Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

Re: Strobi /Szoboszlói-fürdős mini talis hétvége/ július 30.

2011.07.29. 22:14

strobi írta:
apa írta:
Az estét meg ha akarjátok,együtt tölthetjük,ha Robi szerez szállást ott alszunk,ha nem, haza dörgölünk,elvégre BMW vel megyünk. :lol:

Mi az,hogy ha?!... :roll:
Kedd óta le van zsírozva... :wink:

OK.Örülünk neki! :franko:

2011.07.29. 22:19

apa írta:
strobi írta:
LeviM5 írta:Akkor Mag3.
Strobi, odajössz???

Még nem tudok nyiratkozni... :roll:

Reggel képes leszek felébredni 10-körül és még van 1-2 dolgom pl: "hajnyírás" ami ma sajnos idő híján elmaradt...
De ha más nem Debrecenbe elétek megyek... :wink: De csak akkor ha nem esik az eső mert akkor úgysem szállna ki senki és akkor már ugyan mindegy ha csak Szoboszló végére megyek elétek... :mrgreen:

Én ma is 4.40 kor keltem és holnap is akkor fogok,csak azért,hogy meglássam a frissen nyírt és fésült frizidet,nekem sikerült ma rendbe tetetnem a rőzsét,mégsem úgy lássatok mint amikor van hajam. :mrgreen: Jobb lenne ha Szoboszló elejére jönnél elénk,mert a végéig nem szeretnénk menni,de akár Pestig is elénk jöhetnél,mert tudod a nyugati különítmény megérdemelné. :mrgreen:

Ez a 10-óra csak megtévesztés... 9-körűl már fent vagyok... :lol:

Egyébként ez a hétvége lesz először szabad mert másfél hónapja mindennap dolgoztam... :roll:
Csak megbeszéltem a "főnökkel" magammal,hogy ennyi jár nekem illetve nektek,hogy jól elázzunk... :mrgreen:

2011.07.29. 22:32

strobi írta:
apa írta:
strobi írta:
LeviM5 írta:Akkor Mag3.
Strobi, odajössz???

Még nem tudok nyiratkozni... :roll:

Reggel képes leszek felébredni 10-körül és még van 1-2 dolgom pl: "hajnyírás" ami ma sajnos idő híján elmaradt...
De ha más nem Debrecenbe elétek megyek... :wink: De csak akkor ha nem esik az eső mert akkor úgysem szállna ki senki és akkor már ugyan mindegy ha csak Szoboszló végére megyek elétek... :mrgreen:

Én ma is 4.40 kor keltem és holnap is akkor fogok,csak azért,hogy meglássam a frissen nyírt és fésült frizidet,nekem sikerült ma rendbe tetetnem a rőzsét,mégsem úgy lássatok mint amikor van hajam. :mrgreen: Jobb lenne ha Szoboszló elejére jönnél elénk,mert a végéig nem szeretnénk menni,de akár Pestig is elénk jöhetnél,mert tudod a nyugati különítmény megérdemelné. :mrgreen:

Ez a 10-óra csak megtévesztés... 9-körűl már fent vagyok... :lol:

Egyébként ez a hétvége lesz először szabad mert másfél hónapja mindennap dolgoztam... :roll:
Csak megbeszéltem a "főnökkel" magammal,hogy ennyi jár nekem illetve nektek,hogy jól elázzunk... :mrgreen:

A szabit én is mindig a főnökkel beszélem meg először,de nem akar el engedni,ezt a hétvégét ha kirúg akkor is baráti társaságban töltöm,meg lesz ennek a böjtje. :wink:
Ha strandra mentek onnan szárazon nem nagyon jöttök ki. :mrgreen:

2011.07.29. 22:41

apa írta:
A szabit én is mindig a főnökkel beszélem meg először,de nem akar el engedni,ezt a hétvégét ha kirúg akkor is baráti társaságban töltöm,meg lesz ennek a böjtje. :wink:

Félre érted... én tényleg magammal beszéltem meg mert én vagyok a főnök... :lol:
Csak a nyarat most muszáj volt kicsit meg pörgetni mert van hová fizetni a megkeresett aprópénzt... :roll:

Az elázást én is a strandra gondoltam... :mrgreen:

2011.07.29. 23:00

strobi írta:
apa írta:

Félre érted... én tényleg magammal beszéltem meg mert én vagyok a főnök... :lol:
Csak a nyarat most muszáj volt kicsit meg pörgetni mert van hová fizetni a megkeresett aprópénzt... :roll:

Az elázást én is a strandra gondoltam... :mrgreen:

Akkor a részleteket majd holnap pontosítjuk,én is pörgetem,mint az állat. :franko:

2011.07.30. 07:58

Helyzet jelentés... este 11 óta ömlik az eső... :roll: 8O :oops:

2011.07.30. 08:00

Sajnos itt gomolyog...

2011.07.30. 08:07

Van egy jó hírem ha így fog szakadni akkor nem kell fürdőbe sem menni mert elég ha kiállunk a sűrű cseppek közé... :mrgreen:

2011.07.30. 08:10

strobi írta:Van egy jó hírem ha így fog szakadni akkor nem kell fürdőbe sem menni mert elég ha kiállunk a sűrű cseppek közé... :mrgreen:

vagy csinálsz egy jakuzzit magadnak és kinyitod a tetőablakod! :lol: :lol:

2011.07.30. 08:14

Labi írta:
strobi írta:Van egy jó hírem ha így fog szakadni akkor nem kell fürdőbe sem menni mert elég ha kiállunk a sűrű cseppek közé... :mrgreen:

Az már készül... :lol:

Te még nem indultál el?!... :mrgreen:

2011.07.30. 08:18

strobi írta:
Labi írta:

de de ... az őrület határához! :lol:

2011.07.30. 08:24

Labi írta:
strobi írta:
Labi írta:

de de ... az őrület határához! :lol:

Akkor várlak mert az itt van Szoboszlón jelenleg... :wink:

2011.07.30. 08:29

Jelenleg már csak csepereg az eső! :) + feltámadt a szél, remélem elfújja a felhőket!

2011.07.30. 08:32

Itt is csepereg és fú a szél... :lol:

De lehet,hogy csak egy helyben pörgeti a felhőt... :mereg:

2011.07.30. 10:24

strobi írta:Itt is csepereg és fú a szél... :lol:

Helo
Nálunk tegnap délutántól folyamatosan esik :twisted:

2011.07.30. 11:32

lepke írta:
strobi írta:Itt is csepereg és fú a szél... :lol:

Helo
Nálunk tegnap délutántól folyamatosan esik :twisted:

Itt is esik, örüljetek neki, egyrészt, hogy nem megyek, :twisted: másrészt kocsit sem kell mosni. :nyelves:

2011.07.30. 12:02

Itt süt a nap! :nyelves:

Gyertek ide! :)

2011.07.30. 12:46

Megérkeztünk sikeresen. Szakadt az eső. Most nem esik...
Szállást elfoglaltuk. Megyünk kajalni!
Jó a csapat, délután fürdőzés a program. :wink:

2011.07.30. 17:53

Rövid jelentést teszek.... mert sajnos kedvesem beteg, így csak egyedül voltam a szoboszlói talin, és már haza is jöttem... :( bár a fürdőzést sajnos kihagytam, de legalább megismertem a Levit, és az 520ds Gabit is!!! Mindkét srác hatalmas forma... nagyon jót dumáltunk.... legalábbis szerintem jót!!! :) apát, strobit, és szekerest már ismertem... így ők nem voltak újdonságok, de annál jobban örültem az ő jelenlétünknek is!!! Jó volt az ebéd is, csak annyi volt a baj, hogy olyan.... nem is tudom.... olyan nyugdíjas volt a kiszolgálás, viszont finom volt!!!! Először foglaltam lepkének a helyet.... (Levi megörökítette), de mondták hogy nem jön, így egy kis tünemény ült mellém.... :) (strobi kislánya).
Akik nem jöttek sajnálhatják.... akik ott voltak nekik köszönöm!!! Tényleg jól éreztem magam, még úgy is hogy majdnem végig esett az eső!!! Strobi!!! Köszi a mézet!!! Köszi mindent!!!

2011.07.30. 22:01

Helo!

Mi most értünk haza. Csatlakozom a Sanyihoz, minden nagyon jó volt. Sajnálhatja , aki NEM jött el! A kaja tényleg lassan készült, ki is hült, mire levágták a disznót és megkopasztották a tyukot!
Mondtam is útközbe, hogy együnk Debrecenbe, de akkor még csak mosolyogtak...
Úgy gondolom legalábbis részemről semmi feszültség, szerintem mindenki jól érezte és akik maradtak érzik magukat most is!
Hatalmas a fürdő, a kicsi is 3 órát úszott!
Sanyinak köszönöm, hogy nyaggatott, hogy menjünk! :) :)
Örülök, mert Strobival még nem találkoztam, jó volt megismerni, + a család is tényleg jó fej mindenki! :)
Gabival és Levivel remélem és szerintem oldódott a dolog, most is azt mondom, senki nem akart itt rosszat, remélem jövőre DS jöttök a Vadasparka! :D
Apával meg hogy is mondjam, mint apja fia:) Be nem állt a szánk :D A legjobb fejek , komolyan mondom!
Közben elromlott a csomagtér ajtóm, így kissé feszült volt a dolog. Esetleg, ha van valakinek ötlete, miért nem huzza be a motor az ajtót, azt megköszönöm! :)

Egyszóval mindenkinek mindent! :)
Én jól éreztem magam!

DS ,majd ír egy hosszabb összefoglalót szerintem! :D
Téma lezárva

VigLink badge