Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.11.30. 23:14

Üdv Mikeboy!
:e39 :franko:

2007.11.30. 23:16

Isten hozott a kartergázszűrők, kutyacsontok és pixelhibák boldog földjén! :lol:

Kép

2007.11.30. 23:21

Üdv a Klubban!!!!!!!
:e39 bmwdance
bezo

2007.11.30. 23:22

Mikeboy írta:Üdv BMW-sek!
Szeretnék bemutatkozni: Mikeboy vagyok, 33 éves és két hete egy 520d tulajdonos. Ezzel valóra váltottam egy gyerekkori álmomat, mert már gyerekkorom óta fanatikus BMW rajongó vagyok mind az utcai autókkal kapcsolatosan mind a technikai sportokat tekintve. Mindig elérhetetlen álomnak tünt egy bömös birtoklása, DE MOST megvalósult!!! Határtalanul boldog vagyok! A minap mentem vele egy hosszabb kört és alig birtam abbahagyni a mosolygást- már vagy 10 éve nem vezettem hátsó kerekes autót, és az is csak egy 1200-es zsiga volt, de mostmár tudom mitől döglik a légy!!!
Egyébként az oldalatok nagyon KIRÁLY, csak pár napja nézegetem és már egy csomó okosságot megtudtam belőle. Szuper.
Büszke vagyok hogy most már én is ide tartozhatok

:kösz

És :e39

2007.11.30. 23:41

üdvözöllek én is!
gratulálok az autódhoz, vigyázz rá, óvd, és szeresd :)

2007.12.01. 00:44

üdv itt!! reméljük te is olajoskezü vagy mint mi :D

:e39

2007.12.01. 12:29

Szia Mikeboy!

Gratula a gépedhez, és köszöntünk az oldalon!
Sok sikert, és B...mentes vezetést kívánunk! :D

2007.12.01. 15:57

köszi az üdvözlő szavakat, nagyon jól estek. :P
Lenne egy aprocska kérdésem: mitől függ, hogy kinik a neve alatt hány BMW logo van :?:
Na meg egy, ha már így belejöttem: hogyan és milyen módon juthatok logos polóhoz vagy egyéb holmikhoz,mindegy csak BM?W-s legyen és E39-es :bmw

2007.12.01. 16:10

Mikeboy írta:köszi az üdvözlő szavakat, nagyon jól estek. :P
Lenne egy aprocska kérdésem: mitől függ, hogy kinik a neve alatt hány BMW logo van :?:
Na meg egy, ha már így belejöttem: hogyan és milyen módon juthatok logos polóhoz vagy egyéb holmikhoz,mindegy csak BM?W-s legyen és E39-es :bmw

Hali! A BMW logók mennyisége a hozzászólásaid mennyiségétől függ. Mivel még újonc vagy, ezért csak 1 van, bezzeg nekem! 8) a sok hülye kérdésem miatt látod milyen sok van?! :lol: Amúgy pólót vehetsz, az apróhírdetések között van 1 -2 hírdetés! Én is felvettem a kapcsolatot az illetékessel! bmwdance

Üdv,
Labi

2007.12.01. 16:50

Labi írta:
Mikeboy írta:köszi az üdvözlő szavakat, nagyon jól estek. :P

Hali! A BMW logók mennyisége a hozzászólásaid mennyiségétől függ. Mivel még újonc vagy, ezért csak 1 van, bezzeg nekem! 8) a sok hülye kérdésem miatt látod milyen sok van?! :lol: Amúgy pólót vehetsz, az apróhírdetések között van 1 -2 hírdetés! Én is felvettem a kapcsolatot az illetékessel! bmwdance

Üdv,
Labi

De azok a pólók csak sima bmw pólók!E39 klubos pólót megt Apa8 tagunk intézte nem tudom hogy van e még.
Rendszám keretet meg tőlem.De most nincs de a héten lehet meg lesz.
Klub kártyát meg itt rendelhetsz http://klubkartya.e39.hu/index.htm

2007.12.09. 19:45

Sziasztok!

Sajnos még nem vagyok E39 tulaj, de nagyon szeretnék az lenni. Neten kutatás közben találtam
rátok. Örülök, hogy a márkának és a típusnak is van egy első blikkre eléggé összetartó rajongói
közönsége.
Nem titok, hogy Tőletek is szeretnék segítséget kapni a megfelelő alany kiválasztásához, de ezt majd
megfelelő topikokban fogom kérdezgetni...
Egyébként 26 éves vagyok, budapesti és egy új japán csodát szeretnék valami közepes E39 re cserélni.
Remélem öszejön!

Péter

2007.12.09. 19:58

doncsicso írta:Sziasztok!

Sajnos még nem vagyok E39 tulaj, de nagyon szeretnék az lenni. Neten kutatás közben találtam
rátok. Örülök, hogy a márkának és a típusnak is van egy első blikkre eléggé összetartó rajongói
közönsége.
Nem titok, hogy Tőletek is szeretnék segítséget kapni a megfelelő alany kiválasztásához, de ezt majd
Egyébként 26 éves vagyok, budapesti és egy új japán csodát szeretnék valami közepes E39 re cserélni.
Remélem öszejön!

Péter

2007.12.09. 20:54

doncsicso írta:Sziasztok!

közönsége.
Remélem öszejön!

Péter

Üdv Péter!

:e39 ...kérdezz bátran, itt sokan megélünk belőle! 8) :lol: Sok sikert a keresgélésben!!!

Labi

2007.12.09. 21:12

Szeva!

Ha megfogadsz egy jó tanácsot,kezdésként olvasd el az összes fórum hozzászólásait.Sok okosságot és tapasztalatot írtak le a hozzáértő kollégák. :D :D

Üdv:tom

2007.12.09. 23:12

2007.12.10. 18:56

:welcom

2007.12.12. 00:20

Sziasztok!
Én is kb.2hete vettem egy E39-et 530d-t és mikor megtaláltalak titeket hát,kur....ára örültem :D úgyhogy bemutatkoznék! :oops:

Gábor vagyok 27éves és Móron lakom.Már mikor itthon vagyok mert Münchenben dolgozom így elég ritkán vagyok idehaza de má azon parázok,hogy mi lessz ha nem tudok hazajönni időben a következő találkozóra amit már jobban várok mint a születésnapomat!De sztem. mindenképp megoldom és remélem személyesen is találkozhatom veletek!

Üdv.mindenkinek:Gabem

2007.12.12. 00:35

gabem írta:Sziasztok!
Én is kb.2hete vettem egy E39-et 530d-t és mikor megtaláltalak titeket hát,kur....ára örültem :D úgyhogy bemutatkoznék! :oops:

Gábor vagyok 27éves és Móron lakom.Már mikor itthon vagyok mert Münchenben dolgozom így elég ritkán vagyok idehaza de má azon parázok,hogy mi lessz ha nem tudok hazajönni időben a következő találkozóra amit már jobban várok mint a születésnapomat!De sztem. mindenképp megoldom és remélem személyesen is találkozhatom veletek!

2007.12.12. 07:46

gabem írta:Sziasztok!

Üdv a klubban ! :welcom

2007.12.12. 14:48

Hozzászólás küldése

VigLink badge