* *
Pontos idő: 2026.04.30. 19:12

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2727 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 137  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.09. 21:55 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
:offtopic

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.11. 18:13 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Üdv mindenkinek köszönöm hogy üdvözöltetek és hogy igy fogattatok :D mindenkinek további szépnapot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.13. 19:03 
Újonc
Újonc

Üdv Mindenkinek.

Balázs vagyok Kerepesről.
Gondoltam először ebben a topicban kedem a fórumozást.
1 hete vettem meg az első E-39 535i-t előtte 2 db E-34-es volt.
Gumi témában bárkinek szívesen segítek mivel gumis vagyok kerepesen bár főleg kis méretek mennek.
Ja és strobinak 3 Bömösömből 2 V8 as :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.13. 19:06 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
Kivitele: Sedan
qwertx írta:
Üdv Mindenkinek.

Gumi témában bárkinek szívesen segítek mivel gumis vagyok kerepesen bár főleg kis méretek mennek.

Helo
Üdvözlet a klubban
:sör: :sör:
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.13. 19:27 
Guru
Guru

Adott köszi: 4 alkalommal
Kapott köszik: 9 alkalommal
Motor tipusa: M57
Évjárata: 2001
qwertx írta:
Üdv Mindenkinek.

:e39

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.13. 19:28 
Guru
Guru

Kapott köszik: 8 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 525dA
Évjárata: 2006
qwertx írta:
Üdv Mindenkinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.14. 19:26 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 20 alkalommal
Kapott köszik: 96 alkalommal
Motor tipusa: M57
Évjárata: 2001
Levibéka írta:
qwertx írta:
Üdv Mindenkinek.

Üdv Balázs!
Asszem már találkoztunk!
Lehet hogy az egyiket én vettem meg tőled :!: :?:
A fekete v8 EOP-xxx ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: bemutX3
HozzászólásElküldve: 2010.01.15. 02:45 
haladó
haladó

Kapott köszik: 1
Széria kód: E83
Motor tipusa: M57N
Évjárata: 2004
Kivitele: SAV
SZERVUSZTOK!

Nem szívesen osztom meg az ilyen információkat az interneten első körben. De ez itt már nem az első köröm, így kérlek, nézd meg a profilomban, ott látható néhány részlet rólam. Valahogy bizalmatlan vagyok. Talán csak annyit, hogy nem Magyarországról jelentkezem. Ez majd később sokmindent megmagyaráz.
Nemrégiben vásároltam egy x3 3.0D-t(nem ilyet akartam), és azóta rengeteg hasonló weblapot megnéztem.
Keresgéltem a svájci ugyanilyen klub weboldalán is, de nem nagyon online-nyitottak és fórumozásról szó sincs.
Volt már jónéhány különböző típusú autóm, de egyik esetében sem kerestem online clubokat. Valahogy eszembe sem jutott. Magam sem tudom, mi motivál most arra, hogy mégis ezt tegyem. Az bizonyos, hogy rengeteg információ érhető így el, kis ráfordítással.
Nem tervezem személyes megjelenésemmel a hozzájárulásom a klubélethez, de szívesen segítek, ha valakinek erre van szüksége.
Hozzászólásaimból úgyis kiki leszűrheti, ki és mi is vagyok. Jónéhány már olvasható és lesznek újak is. Hacsak a továbbiak miatt kitiltásra nem kerülök. :roll:
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy magam részéről nem tartom kötelezőnek a mindennapos online jelentkezést. Még kevésbé az adminok, vagy kicsodák által megírt szabályzatok feltétlen betartását. Több oka is van. Egyrészt, azt sem tudom, ki írta, és miért, másrészt legtöbbjét balgaságnak tartom. Így már egy ideje el sem olvasom az ilyen szabályzatokat. Már csak azért sem, mert azt látom, hogy senki sem veszi a fáradságot, hogy betartsa őket. Szerintem leginkább internetjogi megfontolások vezérlik íróikat, mintsem valódi korlátok felállítása. Számomra az internetes tartalom, legfőként ha én írom, teljesen korlátlan és szabad. Úgyhogy amíg ez így van, addig senki ne akarja megmondani, mit mikor hova írjak. De ezt még majd folytatom, kicsit lejjebb. A helyesírási hibákról nem is beszélve. Amiktől egyébként hemzseg a legtöbb írás, nem csak itt, de ez más lapra tartozik.
A másik, amit még szeretnék elmondani, hangsúlyozom, magamról, hogy ezt az oldalt is valahogy egy kicsit bennfentesnek érzem, főleg a számítógépértők privilégiumának. A diskurzusokból sokszor kiderül, hogy félszavakból is érthető dolgokról nekem lövésem sincs és ezzel máris elástam magam, mert mit vagyok olyan balga, aki nem érti a szakszöveget. Pl., hogy egy kép, amit az irományaim mellett akarok látni, az maximum hány pixel erre arra és hány byte. Ki a kutya érti ezt elsőre? Félreértés ne essék, itt most saját magam jellemzem, és próbálom bemutatni. Nem az oldalt mustrálom. És itt folytatnám a fentebb megkezdett gondolatot azzal, hogy nincs sok ismeretem az interneten folytatható információszerzés szabályairól. Éppen ezért nem értem, ha valamit kérdezek, miért nem lehet rá válaszolni azzal, hogy "figyi, ez nem lenne legális" és akkor tudom. Ehelyett síri csönd, meg mellébeszélés. És egy idő után persze rájövök, hogy mi lehet az ok, de biztos nem lehetek benne. És ezek mind az internet világáról szólnak. Nem a valós információról, egyszerűen csak azért, mert a válaszoló már maga is unja, vagy ami rosszabb, hogy a saját mestersége szabályaival sincs tisztában, ezért inkább nem szól szám, nem fáj fejem. Nem kritika, ez még mindig a saját magam bemutatása az erre általam alkalmasnak vélt helyen. Úgy gondolom, az a fair, ha ezt leírtam, hogy lehessen tudni, milyen vagyok.
Meglehetősen autóbuzi is. Bár nem értékelek egy halom vasból és műanyagokból összehordott halmazt annál többre, mint ami valójában, viszont szeretem használni, és ami fontosabb, karbantartani őket. Azt is elvárom, hogy a szolgálatot a vas végezze, ne én. És egyelőre az élő organizmusok, úgymint feleség, gyerekek előbbre valók. Ja, "azért ülök itt hajnali negyed 2-kor a hülye gépnél, nem pedig alszom az ágyban" mondhatná valaki. De holnap már péntek :)
Valamikor középiskolás koromban láttam először bmw emblémát úgy, hogy már értettem is, mit akar jelölni. Azután sok év múlva dolgoztam is a cégnél. Na, akkor nem voltam nagy véleménnyel. Eléggé kritikusan néztem azóta is a típusra. De most a praktikum egymásmellé sodorta az életünket. El is neveztem Szöcskének. Mert ugrik és ugrál.
Talán ennyit még el lehet küldeni egyszerre és nem dobja vissza a rendszer.

Köszönöm
Üdvözlettel
L

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.15. 09:37 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 229 alkalommal
Kapott köszik: 281 alkalommal
Motor tipusa: 530D
qwertx írta:
Üdv Mindenkinek.

Szia!

Üdv a klubban földi.

Odus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.15. 10:02 
E39 FAN
E39 FAN

Helo basildon
EZT IDÉZTEM AZ ÍRÁSODBÓL
-------------------------------------------------------------
Számomra az internetes tartalom, legfőként ha én írom, teljesen korlátlan és szabad. Úgyhogy amíg ez így van, addig senki ne akarja megmondani, mit mikor hova írjak. De ezt még majd folytatom, kicsit lejjebb. A helyesírási hibákról nem is beszélve. Amiktől egyébként hemzseg a legtöbb írás, nem csak itt, de ez más lapra tartozik.
-------------------------------------------------------------
Ez engemet nagyon fejbe vágott megmondom neked frankón
Az oldal az Admin Lacié Ő alkotta szabályokat és azt el kell fogadni.Ő is tartja fent az oldalt már évek óta
Mikor bejelelentkeztél az első kérdésedet 7-helyre írtad be egyből agybajt kapott mindenki, de szerintem senki nem írt neked ez miatt durva dolgokat.
A helyesírási hibákkal meg nem is kellene foglalkozni, eddig sem volt vele gond
LÉNYEGES dolog :evil: ez fejbe vágott nagyon :evil:
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: bemutX3
HozzászólásElküldve: 2010.01.15. 10:59 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
basildon írta:
SZERVUSZTOK!
..................
Hozzászólásaimból úgyis kiki leszűrheti, ki és mi is vagyok. Jónéhány már olvasható és lesznek újak is. Hacsak a továbbiak miatt kitiltásra nem kerülök. :roll:

A kizárás miatt nem kell aggódni azt az admin intézi. Ha nagyon ütöd az amúgy magas tolerancia küszöbét akkor nem történik ilyen. Tehát azért nem kell az ördögöt a falra festeni.
Az online közösségbe azért jelentkezik az ember mert a hasonló problémák összehozzák az embereket akik privát klubok és csoportokba szerveződnek. Ez teljesen normális társadalmi jelenség mondhatni divatos szóval a privát szféra szerveződésének alapja.

basildon írta:
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy magam részéről nem tartom kötelezőnek a mindennapos online jelentkezést. Még kevésbé az adminok, vagy kicsodák által megírt szabályzatok feltétlen betartását. Több oka is van. Egyrészt, azt sem tudom, ki írta, és miért, másrészt legtöbbjét balgaságnak tartom. Így már egy ideje el sem olvasom az ilyen szabályzatokat. Már csak azért sem, mert azt látom, hogy senki sem veszi a fáradságot, hogy betartsa őket. Szerintem leginkább internetjogi megfontolások vezérlik íróikat, mintsem valódi korlátok felállítása. Számomra az internetes tartalom, legfőként ha én írom, teljesen korlátlan és szabad. Úgyhogy amíg ez így van, addig senki ne akarja megmondani, mit mikor hova írjak. De ezt még majd folytatom, kicsit lejjebb. A helyesírási hibákról nem is beszélve. Amiktől egyébként hemzseg a legtöbb írás, nem csak itt, de ez más lapra tartozik.

Nézd szabályak vannak és voltak. Mint szabály, hogy az út jobb oldalán kell közlekednek, vagy hogy nem mész be egy kocsmába és húzod le a gatyád mert onnan is kitiltanak. Tehát vannak irott és iratlan normák az életben is minden percben alkalmazkodunk nekik. Mint például a helyesirási szabályok is amit emlitettél.
Mint a lepke is irta a szabályokat a honlap tulajdonosa (egy konkrét személy userid:admin) határozza meg. És ezek a szabályok arra szólnak hogy ne egy nagy térben ordibáljunk egymással hanem mint egy étteremben különböző asztalok (topikokhoz) leülve beszélgessünk. Ha oda ülsz egy éttermi asztalhoz ahol politizálnak és elkezdesz a szexről beszélni folyton ki utálnak. Ilyenkor is van szabály még ha nincs is leirva.
Persze ezek a szabályok nem betonból vannak és a környezet határozza meg mennyire kemény a szankcionálása. Tehát nem fognak egyből kizárni mert valamit nem tudsz.

Tehát kérlek értsd meg most is vannak szabályok amiket te is betartasz pl. meg kell nyomnom a gombot mert különben nem megy el a hozzászólásom.
basildon írta:
A másik, amit még szeretnék elmondani, hangsúlyozom, magamról, hogy ezt az oldalt is valahogy egy kicsit bennfentesnek érzem, főleg a számítógépértők privilégiumának. A diskurzusokból sokszor kiderül, hogy félszavakból is érthető dolgokról nekem lövésem sincs és ezzel máris elástam magam, mert mit vagyok olyan balga, aki nem érti a szakszöveget. Pl., hogy egy kép, amit az irományaim mellett akarok látni, az maximum hány pixel erre arra és hány byte. Ki a kutya érti ezt elsőre? Félreértés ne essék, itt most saját magam jellemzem, és próbálom bemutatni. Nem az oldalt mustrálom.

Ha valamit túl szakszerűen ir le valamit akkor kérdez vissza. Én például a lepkétől kaptam rengeteg ilyen vissza jelzést és akkor irom, hogy OK vissza kapcsolok zöldséges (nem szak) nyelvre. Persze óhatatlan vannak olyan témák ahol nem lehet mindent körül irni ilyenkor egy lehetőség van: Kérdezni.
Ird le: nem értem, ez és ez mit jelent stb. egy halom választ fogsz kapni. És ha valaki ezért letol akkor a jelenleg inkább azt tudom elképzelni hogy a téged letoló ember orrára koppintanak mint a tiédre.

basildon írta:
És itt folytatnám a fentebb megkezdett gondolatot azzal, hogy nincs sok ismeretem az interneten folytatható információszerzés szabályairól. Éppen ezért nem értem, ha valamit kérdezek, miért nem lehet rá válaszolni azzal, hogy "figyi, ez nem lenne legális" és akkor tudom. Ehelyett síri csönd, meg mellébeszélés. És egy idő után persze rájövök, hogy mi lehet az ok, de biztos nem lehetek benne. És ezek mind az internet világáról szólnak.
Nem a valós információról, egyszerűen csak azért, mert a válaszoló már maga is unja, vagy ami rosszabb, hogy a saját mestersége szabályaival sincs tisztában, ezért inkább nem szól szám, nem fáj fejem. Nem kritika, ez még mindig a saját magam bemutatása az erre általam alkalmasnak vélt helyen. Úgy gondolom, az a fair, ha ezt leírtam, hogy lehessen tudni, milyen vagyok.

Nem értem pontosan mi a gondod (nem láttam a konkért gondodat, csak kapisgál valami hozzászólás). Ha valaki nem válaszol akkor rákérdezhetsz privát üzenetben (a hozzászólása alatti PÜ gombal). Előbb utóbb csak szól valaki hogy mi a helyzet. Ha nem kapsz választ akkor az is előfordulhat, hogy nem ért hozzá. Pl. én se szoktam válaszolni olyan témára amit nem értek.
basildon írta:
Meglehetősen autóbuzi is...........

Köszönöm
Üdvözlettel
L

A többihez annyit köszönöm (-jük a közösség nevében is) a bemutatkozásodat és remélem, hogy sokat tanulunk tőled és remélem te is sok tapasztalattal és segitséggel leszel gazdagabb e fórum által.

Jackson, aki integet üdvözlésképpen
ui: én 2-es voltam nyelvtanból. Nem azért rontom el mert nem tartom be a szabályokat, hanem mert nem áll rá az agyam. Nekem műszaki fejem van nekem ahhoz van kézségem és nem a nyelvi dolgokhoz. De itt a gyors irás és kapkodás miatt sokkal több hiba is előfordul az interneten. A Chat szoba még rosszabb ilyen szempontból mint a hozzászólások.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.15. 11:20 
haladó
haladó

Hali

Basildon írását nem nagyon értem vagyis értem de még sem értem ?! :P
De minden esetre örülünk, hogy itt vagy amit nem szabad írni ugy is ki lesz törölve ! :D
A helyesírási hibákat én pont lesz...rom! :)
Röviden tömören ennyi ! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.15. 11:25 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 1
Széria kód: E46
Motor tipusa: 320cic
Évjárata: 2006
Kivitele: Cabrio
üdv mindenkinek!

ezt eddig elmulasztottam, Tibor vagyok és (a poénokat kérném mellőzni :) Budapesti, amióta az eszemet tudom, BMWs.....igaz voltak kis kilengések....
zsiguli 1200
mitsubishi Sapporo Sport
mercedes 123 300E
BMW E28 520i 2x
BMW E30 320i
BMW E30 327i
BMW E36 318i
BMW E34 525i 24V
golf III
BMW E39 520i, igaz eddig 'csak' gondom volt vele, de szeretem :oops:
remélem nem fogok nagyon az agyatokra menni :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.15. 11:47 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
atb írta:
üdv mindenkinek!

ezt eddig elmulasztottam, Tibor vagyok és (a poénokat kérném mellőzni :) Budapesti, amióta az eszemet tudom, BMWs.....igaz voltak kis kilengések....
zsiguli 1200
mitsubishi Sapporo Sport
mercedes 123 300E
BMW E28 520i 2x
BMW E30 320i
BMW E30 327i
BMW E36 318i
BMW E34 525i 24V
golf III

itt van A TIBI! ...aki szereti a ... :lol: nem poénkodunk ám!
:belay :lol:

ami késik nem múlik! :lol: :e39

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.15. 12:10 
E39 FAN
E39 FAN

Kapott köszik: 71 alkalommal
Motor tipusa: 525i
Évjárata: 2005
Basoldon írásához:

Én 2006-óta vagyok itt, de bevallom, még a fórum szabályzatát nem olvastam el.
Nézegettem először az írásokat és megértettem, hogy témák vannak, amikhez hozzá lehet szólni.

Természetesen vannak az internetes emberi érintkezésnek is szabályai, ami kitűnt az akkori írásokból. Jó viccelődünk egymással, meg néha cinkeljük egymást, de ennyi kell.

Én alkamazkodtam hozzá. Úgy gondolom, ha egy ember belép egy közösségbe, akkor nagyobb mértékben ezen egyénnek kell alkalmazkodnia a közösséghez és nem fordítva.
Természetes az új egyén is lehet hatással a közösségre és Én úgy látom ez ezen a fórumon tud és szokott is érvényesülni.

Senki nem lett elutasítva azért, mert bejelentkezett és első hozzászólásában előadta a problémáját.

Ez egy netes fórum. Néhányan ismerjük egymást személyesen, de a többség nem.
Erre jók a találkozók, hogy egy kicsit, hacsak rövid ideig is, de legyen személyes kontaktus az emberek között.
Mindenki annyit ír le, ismertet meg magából, amennyit gondol.
Természetesen nem kötelező minden nap a megjelenés, ez mindenki számára szabadon válaszott.

Jacksonnak van az az OBD/INPA/DIS nevű topicja.
Hát Én abba bele se nézek (bocsánat mester).
De csak azért, mert ez a rész nem érdekel és ha a felét megérteném, már akkor is boldog lennék.
Szóval mindenki azt olvassa és ahhoz szól hozzá, amire kíváncsi vagy ami érdekli. Vagy amihez hozzá tud. A semmit nem szokták leírni.

Részemről ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.15. 13:26 
E39 FAN
E39 FAN

atb írta:
üdv mindenkinek!

zsiguli 1200
mitsubishi Sapporo Sport
mercedes 123 300E
BMW E28 520i 2x
BMW E30 320i
BMW E30 327i
BMW E36 318i
BMW E34 525i 24V
golf III

Helo Tibi
Üdvözlet nálunk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.15. 14:28 
haladó
haladó

Légy üdvözölve Tibi !!
Eszünkbe se jutott volna poénkodni ! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.15. 14:35 
Törzsvendég
Törzsvendég

Motor tipusa: 525
Oroszlan írta:
Basoldon írásához:

Jacksonnak van az az OBD/INPA/DIS nevű topicja.
Hát Én abba bele se nézek (bocsánat mester).
De csak azért, mert ez a rész nem érdekel és ha a felét megérteném, már akkor is boldog lennék.
Szóval mindenki azt olvassa és ahhoz szól hozzá, amire kíváncsi vagy ami érdekli. Vagy amihez hozzá tud. A semmit nem szokták leírni.

Részemről ennyi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

:franko: :franko:
Ezen jót röhögtem!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.15. 14:39 
haladó
haladó

Most nézem mennyi uj tag lett itten ! :)
Akkor mindenkit üdvözlök ! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.01.15. 14:41 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
Ali_Killer írta:
Légy üdvözölve Tibi !!
Eszünkbe se jutott volna poénkodni ! :wink:

nekem igen, de nem hagyta! :lol: ...poén gyilkos! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2727 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 137  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]