![]() |
2016.05.08. 01:19
2016.05.08. 02:37
Daani írta:Angel eyes továbbra se világít.
2016.05.08. 09:09
Gallaca írta:Daani írta:Angel eyes továbbra se világít.
Erre két megoldás létezik, elmész a sámánhoz, vagy kicseréled az izzót benne! Én az utóbbira szavazok.
Az index azért világít, mert a helyzetjelző nem. Biztonsági funkció.
2016.05.08. 09:14
Daani írta:Be akartam indítani, hogy úgy is ugyan ez-e, de beröffenés után leált. Újra, gázadásra kicsit felpörgött majd lenyomott gázpedálnál is leesett a fordulat és leállt. Ezt párszor még eljátszotta mire elindult
2016.05.08. 14:45
2016.05.08. 17:45
Daani írta:Ma pöccre indult, szépen járt és többször is szépen indult, de elkezdett világítani a motorelektronikai hibát jelző lápma. Bármi köze annak, hogy most tankoltam csurig a tankot lehet ehez a jelenséghez?
Atival majd megbeszélek egy időpontot, amikor elvihetem hozzá.
2016.05.08. 19:28
barbrady írta:Daani írta:Ma pöccre indult, szépen járt és többször is szépen indult, de elkezdett világítani a motorelektronikai hibát jelző lápma. Bármi köze annak, hogy most tankoltam csurig a tankot lehet ehez a jelenséghez?
Atival majd megbeszélek egy időpontot, amikor elvihetem hozzá.
Nem gázolajat tankoltál véletlenül?
Tapatalk
2016.05.09. 20:23
2016.05.09. 20:33
bendegúz írta:Hello.
Változatosság kedvéért, most bal elöl nincs helyzetjelzőm.
Nem az égő rossz, mert az indexre sem tesz áramot. Valami agyi baja lehet?
2016.05.09. 20:52
SvidronyA írta:bendegúz írta:Hello.
Holnap este ránézhetünk, este 6-7 körül lesz egy félórám, D-Can kábel már a hátizsákban. Az ajtóért még nem volt időm elmenni![]()
2016.05.09. 21:04
bendegúz írta:SvidronyA írta:bendegúz írta:Hello.
Holnap este ránézhetünk, este 6-7 körül lesz egy félórám, D-Can kábel már a hátizsákban. Az ajtóért még nem volt időm elmenni![]()
Királyság! Holnap délután csörgök!Az ajtó nem olyan sürgős!![]()
2016.05.09. 21:09
SvidronyA írta:bendegúz írta:SvidronyA írta:bendegúz írta:Hello.
2-6-ig a Prelatusban leszünk rendezvényen, s le lesz némítva a telefonom, ha csörögsz észreveszem, s vagy felveszem azonnal, vagy amint lehetőségem adódik, visszacsörgök. Remélem, elsőre indulni fog az Inpa. Bár PeterE39 Kolléga is szokott járni Paksra
![]()
2016.05.09. 21:12
bendegúz írta:SvidronyA írta:bendegúz írta:SvidronyA írta:bendegúz írta:Hello.
2-6-ig a Prelatusban leszünk rendezvényen, s le lesz némítva a telefonom, ha csörögsz észreveszem, s vagy felveszem azonnal, vagy amint lehetőségem adódik, visszacsörgök. Remélem, elsőre indulni fog az Inpa. Bár PeterE39 Kolléga is szokott járni Paksra
![]()
Má' megin' a buli! Jó nekem ha visszacsörögsz, ha ráérsz!
2016.05.10. 07:54
SvidronyA írta:bendegúz írta:SvidronyA írta:bendegúz írta:Hello.
![]()
2016.06.18. 16:11
2016.07.22. 23:11
2016.07.23. 07:16
akela írta:Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy,ha álló motornál szól a rádió,kb tíz perc alatt lemerül az aksim. De amúgy akár két hét parkolás után is gond nélkül indul a paripa.
Találkozott valaki már ilyesféle hibával?
2016.07.24. 16:59
2016.07.24. 17:20
barbrady írta:Jobb hátsó ajtó központi zárja reggelente nem nyílik elsőre, csak második-harmadikra. Utána már megy rendesen napközben. Az ablakemelő szintúgy. Nyomkodom, nem indul meg, csak kattogás hallatszik az ajtóból. Aztán elindul és utána már megy le-fel. Valaki találkozott már ilyennel?
Tapatalk
2016.07.24. 17:46
Daani írta:Sziasztok!
Ismét segítség kellene. Fura hibát produkált az autó. Meg jártam most Mátrát oda-vissza minden gond nélkül. Hazáérés előtt kiraktam még egy embert. Autó újra beindít és világítani kezdett az akksi lámpa. Később kigyulladt az abs meg a kipörgesgátló lámpa is majd még egy ember kiszállása után az anyósülésről de már járó motornál az ülésfoglaltság jelző is.
Mentem tovább és azt látom, hogy csak a fordulatszámmérő mozog minden más mutató nullán. CD lejátszó meg újraindulgatott. Közeledve haza ezek a lámpák vibrálni kezdek majd elaludt némelyik az autó meg rángatni gázadásra és egy lassú kanyar után le is állt.
Most, ha gyújtást adok rá hallom a benzinpumpát meg szokásos hangokat, azonban indítózásra semmi nem történik.
Muhaatit felhívtam, szerinte vagy generátor vagy akksi hiba vagy valami zárlat. Mindenesetre autó villamossági szakit javasolt. Ez meg is lesz, de most kellemetlen helyen áll a gép. Tudok-e valamit még én próbálni, hogy legalább elálljak onnan? Mérőműszerem nekem nincs és érteni se értek továbbra se a kocsihoz. Biztosítékokat néztem, de nem láttam kiégve.
Köszi
-Dani