Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.10.21. 15:00

strobi írta:
e39chip írta:És hol?
Én nem találom

Vasárnap még fent volt az biztos!!!
Az a srác árulta aki egy csomó mindent árul e39-hez ha jól emlékszem doni a felhasználó neve...
Érdemes lenne rákérdezni mert lehet,hogy csak lejárt az aukciója és azért nincs most fent!

Lásd kivel van dolgod.... 8)

http://www.vatera.hu/bmw_e_38_e39_multi ... 80213.html

2008.10.21. 19:49

strobi írta:
strobi írta:
e39chip írta:És hol?
Én nem találom

Vasárnap még fent volt az biztos!!!
Az a srác árulta aki egy csomó mindent árul e39-hez ha jól emlékszem doni a felhasználó neve...
Érdemes lenne rákérdezni mert lehet,hogy csak lejárt az aukciója és azért nincs most fent!

Lásd kivel van dolgod.... 8)

http://www.vatera.hu/bmw_e_38_e39_multi ... 80213.html

Köszi a protezsálást :franko:
Ha kell valami akkor itt is elértek pü-ben vagy telefonon. 0670-2786293

2008.10.21. 19:51

Kössz rendes vagy Strobi!! XD

Gombsor

2008.10.22. 10:43

Ha kell, nekem is van egy eladóba! :) Ezen nincs teló gomb!

Re: Gombsor

2008.10.22. 15:04

vaszarig írta:Ha kell, nekem is van egy eladóba! :) Ezen nincs teló gomb!

Nekem meg egy komplett kormányom:
Kép
55.000 Ft
Csak 99/3 utániakhoz jó.

Bömbölö

2008.10.24. 09:07

Bombolo írta:

Kép
55.000 Ft
Csak 99/3 utániakhoz jó.

Bömbölö

Sziasztok!

Ha már itt tartunk nagy szám Fűthető kormányra cserélni? A legtöbb kocsit amit látok M5 kormánnyal látom és nekem teccik ez a kormány fűtés dolog. Nagyon macerás vissza cserélni fűthetőre? Kapható ilyen kormány egyben vagy külön kell bele rakni?

Jackson, a fagyos kezű

2008.10.24. 09:44

jackson írta:
Bombolo írta:

Kép
55.000 Ft
Csak 99/3 utániakhoz jó.

Bömbölö

Sziasztok!

Ha már itt tartunk nagy szám Fűthető kormányra cserélni? A legtöbb kocsit amit látok M5 kormánnyal látom és nekem teccik ez a kormány fűtés dolog. Nagyon macerás vissza cserélni fűthetőre? Kapható ilyen kormány egyben vagy külön kell bele rakni?

Jackson, a fagyos kezű

Nem nagy szám kicserélni csak találni olyan kormyányt az a nagy szám..:)
De ha eljössz hozzám mutatok neked egyet a kocsimban... :wink:

2008.10.24. 09:55

jackson írta:
Bombolo írta:

Kép
55.000 Ft
Csak 99/3 utániakhoz jó.

Bömbölö

Sziasztok!

Jackson, a fagyos kezű

elég csak a kormánykereket cserélni, a többi maradhat. illetve az egyik gombsort is kell, mert azon van a fűtés kapcsolója. nem tudom, megéri-e...

2008.10.24. 11:13

strobi írta:
jackson írta:
Bombolo írta:

Kép
55.000 Ft
Csak 99/3 utániakhoz jó.

Bömbölö

Sziasztok!

Jackson, a fagyos kezű

Nem nagy szám kicserélni csak találni olyan kormyányt az a nagy szám..:)

Én is megmutatom neked, ha érdekel! :) És télen nagyon jó dolog! :P :lol: Csak azt sajnálom, hogy nem M-es! :wink:

2008.10.24. 11:37

vaszarig írta:
strobi írta:Nem nagy szám kicserélni csak találni olyan kormyányt az a nagy szám..:)

Én is megmutatom neked, ha érdekel! :) És télen nagyon jó dolog! :P :lol: Csak azt sajnálom, hogy nem M-es! :wink:

Tyűű:
strobi 540i :D
vaszarig meg 530d Touring-ban.

Mind a kettőt megnézném. Pü-k mentek/mennek.
Ma pl. efer-hez megyek :lol:

Jackson, aki most vakarhatja a fejét mikor kihez megy nézelődni :lol:

2008.10.24. 12:07

strobi írta:Nem nagy szám kicserélni csak találni olyan kormyányt az a nagy szám..:)

Ha tényleg kapható vagy gépnézésre én akkor igen, mivel nincs nagy cm3 bömbiben tapasztalatom tőled lenne mit tanulnom.
A telefon számom .............
Ha fizetek sör/virsliben és történetesen Bp.közeli vagy akkor még azt is meg lehetne ejteni, hogy szemeidet rá vetnéd erre a 540i touringra

Jackson, aki ma efer-hez megy nézelődni/tapasztalatot cserélni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jackson 2008.10.24. 14:33-kor.

2008.10.24. 13:42

jackson írta:

Ha tényleg kapható vagy gépnézésre én akkor igen, mivel nincs nagy cm3 bömbiben tapasztalatom tőled lenne mit tanulnom.
A telefon számom 06-90 és Jackson five a valós nevem..:)
Ha fizetek sör/virsliben és történetesen Bp.közeli vagy akkor még azt is meg lehetne ejteni, hogy szemeidet rá vetnéd erre a 540i touringra

Jackson, aki ma efer-hez megy nézelődni/tapasztalatot cserélni.

Attól függ mihez képest nézem a közelséget...?!
Mert Hong-Kong hoz képest közel vagyok Bp.-hez de egyébként lightos 220Km-re Hajdúszoboszlón lakom... :lol:
Néha szoktam pestre menni igaz 99%-ban nem a BMW-vel... :oops:
December környékén valószinű,hogy azzal fogok felmenni mert meg akarom csináltatni 2x2 kipufogósra a gépet és csak ott vállalták be,hogy megoldják szépen nem gányolva...

Ja és nem kell félni a V-8 tól... "mondjuk pestre nem vennék munka autónak 540i-t" az is biztos..:) mert ott a városban biztos.hogy valahol 17 és 20 között eszik mert sajnos 1x volt szerencsém araszolgatni pesten a rettenettel... :wink:

2008.11.30. 20:07

Tisztelt Márkatársak!
Arra lennék kíváncsi, hogy a kormány jobb gombsorában milyen funkciója van a "0" jelzésű gombnak?

2008.11.30. 20:14

simi64 írta:Tisztelt Márkatársak!
Arra lennék kíváncsi, hogy a kormány jobb gombsorában milyen funkciója van a "0" jelzésű gombnak?

Szia!

Tempomat: sebességtartás felfüggesztés-kikapcsolás (nem a tempomat kikapcsolása ha a km óra alatt a kapcsolója)

2008.11.30. 20:26

MChris írta:

Szia!

Tempomat: sebességtartás felfüggesztés-kikapcsolás (nem a tempomat kikapcsolása ha a km óra alatt a kapcsolója)

Ammeg minek?
Bármelyik pedál érintése ezt a funkciót eredményezi, ráadásul akkor is megjegyzi, mert a kormányon lévő felső gombbal így is vissza lehet hívni az utolsó beállított adatot. Csak akkor felejt, ha megállítom. Nekem egyébként az óracsoport mellett jobb oldalt lent van a tempomat kapcsoló.

2008.11.30. 20:32

simi64 írta:
MChris írta:

Szia!

Ammeg minek?
Bármelyik pedál érintése ezt a funkciót eredményezi, ráadásul akkor is megjegyzi, mert a kormányon lévő felső gombbal így is vissza lehet hívni az utolsó beállított adatot. Csak akkor felejt, ha megállítom. Nekem egyébként az óracsoport mellett jobb oldalt lent van a tempomat kapcsoló.

Az jó Nekem is (régieknél ilyen az újaknál nincs ott a kapcsoló hanem ez van,de ezt is tudja)

Pontos funkciója:Bekapcsolás-megszakítás-kikapcsolás
Pedálas megszakítás előriás a tempomatoknal. (biztonsági funkció)
Így van ahogy írtad,de ezt tudja a gomb.

2008.11.30. 20:37

MChris írta:
simi64 írta:
MChris írta:

Szia!

Ammeg minek?

Az jó Nekem is (régieknél ilyen az újaknál nincs ott a kapcsoló hanem ez van,de ezt is tudja)

A "o" gombnak semi köze a tempomathoz mert anak a gombja I/O
Az "O" gomb a belső levegő keringetést kapcsolja :wink:

2008.11.30. 20:37

MChris írta:
simi64 írta:
MChris írta:

Szia!

Ammeg minek?

THX!

kormányfűtés

2008.12.04. 13:10

hali!
nekem van multikormányom, de nincs benne kormányfűtés:)
gondolom ez is megoldható vhogyan nem?:)
köszi a segítséget

Re: kormányfűtés

2008.12.04. 14:00

koosh_ali írta:hali!
nekem van multikormányom, de nincs benne kormányfűtés:)
gondolom ez is megoldható vhogyan nem?:)
köszi a segítséget

Nekem van kormányfűtésem! :) :lol: Viszont a rossz hír, hogy ahhoz hogy neked is legyen, úgy tudom, hogy ki kell cserélned a kormányt! 8O
Hozzászólás küldése

VigLink badge