![]() |
2013.01.08. 16:51
imi36 írta:
Anno vettem egy Golf 4 gti-t, elvittem a sógoromhoz, aki autószerelő. Beleült olajos overállban a kocsiba, úgy hogy nem takarta le az ülést. Többet nem nyúlt egyik autómhoz sem. Lehet, hogy az én gondolkodásmódom gáz, de ezek nekem fontos dolgok. Aki ilyesmire baszik rá, hogy egy x milliós autóba nem ülök retkes ruhába, az a munkáját is úgy végzi.
2013.01.10. 21:45
pisti530 írta:simi64 írta:pisti530 írta:barbrady írta:pisti530 írta:Sziasztok!
Egy kérdés csak! Ti mennyi pénzt tartanátok reálisnak 2 liter fagyállóért és 1 diagnosztikáért?
Márkaszerviz? Ha nem, számlával? Meddig tartott a diag?
Nem márka szervíz, számla nélkül, és a diag kb 10 perc.
Klubos berkekben ez 5 sör
Nos én muhaatinál 12-ezret fizettem úgy hogy még egy kis ajándékot is vittem neki " 4 üveg jófajta sört":facepalm:
Na ezért nem megyek oda többet. Ez a mutatvány a jimm powernél ahol BMW fanatic a góré kb 5 ezer. Gondoltam muhaatit kipróbálom hogy olyan jó-e ahogy itt mondják. "Drága mint az arany"
Bár csak 5 sörből megúsztam volna![]()
Ezzel nem atit akartam lehúzni, csak furcsa hogy ódákat zengenek róla. Persze ettől még lehet elégedett vele az ember. ISMÉTLEM nem akarom atit leírni EZZEL!!!!
2013.01.10. 22:45
2013.01.10. 23:12
leslie írta:Balu, a Wallis-ban ertenek hozza, csak nem akarnak foglalkozni vele, mivel tudjak, hogy a rezsi munkadijukat magasnak fogjuk tartani...
Kgazi, nem mi vagyunk az ok celkozonsege !
) és így is több mint egy órát vártunk.
2013.01.10. 23:46
Haminda írta:Lehet, hogy értenek hozzá
2013.01.10. 23:48
Gallaca írta:Haminda írta:Lehet, hogy értenek hozzá
Amihez meg nem értenek, azt az Mpowerhez viszik javítani.
2013.01.10. 23:57
leslie írta:Balu, a Wallis-ban ertenek hozza, csak nem akarnak foglalkozni vele, mivel tudjak, hogy a rezsi munkadijukat magasnak fogjuk tartani...
) és így is több mint egy órát vártunk.
2013.01.11. 09:59
2013.01.18. 14:20
imi36 írta:leslie írta:Balu, a Wallis-ban ertenek hozza, csak nem akarnak foglalkozni vele, mivel tudjak, hogy a rezsi munkadijukat magasnak fogjuk tartani...
Az addig rendben is van, hogy nem mi vagyunk a célközönség, DE miért ne vihetném én oda az autót? Az én pénzem szarabb, mint akinek fél éves autója van? Honnan tudják, hogy nem vagyok tele lével, és mondjuk 2 hónap múlva nem cserélem le az e39-et egy 30 milliós autóra, amit ha nem lennének surmók, akkor ott tennék meg.
Amikor kezdtem a szakmát egyszer bejött egy fickó hozzánk az üzletbe (90-es évek vége), láthatóan szakadt volt, egy oldalra kitaposott cipőben. Azonnal levontam a következtetést: nincs pénze, minden vele töltött idő az ablakon kidobott pénz és idő. Ott volt vagy fél órát, összeírtunk egy csomó mindent, egész komoly kis gép lett belőle. Miután végeztünk mondta, hogy jó, akkor megrendeli. Én úgy értettem, hogy majd megrendeli. Benyúlt a belső zsebébe, kihúzott szemre sacc/kb 1,5 milló Ft.-ot, majd közölte, megrendelem, és ELŐRE ki si fizetem az egészet. Na én azóta leszoktam az elsőre ítélkezésről. Persze egy márkaszervíz szemében mi lepattant csoró kis pancserek vagyunk, akik más lerúgott szarjával menőzünk, de akkor sem lenne szabad megengedniük azt amit csinálnak.
A Wallisban pedig sajnos én is saját tapasztalatom alapján kijelnthetem, hogy az e39 lenézik, as gazdájával együtt. Mégegyszer mondom, személyes tapasztalat!
2013.01.18. 16:27
2013.01.18. 16:32
kovessyroli írta:BMW szakszervízben rakattam fel az E34-re a bontott automata váltót, mert elegem lett a nagypofájú, hozzá nem értő, magukat autószerelő mestereknek tartó idiótákból. Sajnos több ilyennel összehozott a sors az E34-gyel való küzdelmeim során.
Röviden tehát bevittem a kocsit a szakszervízbe, levették a régi váltót, föltették a bontott váltót, olajat cseréltek rajta(szűrőt nem kellett, és nem gyári bmw olajat, hanem ugyanolyan specifikációjú másik olajjal szintezték be), és fizettem érte 65eft-ot.
Szerintem korrekt ár volt.
Másik alkalommal, amikor elromlott az esőérzékelő, amit diagoltak, majd újra felprogramoztak, ez 4eft-ba került.
Én többszöri pozitív csalódás után, ha valami gondom van, amit otthon nem lehet egyszerűen megoldani, nyugodtan viszem a kocsit szakszervízbe.
Valószínűleg a mostani ínségesebb idők miatt már - legalábbis vidéken - már nincs az a lehúzás, mint amiről legendáznak sokan.
2013.01.18. 22:56
XenonBalazs írta:kovessyroli írta:Valószínűleg a mostani ínségesebb idők miatt már - legalábbis vidéken - már nincs az a lehúzás, mint amiről legendáznak sokan.
Wallis volt?
2013.01.19. 03:29
2013.01.19. 03:51
pisti530 írta:Te meg a WC-n húzhatod le megad. Hozzád senki nem szólt.
2013.01.19. 03:55
Jerry írta:Szia!
Szerintem te félreértetted Atti szerepét a klubon belül. Sajnos ő nem teheti meg, hogy 4-5 üveg sörért tartsa karban a klub teljes gépállományát. Ha mégis bevállalná, akkor még a padlása is tele lenne sörrel, ellenben simán éhen halna.
kzolee írta:pisti530 írta:Te meg a WC-n húzhatod le megad. Hozzád senki nem szólt.
A héten volt nálunk a duguláselhárító. Háromnegyed óra alatt végzett, tízezret kért zsebbe.
Kicsit sokallom, de nem szeretnék a trutyiban turkálni...
2013.01.19. 08:10
kiara írta:pisti530 írta:Te meg a WC-n húzhatod le megad. Hozzád senki nem szólt.
Sajnos elég gyakran belekerülök a vitákba, de ilyen a természetem. Ami a szívemen, az a számon.
"Hozzád senki nem szólt"???? - akkor kihez szóltál? Mert szerintem mindenkihez!
Szóval, ha nem szeretnéd, hogy más beleszóljon, akkor írd meg azoknak akikhez szólni szeretnél privátban.
Ha a nyílt fórumon írsz, akkor ugyanúgy más is leírhatja a véleményét, mint te! És ez nem kell, hogy ugyanaz legyen, mint a tiéd.
Még csak az hiányzik, hogy mindenki egy véleményen legyen.
Ezért van a fórum, ahová minden regisztrált tag írhat véleményt (amit szívesen látunk).
Kihangsúlyozom MINDENKI! A fórum nem csak egyesek privilégiuma.
2013.01.19. 09:02
2013.01.19. 09:13
floki írta:Sziasztok!
Szerintem nem kellene tovább szítani a tüzet! Mi a fenének kell 2-3-4 hetes kommenteket újratárgyalni!
Ez a baj sokszor hogy valaki észrevesz egy kicsit csípős hozzászólást és akkor jön a NAMAJDMOSTÉNISJÓLBESZÓLOKMEGMONDOMAMAGAMÉTENNEKAZEMBERNEK stílus! Ok hogy kiara jelezte a szándékát hogy beszáll a vitába. De kérdem én SZÜKSÉGES EZ???![]()
Ne haragudjatok hogy ezt leírtam de én máshogy képzelem a fórumot.
Bár lehet én látom rosszul a dolgot
2013.01.19. 09:32
lepke írta:floki írta:Sziasztok!
Szerintem nem kellene tovább szítani a tüzet! Mi a fenének kell 2-3-4 hetes kommenteket újratárgyalni!
Ez a baj sokszor hogy valaki észrevesz egy kicsit csípős hozzászólást és akkor jön a NAMAJDMOSTÉNISJÓLBESZÓLOKMEGMONDOMAMAGAMÉTENNEKAZEMBERNEK stílus! Ok hogy kiara jelezte a szándékát hogy beszáll a vitába. De kérdem én SZÜKSÉGES EZ???![]()
Helo floki
Azért vettem elő a dolgot kedves klubtárs Mert az utolsó 2-3 hét alatt hiányoztam a fórumról és csak most jutottam el arra a szintre hogy utólérjem a lemaradásomat
Mivel az oldalon regisztrált tag vagyok egy jópár NAPJA, gondolom reagálhatok egy régebbi kommentre és nem beszólni akarok mert abból már kinőttem
Csak jeleztem a tagok felé hogy olvastam a szócsatát
2013.01.19. 11:41
floki írta:lepke írta:floki írta:Sziasztok!
Helo floki
Azért vettem elő a dolgot kedves klubtárs Mert az utolsó 2-3 hét alatt hiányoztam a fórumról és csak most jutottam el arra a szintre hogy utólérjem a lemaradásomat
Mivel az oldalon regisztrált tag vagyok egy jópár NAPJA, gondolom reagálhatok egy régebbi kommentre és nem beszólni akarok mert abból már kinőttem
Csak jeleztem a tagok felé hogy olvastam a szócsatát
Helló lepke! Én kérek elnézést ha kuszán fogalmaztam volna nem a te hozzászólásodról volt szó.