![]() |
2014.06.22. 21:42
Gallaca írta:hogyne lehetne, ha veszel újat nagyot kapsz, és abból töröd ki a kicsit. De lehet kapni adaptert is, amibe beleteszed a kicsit, és nagy lesz.kapitany írta:Gallaca írta:
Pedig a második képen szereplő tartóba kell betenni, persze a nagysimet, ami bankkártya méretű. Második hely is van, a csomiban, bal hátul, egy fekete dobozban. Oda is nagysim kell.
Nagy sim? Nem láttam még olyat:) Lehet még kapni?
Ezt mobilról nyomtam.
2014.07.24. 19:59
2014.08.23. 16:56
2014.08.23. 18:01
2014.08.23. 19:37
golyo0403 írta:Sziasztok!
olyan gondom lenne,hogy régi fajta telefon van az e 39 ben, sms-t fogad, de hívni nem lehet vele, és hívást sem fogad. Ha hívom a saját telómról az autót, akkor azt jelzi,hogy ki van kapcsolva. de sms-t megkapja. mi lehet a baj? esetleg valami beállítási probléma?
2014.08.24. 16:28
2014.08.24. 19:47
golyo0403 írta:Simán birtam vele sms-t fogadni is meg írni is.De telefonálni az istenért sem. A kártyát természetesen próbáltam már elől és hátul is. csak hátul fogadja el.
2014.08.27. 21:03
2014.09.23. 16:24
2014.09.23. 19:56
csiatt írta:Sziasztok! Van valaki közületek aki iPhone-al használja a kocsit (ULF modullal)?
Nekem eddig iOS 7 volt, most frissített a teló iOS 8-ra.
- Eddig ha a telefon csatlakozott a kocsihoz, és a telóról kézzel hívtam, automatikusan felajánlotta, hogy az autón keresztül vagy símán a telefonon akarom a hívást kezdeményezni.
Most ez egyből az autón keresztül történik.
- Eddig a kicsörgéskor kapcsolt a hangszóróra, most viszont csak ha már felvették a telefont, így mindig lemaradok a beszélgetés legelejéről, a beköszönésről.
- Most ha hívnak nem a kocsin keresztül csörög, csak a telefonon.
Nektek is így működik az új iOS 8-al?
2014.09.23. 20:46
csiatt írta:
Újra párosítottam. A bejövő hívás már működik, de ha hívok telefonról, akkor nincs a menü, hogy BMW-n keresztül, vagy telefonon
És nem kicsöngéskor kapcsol, hanem ha felvették.
2014.09.23. 20:51
Imco írta:csiatt írta:
Újra párosítottam. A bejövő hívás már működik, de ha hívok telefonról, akkor nincs a menü, hogy BMW-n keresztül, vagy telefonon
Töltsd rá a 4.4 szoftvert és azzal már jó lesz!![]()
2014.09.23. 21:31
csiatt írta:csiatt írta:Sziasztok! Van valaki közületek aki iPhone-al használja a kocsit (ULF modullal)?
Nekem eddig iOS 7 volt, most frissített a teló iOS 8-ra.
- Eddig ha a telefon csatlakozott a kocsihoz, és a telóról kézzel hívtam, automatikusan felajánlotta, hogy az autón keresztül vagy símán a telefonon akarom a hívást kezdeményezni.
Most ez egyből az autón keresztül történik.
- Eddig a kicsörgéskor kapcsolt a hangszóróra, most viszont csak ha már felvették a telefont, így mindig lemaradok a beszélgetés legelejéről, a beköszönésről.
- Most ha hívnak nem a kocsin keresztül csörög, csak a telefonon.
Nektek is így működik az új iOS 8-al?
2014.09.24. 11:58
Gallaca írta:Azmiaz az almán? mézesszivacs, lecsósbödön, sütiscsoki, vagy mézesmázas?
2014.10.16. 19:40
2015.01.19. 20:32
2015.01.19. 21:11
Almi írta:Sziasztok!
Belefogtam a régi Siemens BIT II telcsi cseréjébe Bluetooth-ra. Be is szereztem hozzá egy ULF-modult és egy könyöklőbe építhető BT gombos adaptert.
Hatalmas reményekkel jól be is építettem mindent, majd a következőt tapasztaltam. Középkonzolban a 16:9 kijelző és a zene nem indult el mikor gyújtásra tettem illetve elindítottam az autót. Tehát se kép se hang az ULF beépítése után.
Kép az UFL-ról:
Valaki találkozott már ilyen problémával? Szerintetek mi lehet a gond? Rossz a modul, vagy nem kompatibilis az autóval?
2015.01.19. 21:18
odus írta:Almi írta:Sziasztok!
Belefogtam a régi Siemens BIT II telcsi cseréjébe Bluetooth-ra. Be is szereztem hozzá egy ULF-modult és egy könyöklőbe építhető BT gombos adaptert.
Hatalmas reményekkel jól be is építettem mindent, majd a következőt tapasztaltam. Középkonzolban a 16:9 kijelző és a zene nem indult el mikor gyújtásra tettem illetve elindítottam az autót. Tehát se kép se hang az ULF beépítése után.
Kép az UFL-ról:
Valaki találkozott már ilyen problémával? Szerintetek mi lehet a gond? Rossz a modul, vagy nem kompatibilis az autóval?
Milyen kábelezést használtál? A BIT II-ét?
2015.01.19. 21:20
Almi írta:odus írta:Almi írta:Sziasztok!
Kép az UFL-ról:
Igen
2015.01.19. 21:27
odus írta:Almi írta:odus írta:Almi írta:Sziasztok!
Kép az UFL-ról:
Igen
Szerintem az nem jó. Wds-ben nézted a bekötést? Milyen rádiód van?