Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: videók, képek:)

2016.04.01. 19:44

atesz155 írta:Egy kis takarítgatás, és nyári papucsokra váltás:

.....

Jujj, azok az M logok ott az ajtókereten.
Kicsit túlzásnak érzem, de ha neked tetszik, akkor maradhat. :mrgreen:

2016.04.01. 21:19

kovessyroli írta:
atesz155 írta:Egy kis takarítgatás, és nyári papucsokra váltás:

.....

Jujj, azok az M logok ott az ajtókereten.
Kicsit túlzásnak érzem, de ha neked tetszik, akkor maradhat. :mrgreen:

Én is annak gondoltam, miután felraktam, de eddig még sosem jegyezték meg :roll: :mrgreen:

Na de hogy meg ne szóljanak az adminok, hogy offolunk :wink:
OFF és ON nyári kerekekkel

Kép

2016.04.11. 12:59

Hétvégén kimentem a RedSun fest-re és lőttem pár képet :)

Barbie gépsas
S62 a gépházban
Barbie másik oldalról
M62 belefaragva a hármasba
Öreg sorhat

A drift jó volt :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek 491523 az itt látható tagok köszönték meg: FuReady
Értékelés: 4.76%

2016.04.11. 17:28

Nálam is megszépült valamelyest a belső, külső:

Kép

Kép

2016.04.12. 17:12

zoomon írta:Nálam is megszépült valamelyest a belső, külső:

Kép

Kép

Nem látom a különbséget.... :roll: Viszont látom a fejegységedet!!! :D Hogyan működik?Minősége?Gyári hangszórókkal megy?Miért nem számoltál be itt róla?Vagy lemaradtam...? :shock:

2016.04.12. 23:04

Tomi.i írta:

Nem látom a különbséget.... :roll: Viszont látom a fejegységedet!!! :D Hogyan működik?Minősége?Gyári hangszórókkal megy?Miért nem számoltál be itt róla?Vagy lemaradtam...? :shock:

Ez nem előtte utána kép, csak két belső, pár dolog újra lett bőrözve, meg kapott egy kicsit extrább váltógombot, a két külső lemaradt, bár azóta megint kicsit máshogy néz ki az autó. A fejegység jó, Kínából rendeltem, lejátszik mindent megy rajta a navi (igo8 - full Európa), nem jelentkezett senki a drágábbhoz, így az olcsóbbat vettem, de nem csalódás, a gyári hangszórók ki lettek cserélve kick-re, az ajtók kiszigetelve, nem zörög, nem csörög.

Kívülről ilyesmi:

Kép

Kép

Nekem tökéletes autó.

2016.04.13. 11:39

A baromállatja :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: bendegúz

2016.04.13. 17:07

kzolee írta:A baromállatja :facepalm:

Milyen ügyesen ellenkormányzott! :mrgreen: :doglotlo:
A haverom szokta mondani: minek a parasztnak csoki, csak összekeni magát! :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bendegúz az itt látható tagok köszönték meg: NagyMatyas

2016.04.13. 20:45

zoomon írta:
Tomi.i írta:

Ez nem előtte utána kép, csak két belső, pár dolog újra lett bőrözve, meg kapott egy kicsit extrább váltógombot, a két külső lemaradt, bár azóta megint kicsit máshogy néz ki az autó. A fejegység jó, Kínából rendeltem, lejátszik mindent megy rajta a navi (igo8 - full Európa), nem jelentkezett senki a drágábbhoz, így az olcsóbbat vettem, de nem csalódás, a gyári hangszórók ki lettek cserélve kick-re, az ajtók kiszigetelve, nem zörög, nem csörög.

Kívülről ilyesmi:

Kép

Kép

Nekem tökéletes autó.

:franko: :taps:

2016.04.14. 09:52

Kívülről ilyesmi:

Kép

Kép

Nekem tökéletes autó.[/quote]
:franko: :taps:[/quote]
ez aztán a finom cucc :taps:

2016.04.14. 19:17

:lol: :lol: :lol: :lol: Bocsi, hogy így rakom be, de egyszerűen ki fog rajtam a videó beágyazás. :shock:

! Jerry írta:
https helyett írjál csak http-t és akkor menni fog.

2016.04.14. 19:43

nagy.matyika írta: :lol: :lol: :lol: :lol: Bocsi, hogy így rakom be, de egyszerűen ki fog rajtam a videó beágyazás. :shock:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: kzolee

2016.04.14. 21:00

Én azért poénból egy 116i feliratot rátettem volna hátra. :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: NagyMatyas

2016.04.14. 21:15

kzolee írta:Én azért poénból egy 116i feliratot rátettem volna hátra. :)

...meg dupla Koppányt :mrgreen: :facepalm:

2016.04.15. 22:24

zoomon írta:
Tomi.i írta:

Kívülről ilyesmi:

Kép

Kép

Nekem tökéletes autó.

Tessék elmenni a Pásztó Talira!!!

2016.04.16. 11:48

Sziasztok,
lenne valaki oly kedves és készítene nekem pár képet, touring csomagtér padló zárrészéről? sajnos a fűl nem nyitja, így vettem az autót. A volt tulaj fúrt is rá egy szép 13mmes lyukat de így sem nyílik :lol: addig nem állnék neki faragni.. :) link is jó- én nem találtam. Köszönöm!

2016.04.16. 11:52

ETK-ban sincs?

Tapatalkkal küldve az én D6503 eszközömről

2016.04.16. 12:45

Papi írta:
zoomon írta:
Tomi.i írta:

Kívülről ilyesmi:

Kép

Kép

Nekem tökéletes autó.

Tessék elmenni a Pásztó Talira!!!

... és indulni a "kicsit sem magas jármű" kategóriában...

2016.04.16. 12:53

:roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zo78 2016.04.17. 11:24-kor.

2016.04.16. 12:54

SvidronyA írta:ETK-ban sincs?

ez eszembe sem jutott, köszönöm, de csak a padlót találtam meg, a "zárat" nem.
Hozzászólás küldése

VigLink badge