Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Klíma!

2014.05.29. 19:22

Zo78 írta: klímafolyadék mennyisége :roll:

:facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2014.05.29. 21:25

admin írta:

Az elpár előtt folyadék :hangos:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Janek az itt látható tagok köszönték meg: Zo78

2014.05.29. 21:28

Janek írta:
admin írta:

Az elpár előtt folyadék :hangos:

De nem klímafolyadék :!:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: Janek

2014.05.29. 23:28

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: Janek

2014.05.30. 18:55

Értettem én a lényeget :)
Köszönöm a válaszokat ! :taps:

Re: Segítség kérése!!!

2014.06.10. 20:10

Sziasztok!

E39 Touring-om van, és sajna a klíma csak 3-4 perc múlva kapcsol be, addig a kompresszor sem indul el, a gáz félig volt, mostmár feltöltötték, de válltozatlan a dolog, sőt néh magától leáll a klíma, majd megint 3-4 perc és elindul.
A ventilátor forog, csak a klíma nem kapcsol be, áram eljut a kompresszorhoz rendesen.
Gondolom ez nem normális dolog!?
Az autót 2 hete vettem, és már ilyen volt, "állítólag" a vásárlás napján kezdte el a dolgot.

2014.06.11. 07:55

eckerlevi írta: ..."állítólag" a vásárlás napján kezdte el a dolgot.

Ezt gondolom az eladó mondta, továbbá azt is, hogy az ő keze alatt hibamentes volt a gép, és csak tankolni kellett... :lol:

2014.06.12. 07:08

Zo78 írta:
eckerlevi írta: ..."állítólag" a vásárlás napján kezdte el a dolgot.

Ezt gondolom az eladó mondta, továbbá azt is, hogy az ő keze alatt hibamentes volt a gép, és csak tankolni kellett... :lol:

bingo :D
De legalább egy jó ütőkártya volt alkudozáskor :)

2014.06.13. 17:21

Üdv, felvetek egy kérdést ami százezerszer volt már de még mindig nem értem. Miért akkor van lábszag mikor kikapcsolom a klímát? Ebből adódóan miért úgy kell a klíma tisztító sprayt használni hogy bekapcsolt klímával? Hiszen a büdös akkor jön mikor kikapcsolom.

2014.06.13. 21:43

atesz25 írta:Üdv, felvetek egy kérdést ami százezerszer volt már de még mindig nem értem. Miért akkor van lábszag mikor kikapcsolom a klímát? Ebből adódóan miért úgy kell a klíma tisztító sprayt használni hogy bekapcsolt klímával? Hiszen a büdös akkor jön mikor kikapcsolom.

Mert ameddig vizzes az elpár addig meg köti a szagokat.

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

2014.06.14. 15:57

Nem működik a klíma ventillátorom....... :( és elvileg ezért rottyant meg a motorom....... cserélni kell a ventillátort vagy van valami kis tipus hiba ami könnyen orvosolható rajta? aki tud segítsen..... :) köszi

2014.06.14. 16:45

robikabmw írta:Nem működik a klíma ventillátorom....... :( és elvileg ezért rottyant meg a motorom....... cserélni kell a ventillátort vagy van valami kis tipus hiba ami könnyen orvosolható rajta? aki tud segítsen..... :) köszi

Attól nem szabadna megrottyannia, ott valami más baj is lesz. A teljesség igénye nélkül: termosztát, viszkó, koszos hűtők. A venti hibái lehetnek: előtét ellenállások, motor. Egyik sem a kicsavarozom-becsavarozom kategória.

Tapatalk

2014.06.15. 08:18

barbrady írta:
robikabmw írta:Nem működik a klíma ventillátorom....... :( és elvileg ezért rottyant meg a motorom....... cserélni kell a ventillátort vagy van valami kis tipus hiba ami könnyen orvosolható rajta? aki tud segítsen..... :) köszi

Attól nem szabadna megrottyannia, ott valami más baj is lesz. A teljesség igénye nélkül: termosztát, viszkó, koszos hűtők. A venti hibái lehetnek: előtét ellenállások, motor. Egyik sem a kicsavarozom-becsavarozom kategória.

Tapatalk

akkor szerzek bele egy másikat....... milyen árban van bontva???

2014.06.15. 09:36

robikabmw írta:
barbrady írta:

Tapatalk

akkor szerzek bele egy másikat....... milyen árban van bontva???

nagysparco írta:
fbika írta:Sziasztok!!!!!

Keresek E53 3.0d-hez klíma ventilátormotort.

Előre is köszi :)

Segítsetek, mert megdöglök a melegben:)))

Feri

Javítását vállaljuk ennek a motornak.:) garival! 06209705913.

Tapatalk

2014.06.15. 12:13

sziasztok!
klímával még mindig küzdök.3x töltettem fel,a szerelő ki cseréltette velem a betöltö szelepeket,nem nagy összeg gyáriban se.A UV olaj ott a betöltö szelepnéla kupakján,határozottan UV zöld volt,ezért lett kicserélve gyári újra,mind a kettő ahova csatlakoznak a klimatöltö géppel.
Azóta ,mióta 2 éve töltötték a klímát ,azóta nem hűt,csak ha töltettek bele gázt,mert valamikor 3 hónapig volt jó a hűtés,valamikor csak 1 hétig....előtte 1 évig télen nyáron müködött a töltések előtt.
kár volt túl faszázni :D müködö rendszerhez bármi legyen is az nem szabad nyúlni,és túl faszázni :)
Szóval keresek Kecskemét környékén tuti klima javitót,vagy tippeket,mit kellene csinálnom.
Ha a kompresszor tömbszelencéje nem jó,akkor látszódik UV festék kívűlről?
Ami még feltűnt,hogy a klimaventillátorom teljesen új,utángyártott,de mindig csak 1 fokozaton hallom járni,alacsony fordulaton,a régi klimaventillátoromat se hallottam soha bekapcsolni,mint egy helikopter :)
Jelenleg,ha klimát bekapcsolom,akkor a kompresszor beindul,ventillátor beindul,és a forróság :) hidegnen nyoma sincs :neutral:
Mi lehet?

2014.06.15. 12:50

kirillhun írta:sziasztok!
klímával még mindig küzdök.3x töltettem fel,a szerelő ki cseréltette velem a betöltö szelepeket,nem nagy összeg gyáriban se.A UV olaj ott a betöltö szelepnéla kupakján,határozottan UV zöld volt,ezért lett kicserélve gyári újra,mind a kettő ahova csatlakoznak a klimatöltö géppel.
Azóta ,mióta 2 éve töltötték a klímát ,azóta nem hűt,csak ha töltettek bele gázt,mert valamikor 3 hónapig volt jó a hűtés,valamikor csak 1 hétig....előtte 1 évig télen nyáron müködött a töltések előtt.
kár volt túl faszázni :D müködö rendszerhez bármi legyen is az nem szabad nyúlni,és túl faszázni :)
Szóval keresek Kecskemét környékén tuti klima javitót,vagy tippeket,mit kellene csinálnom.
Ami még feltűnt,hogy a klimaventillátorom teljesen új,utángyártott,de mindig csak 1 fokozaton hallom járni,alacsony fordulaton,a régi klimaventillátoromat se hallottam soha bekapcsolni,mint egy helikopter :)
Jelenleg,ha klimát bekapcsolom,akkor a kompresszor beindul,ventillátor beindul,és a forróság :) hidegnen nyoma sincs :neutral:
Mi lehet?

Jól értem, hogy a megfelelő mennyiségű hűtőközeg benne van a rendszerben, és be is kapcsol, csak nem hűt?
Vagy van még valahol tömítetlenség?

2014.06.15. 13:42

Adam528 írta:
kirillhun írta:sziasztok!
Mi lehet?

Jól értem, hogy a megfelelő mennyiségű hűtőközeg benne van a rendszerben, és be is kapcsol, csak nem hűt?
Vagy van még valahol tömítetlenség?

Jelenleg nem tudom hogy áll a gáz mennyiség,most már jó lenne tutira menni!mert ha feltöltettem,jó 2hétig mondjuk,aztán??inkább valami megbízható szakmáját értő emberhez vinném most már,az én f.szommal ne verjük a csalánt :D

2014.06.15. 14:04

Lehet a fütés boxba lukas az elpár azt nem látod UV-vel csak ha kibontod.

2014.06.15. 14:33

admin írta:Lehet a fütés boxba lukas az elpár azt nem látod UV-vel csak ha kibontod.

A kondenz cső vége nem lesz UV festékes olyankor?

Tapatalk

2014.06.15. 14:42

barbrady írta:
admin írta:Lehet a fütés boxba lukas az elpár azt nem látod UV-vel csak ha kibontod.

A kondenz cső vége nem lesz UV festékes olyankor?

Tapatalk

Nemtudom. De lehetséges.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Hozzászólás küldése

VigLink badge