Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 vásárlás

2017.07.18. 12:03

Malcolm írta:
NagyMatyas írta:
Malcolm írta:kilométerER???

de ezt így még nem láttam.

Valóban furcsán néz ki,telefonról írtam, persze ezzel csak magamat nyugtatom. Tehát továbbra is kíváncsi vagyok ki az és milyen programmal tudja a hiteles laufleistung-ot kiolvasni,én úgy tudom nem lehet.

Általában a kulcsból ki szokták tudni, mert annyira lusták a nepperek, hogy csak az óracsoportot ütik át. Egyébként van bármi jelentősége? :facepalm: :D

Engem nem nagyon érdekel, állapotot veszünk nem óraállást,de volt itt elég hsz. a szervízkönyvről meg a garantált kilométerről: D

Nincs garantált óraállás, E6X-F1X esetén viszont igen. :D

2017.07.18. 12:13

NagyMatyas írta:
Malcolm írta:
NagyMatyas írta:
Malcolm írta:kilométerER???

de ezt így még nem láttam.

Valóban furcsán néz ki,telefonról írtam, persze ezzel csak magamat nyugtatom. Tehát továbbra is kíváncsi vagyok ki az és milyen programmal tudja a hiteles laufleistung-ot kiolvasni,én úgy tudom nem lehet.

Általában a kulcsból ki szokták tudni, mert annyira lusták a nepperek, hogy csak az óracsoportot ütik át. Egyébként van bármi jelentősége? :facepalm: :D

Engem nem nagyon érdekel, állapotot veszünk nem óraállást,de volt itt elég hsz. a szervízkönyvről meg a garantált kilométerről: D

Nincs garantált óraállás, E6X-F1X esetén viszont igen. :D
ezt kifejtened?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

2017.07.19. 03:40

Nincs garantált óraállás, E6X-F1X esetén viszont igen. :D[/quote]ezt kifejtened?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk[/quote]

Igen, ugyanezt mondták, csak emiatt nem vennék :D

Szent frómmálly szóni júzíng újjjjaimma'
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Malcolm 2017.07.19. 17:57-kor.

2017.07.19. 08:58

Malcolm írta:

mi van?

2017.07.19. 14:28

dreizwanzig írta:
Malcolm írta:

mi van?

A hozzászólásai a "köpd ki, majd kiválogatjuk" stílusúak! :facepalm: :doglotlo:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: dreizwanzig
Értékelés: 4.76%

2017.07.19. 16:27

Gallaca írta:
dreizwanzig írta:
Malcolm írta:

mi van?

A ...kolléga (inkább nem használok jelzőt, mert tuti megharagudna és én lennék a bunkó....), szerintem erre gondolt:

Sent from my Sony...

2017.07.19. 17:46

leslie írta:
Gallaca írta:
dreizwanzig írta:
Malcolm írta:

mi van?

A ...kolléga (inkább nem használok jelzőt, mert tuti megharagudna és én lennék a bunkó....), szerintem erre gondolt:

Sent from my Sony...

Ha egy összeszokott csapat ,egy helyesírási hiba miatt,a facen tobzódó rétinégerekhez hasonlít ,és közli mire ugrik,akkor gondoltam én is szólhatok ,hogy egy mozdulat kikapcsolni ,ne küldje már el mindig az nyamvadt telefon ,vagy valakinek ez hasznos?

2017.07.19. 21:00

Elmondana mar valaki vegre, hogy mi ez a garantalt km (vagy ha ugy tetszik km-er) allas az e60/f10 eseten?

2017.07.19. 21:41

Malcolm írta:
leslie írta:
Gallaca írta:
dreizwanzig írta:
Malcolm írta:

mi van?

Sent from my Sony...

Ha egy összeszokott csapat ,egy helyesírási hiba miatt,a facen tobzódó rétinégerekhez hasonlít ,és közli mire ugrik,akkor gondoltam én is szólhatok ,hogy egy mozdulat kikapcsolni ,ne küldje már el mindig az nyamvadt telefon ,vagy valakinek ez hasznos?

Nincs ezzel probléma, bár a szándék --nekem legalábbis-- nem volt világos, de az összeolvasztott zagyva idézetekkel annál inkább.

2017.07.20. 07:11

dreizwanzig írta:Elmondana mar valaki vegre, hogy mi ez a garantalt km (vagy ha ugy tetszik km-er) allas az e60/f10 eseten?

Maszika ki tudja olvasni méterre pontosan egyéni módszer alapján. :franko: Ha érdekel, akkor keresd a Pintérmotorsportot. Úgy emlékszem ilyen néven dolgozik.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek NagyMatyas az itt látható tagok köszönték meg: 2 dreizwanzig, hamoriarpi
Értékelés: 9.52%

2017.07.20. 07:36

NagyMatyas írta:
dreizwanzig írta:Elmondana mar valaki vegre, hogy mi ez a garantalt km (vagy ha ugy tetszik km-er) allas az e60/f10 eseten?

Maszika ki tudja olvasni méterre pontosan egyéni módszer alapján. :franko: Ha érdekel, akkor keresd a Pintérmotorsportot. Úgy emlékszem ilyen néven dolgozik.
thx

2017.07.20. 09:47

dreizwanzig írta:
NagyMatyas írta:

thx
Maszibmw a face oldala es Hans Metzger kent van fent facen.

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Ezt a hozzászólást a szerzőnek rockerekhu az itt látható tagok köszönték meg: dreizwanzig
Értékelés: 4.76%

2017.07.20. 23:01

Igazából egy kamu. Sok óratekerőt ismerek sajnos, de csak egyet aki a "garantáltat" is át tudja írni. Igazából ő mondta, hogy ha van igény valakinek erre, akkor kb. egy nap és megmondja a valós futásteljesítményt úgy, ahogy azt csak páran tudják az országban. Annyit mondtam neki, hogy nem érdekel mivel csinálja, hogyan, és melyik vezérlő(k)ből, csak azt árulja el, ha ki tudja olvasni, akkor miért nem tudja átírni. Erre az volt a válasza, hogy, ő áttudja. Egyébként elég nagy koponyáról beszélünk.

2017.08.17. 08:45

Sziasztok!

Én kint élek UK-ban és ezt a kettő e39et néztem ki magamnak.

Első ránézésre mik a vélemények?
Mi az amit elmegyek , elmegyünk megnézni és mindenképp figyeljünk csekkoljunk?

https://www.gumtree.com/p/bmw/bmw-e39-525i/1257941255

https://www.gumtree.com/p/bmw/-bmw-528i ... 1256452543

Köszönöm megtisztelő segítségetek :)

2017.08.17. 14:45

matessz29 írta:Sziasztok!

Én kint élek UK-ban és ezt a kettő e39et néztem ki magamnak.

Első ránézésre mik a vélemények?
Mi az amit elmegyek , elmegyünk megnézni és mindenképp figyeljünk csekkoljunk?

https://www.gumtree.com/p/bmw/bmw-e39-525i/1257941255

https://www.gumtree.com/p/bmw/-bmw-528i ... 1256452543

Köszönöm megtisztelő segítségetek :)
Szerintem nezd meg mindkettot, probald ki oket. A 28i-ben jobban benne van a menes. High Wycombe es kornyeke eleg rossz hiru auto vasarlas szempontjabol, de van aki ezert szeret ott vasarolni, mert ez jo alku alap. Mindkettot eleg reg hirdetik. Az e39 uk buy and sell facebook csoportjaban nem nezelodtel?

2017.08.17. 19:01

morv írta: A 28i-ben jobban benne van a menes.

189 LE vs. 190 LE :)
M54 vs. M52 motor
Inkább a 25-re fogadnék. A nyomaték "hiány" ellenére is. :)

2017.08.17. 19:28

Imco írta:

M54 vs. M52 motor

Nekem az 528i jobban tetszik, gyári állapotúbnak tűnik képek alapján... Az pedig sok kiadástól tud megmenteni.

Szerintem hosszú távon a környezetvédelmi besorolás befolyásának a növekedésével jobb az M54 motor, EURO IV azt hiszem. 1 éve volt meg az EURO II 528i amikor behozták a szmogriadót. :facepalm:

Angliai viszonyokat nem ismerem, átírás, adózás, behajtási tilalmak, forgalom korlátozás?

Kemény 30Nm a nyomatékhiány. :D

2017.08.18. 22:41

attila94 írta:
Imco írta:

M54 vs. M52 motor

Nekem az 528i jobban tetszik, gyári állapotúbnak tűnik képek alapján... Az pedig sok kiadástól tud megmenteni.

Szerintem hosszú távon a környezetvédelmi besorolás befolyásának a növekedésével jobb az M54 motor, EURO IV azt hiszem. 1 éve volt meg az EURO II 528i amikor behozták a szmogriadót. :facepalm:

Angliai viszonyokat nem ismerem, átírás, adózás, behajtási tilalmak, forgalom korlátozás?

Kemény 30Nm a nyomatékhiány. :D

Őszintén szólva nem mernék megesküdni az életemre, de úgy tudom, hogy 28-ból nem volt faceliftes, ezért M-es sem. Úgy tudom face előtt, egyedül az M5-nek volt M-es megjelenése.A lökhárítók ez alapján az elv alapján nem gyáriak rajta szerintem. A gépházon látszik, hogy szarul áll, illetve kb mindkét oldalán az összes elem, így képről. A bőrök gyönyörűek, de tényleg. Nagyon rég láttam ilyet utoljára, még a saját 28i-nkben 10 évvel ezelőtt. :franko: Ezeket leszámítva akár jó autó is lehet. 2000 font nem pénz érte, ha itthon lenne és balos lenne, még ezek ellenére is azonnal megvenném.

25i belseje kurva sok km-et feltételez és az ültetés se tetszik. Ettől függetlenül akár az is lehet jó.

2017.08.18. 23:29

És a futómű, kormánymű, fék, motor állapota nem is látszik a képeken...

2017.08.19. 09:32

Köszönöm, átfogjuk nézni.

528i nekem is jobbnak tünik, jobban egyben van.
Angol oldalt még nem néztem.

Itt nincs smogriadó meg ilyenek, meg nem járkálok Londonba, délen lakom és mozgok.
Kirándulni se megyek Londonba.. jó Isten óvjon central Londontól.

Köszönöm , minden további ötlet gondolatot köszönünk :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge