![]() |
2015.05.19. 14:29
2015.05.19. 14:56
FuReady írta:Sziasztok!
Lehet, hogy h.lye kérdés lesz, de bevállalom: van az autómban egy ilyen
- S629A Autotelefon D-Netz mit Kartenleser vorne Car telephone (GSM) w card reader, front
Ha tegyük fel, elmegyek az egyik mobil szolgáltatóhoz, és veszek bele egy feltöltőkártyás SIM kártyát, működni fog-e?![]()
Tudom, van a társkártya, de egyes helyeken megszüntették érdektelenség miatt, nekem pedig az is jó lenne, ha pl. átirányítom a hívásokat a mobilomról az autóra.
2015.05.20. 10:31
2015.05.20. 11:08
MrOneTwo írta:Szevasztok!
Gyárilag nem volt telefon az autómba, de raktam bele egy telefonos könyöklőt (Első szériás vastag könyöklős telefon), de csak dísznek, mert arra hogy működjön nincs szükségem. Kérdésem az, hogy nem tudja e valaki hogyan lehetne a világításába életet lehelni, mert akárhova adok áramot, nem mukkan meg a világítása. Azt tudom hogy csak akkor világít, amikor kivan véve a foglalatból, de egyszerűen akárhova adok neki áramot nem világít. WDS-ből próbáltam kihámozni, de nem jártam sikerrel. Köszi előre is a segítséget!
2015.05.20. 14:32
admin írta:MrOneTwo írta:Szevasztok!
Gyárilag nem volt telefon az autómba, de raktam bele egy telefonos könyöklőt (Első szériás vastag könyöklős telefon), de csak dísznek, mert arra hogy működjön nincs szükségem. Kérdésem az, hogy nem tudja e valaki hogyan lehetne a világításába életet lehelni, mert akárhova adok áramot, nem mukkan meg a világítása. Azt tudom hogy csak akkor világít, amikor kivan véve a foglalatból, de egyszerűen akárhova adok neki áramot nem világít. WDS-ből próbáltam kihámozni, de nem jártam sikerrel. Köszi előre is a segítséget!
A Night lighting 58g szálja szürke/piros csíkkal a GND-je meg barna. Erre próbáltad?
2015.05.20. 15:46
MrOneTwo írta:admin írta:MrOneTwo írta:Szevasztok!
A Night lighting 58g szálja szürke/piros csíkkal a GND-je meg barna. Erre próbáltad?
Próbáltam már mindenre, de nincs is amúgy szürke/piros csíkos vezeték, pedig úgy lett kicsípve autóból, hogy minden szál megvan. Annyit tudtam elérni nála, hogy a kis piros vezeték, meg a testre felvillan a kijelző, és világít csak a kijelző, a gombsor nem. Akármit pakolok akárhová nem villan fel. Próbáltam a bekapcsoló gombjával esetleg "bekapcsolni", de akkor sem villan fel a billentyűzet.
2015.05.20. 17:20
admin írta:MrOneTwo írta:admin írta:MrOneTwo írta:Szevasztok!
Próbáltam már mindenre, de nincs is amúgy szürke/piros csíkos vezeték, pedig úgy lett kicsípve autóból, hogy minden szál megvan. Annyit tudtam elérni nála, hogy a kis piros vezeték, meg a testre felvillan a kijelző, és világít csak a kijelző, a gombsor nem. Akármit pakolok akárhová nem villan fel. Próbáltam a bekapcsoló gombjával esetleg "bekapcsolni", de akkor sem villan fel a billentyűzet.
A teló alatt a könyöklőbe kellene legyen egy interfész aminek egyik fele a telóhoz csatlakozik a másik meg az autó kábelkötegéhez.Ez is rajta van?
2015.05.20. 17:41
MrOneTwo írta:
Van maga a telo a könyöklővel, úgye a teló belecsatlakozik egy kábellal a könyöklőbe. A könyöklő aljából kijön két kábel, aminek az egyik csatija olyan mint a fali telefoné, a másik meg egy "soros" csatlakozó, mind a kettő bele megy a saját fogadó csatlakozójába, majd ezek után egy 15 centivel dolgozott a csípő fogó. Ennyi van.
2015.05.20. 18:37
admin írta:MrOneTwo írta:
Van maga a telo a könyöklővel, úgye a teló belecsatlakozik egy kábellal a könyöklőbe. A könyöklő aljából kijön két kábel, aminek az egyik csatija olyan mint a fali telefoné, a másik meg egy "soros" csatlakozó, mind a kettő bele megy a saját fogadó csatlakozójába, majd ezek után egy 15 centivel dolgozott a csípő fogó. Ennyi van.
Egy fotót nem tudsz felrakni? Az se baj ha a kábel színek is látszanak.
2015.05.20. 18:41
admin írta:MrOneTwo írta:

2015.05.21. 12:05
MrOneTwo írta:admin írta:MrOneTwo írta:
2015.05.21. 15:10
admin írta:MrOneTwo írta:admin írta:MrOneTwo írta:
Hmmm.. még keresem a wds-be de nem sok sikerrel.
2015.05.22. 11:36
, behelyeztem, kéri a pint, el is fogadja, de a menüben ugyanúgy fekete marad a felirat. (A kártya nincs aktiválva, ergo nem lehet telefonálni vele, persze kipróbáltam, hogy mit csinál így 2015.05.22. 11:47
2015.05.23. 22:06
admin írta:Ott más probléma van. Ha rajta van a vezérlő az I buszon akkor annak aktívnak kellene hogy legyen. Vagy kontakt hiba vagy a csomiba a vezérlő a szarakodik.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2015.05.23. 22:12
JozeffE34 írta:I-busz kábeleket végigmértem, ott nem találtam hibát. Akkor ezek szerint a vezérlőjeFura amúgy, mert egyébként a telefon kezeli a hangszórókat, stb, csak a menüben fekete
admin írta:Ott más probléma van. Ha rajta van a vezérlő az I buszon akkor annak aktívnak kellene hogy legyen. Vagy kontakt hiba vagy a csomiba a vezérlő a szarakodik.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2015.05.28. 08:17
2015.05.28. 09:18
BS-BMWsSatya írta:Sziasztok Skacok !
Ötletekre megoldásokra lenne szükségem.
A kicsikémbe a telefon meg zizzent. Semmit nem lehet hallani benne.
Tárcsázok a túloldalon ki csöng, szépen tisztán hallanak, de nálam tök süket.
Ha hívnak ugyan ez a helyzet.. Vettem egy ugyan ilyen telefont, ( csak a telefont ) de avval is ugyan ez a helyzet.
2015.05.28. 09:35
2015.05.28. 10:55
BS-BMWsSatya írta:A gyári van benne,de nem némítja el.