![]() |
2011.01.03. 19:25
gyerek528i írta:fegyveri írta:gyerek528i írta:fegyveri írta:gyerek528i írta:Sziasztok!
Pali vagyok 17 éves Budapestről. Életem első kocsija amire 3 éven keresztül gyűjtöttem egy E39 528ia lett. Régi BMW mániás vagyok ...kb mióta az eszemet tudom.
Ciaó Pali!!
Én is üdvözöllek!!
Azért az nem semmi,hogy 17-évesen ilyen autód legyen,biztosan nagyon örülsz neki!! Én 17 évesen egy off Suzukit hajtottam,akkor az volt etalon számomra Mostanra viszont eljutottam életem nagy szerelméhez!! 5-er!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
KösziHát néznek is furcsán az emberek amikor a takony kölyök szál kiaz 5ösből...Nah Biztos apu kedvence,de 14éves korom óta dolgoztam meg gyűjtögettem érte... Nagy álom volt. És igen nagyon boldog vagyok vele...IMÁDOM
Akkor csak hajrá,gratula még egyszer!!
Ui.:Azért mert benzines vagy,nyugodtan szavazz Dieselre pár oldallal arrébb!!![]()
![]()
Köszi:)....Én szeretem a dieselt is, de abba beleszaladhat az ember ha nem szerencsés egy olyat fog ki és úgy már hiába eszik kevesebbet a diesel a szervízbe fizeti ki amit spórol--->Dieselhez szerencse is kell (használtan)
Benzinesbe talán könnyebb jót találni
2011.01.03. 19:29
lepke írta:gyerek528i írta:fegyveri írta:gyerek528i írta:fegyveri írta:gyerek528i írta:Sziasztok!
Pali vagyok 17 éves Budapestről. Életem első kocsija amire 3 éven keresztül gyűjtöttem egy E39 528ia lett. Régi BMW mániás vagyok ...kb mióta az eszemet tudom.
Ciaó Pali!!
Én is üdvözöllek!!
Azért az nem semmi,hogy 17-évesen ilyen autód legyen,biztosan nagyon örülsz neki!! Én 17 évesen egy off Suzukit hajtottam,akkor az volt etalon számomra Mostanra viszont eljutottam életem nagy szerelméhez!! 5-er!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
KösziHát néznek is furcsán az emberek amikor a takony kölyök szál kiaz 5ösből...Nah Biztos apu kedvence,de 14éves korom óta dolgoztam meg gyűjtögettem érte... Nagy álom volt. És igen nagyon boldog vagyok vele...IMÁDOM
Ui.:Azért mert benzines vagy,nyugodtan szavazz Dieselre pár oldallal arrébb!!![]()
![]()
Köszi:)....Én szeretem a dieselt is, de abba beleszaladhat az ember ha nem szerencsés egy olyat fog ki és úgy már hiába eszik kevesebbet a diesel a szervízbe fizeti ki amit spórol--->Dieselhez szerencse is kell (használtan)
Helo gyerek
Üdv a klubban
Nehogy elkezd a Sztorit hogy mennyi egy Diesel szervize![]()
gondolom van benne tapasztalatod 17-évesen
üdv zoli
2011.01.03. 19:42
lepke írta:gyerek528i írta:fegyveri írta:gyerek528i írta:fegyveri írta:gyerek528i írta:Sziasztok!
Ciaó Pali!!
Én is üdvözöllek!!
![]()
![]()
Helo gyerek
Üdv a klubban
Nehogy elkezd a Sztorit hogy mennyi egy Diesel szervize![]()
gondolom van benne tapasztalatod 17-évesen
üdv zoli
2011.01.03. 19:43
gyerek528i írta:Van mert BMW szervíz van (volt már 2 utcával arréb költöztek) szomszédbanés azt is tudom ,hogy teli van diesel kocsikkal mindig... Am nem szaroztam a dieselt azt mondtam ,hogy ki kel fogni belőle a jót
2011.01.03. 19:44
2011.01.03. 19:49
2011.01.03. 20:11
gyerek528i írta:Sztem se folytassukNincs értelme
2011.01.03. 20:48
peteeqe írta:gyerek528i írta:Sztem se folytassukNincs értelme
Üdv a klubban!
Budapesten belül merre vagy? Campona környékén szoktunk minitalit szervezni, ha gondolod kinézhetsz majd...
2011.01.03. 20:57
gyerek528i írta:peteeqe írta:gyerek528i írta:Sztem se folytassukNincs értelme
Üdv a klubban!
Budapesten belül merre vagy? Campona környékén szoktunk minitalit szervezni, ha gondolod kinézhetsz majd...
16.Ker...de érdekel egy ilyen Tali
2011.01.03. 21:05
2011.01.03. 21:05
odus írta:gyerek528i írta:peteeqe írta:gyerek528i írta:Sztem se folytassukNincs értelme
Üdv a klubban!
16.Ker...de érdekel egy ilyen Tali
Szia!
Én Kerepesen lakom, minden nap ott megyek, jövök.
Egyszer összefuthatnánk.
Üdv.
Odus
2011.01.03. 22:10
lepke írta:Helo
Ezt inkább ne folytassuk
Ez amúgy sem az a topik
2011.01.05. 16:18
2011.01.05. 16:25
Üdv kismotoros! Se turbó csere, sem adagoló csere? Valamivel nagyon mellé fogtatok...TouringLaci írta:Sziasztok,
Régebben regisztráltam be ide hozzátok fater gépsárkányát egy 520d-s touring e39-et. A fórum nick apám nevét viseli, gondoltam olvasgatja majd, de eddig nem sokszor volt még erre. Inkább csak én -Peti/sNatch, ahogy tetszik- olvasgatom az oldalatok. Mindezt a regisztrációt csak úgy kíváncsiság kedvéért tettem, milyen problémák is lehetnek egy ilyen géppel, mert eddig az olajon és a szűrőkön kívül csak az ablaktörlőgumikat és azt a bizonyos sünit kellett cserélnünk ott a lábtérnél.
Hogy a gépről is írjak: Fekete Touring, kétliteres, 136 lovas dízellel, 2002es évjárat. 2005 telén hoztuk Düsseldorf mellől ~186ezer kilóméterrel benne. Már 240ezer felé járunk megtett kilómétereket tekintve, minden komolyabb problem nélkül![]()
Mit is írjak.. Fehérváron vagyunk, egyszer láttam valami konvojt is még nyáron a városban, élén egy oldtimer géppel.
Szóval üdv mindenkinek!!
Peti
2011.01.05. 16:35
bmw520ds írta:Üdv kismotoros! Se turbó csere, sem adagoló csere? Valamivel nagyon mellé fogtatok...TouringLaci írta:Sziasztok,
...
PetiLegyen sok örömöd itt a BMW rajongók között!
2011.01.05. 17:43
bmw520ds írta:Üdv kismotoros! Se turbó csere, sem adagoló csere? Valamivel nagyon mellé fogtatok...TouringLaci írta:Sziasztok,
Régebben regisztráltam be ide hozzátok fater gépsárkányát egy 520d-s touring e39-et. A fórum nick apám nevét viseli, gondoltam olvasgatja majd, de eddig nem sokszor volt még erre. Inkább csak én -Peti/sNatch, ahogy tetszik- olvasgatom az oldalatok. Mindezt a regisztrációt csak úgy kíváncsiság kedvéért tettem, milyen problémák is lehetnek egy ilyen géppel, mert eddig az olajon és a szűrőkön kívül csak az ablaktörlőgumikat és azt a bizonyos sünit kellett cserélnünk ott a lábtérnél.
Hogy a gépről is írjak: Fekete Touring, kétliteres, 136 lovas dízellel, 2002es évjárat. 2005 telén hoztuk Düsseldorf mellől ~186ezer kilóméterrel benne. Már 240ezer felé járunk megtett kilómétereket tekintve, minden komolyabb problem nélkül![]()
Mit is írjak.. Fehérváron vagyunk, egyszer láttam valami konvojt is még nyáron a városban, élén egy oldtimer géppel.
Szóval üdv mindenkinek!!
PetiLegyen sok örömöd itt a BMW rajongók között!
2011.01.05. 20:55
TouringLaci írta:Sziasztok,
Szóval üdv mindenkinek!!
Peti
2011.01.05. 20:58
bmw520ds írta:
Üdv kismotoros! Se turbó csere, sem adagoló csere? Valamivel nagyon mellé fogtatok...Legyen sok örömöd itt a BMW rajongók között!
2011.01.05. 21:12
TouringLaci írta:Sziasztok,
Szóval üdv mindenkinek!!
Peti
2011.01.05. 21:50
strobi írta:Azt még kint a német kicserélte 180.000-nél...![]()