Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Gumik

2016.03.10. 18:00

Japán gumi teszt :kalapács

LINK

Ezt a hozzászólást a szerzőnek 491523 az itt látható tagok köszönték meg: 2 kzolee, SvidronyA
Értékelés: 9.52%

2016.03.11. 00:58

Afterdark írta:Úgy látszik hogy a gumis szakik éppen élvezik a tavaszt, úgyhogy megrendeltem egy szett Pilot Super Sportot. :roker: :D

honnan rendeltél??
nekem is kell az X5-re,de a netes rendelésnél,nem tudják megmondani a gyártási évet előre......2-3 éves gumikat árulnak sok helyen.
2016-ban,nem akarok 2013-as gumit venni :facepalm: :doglotlo:

2016.03.11. 01:23

A gumisomnál szóltam hogy szerezze be. Nem jelezte, hogy kihívás lenne. :)

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

2016.03.11. 02:03

Afterdark írta:A gumisomnál szóltam hogy szerezze be. Nem jelezte, hogy kihívás lenne. :)

Értelek....nem a kihívással van a gond,hanem a DOT-tal...nem tudják megmondani előre rendelésnél.... :twisted:

2016.03.11. 10:31

Schnitzer írta:
Afterdark írta:A gumisomnál szóltam hogy szerezze be. Nem jelezte, hogy kihívás lenne. :)

Értelek....nem a kihívással van a gond,hanem a DOT-tal...nem tudják megmondani előre rendelésnél.... :twisted:

A DOT annyira nem izgat. Egy 2-3 éves gumi megfelelően tárolva szerintem hibátlan és 2 év után el szoktam adni és veszem az új garnitúrát.

2016.03.11. 15:04

Schnitzer írta:

Én itt vettem " http://www.startabroncs.hu/ " téli gumit az ősszel és 2015-ös gumikat küldtek. Jah itt nekem megtudták mondani mikori a gumi!

2016.03.11. 17:45

Schnitzer írta:

A mytyres-nel 30 napig gond nelkul visszaveszik, ha meggondolod magad (a magyar weblapjukat nem neztem). Vagy rendelsz valahol es kiszallitasnal alairas elott megnezed, ha nem tetszik nem veszed at.

2016.03.11. 19:57

morv írta:
Schnitzer írta:

A mytyres-nel 30 napig gond nelkul visszaveszik, ha meggondolod magad (a magyar weblapjukat nem neztem). Vagy rendelsz valahol es kiszallitasnal alairas elott megnezed, ha nem tetszik nem veszed at.

Ha átveszed, akkor is van 14 napod (magánszemélyeknek) indoklás nélkül elállni a vásárlástól internetes rendelés esetén.

2016.03.12. 22:01

tökmöc írta:
Schnitzer írta:

Én itt vettem " http://www.startabroncs.hu/ " téli gumit az ősszel és 2015-ös gumikat küldtek. Jah itt nekem megtudták mondani mikori a gumi!

itt ki írják pont hogy DOT 2013-as :twisted: de ettől azért fiatalabb kellene :roll:
http://www.startabroncs.hu/gumiabroncs_ ... nyari_gumi

2016.03.12. 22:24

Schnitzer írta:
tökmöc írta:
Schnitzer írta:

itt ki írják pont hogy DOT 2013-as :twisted: de ettől azért fiatalabb kellene :roll:
http://www.startabroncs.hu/gumiabroncs_ ... nyari_gumi

Nekem 2015-öst küldtek. Tévedhetek én is. Én csak segíteni akartam :oops: . Itt mindig megmondják az évjáratot, vagyis 3 szor rendeltem tőlük és mindig megmondták mikori! :roll:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek tökmöc az itt látható tagok köszönték meg: Schnitzer
Értékelés: 4.76%

2016.03.18. 16:56

Sziasztok!

Mi a velemenyetek a defekttűrő abroncsokról?
Komfort, futómű szétverés...szempontból érdekelne főleg. (Nagyon jó áron jutnék 4db-hoz)

Norbi-528iA

2016.03.18. 17:11

habonynorbi írta:Sziasztok!

Komfort, futómű szétverés...szempontból érdekelne főleg. (Nagyon jó áron jutnék 4db-hoz)

Norbi-528iA

Nekem jó áron sem.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: 2 bendegúz, habonynorbi

2016.03.18. 17:34

Norbi-528iA

Én egész tavaly nyáron 18-as Bridgestone defekttűrőkön gurultam. Aztán amikor feltettem a téli szettet ugyanabban a méretben, mintha visszakerültem volna az anyaméhbe. El is adtam a szettet, szintén jó áron hogy vigyék .. :roker:
Nálam nem ajánlott kategória.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Afterdark az itt látható tagok köszönték meg: 2 bendegúz, habonynorbi

2016.03.18. 20:34

A defekttűrő kirázza a fogtömésed is. És defektet is kapsz vele. Nem jó vele autózni. A fogyasztásmérő ciklusban spóroltak vele 2 g/km CO2-t, mert nem kellett a mankókerék.

Ez a véleményem. :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: habonynorbi

2016.03.18. 22:11

kzolee írta:A defekttűrő kirázza a fogtömésed is. És defektet is kapsz vele. Nem jó vele autózni. A fogyasztásmérő ciklusban spóroltak vele 2 g/km CO2-t, mert nem kellett a mankókerék.

Ez a véleményem. :)

Köszi a válaszokat, elég meggyőzőek az érvek. Mondjuk ezért is adják el (az említett okok miatt). :)

Norbi-528iA

2016.03.19. 16:13

Norbi-528iA

nekem nincs tapasztalatom vele, de azt ezért remélem tudod, hogy csak guminyomás ellenőrzős autóra szabad olyat tenni.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek dreizwanzig az itt látható tagok köszönték meg: NagyMatyas

2016.03.19. 17:51

dreizwanzig írta:

Norbi-528iA

nekem nincs tapasztalatom vele, de azt ezért remélem tudod, hogy csak guminyomás ellenőrzős autóra szabad olyat tenni.

Végre, már vártam ezt a kiegészítést valakitől :wink: Ez a legfontosabb, utána pedig az, hogy kényelmetlen. :doglotlo:

2016.03.19. 18:44

nagy.matyika írta:
dreizwanzig írta:

Norbi-528iA

Végre, már vártam ezt a kiegészítést valakitől :wink: Ez a legfontosabb, utána pedig az, hogy kényelmetlen. :doglotlo:

Én is csodálkoztam, hogy nem írta senki, illetve félve írtam be, nehogy lehurrogjanak, hogy ez alap, hogy mindenki tudja :D

Ha nincs guminyomás ellenőrző, akkor a user nem veszi észre, hogy defektet kapott és egy nagyobb fékezésnél a gumi elfordul a felnin.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek dreizwanzig az itt látható tagok köszönték meg: 2 Bandi1978, habonynorbi

2016.04.24. 18:28

Hello srácok!
Vettem egy 19-es styling 95 felnit!Azért írok ,hogy megkérdezzem( gyári felni 17 235/45 guminak mi a váltó mérette?
Vagy milyen méretű gumit vegyek a felnire?
Előre is köszi :franko:

2016.04.24. 19:14

szasza0226 írta:Hello srácok!
Vettem egy 19-es styling 95 felnit!Azért írok ,hogy megkérdezzem( gyári felni 17 235/45 guminak mi a váltó mérette?
Vagy milyen méretű gumit vegyek a felnire?
Előre is köszi :franko:

Kb a 245/35 19 ez 11mm-rel nagyobb átmérőben, ha elfér egyáltalán. A 235/35 19 is jó lehet. Az E39-re nincs gyárilag 19" felni!
Meg minek is!
Hozzászólás küldése

VigLink badge