![]() |
2007.07.02. 20:31
vaszarig írta:Diabolica írta:vaszarig írta:efer írta:vaszarig írta:Sziasztok!
Tud nekem segíteni valamelyikőtök abban, hogy mi a teendőm, mi kell a bekötéshez, hogy betegyem a most vásárolt facelift-es hátsólámpa szettem, a nem facelift-es E39-embe?![]()
Ha jól tudom, kell hozzá még két adapterkábel, meg az ebay-n olvastam, hogy az LCM-et is ki kell cserélni?!![]()
Előre is köszi a segítségetek!
Üdv
ahogy én tudom, nem teljesen plug'n'play a dolog, a sedannál még kicsit fűrészelni is kell a kasztnin, meg ha nem hella gyári szettről van szó, akkor lcm-csere is játszik (a hella csomagban van valami átverőszerkezet). de Admin szavaival Bömbölö itt a lámpamester, ő biztosan megmondja a tutit
Szia Diabolica!
Miért te hová valósi vagy?Ha esetleg pesti, akkor a hétvégén meg tudnánk ejteni a dolgot, mert megyek fel!:) És meglenne neked ez a fémdobozka is hozzá?![]()
Köszi efer a választ. Admin-től megkaptam a bekötési rajzokat, s igen, azon láttam, hogy egy picit alakítani kell a kasznit!Ez a része nem gond, megoldom, csak a LED-ek miatt aggodom, mert tudom, hogy azoknak más az áramfelvétele. Amúgy gyári Hella (Celis) lámpákat vettem, viszont csak a lámpákat meg a lámpa beleit, a csatlakozókat meg az LCM-et nem. Azért is érdeklődöm, h mi kell hozzá!
Mondjuk még a lámpa sem jött meg. (Ebay-n nyertem
)
Nekem lenne csatlakozóm de Szekszárd kicsit távolinak tűnik 2 apróság miatt...de ha nem találsz átalakítót szívesen elküldöm.
2007.07.02. 20:58
Diabolica írta:vaszarig írta:Diabolica írta:vaszarig írta:efer írta:vaszarig írta:Sziasztok!
Tud nekem segíteni valamelyikőtök abban, hogy mi a teendőm, mi kell a bekötéshez, hogy betegyem a most vásárolt facelift-es hátsólámpa szettem, a nem facelift-es E39-embe?![]()
Ha jól tudom, kell hozzá még két adapterkábel, meg az ebay-n olvastam, hogy az LCM-et is ki kell cserélni?!![]()
Üdv
ahogy én tudom, nem teljesen plug'n'play a dolog, a sedannál még kicsit fűrészelni is kell a kasztnin, meg ha nem hella gyári szettről van szó, akkor lcm-csere is játszik (a hella csomagban van valami átverőszerkezet). de Admin szavaival Bömbölö itt a lámpamester, ő biztosan megmondja a tutit
Szia Diabolica!
Miért te hová valósi vagy?Ha esetleg pesti, akkor a hétvégén meg tudnánk ejteni a dolgot, mert megyek fel!:) És meglenne neked ez a fémdobozka is hozzá?![]()
Köszi efer a választ. Admin-től megkaptam a bekötési rajzokat, s igen, azon láttam, hogy egy picit alakítani kell a kasznit!Ez a része nem gond, megoldom, csak a LED-ek miatt aggodom, mert tudom, hogy azoknak más az áramfelvétele. Amúgy gyári Hella (Celis) lámpákat vettem, viszont csak a lámpákat meg a lámpa beleit, a csatlakozókat meg az LCM-et nem. Azért is érdeklődöm, h mi kell hozzá!
)
Nekem lenne csatlakozóm de Szekszárd kicsit távolinak tűnik 2 apróság miatt...de ha nem találsz átalakítót szívesen elküldöm.
Igen Pesten lenne.............
"fémdobozkám nincs"
én egyszer csatlakozóügyben beszéltem Bömbölővel, és létezik ide készen kapható átalakító is Plug and Play rendszerben, de arra már nem emlékszem , hogy nála is van vagy csak ő is hallott már róla. Érdemes megkérdezni.
Amit én tudok Neked adni az egy (egy pár) kábelkötegből levágott csatlakozó 10 centi dróttal tehát it kell egy kicsit forrasztgatnod a tyúkbeleket, de úgy emlékszem ez Nálad sem gond............
ha érdekel írj PÜ-ben........
ha
2007.07.02. 21:23
Az oldalon ami van tel szám az bömbölőé hívd fel és meg mondja a frankót.vaszarig írta:admin írta:vaszarig írta:efer írta:vaszarig írta:Sziasztok!
Üdv
)
A gyári hella szetbe kell hogy legyen két kis fém doboz tartókal amit a pótkerék közepébe lehet beszerelni.Ekkor nem kell a LCM-el foglalkozni.Vagy van a gány megoldás amikor rákötnek egy x-watos ellenálást és akkor se jelez hibát az LCM csak az ellenálás melegszik mint álat azért egy gányolás!
http://www.mobilgumi.hu/index.html
Köszi admin az infot!Azt tudom, h a gyári szetben kéne lennie, de ez csak két db bontott lámpa!Ehhez szerintem nincs semmi.
Esetleg külön is lehet ilyen szettet venni hozzá? Nektek nincs?
2007.07.02. 22:18
admin írta:Az oldalon ami van tel szám az bömbölőé hívd fel és meg mondja a frankót.vaszarig írta:admin írta:vaszarig írta:efer írta:vaszarig írta:Sziasztok!
Üdv
)
A gyári hella szetbe kell hogy legyen két kis fém doboz tartókal amit a pótkerék közepébe lehet beszerelni.Ekkor nem kell a LCM-el foglalkozni.Vagy van a gány megoldás amikor rákötnek egy x-watos ellenálást és akkor se jelez hibát az LCM csak az ellenálás melegszik mint álat azért egy gányolás!
http://www.mobilgumi.hu/index.html
Köszi admin az infot!Azt tudom, h a gyári szetben kéne lennie, de ez csak két db bontott lámpa!Ehhez szerintem nincs semmi.
Esetleg külön is lehet ilyen szettet venni hozzá? Nektek nincs?
2007.07.03. 13:46
2007.07.03. 13:52
2007.07.04. 10:54
2007.07.07. 23:07
2007.07.07. 23:13
2007.07.08. 21:19
528black írta:Ja meg csináltam fehérledes rendszámtábla világítást,
egy icipicit villog mer ez az állat Bömböllék szaggatot egyenáramot küld hátra a helyzetjelzőknek.(gondolom égő kímélő fungció)![]()
De tökjó néz ki.
2007.07.10. 16:14
2007.07.10. 16:58
Honi írta:geisz írta:Honi írta:Sziasztok!
Meg tudná vki mondani, hogy mi az a tüske szerű alkatrész amire rámegy egy két vezetékes csatlakozó a jobb első sárvédő és a lökhárító környékén, belül a műanyag burkolatnál.
Thx
Honi
Nem a külső hőfok érzékelőre gondolsz?
Hali !
De az lesz az, mostmár rájöttem. Felakadtam az elejével és lepattanhatott a helyéről és mire leértem Pestről Szegedre a fele lekopott. Arra lettem figyelmes hogy a müszerfal 50 Celsius fokot mutatott
2007.07.10. 22:08
2007.07.10. 23:37
jojo írta:hátso keréken fékcsö csere volt nem tudjuk lelégteleniteni
a jelenség a kovetkezö
Állo motornál minden OK de járomotornál a pedál
lassan bemegy a padloig
mi lehet a baj? segitsetek!!
2007.07.11. 08:18
zolkika írta:Sziasztok!
A katalizátor előtti lambdaszondáim megadták magukat. Nem tudjátok véletlenül, hogy a BOSCH l.szondának mi a cikkszáma 98.07-es a kocsi. Vagy esetleg a gyári SIEMENS sokkal jobb? És hol érdeklődjem meg az árát?
Előre is köszi!
2007.07.11. 11:45
szebeni írta:zolkika írta:Sziasztok!
A katalizátor előtti lambdaszondáim megadták magukat. Nem tudjátok véletlenül, hogy a BOSCH l.szondának mi a cikkszáma 98.07-es a kocsi. Vagy esetleg a gyári SIEMENS sokkal jobb? És hol érdeklődjem meg az árát?
Előre is köszi!
szia nekem is meg adta magát a lambdaszondáim de nullán áltak és azt mondták hogy ne bántsuk mert ha kicserélem ujra lehet hogy 1-2literrel többet eszik. Csak akkor cseréljemki ha nagyon muszáj.Szerintem ha mindenjó ne piszkáld ezcsak egy saját vélemény!Nem tudom segitettem e vele.
2007.07.11. 18:47
2007.07.11. 21:08
PMiki írta:- Segítenétek az extrák dekodolásában:
210 235 249 302 339 438 465 473 488 494 500 522 534 555 650 661 672 710 853 863 877 886
2007.07.11. 21:28
efer írta:PMiki írta:- Segítenétek az extrák dekodolásában:
210 235 249 302 339 438 465 473 488 494 500 522 534 555 650 661 672 710 853 863 877 886
itt egy oldal, ahol a létező összes extra fel van sorolva:
Sonderausstattungen
ezek szerint hollandiából származik...
árakat a cikkszám alapján a bmwteile.hu-n találsz (netto árak)
2007.07.11. 21:34
PMiki írta:efer írta:PMiki írta:- Segítenétek az extrák dekodolásában:
itt egy oldal, ahol a létező összes extra fel van sorolva:
Sonderausstattungen
ezek szerint hollandiából származik...
árakat a cikkszám alapján a bmwteile.hu-n találsz (netto árak)
Köszi !
Ezt a hollandiát honnan deríteted ki (én se tudtam.. és ennek örülűnk vagy nem ergo hogy bánnak a hollandok az autókkal)
PMiki