Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: pdc

2010.02.10. 10:06

Janek írta:Az első 30tól kevesebb,a másik kettő összege 10től kevesebb,viszont hangnyomásversenyzés pár évig 140db fölött :D
És még hallom a szenzort...

Mázlista.

Jackson, aki lemázlistázott

Re: pdc

2010.02.16. 23:19

jackson írta:
Janek írta:Az első 30tól kevesebb,a másik kettő összege 10től kevesebb,viszont hangnyomásversenyzés pár évig 140db fölött :D
És még hallom a szenzort...

Mázlista.

Jackson, aki lemázlistázott

Átmozgattam mind a 3 csatit a PDC vezérlőjébe,de semmi...
Marad az INPA
Majd kereslek az ügyben!

2010.02.19. 18:25

Helló segítségre lenne szükségem!! '99 528ia hoz kellene 1db pdc szenzor (hátsó,egyenes,3csatlakozó) Felhívtam az összes bontot sehol sincs! Cikkszáma:66216902182 Előre is köszi

2010.02.19. 18:26

aprilia írta:Helló segítségre lenne szükségem!! '99 528ia hoz kellene 1db pdc szenzor (hátsó,egyenes,3csatlakozó) Felhívtam az összes bontot sehol sincs! Cikkszáma:66216902182 Előre is köszi

Mobilgumi.hu

2010.02.19. 18:34

Hali!Lenne egy kérdésem.A hátsó parkolóradar jeladója merre van?Rajta van a váltón?Köszi a segítséget előre is :wink:

2010.02.19. 20:04

Mobilgumi.hu-t hívtam ma azt mondták,hogy ez a fajta nincs most náluk. :( Sajnos.

2010.02.19. 20:14

aprilia írta:Mobilgumi.hu-t hívtam ma azt mondták,hogy ez a fajta nincs most náluk. :( Sajnos.

Kasza?

2010.02.20. 00:06

Holnap megpróbálom,ma már késő! Azért köszi.Te is palotai vagy?

2010.02.20. 01:24

aprilia írta:Mobilgumi.hu-t hívtam ma azt mondták,hogy ez a fajta nincs most náluk. :( Sajnos.

Nemtom ilyen-e, de ITT van :wink:

2010.02.20. 11:45

Csaó,ezt néztem én is már írtam is neki. Azért köszi!!!

2010.02.20. 11:52

aprilia írta:Holnap megpróbálom,ma már késő! Azért köszi.Te is palotai vagy?

Szia!

Én igen,ha Te is akkor többit PÜ-ben :wink:

Kasza meg Szfvár

2010.03.21. 22:38

Sziasztok,

Van 1 2001-es 525d-m. Az a problémám vele, hogy nem működik a pdc sem elöl, sem hátul. Az első szenzorok közül az egyik nem jó. Az lehet, hogy ha 1 nem jó, akkor nem műxik az egész??? Vagy esetleg más baja lehet?
köszi előre is.

2010.03.21. 22:44

laci_80 írta:Sziasztok,

Van 1 2001-es 525d-m. Az a problémám vele, hogy nem működik a pdc sem elöl, sem hátul. Az első szenzorok közül az egyik nem jó. Az lehet, hogy ha 1 nem jó, akkor nem műxik az egész??? Vagy esetleg más baja lehet?
köszi előre is.

Komoly diagnosztikával 5-10 perc alatt eldönthető mi a gond. A gyári GT1 még ráadásul centiben irja ha elmész elötte melyik szenzor mit mér.

Jackson, aki megnézné diag-al

2010.03.21. 23:08

köszi előre is.

Igen, lehetséges. Ha bekapcsolod egí hosszu sipszóval jelzi h gond van és inkább kikapcsolt, h ne számits rá hanem figyelj, nehogy nekiengedjen valaminek. :wink:
Azt honnan tudod h az egyik rossz? Meghallgattátok vagy ki lett diagolva? :roll:

2010.03.22. 09:06

Bacsek írta:

köszi előre is.

Igen, lehetséges. Ha bekapcsolod egí hosszu sipszóval jelzi h gond van és inkább kikapcsolt, h ne számits rá hanem figyelj, nehogy nekiengedjen valaminek. :wink:
Azt honnan tudod h az egyik rossz? Meghallgattátok vagy ki lett diagolva? :roll:

Bekapcsolt állapotban rátapinva nem "pattog" :( , a többi pedig igen :lol: . Én -a szakértelmemmel együtt- azt állapítottam meg, hogy ez gallyra ment.

2010.03.22. 12:04

laci_80 írta:
Bacsek írta:

köszi előre is.

Bekapcsolt állapotban rátapinva nem "pattog" :( , a többi pedig igen :lol: . Én -a szakértelmemmel együtt- azt állapítottam meg, hogy ez gallyra ment.

Akkor valószinüleg így is van, kivéve ha kocsimosás után nézted, mert ha magasnyomásúval sokat mosod télen, akkor hajlamos befagyni.

Ha tényleg meghalt akkor kaszamester vagy bömbölö :wink:

2010.06.10. 06:45

Üdv Urak!

Olyannal találkozott már valamelyiktek, hogy egy szenzor hol jó, hol nem?
Történetesen a bal elsőről van szó, tapintásra perceg, de nem olyan intenzitással mint a többi. Idáig csak olyankor csinálta, amikor huzamosabb ideig sütötte a nap az autó orrát, de most hogy itt a jó idő szinte állandóan visít hogy megadta magát, de csak előre, ugyanis hátra semmi gond! Ja, és indulás után városban mondjuk a következő megállásnál tesztként bekapcsolom, minden jó.
Na ez mi lehet??? :-)

Illes aki újabb Újabb rejtvényt ad Jacksonnak. :-)

2010.06.10. 20:05

Illes írta:Üdv Urak!

Történetesen a bal elsőről van szó, tapintásra perceg, de nem olyan intenzitással mint a többi. Idáig csak olyankor csinálta, amikor huzamosabb ideig sütötte a nap az autó orrát, de most hogy itt a jó idő szinte állandóan visít hogy megadta magát, de csak előre, ugyanis hátra semmi gond! Ja, és indulás után városban mondjuk a következő megállásnál tesztként bekapcsolom, minden jó.

Beszéltünk by telefon és megnézi a kontakt hibát.

Jackson, aki javalotta a diag kábel beszerzését

2010.06.10. 23:20

jackson írta:
Illes írta:Üdv Urak!

Beszéltünk by telefon és megnézi a kontakt hibát.

Jackson, aki javalotta a diag kábel beszerzését

Megnéztem a kontakthibát, s sajnálattal tapasztaltam, hogy a legutóbbi összeszerelésnél rossz helyen lett elvezetve a PDC kábele, s feszült mint állat. A madzagot a jó helyre téve jelenleg minden hibamentesen üzemel, remélem tényleg csak ennyi hibája lehetett.

2010.07.25. 10:55

Betojt a PDC-m. A diag szerint Front Transducer Right. (A kódot nem írta le a szerelő sajna, én meg nem voltam ott.) Ez a szenzor? Mert ilyet, hogy transducer (átalakító) nem találtam a realoem-ben.
Hozzászólás küldése

VigLink badge