![]() |
2008.10.21. 15:00
strobi írta:e39chip írta:És hol?
Én nem találom
Vasárnap még fent volt az biztos!!!
Az a srác árulta aki egy csomó mindent árul e39-hez ha jól emlékszem doni a felhasználó neve...
Érdemes lenne rákérdezni mert lehet,hogy csak lejárt az aukciója és azért nincs most fent!
2008.10.21. 19:49
strobi írta:strobi írta:e39chip írta:És hol?
Én nem találom
Vasárnap még fent volt az biztos!!!
Az a srác árulta aki egy csomó mindent árul e39-hez ha jól emlékszem doni a felhasználó neve...
Érdemes lenne rákérdezni mert lehet,hogy csak lejárt az aukciója és azért nincs most fent!
Lásd kivel van dolgod....![]()
http://www.vatera.hu/bmw_e_38_e39_multi ... 80213.html
2008.10.21. 19:51
2008.10.22. 10:43
2008.10.22. 15:04
vaszarig írta:Ha kell, nekem is van egy eladóba!Ezen nincs teló gomb!
2008.10.24. 09:07
Bombolo írta:vaszarig írta:Ha kell, nekem is van egy eladóba!Ezen nincs teló gomb!
Nekem meg egy komplett kormányom:
55.000 Ft
Csak 99/3 utániakhoz jó.
Bömbölö
2008.10.24. 09:44
jackson írta:Bombolo írta:vaszarig írta:Ha kell, nekem is van egy eladóba!Ezen nincs teló gomb!
55.000 Ft
Csak 99/3 utániakhoz jó.
Bömbölö
Sziasztok!
Ha már itt tartunk nagy szám Fűthető kormányra cserélni? A legtöbb kocsit amit látok M5 kormánnyal látom és nekem teccik ez a kormány fűtés dolog. Nagyon macerás vissza cserélni fűthetőre? Kapható ilyen kormány egyben vagy külön kell bele rakni?
Jackson, a fagyos kezű
2008.10.24. 09:55
jackson írta:Bombolo írta:vaszarig írta:Ha kell, nekem is van egy eladóba!Ezen nincs teló gomb!
55.000 Ft
Csak 99/3 utániakhoz jó.
Bömbölö
Sziasztok!
Ha már itt tartunk nagy szám Fűthető kormányra cserélni? A legtöbb kocsit amit látok M5 kormánnyal látom és nekem teccik ez a kormány fűtés dolog. Nagyon macerás vissza cserélni fűthetőre? Kapható ilyen kormány egyben vagy külön kell bele rakni?
Jackson, a fagyos kezű
2008.10.24. 11:13
strobi írta:jackson írta:Bombolo írta:vaszarig írta:Ha kell, nekem is van egy eladóba!Ezen nincs teló gomb!
55.000 Ft
Csak 99/3 utániakhoz jó.
Bömbölö
Sziasztok!
Jackson, a fagyos kezű
Nem nagy szám kicserélni csak találni olyan kormyányt az a nagy szám..
De ha eljössz hozzám mutatok neked egyet a kocsimban...
2008.10.24. 11:37
vaszarig írta:strobi írta:Nem nagy szám kicserélni csak találni olyan kormyányt az a nagy szám..
Én is megmutatom neked, ha érdekel!És télen nagyon jó dolog!
![]()
Csak azt sajnálom, hogy nem M-es!
2008.10.24. 12:07
strobi írta:Nem nagy szám kicserélni csak találni olyan kormyányt az a nagy szám..
2008.10.24. 13:42
jackson írta:strobi írta:Nem nagy szám kicserélni csak találni olyan kormyányt az a nagy szám..
Ha tényleg kapható vagy gépnézésre én akkor igen, mivel nincs nagy cm3 bömbiben tapasztalatom tőled lenne mit tanulnom.
A telefon számom 06-90 és Jackson five a valós nevem..
Ha fizetek sör/virsliben és történetesen Bp.közeli vagy akkor még azt is meg lehetne ejteni, hogy szemeidet rá vetnéd erre a 540i touringra
Jackson, aki ma efer-hez megy nézelődni/tapasztalatot cserélni.
2008.11.30. 20:07
2008.11.30. 20:14
simi64 írta:Tisztelt Márkatársak!
Arra lennék kíváncsi, hogy a kormány jobb gombsorában milyen funkciója van a "0" jelzésű gombnak?
2008.11.30. 20:26
MChris írta:simi64 írta:Tisztelt Márkatársak!
Arra lennék kíváncsi, hogy a kormány jobb gombsorában milyen funkciója van a "0" jelzésű gombnak?
Szia!
Tempomat: sebességtartás felfüggesztés-kikapcsolás (nem a tempomat kikapcsolása ha a km óra alatt a kapcsolója)
2008.11.30. 20:32
simi64 írta:MChris írta:simi64 írta:Tisztelt Márkatársak!
Szia!
Tempomat: sebességtartás felfüggesztés-kikapcsolás (nem a tempomat kikapcsolása ha a km óra alatt a kapcsolója)
Ammeg minek?
Bármelyik pedál érintése ezt a funkciót eredményezi, ráadásul akkor is megjegyzi, mert a kormányon lévő felső gombbal így is vissza lehet hívni az utolsó beállított adatot. Csak akkor felejt, ha megállítom. Nekem egyébként az óracsoport mellett jobb oldalt lent van a tempomat kapcsoló.
2008.11.30. 20:37
A "o" gombnak semi köze a tempomathoz mert anak a gombja I/OMChris írta:simi64 írta:MChris írta:simi64 írta:Tisztelt Márkatársak!
Szia!
Ammeg minek?
Bármelyik pedál érintése ezt a funkciót eredményezi, ráadásul akkor is megjegyzi, mert a kormányon lévő felső gombbal így is vissza lehet hívni az utolsó beállított adatot. Csak akkor felejt, ha megállítom. Nekem egyébként az óracsoport mellett jobb oldalt lent van a tempomat kapcsoló.
Az jó Nekem is (régieknél ilyen az újaknál nincs ott a kapcsoló hanem ez van,de ezt is tudja)
Pontos funkciója:Bekapcsolás-megszakítás-kikapcsolás
Pedálas megszakítás előriás a tempomatoknal. (biztonsági funkció)
Így van ahogy írtad,de ezt tudja a gomb.
2008.11.30. 20:37
MChris írta:simi64 írta:MChris írta:simi64 írta:Tisztelt Márkatársak!
Szia!
Ammeg minek?
Az jó Nekem is (régieknél ilyen az újaknál nincs ott a kapcsoló hanem ez van,de ezt is tudja)
Pontos funkciója:Bekapcsolás-megszakítás-kikapcsolás
Pedálas megszakítás előriás a tempomatoknal. (biztonsági funkció)
Így van ahogy írtad,de ezt tudja a gomb.
2008.12.04. 13:10
2008.12.04. 14:00
koosh_ali írta:hali!
nekem van multikormányom, de nincs benne kormányfűtés:)
gondolom ez is megoldható vhogyan nem?:)
köszi a segítséget