Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Multi kormány

2013.08.30. 18:52

Gallaca írta:
roland535i írta:Sziasztok!egy indítós multikormányom van97 es autóban,ha ki szeretném cserélni 97es évjáratú M-es multikormányra,akkor van valami esetleges akadálya,vagy csak egyszerűen a régi le,az új fel a helyére???!köszi

Ebben az esetben, csak lecsavar, felcsavar! No para!

És Pl. ha egy inditós tojás M-es kormány helyett 2 inditós tojás lufis M-es kormányt akarok de légzsákot nem akarok cserélni akkor az kivitelezhető? Tehát csak maga a kormány lenne cserélve.

2013.08.30. 19:21

Tomi.i írta:
Gallaca írta:
roland535i írta:Sziasztok!egy indítós multikormányom van97 es autóban,ha ki szeretném cserélni 97es évjáratú M-es multikormányra,akkor van valami esetleges akadálya,vagy csak egyszerűen a régi le,az új fel a helyére???!köszi

És Pl. ha egy inditós tojás M-es kormány helyett 2 inditós tojás lufis M-es kormányt akarok de légzsákot nem akarok cserélni akkor az kivitelezhető? Tehát csak maga a kormány lenne cserélve.

Nem passzol a kettő.

2013.08.30. 19:32

Gallaca írta:
Tomi.i írta:
Gallaca írta:

Nem passzol a kettő.

:sírás:Ez biztos?

2013.08.30. 19:34

Tomi.i írta:
Gallaca írta:
Tomi.i írta:
Gallaca írta:

Nem passzol a kettő.

:sírás:Ez biztos?

Igen.

Tapatalk 4

2013.08.30. 19:40

Akkor marad a bőrözés.Amúgy milyen állati bőrt szoktak vagy kell tenni a kormányra?

2013.08.30. 19:47

Nem tudom mi értelme lenne a kormánykerék cseréjének,ha a régi légzsákot tennéd bele megint,de nem egyezik meg az 1 indítós a duplaindítósal.Sem a kormánykerék,sem az átvezető gyűrű,sem a légzsák,sem a vezérlő....Kapíse......I

2013.08.30. 20:09

Schnitzer írta:Nem tudom mi értelme lenne a kormánykerék cseréjének,ha a régi légzsákot tennéd bele megint,de nem egyezik meg az 1 indítós a duplaindítósal.Sem a kormánykerék,sem az átvezető gyűrű,sem a légzsák,sem a vezérlő....Kapíse......I

Az a lényeg hogy az enyémet bőrözni kellene + vastagitani rajta.Ellenben van egy eladó gyári állapotú kormány ami gyárilag vastagabb és a bőr is gyári,és nem kopott.Hát ezért.Mert a gyári az gyári!Ez le az fel és kész,nem kell várni a bőrözésre sem...Kapise...? :D

2013.10.10. 19:59

üdv. multikormányomnak csak a fele müködik :D tehát csak a tempómat, a rádiót viszont már nem vezérli. ez kb pár hónapja krepált be mind ezzel együtt a tolatólámpám, a rádión az időt nem mutatja, + a müszerfalon nem jelez vissza h merre indexelek, világítás rajta van-e + a klímám már nem kapcsol be :O ez mitől lehet !?

2013.10.11. 23:34

gyújtáskapcsoló-betét?lcm?grund modul? :wink:

2013.10.12. 00:12

Schnitzer írta:gyújtáskapcsoló-betét?lcm?grund modul? :wink:

Vagy bármelyik modul, ami busz-hibát generál. Busz-elosztó, nagy BC óracsoport, stb.
Rosszindulatú hiba. Időigényes.

2013.10.12. 00:35

Sziasztok a gondom a következő! Az ülés elektronika néha szét csúszik...az előző tulaj azt mondta,hogy rátérdelt egy csaj miközben az ölébe "ült"....a lényeg az,hogy ilyenkor nem működik semmi az ülés mozgatását illetően,de most felfigyeltem rá,hogy még a kormány előrre, hátra, fel, le..és persze az automatikus kormány felcsúszás sem(amikor leveszed a gyújtást..automatán felmegy a kormány tudjátok) működik..ez lehet azért,mert vmilyen összefüggésben van az ülés elektronikával a memóriás ülés mikatt a kormány és ha az ülésnél szét csúszik az elektronika akkor a kormány sem lesz jó? :D Lehet hülyén írtam le,de nagyjából sztem lehet érteni!
köszi mindenkinek!

2013.10.12. 00:49

supreme írta:Sziasztok a gondom a következő! Az ülés elektronika néha szét csúszik...az előző tulaj azt mondta,hogy rátérdelt egy csaj miközben az ölébe "ült"....a lényeg az,hogy ilyenkor nem működik semmi az ülés mozgatását illetően,de most felfigyeltem rá,hogy még a kormány előrre, hátra, fel, le..és persze az automatikus kormány felcsúszás sem(amikor leveszed a gyújtást..automatán felmegy a kormány tudjátok) működik..ez lehet azért,mert vmilyen összefüggésben van az ülés elektronikával a memóriás ülés mikatt a kormány és ha az ülésnél szét csúszik az elektronika akkor a kormány sem lesz jó? :D Lehet hülyén írtam le,de nagyjából sztem lehet érteni!
köszi mindenkinek!

A kormányt, az ülésmemória vezérli, ezért van. Az a modul, amelyiken az ülésmozgató gombok vannak. Ez 7 vezetékkel össze van kötve a kormánnyal. De mi az, hogy szétcsúszik? Ha jól emlékszem 1 db kallantyúval biztosított csati van a modulban. Az üléscsati is elég emberes. Akkorát még az emmöt sem gyorsul, hogy attól szétcsússzon. :D

2013.10.12. 01:02

Gallaca írta:
supreme írta:Sziasztok a gondom a következő! Az ülés elektronika néha szét csúszik...az előző tulaj azt mondta,hogy rátérdelt egy csaj miközben az ölébe "ült"....a lényeg az,hogy ilyenkor nem működik semmi az ülés mozgatását illetően,de most felfigyeltem rá,hogy még a kormány előrre, hátra, fel, le..és persze az automatikus kormány felcsúszás sem(amikor leveszed a gyújtást..automatán felmegy a kormány tudjátok) működik..ez lehet azért,mert vmilyen összefüggésben van az ülés elektronikával a memóriás ülés mikatt a kormány és ha az ülésnél szét csúszik az elektronika akkor a kormány sem lesz jó? :D Lehet hülyén írtam le,de nagyjából sztem lehet érteni!
köszi mindenkinek!

A kormányt, az ülésmemória vezérli, ezért van. Az a modul, amelyiken az ülésmozgató gombok vannak. Ez 7 vezetékkel össze van kötve a kormánnyal. De mi az, hogy szétcsúszik? Ha jól emlékszem 1 db kallantyúval biztosított csati van a modulban. Az üléscsati is elég emberes. Akkorát még az emmöt sem gyorsul, hogy attól szétcsússzon. :D

Nem tudom baszus ! :D Holnap megnézem ,mert most sötétben matattam ott a műanyag mögött,,de semmit nem láttam,,,majd holnap :D

kösz am :D

2013.10.12. 11:58

Uhh akkor lehet keresgetni. Ti mivel kezdenétek elöszőr ?

Tapatalk 2-vel küldve az én LG-E400-ről

2013.10.14. 11:34

m3ntal írta:Uhh akkor lehet keresgetni. Ti mivel kezdenétek elöszőr ?

Tapatalk 2-vel küldve az én LG-E400-ről

Gyújtáskapcsolóval.

2014.01.10. 14:01

Sziasztok! Böngészgettem a topikot, de nem találtam a kérdésemre megoldást.
Valaki meg tudná mondani, hogy az 1 és kétinditós légzsák müködési elvében van különbség? És, ha van, akkor mi? Vagy csak a csatlakozó más...?
Üdv.

2014.01.10. 14:15

denklo91 írta:Sziasztok! Böngészgettem a topikot, de nem találtam a kérdésemre megoldást.
Valaki meg tudná mondani, hogy az 1 és kétinditós légzsák müködési elvében van különbség? És, ha van, akkor mi? Vagy csak a csatlakozó más...?
Üdv.

google szerint:
vagy ez:
A kormánylégzsák gázgenerátorában két pirotechnikai gyújtószerkezet van elhelyezve. Az első gyújtószerkezetet aktivizálja a légzsák központi vezérlő rendszere. A gyújtótűz keresztülmegy a tárolón és meggyújtja a gyújtótöltetet. Ha a gyújtótöltet begyullad, és ha elég magas nyomás jött létre, a lángok áttörnek a perforált csövön keresztül.
Ezek után az első szilárd hajtóanyag töltet begyullad. A fejlődő gáz a fő égéskamrában átszakítja a biztosítólemezt és a szűrt gáz a légzsákba áramlik a gázkivezető furatokon keresztül. Eközben a ballon áttöri a kormánykerék középkonzolt. A ballon részlegesen felfúvódik. Miután egy meghatározott időköz lejárt, a központi vezérlő aktiválja a második gyújtószerkezetet.
Az égés által termelt gáz átáramlik a záró fedélen keresztül a fő égéskamarába és innen a szűrőn keresztül a ballonba, felfújja maximális méretére.
vagy ez:
A kétfázisú, vagy kétfokozatú légzsákok úgy vannak kialakítva, hogy az ütközés nagyságától, illetve a vezetőoldali légzsák esetében a vezetőülés helyzetétől függően két, egymástól különböző sebességgel fújódjon fel. A teljes méretű vezetőoldali légzsák 60-65 liter gázt tartalmaz.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gabesz81 az itt látható tagok köszönték meg: denklo91
Értékelés: 4.76%

2014.01.13. 18:56

Nah ma végre bekerült ez a fontos extra nálam is!

Kép

Sent from my iPhone 5 S using Tapatalk

2014.01.13. 19:00

adam001 írta:Nah ma végre bekerült ez a fontos extra nálam is!

Kép

Utólagos multi?Szopó volt?

2014.01.13. 20:58

Padre540 írta:
adam001 írta:Nah ma végre bekerült ez a fontos extra nálam is!

Kép

Utólagos multi?Szopó volt?

Dupla kormányos lett?
Hozzászólás küldése

VigLink badge