Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

2009.04.04. 15:55

efer írta:
efer írta:most jutott el a tudatomig, hogy a kijelölt időpont szombat. nem lehetne, hogy vasárnap legyen? :D (úgy rémlik, mintha az összes eddigi vasárnap lett volna)
vagy ez már lefutott?

ennyire nem érdekel ez senkit, vagy ennyire lehetetlent kértem?

Helo efer
Engemet érdekel a dolog nem lefutott,az idöpontot április 25 re idözitették szombatra szerintem mindenki igy programozta magát
üdv zoli

2009.04.04. 16:51

lepke írta:
efer írta:
efer írta:most jutott el a tudatomig, hogy a kijelölt időpont szombat. nem lehetne, hogy vasárnap legyen? :D (úgy rémlik, mintha az összes eddigi vasárnap lett volna)
vagy ez már lefutott?

Helo efer
Engemet érdekel a dolog nem lefutott,az idöpontot április 25 re idözitették szombatra szerintem mindenki igy programozta magát
üdv zoli

"lefutott" alatt az időpontválasztásra gondoltam: hogy véglegesen eldőlt, vagy lehet-e még változtatni. mivel spontán a buli és senkihez/semmihez nem vagyunk kötve, ezért gondoltam hátha.
illetve a végső szót mindíg Admin mondja ki. Hahó, Admin, mi a vélemény? :D (azért volt vasárnap korábban is, mert sokaknak szombat félig munkanap mindíg)

(persze nem teljesen önzetlen a dolog: nekem csak a vasárnap lenne jó...)

2009.04.04. 19:09

efer írta:
lepke írta:
efer írta:
vagy ez már lefutott?

Helo efer
üdv zoli

"lefutott" alatt az időpontválasztásra gondoltam: hogy véglegesen eldőlt, vagy lehet-e még változtatni. mivel spontán a buli és senkihez/semmihez nem vagyunk kötve, ezért gondoltam hátha.
illetve a végső szót mindíg Admin mondja ki. Hahó, Admin, mi a vélemény? :D (azért volt vasárnap korábban is, mert sokaknak szombat félig munkanap mindíg)

Részemről mindegy hogy szombat vagy vasárnap.Csak akkor egyeztetni kell az E46os kollégákkal is meg itt a töbiekel.

2009.04.04. 22:51

Igaz én nem leszek ott de admin,Labi,Mchris és a többi klubtag aki már kiváltságos... a megbeszéltek szerint...
Az új tag "Dzsekszon" kocsiját legalább így próbáljátok le csak száraz aszfalton mert hát ez az új e39 sorsa mint tudjuk... :P :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=yAKfcYdH ... re=related

2009.04.04. 23:01

toi írta:Értem,akkor az utolsó 100m alapgázzal.Világos :wink:

Toi!

neked nem véletlenül egy dupla kipuffos téglapiros kétajtós Alpinád van, varrott bőr műszerfallal? ...a Soroksárin láttam, gondoltam egy ilyen ritka darab, csak fórumosé lehet. :wink:

akár a tied akár nem, csinos darab :!:

2009.04.05. 00:20

Labi írta:

Toi!

neked nem véletlenül egy dupla kipuffos téglapiros kétajtós Alpinád van, varrott bőr műszerfallal? ...a Soroksárin láttam, gondoltam egy ilyen ritka darab, csak fórumosé lehet. :wink:

Labi. 2ajtós E34"??????????? :roll: Az biztos nem az övé. :wink:

2009.04.05. 15:19

háh most hogy'má kitöltötte az adatlapját látom, de eddig... :evil:

akkor nem az övé no! ...de az nem E34 volt, hanem egy hármas Bömi! ...na mindegy, szép volt, jó volt, de nem az övé. :oops: :lol: 8) :D

2009.04.05. 20:07

Labi írta:

Toi!

Szia,sajna biztos nem az enyém,ennek több oka is van.Az én autóm 4 ajtós,a szine Daytona Viola Metallic és e-34.Ja és főleg nem ALPINA (sajnos)bár amióta Bmw-m van 96 óta álmaim vágya egy Alpina.
De most,hogy megkérdezted,ez egy Isteni jel is lehet,remélem.Nagyon bírnám,ha hozzájuthatnék egy B10-es 4,6-os v8-hoz
Az amit te láttál,egy e-21 es C1-es Alpina. A gazdi neve Valtner Tibi,még Bmw klubos időkből ismerem,rendes emberke.

2009.04.07. 11:49

efer írta:
lepke írta:
efer írta:
vagy ez már lefutott?

Helo efer
üdv zoli

Szerintem az e46-osok is 25.-éről tudnak, ráadásul, az előnevezések alapján félek többségben is lesznek. Náluk is fel kéne, hogy vesd a 26.-át.

2009.04.07. 11:58

Szerintem meg mostmár nem variáljunk kezdjük 25 én és lehet hogy átcsuszik 26-ra:D

2009.04.07. 17:30

pappkari írta:Szerintem meg mostmár nem variáljunk kezdjük 25 én és lehet hogy átcsuszik 26-ra:D

Helo kari
Akkor addig sem alszol :lol:
üdv zoli

2009.04.08. 12:25

Sziasztok!

Mikor hol találkozunk, van már valami infó?Nagyon,várom már :D

re

2009.04.08. 17:05

A Pólus parkolóban szokott lenni a gyülekezö,onnan megyünk együtt a Törökmezöre!

Re: re

2009.04.08. 17:27

festo írta:A Pólus parkolóban szokott lenni a gyülekezö,onnan megyünk együtt a Törökmezöre!

Helo festo
Pontos idö :?: :?: :?:
üdv zoli

2009.04.08. 17:41

lepke írta:
festo írta:A Pólus parkolóban szokott lenni a gyülekezö,onnan megyünk együtt a Törökmezöre!

Helo festo
üdv zoli

17:41

2009.04.08. 17:47

MChris írta:
lepke írta:

Helo festo
üdv zoli

Helo Chris
Hirtelen nem értettem :roll:
Üdv zoli

re

2009.04.08. 17:48

MChris :franko:
Zoli azt a Lackó megaszondja mikor!De gondolom 8 körül!

2009.04.08. 17:59

festo írta:MChris :franko:
Zoli azt a Lackó megaszondja mikor!De gondolom 8 körül!

Helo festo
Már kezd kitisztulni az indulás :drive
üdv zoli

2009.04.08. 20:10

lepke írta:

Helo festo
üdv zoli

A pólusnál hátul mert ott könnyebb megtalálni egymást.És még mindenki tud vásárolni a tesóba ha elfelejtet valamit.
Szerintem túl korán nem kell mert aki vidékről jön annak se keljen hajnalba indulni.Olyan 9-körül kellene elindulni onnan és akkor 10-re fönt vagyunk.

2009.04.08. 20:40

MChris írta:
lepke írta:

Helo festo
üdv zoli

Csak egy órát tévedtél :lol:
Téma lezárva

VigLink badge