![]() |
2014.11.08. 21:32
Adam528 írta:Szabó Sándor írta:Sziasztok!
Még gyakorló E39 tulajdonos vagyok (520i / 2002)
Tudtommal "semmi" nincs az autóban és szeretnék egy középkategóriás riasztót.
Itthon garázsban alszik, de egyébként nem állhatok mellette.
Gondoltam, nektek már van bevált márka/típus amit "szeret"is a BMW.
20-30 max 40k körül.
Ja... szomszédom/barátom autóvillamossági szerelő, tehát a beszerelés szakszerű lenne, de Ő is javasolta, hogy kérdezzek rá itt is.
http://www.duett.hu/gtalarm.php
2014.11.10. 17:35
2014.11.10. 20:38
Papi írta:Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, Szeged-Kecskemét viszonylatban autóriasztó szerelőt tudtok javasolni?
Jelenleg szűz az autó, nincs benne, és hát régi, meg használt, de mégiscsak az ember szeme-fénye...
Segítségeteket köszönöm,
Papi
2014.11.10. 22:47
Papi írta:Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, Szeged-Kecskemét viszonylatban autóriasztó szerelőt tudtok javasolni?
Jelenleg szűz az autó, nincs benne, és hát régi, meg használt, de mégiscsak az ember szeme-fénye...
Segítségeteket köszönöm,
Papi
2014.11.28. 11:50
2014.11.28. 13:06
oleez írta:Sziasztok,
Újdonsült probléma:) Ha nyitom a kocsit elkezd riasztani. Gyári riasztó van benne, ott a tetőkárpiton a kis doboz.
Tehát nyitom a kulcs távirányítós részével és elkezd visítani a lelkem:) Aztán bezár-kinyit és ezt kétszer és abbahagyja. Mi lehet az oka?
Köszönöm a segítséget!
2014.11.28. 14:40
odus írta:oleez írta:Sziasztok,
Újdonsült probléma:) Ha nyitom a kocsit elkezd riasztani. Gyári riasztó van benne, ott a tetőkárpiton a kis doboz.
Tehát nyitom a kulcs távirányítós részével és elkezd visítani a lelkem:) Aztán bezár-kinyit és ezt kétszer és abbahagyja. Mi lehet az oka?
Köszönöm a segítséget!
A típushiba a géptető nyitásérzékelője a bal pollenszűrő házán. Húzd le a csatiját, ha megszűnik a.hiba, ki kell cserélni. Különben diag.
2014.11.28. 14:47
odus írta:oleez írta:Sziasztok,
Köszönöm a segítséget!
A típushiba a géptető nyitásérzékelője a bal pollenszűrő házán. Húzd le a csatiját, ha megszűnik a.hiba, ki kell cserélni. Különben diag.
2014.11.28. 14:55
morv írta:odus írta:oleez írta:Sziasztok,
Köszönöm a segítséget!
Amikor nyitja, akkor riaszt, mintha nem kapcsolna ki a riaszto, nem zart kocsinal.
2014.11.29. 12:08
oleez írta:odus írta:oleez írta:Sziasztok,
Köszönöm a segítséget!
Rendben, megnézem, kipróbálom.
Köszesz!
Ha a csati rossz,honnan lehet ilyet beszerezni?
2014.11.29. 12:23
Schnitzer írta:oleez írta:odus írta:oleez írta:Sziasztok,
Köszönöm a segítséget!
Köszesz!
Ilyen kérdést feltenni![]()
Várjál egy kicsit még, nagyon új vagyok. Kis idővel rögződni fog a retinámban is a Schnitzer név és ehhez párosulni fog,hogy van ott minden...a sz.rtól a repülőig:)
2014.11.30. 21:43
oleez írta:Schnitzer írta:oleez írta:odus írta:oleez írta:Sziasztok,
Köszönöm a segítséget!
Köszesz!
Ilyen kérdést feltenni![]()
Várjál egy kicsit még, nagyon új vagyok. Kis idővel rögződni fog a retinámban is a Schnitzer név és ehhez párosulni fog,hogy van ott minden...a sz.rtól a repülőig:)
2014.12.01. 11:22
2015.04.04. 11:00
2015.04.04. 11:08
2015.04.04. 11:19
tippemsincs írta:Sziasztok, felvetem az idei első problémahalmazt.
Garázsban álló touringom éjszaka beriasztott, mire felébredtem rá, addigra leszívta az akkumulátort teljesen. Csak a két első ajtót nyitotta ki, így ott betornásztam magam és a töltőt hátra. Feltöltés utáni tapasztalatom, hogy a kp.-i zár távirányítással nem működik csak ajtókulcsolással. Kulcsot megpróbáltam újra hangolni az arra vonatkozó topic szerint, de nem sikerült. Ennek oka talán a másodikként felmerült hibajelenségben lehet, ugyanis a csomagtartót nem lehet kinyitni. De az ajtó nincs is tökéletesen bezárva, mert "lötyög" és a nyitógombot megnyomva a szervó először befelé húzza, mintha zárni akarná. Van valami trükk a nyitásra?
2015.04.04. 18:34
admin írta:tippemsincs írta:Sziasztok, felvetem az idei első problémahalmazt.
Garázsban álló touringom éjszaka beriasztott, mire felébredtem rá, addigra leszívta az akkumulátort teljesen. Csak a két első ajtót nyitotta ki, így ott betornásztam magam és a töltőt hátra. Feltöltés utáni tapasztalatom, hogy a kp.-i zár távirányítással nem működik csak ajtókulcsolással. Kulcsot megpróbáltam újra hangolni az arra vonatkozó topic szerint, de nem sikerült. Ennek oka talán a másodikként felmerült hibajelenségben lehet, ugyanis a csomagtartót nem lehet kinyitni. De az ajtó nincs is tökéletesen bezárva, mert "lötyög" és a nyitógombot megnyomva a szervó először befelé húzza, mintha zárni akarná. Van valami trükk a nyitásra?
Bemászol hátra lenyitod a szerszámos ajtaját ott van egy műanyag fül az a vésznyitó azt húzd meg óvatosan.
Feltéve ha még valaki nem tépte ki a helyéről!!
2015.04.04. 18:49
tippemsincs írta:admin írta:tippemsincs írta:Sziasztok, felvetem az idei első problémahalmazt.
Bemászol hátra lenyitod a szerszámos ajtaját ott van egy műanyag fül az a vésznyitó azt húzd meg óvatosan.
Feltéve ha még valaki nem tépte ki a helyéről!!
Hálás köszönet!Megvolt a műanyag fül, már használták korábban... Most már normálisan behúzza becsukásnál egyszer, de következő nyitásnál megint ugyanaz.
2015.04.19. 14:43
2015.04.19. 18:43
attila94 írta:Sziasztok!
1996-os E39 gyári riasztó. Egyik nap nyitás gombot megnyomva beindult a riasztó szirénája, indexek és tompított nem villogott. A kézikönyvben leírt egyik hatástalanító módszer se (kulcs nyitógomb, gyújtásra rakva és be is indul) működik, azóta ki van véve a biztosíték. Ha lenyomott motortér gombbal lezárom és felengedem a gombot beriaszt szirénával és villogó indexszekkel és tudom is hatástalanítani. Mi lehet a gond? 2x újratanítottam a kulcsot, nem változott a helyzet 5-ből 3x nyitásra szirénázik.