Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.02.06. 00:48

zajcev írta:
admin írta:
zajcev írta:Nem, a legalso a belso levego keringetes, azt tudom. Az afolotti erdekel, ami a minusz alatt van.
Akkor Efer válasza a megfelelő számodra.Tempomat ki be kapcsoló.

Aham. En nyomogattam, de nem nagyon reagalt semmit. Vagy nemjo, vagy lehet nem tempomat mukodese alatt nyomkodtam. :roll:
Vagy a tiéd régifajta és még a müszerfalon van a ki be kapcsoló!És a kormány utólagos.

2008.02.06. 01:43

zajcev írta:
admin írta:
zajcev írta:Nem, a legalso a belso levego keringetes, azt tudom. Az afolotti erdekel, ami a minusz alatt van.

Aham. En nyomogattam, de nem nagyon reagalt semmit. Vagy nemjo, vagy lehet nem tempomat mukodese alatt nyomkodtam. :roll:

A régebbi multigombsoron csak 0 volt, nem pedig 1/0. Ezzel tudod kikapcsolni a tempomatot. Azaz, ha éppen tartasz egy sebességet és ezt megnyomod, ugyanaz történik, mintha a fékpedált/kuplungpedált nyomtad volna meg=kikapcsol a sebességtartás és értelemszerűen motorféküzembe vált. Neked még a műszerfalon, a fabetéten van a tempomat bekapcsoló, az 1/0-s gombosokon ott már nincs semmi, hanem az 1/0 a be- és kikapcsoló.

Bömbölö

2008.02.06. 01:44

admin írta:
zajcev írta:
admin írta:

Vagy a tiéd régifajta és még a müszerfalon van a ki be kapcsoló!És a kormány utólagos.

Ez tunik a legvaloszinubbnek, mert valoban a muszerfalon is van egy on/off kapcsolo.

2008.02.06. 08:22

nekem van a műszerfalon is egy ki -be kapcsoló (szerintem az a tempomat főkapcsolója lehet)
ami a kormányon van - alatt befelé homorú kis gomb rajta egy o az a tempomat müködés közbeni kikapcsoló ami megtartja a memoriába hogy mennyire volt beállitva és ha megnyomod a + fölötti gombot akkor visszaáll arra a sebbeségre.
nekem legalább is igy müködik és szerintem ugyanolyan kormányom van mint Zajcev kollegának.

legegyszerübben ezt egy tv-vel tudnám magyarázni a műszerfalon lévő kapcsolo olyan mint a tv-nek e főkapcsa és akkor a tv-nek világit a piros led ,kocsi esetében a zöld kis km óra a műszerfalon és ezután már csak a távkapcsot kell használni : ebben az esetben a kormányon lévő ki bekapcs, plusz minusz gombokat.

szerintem :D

2008.02.07. 23:31

jol mondod. a nulla az ideiglenes hatástalanitás. a kilométerore ikon pedig az utolso sebesség eltárolva.

apa8

2008.02.09. 11:25

Apa8 írta:
orban10 írta:Kérdezném hogy a kormányon van a tempomat plusz minusz fölöt kis gomb egykilométer ora van rajt mire szolgál ha valaki tudja irja meg ok köszi.

Ha mondjuk tempomat be van kapcsolva es fekezel akkor ugye kikapcsol a tempomat. Ezzel a gombbal kapcsolod vissza az elozoleg beallitott sebessegre.
Köszi kiprobaltam nagyon jo találmány

2008.05.25. 21:17

Sziasztok.
Keresek az autómba bőr+fa multikormányt! Vagy bőröst aki nagyon szépen tud dolgozni. Az autóm 96.03havi.

2008.05.25. 21:44

juf424 írta:Sziasztok.
Keresek az autómba bőr+fa multikormányt! Vagy bőröst aki nagyon szépen tud dolgozni. Az autóm 96.03havi.

szia! a kormányom bőrözését ez a srác csinálta: http://www.milsim.hu/varrga/ 10.000.-ért. az eredetire huzattam rá. gyönyörű munkát végzett és 1 napon belül megvolt :!: merem ajánlani!

2008.05.26. 12:52

Szia Labi köszönöm szépen.

2008.05.26. 18:30

én is köszönöm :)
azt hiszem meglátogatom én is :)

2008.06.03. 14:42

Kormányt szeretnék bőröztetni. Találtam egy ügyes kormánybőrözőt. Le kellene szednem a kormányt. Bonyolult-e leszerelni vagy vigyem el szakemberhez? Kell-e valami speckó szerszám? Nem vagyok egy nagy szerelőmester hozzáteszem, de ha nem bonyolult nem vinném sehova kiszereltetni. Köszi előre is a segítséget.

2008.06.03. 21:31

Kori írta:Kormányt szeretnék bőröztetni. Találtam egy ügyes kormánybőrözőt. Le kellene szednem a kormányt. Bonyolult-e leszerelni vagy vigyem el szakemberhez? Kell-e valami speckó szerszám? Nem vagyok egy nagy szerelőmester hozzáteszem, de ha nem bonyolult nem vinném sehova kiszereltetni. Köszi előre is a segítséget.
Mondjuk neked ez mesze van itt le is szerelik és elég profik olvas bele a topicba Kormány bőrözés

2008.06.03. 21:37

uraim a segítségeteket szeretném kérni:

ha nem okoz túl nagy fáradtságot, akinek a sedanjaban lehajtható hátsó üléstámla van, legyen kedves nekem azt a konzot vagy tartót lefényképezni, ami a hátfalra fogja a háttámlát és a támlák szélén lévő kárpitrészt.

sajnos nem találom meg az etk-ban.
a topicba vagy emailben várom a képeket.
kovessy@chello.hu

:kösz

roland

2008.10.20. 15:05

Üdv!

Az lenne a problémám, hogy nagylégzsákos M sportkormányt szeretnék az autómbe tetetni, megvan a kormány, légzsák és a multigombok (ezeket utólag szereztem be, a kormány amit először vettem, nem volt multis) is. Az autóm eredetileg is multikormányos volt, csak a 4 küllős kormánnyal.
A szervíz szerint a multi és nem multis M-es légzsák nem ugyanolyan, ezért nem fognak működni a gombok. (van két vezeték, aminek nincs meg a helye a légzsákon-állítólag)

Találkozott már valaki hasonlóval? Szerelt már be valaki ilyen kormányt az autójába? Mi lehet a megoldás? Kell másik légzsákot vennem? :cry:
Egy 1997-es 528i-ről lenne szó.

Segítségeteket előre is köszönöm!

2008.10.20. 19:46

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy lehet cserélni 98-as 528-ason multigombsort??

2008.10.20. 20:52

e39chip írta:Sziasztok!

Jó gyorsan... :kalapács

Viccet félre téve a vaterán van fent jó állapotú multi gombsor úgy tudom oldalanként 2-2 csavar fogja!

üdv.strobi.

2008.10.20. 21:32

És hol?
Én nem találom

2008.10.20. 21:34

e39chip írta:Sziasztok!

Szerintem lehet.
Ha sikerül orvosolni a fent említett problémát, akkor lesz egy eladó komplett multikormányom légzsákkal együtt! :roll:

Gombok

2008.10.21. 11:04

e39chip írta:És hol?
Én nem találom

Szia!

A gombsort csak úgy tudod cserélni, ha leveszed a légzsákot! :) Ha ez megvan, akkor mind a két oldalon 2-2 csavar fogja! A légzsákot pedig szintén két csavar fogja, jobb és bal oldalon, torx kulcsal tudod levenni! Levétel előtt ajánlom, hogy kösd le az akusarut, nehogy hibát írjon be a computerbe, mikor széthúzod a vezetékeket! :)

2008.10.21. 14:37

e39chip írta:És hol?
Én nem találom

Vasárnap még fent volt az biztos!!!
Az a srác árulta aki egy csomó mindent árul e39-hez ha jól emlékszem doni a felhasználó neve...
Érdemes lenne rákérdezni mert lehet,hogy csak lejárt az aukciója és azért nincs most fent!
Hozzászólás küldése

VigLink badge