![]() |
2009.12.23. 20:22
moszizoli írta:Szevasztok!
Vettem két "alul-felül lapított" szenzort, de sajnos nem megfelelő a csatlakozója a gépemhez. (két tűs). Esetleg van valami megoldás a tarsolyotokban? Csere vagy csatlakozó illesztés?
2009.12.23. 20:27
Pocilaci írta:moszizoli írta:Szevasztok!
Vettem két "alul-felül lapított" szenzort, de sajnos nem megfelelő a csatlakozója a gépemhez. (két tűs). Esetleg van valami megoldás a tarsolyotokban? Csere vagy csatlakozó illesztés?
Tedd fel vaterára vagy e-bayra, ha nem megy a mutyi
Gondolom a csatikat nem akarod szétbuherálni....
Bömbölő a megoldás....
Ja és milyen kocsihoz kell a szenzor???
2010.01.03. 23:44
2010.01.04. 00:23
OPTIKUS írta:sziasztok!
Kérdésem a következő: a hátsó csipogó merre található sedanban?
A sensorok működnek , mert ha nagyon fülelek halk csipogás hallatszik hátulról.
előre is köszönöm.
2010.01.04. 08:08
MChris írta:OPTIKUS írta:sziasztok!
előre is köszönöm.
H!
3. féklámpa mellett a kalaptartó alatt
2010.01.04. 22:49
vaszarig írta:MChris írta:OPTIKUS írta:sziasztok!
előre is köszönöm.
H!
3. féklámpa mellett a kalaptartó alatt
Így van, viszont ha jól emlékszem csak úgy férsz hozzá, ha kiveszed a kalaptartót!
2010.01.05. 13:48
2010.01.05. 13:51
OPTIKUS írta:nagyon köszönöm, ha kilábaltam a hányásos állapotból neki is esek.
2010.02.05. 19:42
2010.02.05. 19:52
Janek írta:Néha nem működik a bal hátsó szenzorom.Érdemes kivenni és megtisztítani a csatlakozóját vagy rendelhetem az újat esetleg bontottat,márha ilyet érdemes?Valakinek esetleg van a derékszögűből eladó?
2010.02.05. 20:00
jackson írta:Janek írta:Néha nem működik a bal hátsó szenzorom.Érdemes kivenni és megtisztítani a csatlakozóját vagy rendelhetem az újat esetleg bontottat,márha ilyet érdemes?Valakinek esetleg van a derékszögűből eladó?
Nincs a közeledben valaki aki megtudja nézni diag-al? Mert nekem tök jól kiírja cm-re mit mér. Akkor kéne kiszedni reszelni és kiderül mi a bibi.
Mivel "néha" simán lehet kontatk hibás csatlakozó vagy kábel is.
Jackson, aki vásárlás elött azért próbálkozna mással is
2010.02.05. 21:03
Kipattintós az ívtől kezd el mert a hosszú vége alá van tolva a műanyagnak.Janek írta:jackson írta:Janek írta:Néha nem működik a bal hátsó szenzorom.Érdemes kivenni és megtisztítani a csatlakozóját vagy rendelhetem az újat esetleg bontottat,márha ilyet érdemes?Valakinek esetleg van a derékszögűből eladó?
Nincs a közeledben valaki aki megtudja nézni diag-al? Mert nekem tök jól kiírja cm-re mit mér. Akkor kéne kiszedni reszelni és kiderül mi a bibi.
Kérdem én is Nyíregyháza közelében nincs e diagos?
Touringon hogy jön le a hátsó díszléc?Ezt te biztosan tudod!
2010.02.05. 21:51
OPTIKUS írta:sziasztok!
előre is köszönöm.
2010.02.05. 23:35
admin írta:Kipattintós az ívtől kezd el mert a hosszú vége alá van tolva a műanyagnak.Janek írta:jackson írta:Janek írta:Néha nem működik a bal hátsó szenzorom.Érdemes kivenni és megtisztítani a csatlakozóját vagy rendelhetem az újat esetleg bontottat,márha ilyet érdemes?Valakinek esetleg van a derékszögűből eladó?
2010.02.06. 00:07
Hát igen a vilogó zöld az valami hibát jelez.De biztos hogy a hátsó szarakodik?Janek írta:admin írta:Kipattintós az ívtől kezd el mert a hosszú vége alá van tolva a műanyagnak.Janek írta:jackson írta:Janek írta:Néha nem működik a bal hátsó szenzorom.Érdemes kivenni és megtisztítani a csatlakozóját vagy rendelhetem az újat esetleg bontottat,márha ilyet érdemes?Valakinek esetleg van a derékszögűből eladó?
Kiszedtem,csati megtakarít,de nagyon halk a cirip,szerintem már a végét járja.A pdc gomb mellett pedig folyamatos villogó zöld visszajelzés.Úgy érzem csere lesz.
2010.02.06. 00:28
admin írta:Hát igen a vilogó zöld az valami hibát jelez.De biztos hogy a hátsó szarakodik?Janek írta:admin írta:Kipattintós az ívtől kezd el mert a hosszú vége alá van tolva a műanyagnak.Janek írta:jackson írta:Janek írta:Néha nem működik a bal hátsó szenzorom.Érdemes kivenni és megtisztítani a csatlakozóját vagy rendelhetem az újat esetleg bontottat,márha ilyet érdemes?Valakinek esetleg van a derékszögűből eladó?
Kiszedtem,csati megtakarít,de nagyon halk a cirip,szerintem már a végét járja.A pdc gomb mellett pedig folyamatos villogó zöld visszajelzés.Úgy érzem csere lesz.
2010.02.06. 09:28
Janek írta:admin írta:Hát igen a vilogó zöld az valami hibát jelez.De biztos hogy a hátsó szarakodik?Janek írta:admin írta:Kipattintós az ívtől kezd el mert a hosszú vége alá van tolva a műanyagnak.Janek írta:jackson írta:Janek írta:Néha nem működik a bal hátsó szenzorom.Érdemes kivenni és megtisztítani a csatlakozóját vagy rendelhetem az újat esetleg bontottat,márha ilyet érdemes?Valakinek esetleg van a derékszögűből eladó?
Ennek az egy hátsónak eltérő,vagy valamikor absz nincs hangja a többihez képest.
2010.02.06. 23:26
jackson írta:Janek írta:admin írta:Hát igen a vilogó zöld az valami hibát jelez.De biztos hogy a hátsó szarakodik?Janek írta:admin írta:Kipattintós az ívtől kezd el mert a hosszú vége alá van tolva a műanyagnak.Janek írta:jackson írta:Janek írta:Néha nem működik a bal hátsó szenzorom.Érdemes kivenni és megtisztítani a csatlakozóját vagy rendelhetem az újat esetleg bontottat,márha ilyet érdemes?Valakinek esetleg van a derékszögűből eladó?
Ennek az egy hátsónak eltérő,vagy valamikor absz nincs hangja a többihez képest.
STOP. A hang a hangszóróból jön és a vezérlő generálja. Előre és hátulra is, a hangerő állitható. Ha változott a hangerő akkor hangszóró kábele hibás.
A szenzor ha hibás akkor hiba kódot ir a tárolóba és ekkor jelenkezik villógós jelzés is. A szenzor hangját nem hallod, legalábbis ultrahangot nem szokták az emberekÉs ugyebár az csak mérési adatot ad a vezérlőnek mint x volt ami y centiméternek felel meg. Erre generálja a megfelelő pulzusú hangot a vezérlő tehát közvetlen kapcsolat nincs.
Nem ártana egy diagnosztika elötte és megmondják pontosan mi a hiba. Még az is lehet nem szenzor hiba.
Jackson, aki ketté választja a problémát
2010.02.06. 23:38
Janek írta:jackson írta:
STOP. A hang a hangszóróból jön és a vezérlő generálja. Előre és hátulra is, a hangerő állitható. Ha változott a hangerő akkor hangszóró kábele hibás.
A szenzor ha hibás akkor hiba kódot ir a tárolóba és ekkor jelenkezik villógós jelzés is. A szenzor hangját nem hallod, legalábbis ultrahangot nem szokták az emberekÉs ugyebár az csak mérési adatot ad a vezérlőnek mint x volt ami y centiméternek felel meg. Erre generálja a megfelelő pulzusú hangot a vezérlő tehát közvetlen kapcsolat nincs.
Nem ártana egy diagnosztika elötte és megmondják pontosan mi a hiba. Még az is lehet nem szenzor hiba.
Van egy új diagom Pdc-hez az a neve Batman![]()
Én ha közel hajolok a szenzorhoz csattogó ciripelő hangot hallok és csak ez az egy néma,a többi mind ciripel.
2010.02.10. 06:25
jackson írta:Janek írta:jackson írta:
Van egy új diagom Pdc-hez az a neve Batman![]()
Én ha közel hajolok a szenzorhoz csattogó ciripelő hangot hallok és csak ez az egy néma,a többi mind ciripel.
Életkor? Ebből diszkóban töltött évek száma? Esetleg fejhallgatós zene hallgatással töltött évek száma?
Ha az első magas és a többi alacsony akkor gratulálok. Igen van esélyed meghallani az ultrahangszenzort már ha totál oda tolod a füledet mert ott nagyon erős decibelben a hangja távolsággal azonban nagyon gyengül.
Mai ifjúságnak a duc-duc zene mellett esélye sincs ilyen képességek meghagyására. Mert mint az agyi képességek alkohol hatására, úgy a hallás is csak romlik gyerekkortól folyamatosan.
Jackson, aki gratulál hogy ama kevesek közé tartozol akik nem cseszték el a fülüket