![]() |
2011.03.18. 14:55
LACIKAtraffipaxboltHU írta:csumpedli írta:HI!
Sikerült nagy nehezen összehebregálni a radart, de továbbra sem müxik.
Amikor vettem az autót, akkor sem működött, m a szerelő azt mondta, hogy sorba vannak kötve és, ha egy nem megy, akkor egyik sem. (van elől és hátul is).
Akkor meg tudta csinálni vhogy a szerelő és működött is. Azt mondta viszont, h a jobb első nem jó, ezért azt ne várjam, h jelez, de működött. Egy pár hete nem működik. Bekapcs és hosszú sípolás, majd villog a PDC-gomb.
Ki van cserélve a stekker, m ugye írtam, h zakadás volt, de továbbra sem megy. Mi lehet a baj? Esetleg vkinek egy használt szenzor?
Üdv.
Használt szenzorom van,de csak hátsó szenzorok (mondjuk passz,h van-e közte kül.)! Ha 1 rossz,akkor csak folyamatosan sípol,egyik sem reagál semmire!! Gépre ha rárakjátok,mutatnia kell neki,hogy melyik a szar!!
2011.03.18. 17:43
2011.03.18. 18:56
Igen építettem első hátsó gyáritptom írta:Srácok,épített már be valaki utólag PDC-t?Adott 4 szenzor és egy PDC vezérlő.Mi kell még hozzá?
2011.03.18. 19:22
admin írta:Igen építettem első hátsó gyáritptom írta:Srácok,épített már be valaki utólag PDC-t?Adott 4 szenzor és egy PDC vezérlő.Mi kell még hozzá?![]()
Ha nem akarsz lököst cserélni hátul akkor kell két darab szenzor adapter amit bele kell ragasztani a lökösbe miután ki fúrtad a helyét.Belül meg van jelölve gyárilag a pontos helye.Kel hozzá egy kábelköteg a szenzorokhoz és egy a táp oldalhoz.Egy darab gong hátra és a vezérlőhöz a gyári tartó konzol se árt.
2011.03.18. 19:40
Lefelejtetem két oldal díszlécet az előbb.Sedannál díszlécekbe van mind a 4db szenzor touringnál két szélső diszlécbe két középső meg a lökösbe van ahhoz hogy ezt be tud rakni a lökösbe ahhoz kell az adapter vagy lököst kell cserélni.Az első verzió olcsóbbptom írta:admin írta:Igen építettem első hátsó gyáritptom írta:Srácok,épített már be valaki utólag PDC-t?Adott 4 szenzor és egy PDC vezérlő.Mi kell még hozzá?![]()
Ha nem akarsz lököst cserélni hátul akkor kell két darab szenzor adapter amit bele kell ragasztani a lökösbe miután ki fúrtad a helyét.Belül meg van jelölve gyárilag a pontos helye.Kel hozzá egy kábelköteg a szenzorokhoz és egy a táp oldalhoz.Egy darab gong hátra és a vezérlőhöz a gyári tartó konzol se árt.
Kösz szépen Laci,akkor elvileg nincs különbség a sedan és touring között?Csereszabatosak?Miért kell 2 db szenzoradapter?
2011.03.18. 20:13
admin írta:Lefelejtetem két oldal díszlécet az előbb.Sedannál díszlécekbe van mind a 4db szenzor touringnál két szélső diszlécbe két középső meg a lökösbe van ahhoz hogy ezt be tud rakni a lökösbe ahhoz kell az adapter vagy lököst kell cserélni.Az első verzió olcsóbbptom írta:admin írta:Igen építettem első hátsó gyáritptom írta:Srácok,épített már be valaki utólag PDC-t?Adott 4 szenzor és egy PDC vezérlő.Mi kell még hozzá?![]()
Kösz szépen Laci,akkor elvileg nincs különbség a sedan és touring között?Csereszabatosak?Miért kell 2 db szenzoradapter?
2011.03.24. 17:58
2011.03.24. 19:19
csumpedli írta:HI!
Voltage ultrasonic sensor general
short circuit to ground
ezt a cuccot tolja ki nekem a gép.
mi lehet a gond?
2011.03.24. 20:10
touring írta:csumpedli írta:HI!
short circuit to ground
mi lehet a gond?
Szerintem földzárlat.
2011.03.25. 08:23
touring írta:touring írta:csumpedli írta:HI!
short circuit to ground
mi lehet a gond?
Szerintem földzárlat.
HelyesbítekValamelyik vezeték az ultrahangos érzékelő rendszeren
( talán PDC ?) megsérült és testzárlat van. Tehát vagy egy GND vezetékhez ér hozzá, vagy a karosszériához. A földzárlat megfogalmazásom itt azért nem helyes, mert az autó négy gumiabroncson áll a talajon. Elnézést
2011.03.25. 08:30
csumpedli írta:Aha!
Tehát akkor keressek olyan szűz kábelte, ahol vmi gixer van!?
Értem. Köszike! Megpróbálom...
2011.03.25. 09:10
touring írta:csumpedli írta:Aha!
Lehetséges, hogy szabad szemmel nem fogod látni és mérni kell. Ázás is okozhatja. Folyamatosan fennáll a hiba?
2011.03.25. 16:44
csumpedli írta:Persze.
Már régóta baszaxik, de csak most cseréltem ki az egyik stekkert... Maradt minden ugyan úgy...touring írta:csumpedli írta:Aha!
Lehetséges, hogy szabad szemmel nem fogod látni és mérni kell. Ázás is okozhatja. Folyamatosan fennáll a hiba?
2011.03.26. 08:18
simi64 írta:csumpedli írta:Persze.
Már régóta baszaxik, de csak most cseréltem ki az egyik stekkert... Maradt minden ugyan úgy...touring írta:csumpedli írta:Aha!
A gyári riasztó is ultrahangos a plafonon, középen.
(feltéve, ha bohócorros a belső tükröd)
2011.03.26. 23:44
csumpedli írta:A riasztónak mi köze van a radarhoz, h nem működik?
Amúgy bohócos a tükröm.simi64 írta:csumpedli írta:Persze.
A gyári riasztó is ultrahangos a plafonon, középen.
(feltéve, ha bohócorros a belső tükröd)
2011.03.27. 18:43
2011.03.27. 21:39
2011.03.28. 06:50
2011.03.29. 23:28
2011.03.30. 00:24
koosatti írta:Sziasztok!
Tudtok segíteni? Hátul elromlott a pdc-mből kettő a négy fejből. Egyszer csak nem működött a középső kettő.
Ki tud ebben segíteni? Én azt sem tudom hol kezdjem el. HOva vihetem? Esetleg egy szaki közületek?
Mennyibe kerül és hol tudok esetleg új fejeket szerezni?
Köszi