Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 Rádió

2016.03.24. 10:52

WTamas írta:Sziasztok
Keresek professional cd54-es rádiót e39-es BMW-be.
Van néhány kérdésem is amire nem találtam választ, de nagyon érdekelne.
1, BM54-es rádió csatlakoztatható a CD 54-es helyére? Több eladót láttam a kazettás verzióból.
2, Amennyiben igen akkor kezeli-e a telefon.
3, az azonosító szám mennyire fontos, hogy ugyanaz legyen mint a meghibásodott rádiónak.
pl: a 65.12.-6 111 111 AI:1

1. Nem. Komplett 16:9 átépítés kéne hozzá.
2. Ha kiépíted a fentit akkor kezeli.
3. Nem fontos. Esetleg lehet, hogy kódolni kell. / Bár nem hallottam még a rádió kódolásról./

Ha tévedtem majd kijavít egy nálam okosabb! ;) :)

2016.03.24. 16:57

Imco írta:
1, BM54-es rádió csatlakoztatható a CD 54-es helyére? Több eladót láttam a kazettás verzióból.
3, az azonosító szám mennyire fontos, hogy ugyanaz legyen mint a meghibásodott rádiónak.

3. Nem fontos. Esetleg lehet, hogy kódolni kell. / Bár nem hallottam még a rádió kódolásról./

Jelenleg proffesional cd54-es rádió működött a BMW-ben, ami javíthatatlan. BM54-es és a CD 54-es között az eltérés nem csak a kazettás és cd lejátszós megjelölés? MID -kezeli, mint minden mást is. Telefon is ment amikor még működött :)

2016.03.24. 17:01

WTamas írta:
Imco írta:

Jelenleg proffesional cd54-es rádió működött a BMW-ben, ami javíthatatlan. BM54-es és a CD 54-es között az eltérés nem csak a kazettás és cd lejátszós megjelölés? MID -kezeli, mint minden mást is. Telefon is ment amikor még működött :)
BM54-en semmilyen futómű nincs, a navirendszer része.Kép

2016.03.24. 17:42

Értem akkor, tehát nem kazettás és nem is volt sosem az :)
Kép
Ez helyett keresek rádiót

2016.05.02. 14:24

Sziasztok!

Business RDS radiónál miért lehet az,hogy nem kapcsol be?

Az órát jelzi,de nem lehet bekapcsolni. Eddig működött és most az órán kívül semmi nem működik rajta.

Előre is köszönöm a segítséget.

Üdv!

2016.05.02. 19:37

oleez írta:Sziasztok!

Az órát jelzi,de nem lehet bekapcsolni. Eddig működött és most az órán kívül semmi nem működik rajta.

Üdv!

Akksisaru le egy öt percre aztán előfordul, hogy megjavul.

2016.05.03. 13:51

bendegúz írta:
oleez írta:Sziasztok!

Üdv!

Akksisaru le egy öt percre aztán előfordul, hogy megjavul.

Köszi a tippet,de sajnos így sem működik. Csak az órát jelzi,de nem lehet bekapcsolni. :neutral:

2016.06.06. 04:51

Sziasztok!

Van erről valakinek tapasztalata? Német autókban látom beépítve, rendszerint olyanokba teszik, ahol csak magnó / rádió kombó volt gyárilag. A magyar forgalmazó FB oldalán olvasom, hogy a rádiója nem túl jó...

E39 / E53 DVD lejátszó gyári helyre

Köszi!

2016.06.06. 22:05

zsolte39 írta:Sziasztok!

Van erről valakinek tapasztalata? Német autókban látom beépítve, rendszerint olyanokba teszik, ahol csak magnó / rádió kombó volt gyárilag. A magyar forgalmazó FB oldalán olvasom, hogy a rádiója nem túl jó...

Köszi!

Ezeket nem érdemes megvenni, silány minőségű, ráadásul nem is pont E39 -be, hanem E53-hoz való.

Momentán három gyártó van, amelyik vállalható terméket állít elő: Dynavin, AvinUSA, Icar-tech.

Tapatalkkal küldve az én D6503 eszközömről

2016.06.12. 23:54

SvidronyA írta:

Köszi!

Ezeket nem érdemes megvenni, silány minőségű, ráadásul nem is pont E39 -be, hanem E53-hoz való.

Momentán három gyártó van, amelyik vállalható terméket állít elő: Dynavin, AvinUSA, Icar-tech.

Köszi! Az Icar-Tech-et néztem, valószínűleg arra esik majd a választás. :)

2016.06.13. 19:37

zsolte39 írta:
SvidronyA írta:

Köszi!

Köszi! Az Icar-Tech-et néztem, valószínűleg arra esik majd a választás. :)

Ez esetben nézd folyamatosan mind az Amazonon, mind pedig az Ebayen, mert gyakran feleannyiért hirdet maga a cég, mint a saját honlapján :!:

2016.07.03. 05:40

Sziasztok!

Segitséget kérnék.Touringban nem jönnek be a rádióadók.Azt vettem észre,hogy a csomiajtó mozgatásával változik a vétel minősége.Megnéztem a kábeleket amik felül a zsanérnál mennek át az ajtóba,de nem látok sérülést.Merre keresgéljek?Előre is köszönöm!

2016.07.03. 09:38

Valaki nem tudja a megoldást?

2016.07.03. 17:08

540 írta:Sziasztok!

Segitséget kérnék.Touringban nem jönnek be a rádióadók.Azt vettem észre,hogy a csomiajtó mozgatásával változik a vétel minősége.Megnéztem a kábeleket amik felül a zsanérnál mennek át az ajtóba,de nem látok sérülést.Merre keresgéljek?Előre is köszönöm!

Mindket oldalon nezted a kabeleket? Mar nem emlekszek melyik oldalon megy az amelyik neked kell, de szerintem kulso serules nelkul is lehet benne szakadas.

2016.07.03. 23:40

540 írta:Valaki nem tudja a megoldást?

Vasárnap Hajnali 4.40 és reggel 8.38 között nem jött válasz! Tűrhetetlen, hová lesz ez a világ!? :doglotlo:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: bendegúz
Értékelés: 4.76%

2016.07.04. 00:43

A tervem: A BMW Business rádiót szeretném kicserélni BMW Professionalra, mert kaptam egy sugallatot, hogy az kisebb csodát tud tenni a hangzással.
A kérdéseim pedig a következők:
-Ez a MID feletti rész cseréjét jelentené?
-Plug and play? Kell kódolni?
-Évjárat számít a cserénél?
-Van valakinek esetleg eladó?
Előre is köszönöm a segítségeteket.

2016.07.04. 08:08

bzsoltie írta:A tervem: A BMW Business rádiót szeretném kicserélni BMW Professionalra, mert kaptam egy sugallatot, hogy az kisebb csodát tud tenni a hangzással.

Alaposan vizsgáld meg, hogy jó felől érkezett-e a sugallat. :)
Illetve, hogy a beruházás arányban áll-e a vélt csodával! ;) :)

2016.08.08. 20:57

Sziasztok. ma kicseréltem a gyári zajkeltőt.
Elég jó lett, szebben szól mint cd-s rádió, pöpec a navi is.
És mivel E39-hez készült a kormányról vezérlés is megmaradt.
Kép
Kép

2016.08.08. 21:12

nzoli2 írta:Sziasztok. ma kicseréltem a gyári zajkeltőt.
Elég jó lett, szebben szól mint cd-s rádió, pöpec a navi is.
És mivel E39-hez készült a kormányról vezérlés is megmaradt.
Kép
Kép

Tévedsz! Mivel nem E39-hez készült, hanem E53-hoz, ezért teljesen más az íve a keretnek, így borzasztóan néz ki a gyárihoz képest ahogy be van esve a teteje.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: PeterE39
Értékelés: 4.76%

2016.08.08. 21:34

Ez nem a végleges állapota, csak rám sötétedett.
Majd holnap rakok fel képet milyen lett.

Tapatalkkal küldve az én SM-N9005 eszközömről

Itt a kép, ilyen lett:
Kép

Szerintem ezzel így már együtt lehet élni... :franko:
Hozzászólás küldése

VigLink badge