Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 Telefon

2014.06.22. 21:42

Gallaca írta:
kapitany írta:
Gallaca írta:
kapitany írta:Sziasztok!
A képen látható telefon van az autómban. Kérdésem, hogy milyen kártya kell bele? Normál simnek nem találtam helyet.
Kép 1
kép 2

Pedig a második képen szereplő tartóba kell betenni, persze a nagysimet, ami bankkártya méretű. Második hely is van, a csomiban, bal hátul, egy fekete dobozban. Oda is nagysim kell.

Nagy sim? Nem láttam még olyat:) Lehet még kapni?
hogyne lehetne, ha veszel újat nagyot kapsz, és abból töröd ki a kicsit. De lehet kapni adaptert is, amibe beleteszed a kicsit, és nagy lesz. :)

Ezt mobilról nyomtam.

Értem. Tehát megveszem a sim-et, az bankkártya méretű és abból tudom kitörni a normál méretű simet. De nem töröm ki, hanem úgy ahogy van beleteszem a telefonba. (Céges telefonom van, nem vásároltam mostanában simet, ráadásul nekem micro sim van, úgy hogy nem vagyo képbe:) ) Köszönöm.

2014.07.24. 19:59

Sziasztok! Ha valaki megunta volna a gyári/Nokiás stb telefonokat, akkor lenne egy eladó ULF modulom, eject box nélkül. Ennek hiányában BMW scannerrel lehet párosítani a telefonnal, vagy venni eject boxot mástól. Beszerzési áron eladó: 30000.-
Telefonon elértek:30/4092651

2014.08.23. 16:56

Sziasztok!

olyan gondom lenne,hogy régi fajta telefon van az e 39 ben, sms-t fogad, de hívni nem lehet vele, és hívást sem fogad. Ha hívom a saját telómról az autót, akkor azt jelzi,hogy ki van kapcsolva. de sms-t megkapja. mi lehet a baj? esetleg valami beállítási probléma?

2014.08.23. 18:01

Tedd át a másik kártyafogadóba a kártyát!

Ezt mobilról nyomtam.

2014.08.23. 19:37

golyo0403 írta:Sziasztok!

olyan gondom lenne,hogy régi fajta telefon van az e 39 ben, sms-t fogad, de hívni nem lehet vele, és hívást sem fogad. Ha hívom a saját telómról az autót, akkor azt jelzi,hogy ki van kapcsolva. de sms-t megkapja. mi lehet a baj? esetleg valami beállítási probléma?

Az sms fogadás régi motorolla telefonnal sikerült? Ha igen hogyan?

TapaTalk4: NexusHD2

2014.08.24. 16:28

Simán birtam vele sms-t fogadni is meg írni is.De telefonálni az istenért sem. A kártyát természetesen próbáltam már elől és hátul is. csak hátul fogadja el.

2014.08.24. 19:47

golyo0403 írta:Simán birtam vele sms-t fogadni is meg írni is.De telefonálni az istenért sem. A kártyát természetesen próbáltam már elől és hátul is. csak hátul fogadja el.

A kártya nekem is csak hátul megy, a telefon azonnal ment, bár pannon gsm az operátor logo, viszont nekem az sms soha nem érkezik meg rá, küldeni meg nem is lehet...

Nálad mi az operátor a kijelzőn? Lehet hogy a hálózati beállításokban van a trükk (vagy csak simán újabb a modulod).

TapaTalk4: NexusHD2

2014.08.27. 21:03

Hali!

Ilyen telefonom van a kocsiban: BMW OEM phone.
Meg van a navi képernyő telefon menüje.

A naviról történő hívásindítással van problémám, helyzet a következő:

1. Ha beírom a számot akkor hív.
2. Ha kiválasztok egy nevet, akkor próbál hívni, de nem tud, és a készüléken a kijelzőn megjelenik a név + "újrapróbál?" kérdés.
Olyan, mintha a szám helyett a név menne át a telefonra, és azt akarná hívni.

Ha a készülékről hívok nevet, akkor persze jól működik.

Van ezzel kapcsolatban valakinek ötlete?
Köszi
Attila

2014.09.23. 16:24

Sziasztok! Van valaki közületek aki iPhone-al használja a kocsit (ULF modullal)?

Nekem eddig iOS 7 volt, most frissített a teló iOS 8-ra.

- Eddig ha a telefon csatlakozott a kocsihoz, és a telóról kézzel hívtam, automatikusan felajánlotta, hogy az autón keresztül vagy símán a telefonon akarom a hívást kezdeményezni.
Most ez egyből az autón keresztül történik.
- Eddig a kicsörgéskor kapcsolt a hangszóróra, most viszont csak ha már felvették a telefont, így mindig lemaradok a beszélgetés legelejéről, a beköszönésről.
- Most ha hívnak nem a kocsin keresztül csörög, csak a telefonon.

Nektek is így működik az új iOS 8-al?

2014.09.23. 19:56

csiatt írta:Sziasztok! Van valaki közületek aki iPhone-al használja a kocsit (ULF modullal)?

- Eddig ha a telefon csatlakozott a kocsihoz, és a telóról kézzel hívtam, automatikusan felajánlotta, hogy az autón keresztül vagy símán a telefonon akarom a hívást kezdeményezni.
- Eddig a kicsörgéskor kapcsolt a hangszóróra, most viszont csak ha már felvették a telefont, így mindig lemaradok a beszélgetés legelejéről, a beköszönésről.

Újra párosítottam. A bejövő hívás már működik, de ha hívok telefonról, akkor nincs a menü, hogy BMW-n keresztül, vagy telefonon :(
És nem kicsöngéskor kapcsol, hanem ha felvették.

2014.09.23. 20:46

csiatt írta:
Újra párosítottam. A bejövő hívás már működik, de ha hívok telefonról, akkor nincs a menü, hogy BMW-n keresztül, vagy telefonon :(

Töltsd rá a 4.4 szoftvert és azzal már jó lesz!

;) :)

2014.09.23. 20:51

Imco írta:
csiatt írta:

Töltsd rá a 4.4 szoftvert és azzal már jó lesz!
;) :)

Azmiaz az almán? mézesszivacs, lecsósbödön, sütiscsoki, vagy mézesmázas? :D

2014.09.23. 21:31

csiatt írta:
csiatt írta:Sziasztok! Van valaki közületek aki iPhone-al használja a kocsit (ULF modullal)?

Ki próbálnám az én 2008-as modulomon de az én telómat nem támogatja az IOS 8 :(

2014.09.24. 11:58

Gallaca írta:Azmiaz az almán? mézesszivacs, lecsósbödön, sütiscsoki, vagy mézesmázas? :D

Nem véletlen van ott a smiley! :)

Egyébként meg mindjárt felzaklatlak telefonon! :)

2014.10.16. 19:40

Sziasztok,

Nemtudom kit zavar, de pl. engem nagyon a telefon csengőhangja. Erre talált már valaki megoldást, hogy lehet változtatni?

2015.01.19. 20:32

Sziasztok!

Belefogtam a régi Siemens BIT II telcsi cseréjébe Bluetooth-ra. Be is szereztem hozzá egy ULF-modult és egy könyöklőbe építhető BT gombos adaptert.
Hatalmas reményekkel jól be is építettem mindent, majd a következőt tapasztaltam. Középkonzolban a 16:9 kijelző és a zene nem indult el mikor gyújtásra tettem illetve elindítottam az autót. Tehát se kép se hang az ULF beépítése után.

Kép az UFL-ról: Kép

Valaki találkozott már ilyen problémával? Szerintetek mi lehet a gond? Rossz a modul, vagy nem kompatibilis az autóval?

2015.01.19. 21:11

Almi írta:Sziasztok!

Belefogtam a régi Siemens BIT II telcsi cseréjébe Bluetooth-ra. Be is szereztem hozzá egy ULF-modult és egy könyöklőbe építhető BT gombos adaptert.
Hatalmas reményekkel jól be is építettem mindent, majd a következőt tapasztaltam. Középkonzolban a 16:9 kijelző és a zene nem indult el mikor gyújtásra tettem illetve elindítottam az autót. Tehát se kép se hang az ULF beépítése után.

Valaki találkozott már ilyen problémával? Szerintetek mi lehet a gond? Rossz a modul, vagy nem kompatibilis az autóval?

Milyen kábelezést használtál? A BIT II-ét?

2015.01.19. 21:18

odus írta:

Igen

2015.01.19. 21:20

Almi írta:
odus írta:

Igen

Szerintem az nem jó. Az ULF-nek saját kábele van. Wds-ben nézted a bekötést?
Milyen rádiód van? BM24-el nem nagyon megy.

2015.01.19. 21:27

odus írta:
Almi írta:
odus írta:

Igen

Szerintem az nem jó. Wds-ben nézted a bekötést? Milyen rádiód van?

A rádió modullal még nem sikerült összefutnom. Holnap ha lesz időm megnézem. Esetleg ötlet, hogy touringban merre keressem?
Szóval esélyes, hogy kábelprobléma okozza? Át lehet pinezni a Bit II kábelét? vagy kéne bele teljesen új kábel?
Hozzászólás küldése

VigLink badge