![]() |
2010.04.27. 15:28
2010.04.27. 16:27
2010.04.27. 16:30
peu írta:""Ezt már valamikor 1996-97 környékén olvastam. Azóta változott a világ a rablók is követték az EWS technika fejlődését.
Ne aggódj igy is el lopták jó pár klubtag kocsiját pedig abban is volt EWS.
Jackson, aki szerint már elavult a cikk""
Hát azért elavultnak nem mondanám de már elég sokan ismerik a lényegét. És sajnos a rossz oldalon is. De már a CAS sem jelent lényegében problémát annak aki nem pénzért akar autót venni. Már van olyan tanító ami diag csatin feltanítja a smart kulcsot is. Természetesen nem nekem mert nekem nincs rá 10ezer euróm. Meg nekem van is időm kivenni a CAS-t, sőt kapkodnom sem kell, mert nem a zavarosba horgászom. Van egy elgondolásom a használt autó vásárlásánál de ki kellene próbálni működik vagy felejtős a dolog.
Jackson írtam neked.
2010.05.16. 20:33
2010.05.16. 20:49
Pocilaci írta:Na most van idő kicsit válaszolni...
Ha valakinek diagnosztika vagy CKM beállítás, esetleg állófűtés felprogramozása jár a fejében és komárom közel van hozzá annak szívesen állok rendelkezésére
Jackson mester boldogítja pest és környékéta diagnosztikával....
Üdv!
2010.05.16. 21:49
Bacsek írta:Pocilaci írta:Na most van idő kicsit válaszolni...
Ha valakinek diagnosztika vagy CKM beállítás, esetleg állófűtés felprogramozása jár a fejében és komárom közel van hozzá annak szívesen állok rendelkezésére
Üdv!
Ha ugy alakul lehet bejelentkezem hozzád óracsoport, mid cserére meg állófűtés progira
2010.05.16. 21:51
Nekem meg az a kérdésem, mennyi pénzért lehet használt MID Bussines Cd-t venni, hogy fel lehessen programozni ezt az állófűtést?Mert én nem igen találok bontottat sehol...Pocilaci írta:Na most van idő kicsit válaszolni...
Üdv!
2010.05.16. 21:54
bmw520ds írta:Nekem meg az a kérdésem, mennyi pénzért lehet használt MID Bussines Cd-t venni, hogy fel lehessen programozni ezt az állófűtést?Mert én nem igen találok bontottat sehol...Pocilaci írta:Na most van idő kicsit válaszolni...
Üdv!
2010.05.16. 22:03
Akkor légyszíves homályosíts fel!Nekem tök alap minden, kiegészítő fűtéssel.Alap rádiós magnó.Ha rosszul tudtam hogy kell a MID a felprogramozáshoz, vagy ezt külön lehet venni és nem egybe van építve a magnóval, vagy a CD vel, akkor már megérte megkérdeznem, mert így tanul az ember.Akkor a lényege az:MID kell, amit fejegység nélkül is lehet venni?Pocilaci írta:bmw520ds írta:Nekem meg az a kérdésem, mennyi pénzért lehet használt MID Bussines Cd-t venni, hogy fel lehessen programozni ezt az állófűtést?Mert én nem igen találok bontottat sehol...Pocilaci írta:Na most van idő kicsit válaszolni...
Üdv!
szerintem ne keverd össze a dolgokat....
MID ( multi information display) az egy különáló egységet képez....nincs benne cd.
A cd az megint külön van....
E*bay ha mákod van akkor 20 ezer....de nem kell hozzá csere....kivéve ha nem MIDes a kocsi....
2010.05.16. 22:08
bmw520ds írta:Akkor légyszíves homályosíts fel!Nekem tök alap minden, kiegészítő fűtéssel.Alap rádiós magnó.Ha rosszul tudtam hogy kell a MID a felprogramozáshoz, vagy ezt külön lehet venni és nem egybe van építve a magnóval, vagy a CD vel, akkor már megérte megkérdeznem, mert így tanul az ember.Akkor a lényege az:MID kell, amit fejegység nélkül is lehet venni?Pocilaci írta:bmw520ds írta:Nekem meg az a kérdésem, mennyi pénzért lehet használt MID Bussines Cd-t venni, hogy fel lehessen programozni ezt az állófűtést?Mert én nem igen találok bontottat sehol...Pocilaci írta:Na most van idő kicsit válaszolni...
Üdv!
MID ( multi information display) az egy különáló egységet képez....nincs benne cd.
E*bay ha mákod van akkor 20 ezer....de nem kell hozzá csere....kivéve ha nem MIDes a kocsi....
2010.05.16. 22:18
Köszönöm Mester!Sajnos tudatlan vagyok a témában!jackson írta:bmw520ds írta:Akkor légyszíves homályosíts fel!Nekem tök alap minden, kiegészítő fűtéssel.Alap rádiós magnó.Ha rosszul tudtam hogy kell a MID a felprogramozáshoz, vagy ezt külön lehet venni és nem egybe van építve a magnóval, vagy a CD vel, akkor már megérte megkérdeznem, mert így tanul az ember.Akkor a lényege az:MID kell, amit fejegység nélkül is lehet venni?Pocilaci írta:bmw520ds írta:Nekem meg az a kérdésem, mennyi pénzért lehet használt MID Bussines Cd-t venni, hogy fel lehessen programozni ezt az állófűtést?Mert én nem igen találok bontottat sehol...Pocilaci írta:Na most van idő kicsit válaszolni...
Üdv!
Meg szöveges műszerfal is kell hozzá nem csak MID. És figyelj a MID-re, hogy legyen rajta BC gomb is mert van a nélkül is.
Jackson, aki volt akinél már szenvedett, hogy nem tudta felprogramozni mivel piktogramosban nincs időzitóra
2010.05.26. 20:05
2010.05.26. 20:10
atiotezer írta:Sziasztok
Nyílt terepen milyen távolságból kell még működnie a kulcsnak? Nekem rombusz alakú kulcsom van, kb 15méterig működik.
Ha jól tudom akkor ez már aksis, (lehet, hogy gyengült az aksi?) A másik kulcs amit kaptam a kocsihoz az "le van merülve talán"
megpróbálnék egy aksi cserét benne, csak nem tudom milyen aksi kell bele. Esetleg ha valakinek van infója megírhatná az aksi típusát.
Kulcshangolásnál belehet azt állítani, hogy csak kétszeri gombnyomásra nyissa fel a csomagtartót? Bent van a zsebemben a kulcs és már jó párszor felnyílt,
hogy nem vettem észre és elindulásnál gongat a kocsi.
üdv:atiotezer
2010.05.26. 20:13
bmw520ds írta:Köszönöm Mester!Sajnos tudatlan vagyok a témában!jackson írta:bmw520ds írta:Akkor légyszíves homályosíts fel!Nekem tök alap minden, kiegészítő fűtéssel.Alap rádiós magnó.Ha rosszul tudtam hogy kell a MID a felprogramozáshoz, vagy ezt külön lehet venni és nem egybe van építve a magnóval, vagy a CD vel, akkor már megérte megkérdeznem, mert így tanul az ember.Akkor a lényege az:MID kell, amit fejegység nélkül is lehet venni?Pocilaci írta:bmw520ds írta:Nekem meg az a kérdésem, mennyi pénzért lehet használt MID Bussines Cd-t venni, hogy fel lehessen programozni ezt az állófűtést?Mert én nem igen találok bontottat sehol...Pocilaci írta:Na most van idő kicsit válaszolni...
Üdv!
Meg szöveges műszerfal is kell hozzá nem csak MID. És figyelj a MID-re, hogy legyen rajta BC gomb is mert van a nélkül is.
Jackson, aki volt akinél már szenvedett, hogy nem tudta felprogramozni mivel piktogramosban nincs időzitóra
2010.05.26. 20:25
simi64 írta:atiotezer írta:Sziasztok
Nyílt terepen milyen távolságból kell még működnie a kulcsnak? Nekem rombusz alakú kulcsom van, kb 15méterig működik.
Ha jól tudom akkor ez már aksis, (lehet, hogy gyengült az aksi?) A másik kulcs amit kaptam a kocsihoz az "le van merülve talán"
megpróbálnék egy aksi cserét benne, csak nem tudom milyen aksi kell bele. Esetleg ha valakinek van infója megírhatná az aksi típusát.
Kulcshangolásnál belehet azt állítani, hogy csak kétszeri gombnyomásra nyissa fel a csomagtartót? Bent van a zsebemben a kulcs és már jó párszor felnyílt,
hogy nem vettem észre és elindulásnál gongat a kocsi.
üdv:atiotezer
Az akksis kulcsokat felváltva kell használni, ugyanis a Bömbi tölti a kulcsot, ha bedugod
2010.05.31. 20:13
2010.05.31. 20:36
bonsai írta:Sziasztok!
Nemrég lettem e39 tulaj és szintén nemrég lettem klubtag és mivel itt csak tanulni tudok Tőletek, ezért inkább csak olvasgatok.
DE!
A véleményeteket kérném a következő dologban:
Mindkét kulcsom távirányító funkciója halott![]()
Azt tudom, hogy akksis a kulcs és a gyújtáskapcsolóban töltődnek, de előfordulhat, hogy mindkettő rossz legyen??
Ugyanis váltogattam őket egy darabig, de nem használt egyiknek sem a dolog, még közvetlen közelről sem csinálnak semmit, csak az ajtózárral tudom bezárni a kocsit![]()
Szerintetek mi lehet a probléma?
Köszi előre is a válaszokat..
2010.05.31. 21:05
jackson írta:bonsai írta:Sziasztok!
Nemrég lettem e39 tulaj és szintén nemrég lettem klubtag és mivel itt csak tanulni tudok Tőletek, ezért inkább csak olvasgatok.
DE!
Azt tudom, hogy akksis a kulcs és a gyújtáskapcsolóban töltődnek, de előfordulhat, hogy mindkettő rossz legyen??
Ugyanis váltogattam őket egy darabig, de nem használt egyiknek sem a dolog, még közvetlen közelről sem csinálnak semmit, csak az ajtózárral tudom bezárni a kocsit![]()
Évjáratod alapján elméletileg rombusz alakú akkumlátoros kulcsod van. Amit töltenie kéne. A gyújtáson kéne töltenie. Ha mész a kocsival félórát utána próbáld ki. Ha nem megy akkor meghalt talán az akku benne.
Jackson, akinek még elemes és cserélgetheti benne
2010.05.31. 21:07
bonsai írta:jackson írta:bonsai írta:Sziasztok!
DE!
Évjáratod alapján elméletileg rombusz alakú akkumlátoros kulcsod van. Amit töltenie kéne. A gyújtáson kéne töltenie. Ha mész a kocsival félórát utána próbáld ki. Ha nem megy akkor meghalt talán az akku benne.
Igen rombusz alakúak, de mint irtam már használgattam mindkettőt és semmi..
Igazából én arra is gondoltam, hogy más lehet-e a probléma, mint az akku? Mondjuk hogy nem tölti a gyújtáskapcsoló?
Vagy ez hülyeség?
Én örülnék ha "csak" akku baj lenne, de hogy mindkettőé rossz ez kicsit furcsa, nem?
egyébként kösz a választ
2010.05.31. 21:10
bonsai írta:jackson írta:bonsai írta:Sziasztok!
DE!
Igen rombusz alakúak, de mint irtam már használgattam mindkettőt és semmi..
Igazából én arra is gondoltam, hogy más lehet-e a probléma, mint az akku? Mondjuk hogy nem tölti a gyújtáskapcsoló?
Vagy ez hülyeség?
Én örülnék ha "csak" akku baj lenne, de hogy mindkettőé rossz ez kicsit furcsa, nem?
egyébként kösz a választ