![]() |
2014.05.29. 19:22
2014.05.29. 21:25
2014.05.29. 21:28
2014.05.29. 23:28
2014.05.30. 18:55
2014.06.10. 20:10
2014.06.11. 07:55
eckerlevi írta: ..."állítólag" a vásárlás napján kezdte el a dolgot.
2014.06.12. 07:08
Zo78 írta:eckerlevi írta: ..."állítólag" a vásárlás napján kezdte el a dolgot.
Ezt gondolom az eladó mondta, továbbá azt is, hogy az ő keze alatt hibamentes volt a gép, és csak tankolni kellett...
2014.06.13. 17:21
2014.06.13. 21:43
atesz25 írta:Üdv, felvetek egy kérdést ami százezerszer volt már de még mindig nem értem. Miért akkor van lábszag mikor kikapcsolom a klímát? Ebből adódóan miért úgy kell a klíma tisztító sprayt használni hogy bekapcsolt klímával? Hiszen a büdös akkor jön mikor kikapcsolom.
2014.06.14. 15:57
2014.06.14. 16:45
robikabmw írta:Nem működik a klíma ventillátorom.......és elvileg ezért rottyant meg a motorom....... cserélni kell a ventillátort vagy van valami kis tipus hiba ami könnyen orvosolható rajta? aki tud segítsen.....
köszi
2014.06.15. 08:18
barbrady írta:robikabmw írta:Nem működik a klíma ventillátorom.......és elvileg ezért rottyant meg a motorom....... cserélni kell a ventillátort vagy van valami kis tipus hiba ami könnyen orvosolható rajta? aki tud segítsen.....
köszi
Attól nem szabadna megrottyannia, ott valami más baj is lesz. A teljesség igénye nélkül: termosztát, viszkó, koszos hűtők. A venti hibái lehetnek: előtét ellenállások, motor. Egyik sem a kicsavarozom-becsavarozom kategória.
Tapatalk
2014.06.15. 09:36
robikabmw írta:barbrady írta:robikabmw írta:Nem működik a klíma ventillátorom.......és elvileg ezért rottyant meg a motorom....... cserélni kell a ventillátort vagy van valami kis tipus hiba ami könnyen orvosolható rajta? aki tud segítsen.....
köszi
Attól nem szabadna megrottyannia, ott valami más baj is lesz. A teljesség igénye nélkül: termosztát, viszkó, koszos hűtők. A venti hibái lehetnek: előtét ellenállások, motor. Egyik sem a kicsavarozom-becsavarozom kategória.
Tapatalk
akkor szerzek bele egy másikat....... milyen árban van bontva???
nagysparco írta:fbika írta:Sziasztok!!!!!
Keresek E53 3.0d-hez klíma ventilátormotort.
Előre is köszi
Segítsetek, mert megdöglök a melegben:)))
Feri
Javítását vállaljuk ennek a motornak.garival! 06209705913.
2014.06.15. 12:13
2014.06.15. 12:50
kirillhun írta:sziasztok!
klímával még mindig küzdök.3x töltettem fel,a szerelő ki cseréltette velem a betöltö szelepeket,nem nagy összeg gyáriban se.A UV olaj ott a betöltö szelepnéla kupakján,határozottan UV zöld volt,ezért lett kicserélve gyári újra,mind a kettő ahova csatlakoznak a klimatöltö géppel.
Azóta ,mióta 2 éve töltötték a klímát ,azóta nem hűt,csak ha töltettek bele gázt,mert valamikor 3 hónapig volt jó a hűtés,valamikor csak 1 hétig....előtte 1 évig télen nyáron müködött a töltések előtt.
kár volt túl faszáznimüködö rendszerhez bármi legyen is az nem szabad nyúlni,és túl faszázni
Szóval keresek Kecskemét környékén tuti klima javitót,vagy tippeket,mit kellene csinálnom.
Ha a kompresszor tömbszelencéje nem jó,akkor látszódik UV festék kívűlről?
Ami még feltűnt,hogy a klimaventillátorom teljesen új,utángyártott,de mindig csak 1 fokozaton hallom járni,alacsony fordulaton,a régi klimaventillátoromat se hallottam soha bekapcsolni,mint egy helikopter
Jelenleg,ha klimát bekapcsolom,akkor a kompresszor beindul,ventillátor beindul,és a forrósághidegnen nyoma sincs
![]()
Mi lehet?
2014.06.15. 13:42
Adam528 írta:kirillhun írta:sziasztok!
klímával még mindig küzdök.3x töltettem fel,a szerelő ki cseréltette velem a betöltö szelepeket,nem nagy összeg gyáriban se.A UV olaj ott a betöltö szelepnéla kupakján,határozottan UV zöld volt,ezért lett kicserélve gyári újra,mind a kettő ahova csatlakoznak a klimatöltö géppel.
Azóta ,mióta 2 éve töltötték a klímát ,azóta nem hűt,csak ha töltettek bele gázt,mert valamikor 3 hónapig volt jó a hűtés,valamikor csak 1 hétig....előtte 1 évig télen nyáron müködött a töltések előtt.
kár volt túl faszáznimüködö rendszerhez bármi legyen is az nem szabad nyúlni,és túl faszázni
Szóval keresek Kecskemét környékén tuti klima javitót,vagy tippeket,mit kellene csinálnom.
Ha a kompresszor tömbszelencéje nem jó,akkor látszódik UV festék kívűlről?
Ami még feltűnt,hogy a klimaventillátorom teljesen új,utángyártott,de mindig csak 1 fokozaton hallom járni,alacsony fordulaton,a régi klimaventillátoromat se hallottam soha bekapcsolni,mint egy helikopter
Jelenleg,ha klimát bekapcsolom,akkor a kompresszor beindul,ventillátor beindul,és a forrósághidegnen nyoma sincs
![]()
Mi lehet?
Jól értem, hogy a megfelelő mennyiségű hűtőközeg benne van a rendszerben, és be is kapcsol, csak nem hűt?
Vagy van még valahol tömítetlenség?
2014.06.15. 14:04
2014.06.15. 14:33
admin írta:Lehet a fütés boxba lukas az elpár azt nem látod UV-vel csak ha kibontod.
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
2014.06.15. 14:42
barbrady írta:admin írta:Lehet a fütés boxba lukas az elpár azt nem látod UV-vel csak ha kibontod.
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
A kondenz cső vége nem lesz UV festékes olyankor?
Tapatalk