy gyere menjünk egy kört mondom ok mi történhet"legfeljebb lazulok egy kicsit"...
![]()
Mutatom neki,hogy jobbra mehetsz arra jó az út városban és "kanyargós" erre ő mint Colin Mcrae mint az állat veszi a kanyarokat de pillanatok alatt 100-110 en vagyunk én meg mondom ott nagy kanyar lesz lassíts...erre csak annyi jött jobbos vagy balos?!...
"persze lassított kicsit" elég durva és lendületes ismerkedés volt így elsőre...
![]()
Az igazi meglepetés akkor ért mikor ide adta a kulcsot a kezembe a kútnál búcsúzás előtt,hogy na itt van próbáld ki milyen vezetni...![]()
Én azt választottam,hogy kiviszem a városból és úgy tesztelem meg egy kicsit...![]()
Meglepően jó volt és lendületes /mikor volt lendület ment mint állat.../ a viccet félre téve 3000-es fordulat felé nincs is értelme pörgetni mert az adataihoz képest /hengerek száma,LE,súly/ elég jól halad...
![]()
Nem vagyok Diesel párti nem is tervezem a Benzinest lecserélni semmire...de Gabinak is mondtam,hogy ha nem lennék ennyire "Benzines erőmű függő" akkor simán vállalható lenne családi autónak a típus...
![]()
Hogy én valaha ilyet fogok írni,főleg hogy vezetni fogok egy 520D-t soha nem gondoltam volna...![]()
ui.:
"Gábor számlaszámot majd küldök ahova utalhatod a megbeszélt összeget az írásom után"...![]()
2011.08.08. 19:24
2011.08.15. 17:10
2011.08.15. 21:20
strobi írta:Levikém utólag is köszönjük a szifonos képeket!!!...
2011.08.17. 16:22
LeviM5 írta:strobi írta:Levikém utólag is köszönjük a szifonos képeket!!!...
Mi a lehetőséget, jó rá visszagondolni, érdemes volt elmenni! Jó volt veletek lenni, együtt!
2011.08.18. 19:36
strobi írta:LeviM5 írta:strobi írta:Levikém utólag is köszönjük a szifonos képeket!!!...
Mi a lehetőséget, jó rá visszagondolni, érdemes volt elmenni! Jó volt veletek lenni, együtt!
Gyertek le 20.ai hétvégére...![]()
Megnézzük a virágkarnevált?!...
2011.08.18. 21:50
LeviM5 írta:strobi írta:LeviM5 írta:strobi írta:Levikém utólag is köszönjük a szifonos képeket!!!...
Nekem azt mondtad legközelebb Ti jöttök!![]()
Aug 28 pl., Bmw tali lesz!Még Simi is eljön az új rendszámát megmutatni!
2011.08.19. 10:15
simi64 írta:LeviM5 írta:strobi írta:LeviM5 írta:strobi írta:Levikém utólag is köszönjük a szifonos képeket!!!...
Ez valami tévedés lehet![]()
Én mennék most 21-én![]()
De ha jön a Robi, akkor lemondjuk az olasz utat
2011.08.19. 22:38
LeviM5 írta:simi64 írta:LeviM5 írta:
Ó, az nem jó. Most hétvégén kieresztjük a gőzt, nem leszünk még a civilizáció közelében sem!
Na, Strobikonzol, vágd ki a rezet és gyertek el!
2011.08.19. 23:03
strobi írta:LeviM5 írta:simi64 írta:LeviM5 írta:
Ó, az nem jó. Most hétvégén kieresztjük a gőzt, nem leszünk még a civilizáció közelében sem!
Na, Strobikonzol, vágd ki a rezet és gyertek el!
Ne mondjon le senki semmit ugyanis 2004-óta minden évben augusztus 28.-án a lányom születésnapja van és akkor összegyün a kis család apraja nagyja...![]()
A simi meg hagy menjen nyaralni nehogy már még lemaradjon valami jóról...
2011.08.20. 17:26
simi64 írta:
Jóvan!
Megáztatom a zacskómat a sós vízben.