Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: m

2011.01.18. 19:56

cetabraham írta:Üdv uraim! Egy kérdésem lenne. 97 októberi m5 kormány egyindítós ugye? Köszi a válaszokat!

Igen

Re: m

2011.01.19. 16:35

barbrady írta:
cetabraham írta:Üdv uraim! Egy kérdésem lenne. 97 októberi m5 kormány egyindítós ugye? Köszi a válaszokat!

Igen

Köszönöm a gyors választ! Esetleg érdeklődő lenne egy 4ágú lufis multikormányra?

Kérdés!

2011.02.20. 12:05

Sziasztok egy multis légzsákot szeretnék vásárolni, az autóban benne van a tempomat, csak éppen egy sima mezei légzsák van a kormányban, így nem tudom használni!
Segítségeteket előre is köszönöm! :wink:

Re: Kérdés!

2011.02.25. 13:40

Nigel írta:Sziasztok egy multis légzsákot szeretnék vásárolni, az autóban benne van a tempomat, csak éppen egy sima mezei légzsák van a kormányban, így nem tudom használni!

Szia! Ha gondolod nekem van egy 4ágú multikormányom légzsákkal. 20ért viheted ha érdekel! üdv Peti

Re: Kérdés!

2011.02.25. 14:25

cetabraham írta:
Nigel írta:Sziasztok egy multis légzsákot szeretnék vásárolni, az autóban benne van a tempomat, csak éppen egy sima mezei légzsák van a kormányban, így nem tudom használni!

Szia! Ha gondolod nekem van egy 4ágú multikormányom légzsákkal. 20ért viheted ha érdekel! üdv Peti

Köszönöm a felajánlást, időközben elvileg ma adta póstára Strobi klub társ a légzsákomat :wink:

2011.03.31. 18:16

Sziasztok 2001 es E39 ben multi kormányom van.. de nem az a faceliftes kormány ami a 2002-2003 as modellekben van.. komplett krományt készülnék vásárolni.. bele lehet rakni?uj kormány kerék és légzsák.. meg paszol?köszi előre is..(nem M-packet)

2011.03.31. 18:42

Atyesz530D írta:Sziasztok 2001 es E39 ben multi kormányom van.. de nem az a faceliftes kormány ami a 2002-2003 as modellekben van.. komplett krományt készülnék vásárolni.. bele lehet rakni?uj kormány kerék és légzsák.. meg paszol?köszi előre is..(nem M-packet)

Minden gond nélkül be fogod tudni tenni. Csak a "szokásos" légzsák-szereléses óvintézkedéseket kell betartani.

2011.03.31. 18:47

Akkor az szuper, csak a légzsák kinézete változott és a kormány kerék mérete lett kisebb.. akkor meg fog passzolni ugye???

2011.03.31. 19:58

Atyesz530D írta:Akkor az szuper, csak a légzsák kinézete változott és a kormány kerék mérete lett kisebb.. akkor meg fog passzolni ugye???

Igen, teljes mértékben! A lényeg, hogy az a légzsák is két indítós legyen, meg, hogy ne a kormányon legyen a szalagkábel! De ha 2001- utáni kocsiból veszed, akkor tuti jó lesz!

2011.03.31. 20:19

vaszarig írta:
Atyesz530D írta:Akkor az szuper, csak a légzsák kinézete változott és a kormány kerék mérete lett kisebb.. akkor meg fog passzolni ugye???

Igen, teljes mértékben! A lényeg, hogy az a légzsák is két indítós legyen, meg, hogy ne a kormányon legyen a szalagkábel! De ha 2001- utáni kocsiból veszed, akkor tuti jó lesz!

Okés srácok köszönöm szépen a biztató válaszokat :lol: remélem sikerülni fog :lol:

2011.04.01. 19:35

Atyesz530D írta:
vaszarig írta:

Okés srácok köszönöm szépen a biztató válaszokat :lol: remélem sikerülni fog :lol:

Nincs mit, remélem tudtunk segíteni! :)

Re: Multi kormány

2011.08.22. 21:52

Ide még nem kellett írnom. Eddig: Mert igaz hogy jó pár hete beraktam a kormányt, de a bekötésre most hétvégén került csak sor...
Remekül működik a tempomat is, ami megvásárláskor horror pénz lehetett!
Köszönöm Admin, 204d1, biztatását a vásárlásra, bekötésre, MChris fáradozását a nagy melegben! LeviM5-nek pedig a segédkezést a bontás-összerakás-keresgélés-összerakás folyamatában nyújtott önfeláldozó tevékenységét!
Kép
Kép

2011.08.22. 22:03

bmw520ds írta:Ide még nem kellett írnom. Eddig: Mert igaz hogy jó pár hete beraktam a kormányt, de a bekötésre most hétvégén került csak sor...
Köszönöm Admin, 204d1, biztatását a vásárlásra, bekötésre, MChris fáradozását a nagy melegben! LeviM5-nek pedig a segédkezést a bontás-összerakás-keresgélés-összerakás folyamatában nyújtott önfeláldozó tevékenységét!
Kép
Kép

Tempomat gyári, csak eddig a kormány nem tudta. Ezek a kormányok ilyenek, a következő mindig jobb (azt hisszük).

Aztán ha a kis logót meglátod rajta, csak ésszel az utakon! :wink:

2011.08.23. 05:56

bmw520ds írta:Ide még nem kellett írnom. Eddig: Mert igaz hogy jó pár hete beraktam a kormányt, de a bekötésre most hétvégén került csak sor...
Kép
Kép

Szívesen! és a Dinamit nem viszi a multit...

2011.08.23. 19:15

MChris írta:

Szívesen! és a Dinamit nem viszi a multit...

Ami várható volt!

2011.12.19. 13:21

sziasztok!

problémám lenne m-es multikormány beszerelésével!
az autó egy 525 tds 1996/5havi gyári multi kormánnyal.
vettem bele egy inditós m-es multit és nem viszi a multi részét
tudna valaki ezügyben segiteni nekem?
köszönöm elöre is! :roll:

2011.12.20. 11:24

tsuka írta:sziasztok!

problémám lenne m-es multikormány beszerelésével!
az autó egy 525 tds 1996/5havi gyári multi kormánnyal.
vettem bele egy inditós m-es multit és nem viszi a multi részét
tudna valaki ezügyben segiteni nekem?
köszönöm elöre is!

PÜ ment.
MFL-es az autód, azt kell kiiktatni, venni egy post-MFL-es LCM-et, azt illeszteni az autódhoz, ehhez átkábelezni és jó lesz. ;)

2012.06.03. 23:18

Üdv emberek! jön a nyár és ezzel a hosszabb autópályás utak utak is (nyaralás stb) a helyzet az hogy nincs tempomatom ... leider.... megtudná valaki mondani hogy mit tegyek ? hova kihez vigyem ? mit vegyek meg? ,mennyi be fáj? jó lenne nem a gázon állni félnapokat...

2012.06.03. 23:23

adam001 írta:Üdv emberek! jön a nyár és ezzel a hosszabb autópályás utak utak is (nyaralás stb) a helyzet az hogy nincs tempomatom ... leider.... megtudná valaki mondani hogy mit tegyek ? hova kihez vigyem ? mit vegyek meg? ,mennyi be fáj? jó lenne nem a gázon állni félnapokat...

39-eseknél egy multikormány és egy kábelkészlet megoldja a villanyos gázpedálosok problémáját.

2012.06.03. 23:35

hamoriarpi írta:
adam001 írta:Üdv emberek! jön a nyár és ezzel a hosszabb autópályás utak utak is (nyaralás stb) a helyzet az hogy nincs tempomatom ... leider.... megtudná valaki mondani hogy mit tegyek ? hova kihez vigyem ? mit vegyek meg? ,mennyi be fáj? jó lenne nem a gázon állni félnapokat...

39-eseknél egy multikormány és egy kábelkészlet megoldja a villanyos gázpedálosok problémáját.

Akkor ezek szerint vennem kell egy multikormányt???
Hozzászólás küldése

VigLink badge