Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.03.04. 23:38

orban10 írta:Nekem igy tetszik a verda de az tuti hogy nem ide valo.

Az biztos, hogy nagyon jól néz ki, de szerintem ehhez kell egy jó futóműves ismerős is! :lol: :lol:

2008.03.06. 20:27

sxoe írta:
orban10 írta:Nekem igy tetszik a verda de az tuti hogy nem ide valo.

Az biztos, hogy nagyon jól néz ki, de szerintem ehhez kell egy jó futóműves ismerős is! :lol: :lol:
Van autokal foglalkozom. de ténleg szarok it az utak .vigyázni kel de meg van a 15ös felnim is csak azon a téli gumi van.

2008.03.07. 09:14

Sziasztok. eladó 2db használt Continental sport nyári gumi kb 5-6 mm-es mintával. Mérete 245x40x18. Nem üt,nem ráz -hibátlan. Saját autómon volt. 10.000/db tel: 06 20 9254 236.

2008.05.31. 16:56

mate írta:
sxoe írta:
orban10 írta:Két 245/ 40 18colos gumiban tud valaki segiteni olcso használt is jo csak azért jo álapotut.Az ár is érdekelne menyért tudnák 2db.veni ujba .köszi az infot.

Nem durva az egy kicsit a tükörsima magyar utakra? 8O

Úgy nézki, hogy a következő vas 275/30 R19-es papucsokkal fog érkezni...kicsit félek is tőle :lol: Szerintem el is adom a felniket külön...szép szép..de még mindig Mo.-n vagyunk :cry:
Ne ad el meg fogod báni ! nekem nincs bajom a 18 as felni vel hijába mongyák én meg cáfolom igaz hogy kulvárosban járok.

2008.05.31. 20:50

orban10 írta:
Ne ad el meg fogod báni ! nekem nincs bajom a 18 as felni vel hijába mongyák én meg cáfolom igaz hogy kulvárosban járok.[/quote]
Orbán szóval akkor már értem hogy neked miért nincs gondod a nagy felnivel.Mert te (kulvárosba) jársz a kocsiddal,és ott lehet hogy jók az utak"De hol is van az??????

2008.06.20. 19:49

Schnitzer írta:
orban10 írta:
Ne ad el meg fogod báni ! nekem nincs bajom a 18 as felni vel hijába mongyák én meg cáfolom igaz hogy kulvárosban járok.

Orbán szóval akkor már értem hogy neked miért nincs gondod a nagy felnivel.Mert te (kulvárosba) jársz a kocsiddal,és ott lehet hogy jók az utak"De hol is van az??????[/quote]18 kerben lakom it nem vészesek az utak valahol persze it se jok de azt el kerulöm

2009.07.01. 16:51

Sziasztok klubtársak! :)

Nagyon nagy erőkkel keresnék EGY DARAB jó állapotú Michelin Pilot Sport 235/40 ZR18 nyári gumit! Kérlek próbáljatok meg segíteni... :cry:

30/433-65-83

2009.07.01. 17:07

LACIKAtraffipaxboltHU írta:Sziasztok klubtársak! :)

Nagyon nagy erőkkel keresnék EGY DARAB jó állapotú Michelin Pilot Sport 235/40 ZR18 nyári gumit! Kérlek próbáljatok meg segíteni... :cry:

30/433-65-83

HÁÁT. Egy darab az necces, de ha gondolod van 1 db pirelli PZero Rosso Assimetric gumim :roll:

2009.07.01. 17:57

orban10 írta:
Schnitzer írta:
orban10 írta:

Orbán szóval akkor már értem hogy neked miért nincs gondod a nagy felnivel.Mert te (kulvárosba) jársz a kocsiddal,és ott lehet hogy jók az utak"De hol is van az??????
18 kerben lakom it nem vészesek az utak valahol persze it se jok de azt el kerulöm

Szia Orbán!

Nekem 1183 az irányitó számon, de tudod ha ki kanyarodok a Ráday-ról a gyömrőire majd ki köpöm a fogaimat. A Nefelecs is kész borzalom. Te mégis merre laksz a kerületünkben ahol nem kell kerülgetni jobbra ballra?

Jackson, aki nincs meghatódva a 18.ker útjaitól

2009.09.12. 21:31

235/45-17 4db.egyforma gumit vennék viszonylag olcsón.Nézegettem új kínai márkákat 18-20ezer körül de nem tudom,hogy ezek mennyire jók vagy rosszak.Érdemesebb volna valami márkásabb jó állapotú 90%-os nem túl régi használtat venni?A felnijeim gyári BMW E39 8x17-es 5ágú nem tudom a tipusát képet se tudom,hogy lehet ide berakni róla.Tudtok olyan linket ahol felnitipusok vannak?

2009.09.12. 21:39

Plextor írta:235/45-17 4db.egyforma gumit vennék viszonylag olcsón.Nézegettem új kínai márkákat 18-20ezer körül de nem tudom,hogy ezek mennyire jók vagy rosszak.Érdemesebb volna valami márkásabb jó állapotú 90%-os nem túl régi használtat venni?A felnijeim gyári Bömbi E39 8x17-es 5ágú nem tudom a tipusát képet se tudom,hogy lehet ide berakni róla.Tudtok olyan linket ahol felnitipusok vannak?

szia!

itt kikeresheted: http://felgenkatalog.auto-treff.com/

ha nem akarsz beinvesztálni új, márkás gumira, akkor inkább vegyél használtat (bevizsgáltat) mint szar, olcsót!

2009.09.12. 21:40

Plextor írta:235/45-17 4db.egyforma gumit vennék viszonylag olcsón.Nézegettem új kínai márkákat 18-20ezer körül de nem tudom,hogy ezek mennyire jók vagy rosszak.Érdemesebb volna valami márkásabb jó állapotú 90%-os nem túl régi használtat venni?A felnijeim gyári Bömbi E39 8x17-es 5ágú nem tudom a tipusát képet se tudom,hogy lehet ide berakni róla.Tudtok olyan linket ahol felnitipusok vannak?

http://felgenkatalog.auto-treff.com/
tessék

2009.09.12. 21:47

gyorsabb vtam! :nyelves:

2009.09.12. 21:56

Oké köszi ki is kerestem. :) Na szóval Styling49 Sternspeiche 8x17 kerekeim vannak erre akarok 235/45-17 gumikat.Akkor inkább márkás jó állapotú használt mint új kínai?

2009.09.12. 22:26

Szerintem meg a használtat felejtsd el...

Nézd meg itt: www.delticom.hu

Pl. ez nem túl drága, és nem is gagyi!
Falken

2009.09.12. 23:14

Labi írta:gyorsabb vtam! :nyelves:

de nem sokkal!! :lol:

2009.09.13. 00:27

Ha várok vele még pár hónapot akkor olcsóbbak lesznek szerintetek? :lol: Arra gondolok,hogy télen nem sokan vesznek nyári gumit és amik megmaradtak raktáron lehet olcsóbban adnák a gumisok?
Miért van az,hogy drágábbak a gumik mint a felnik? :roll: :lol:

2009.09.13. 02:43

Ehhez mit szóltok? :?:
http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni- ... yarigumi...

2009.09.13. 06:52

Plextor írta:Ehhez mit szóltok? :?:
http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni- ... yarigumi...

Levi szidta hogy vízen 0 tapadása van.

http://www.gumihaz.hu/menu/21/szerviz.html

2009.09.13. 09:57

Plextor írta:Ha várok vele még pár hónapot akkor olcsóbbak lesznek szerintetek? :lol: Arra gondolok,hogy télen nem sokan vesznek nyári gumit és amik megmaradtak raktáron lehet olcsóbban adnák a gumisok?
Miért van az,hogy drágábbak a gumik mint a felnik? :roll: :lol:

Helló!

Van egy másik gumis topik ahol több információt olvashatsz. Nekem volt Falken 912-őm az E30 318i-n az oda való és nem szuperál jól vizben ez kijött az összes ADAC teszten is. Én nem ajánlom E39-re mivel sokkal nagyobb teljesitményű kocsi.
A gumi egy nagyok kényes pontja a kocsinak ha ide vacakot veszel akkor kirepülhetsz.
A lepke például annyira komolyan veszi, hogy évente új nyári és új téli gumit vesz. Mivel megy vagy inkább alacsonyan repül neki ez nagyon fontos.

A használt gumi necces, mivel nem ismered az előéletét. Az én kocsim előző tulajától nem vettem meg a gumijait és jól is jártam mert amikor fel akarta rakni az új E61-re kiderült több szál szakadásos. Ha nagyon nincs pénzed akkor venni kell használtat és lépésben nagy követési távval közlekedni és majd tavasszal egy új. Az új úgy olcsobb hogy számolja azzal is mennyi ideig használod. Ha évente használtat veszel akkor az nagyon sokkba kerül 3 év viszonylatába.
Szerintem az alábbi márkákból vegyél egy újat: Dunloop Sport MAXX TT vagy SP Sport MAXX, GoodYear F1 Assymetric, Michlen Pilot Sport PS2 (az árával ellentétben hosszabb ideig jó), Bridgestone Potenza RE050.

A "télen keveset vesznek"-ben igazad van és ezért lehetséges, hogy nem tartanak már fent készletet a kereskedők és sajnos magasabbak az árak. Mivel nem nagy készletről hanem már egyedi rendelésre hozzák. A készlet azért olcsóbb mivel ekkor rendelnek mondjuk 20-30*4db gumit és nyomott áron kapják. Tehát amit tavasszal még kb.30e/db-ért vettem most 36-eFt. A Bridgestone RE050 volt a legolcsóbb és most 44eft darabja. Árakat a http://www.autogumibolt.hu-ról mondtam. Interneten célszerű venni mert olcsóbb és minőség ugyan az csak a gyártási DOT-számra kell figyelni átvételkor.

Miért lenne drágább a gumi mint a felni? Melyik gumi és melyik felni? Egy gyári minőségi BMW 17-es felni 300eFt a négy darab. Ugyan erre a gumi 144eFt.
Szerintem vedd komolyabban a gumi vásárlást elvégre az életed múlik rajta. Inkább gyűjts össze több pénzt és vegyél egy újat majd tavasszal. Most már úgy is téli guzmi szezonja jön.

Jackson, aki megfontolásra vissza küldi (mint a parlament :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge