![]() |
2010.03.12. 16:23
2010.03.12. 16:26
Labi írta:köszi!! valahogy nem igazán találok árakat hozzá... mi az hogy újra kell tanulni a használatát?
nincs lopott office... minden géphez megvettem a gyári csomagot...ha ellenőrzésre kerülne sor, ugyan is kell kell tudj vele számolni.
tudnátok árlistát szerválni? nem találok
2010.03.12. 16:53
Labi írta:köszi!! valahogy nem igazán találok árakat hozzá... mi az hogy újra kell tanulni a használatát?
nincs lopott office... minden géphez megvettem a gyári csomagot...ha ellenőrzésre kerülne sor, ugyan is kell kell tudj vele számolni.
2010.03.12. 17:31
Celtic írta:Labi írta:köszi!! valahogy nem igazán találok árakat hozzá... mi az hogy újra kell tanulni a használatát?
Mondok én: Laptop macbook pro 340.000Ft től kezdődik.
IMac: 330.000Ft tól
Mac Pro: 668.000Ft tól
"újra kell tanulni a használatát" Annyi az egész, Te most egy windows-t használsz ami egy operációs rendszer. Az apple-re pedig külön operációs rendszer van: OSX. aminek a felülete teljesen más mint a windows.
2010.03.12. 22:30
Labi írta:Celtic írta:Labi írta:köszi!! valahogy nem igazán találok árakat hozzá... mi az hogy újra kell tanulni a használatát?
Mondok én: Laptop macbook pro 340.000Ft től kezdődik.
IMac: 330.000Ft tól
Mac Pro: 668.000Ft tól
"újra kell tanulni a használatát" Annyi az egész, Te most egy windows-t használsz ami egy operációs rendszer. Az apple-re pedig külön operációs rendszer van: OSX. aminek a felülete teljesen más mint a windows.
Tyúha, nem semmi árak!![]()
hát ez sajna nagyon drága!![]()
..de nézegettem lenovokat... valamit vennem kell, mert kezd behalni mind szerkezetileg, mind rendszerileg a Siemensem!![]()
erről mi a véleményetek?
http://www.edigital.hu/Notebook/Lenovo_ ... 50403.html
köszi Gyuri és Jackó!
2010.03.12. 22:33
2010.03.14. 12:54
2010.03.14. 13:12
peteeqe írta:Üdv.
nem tudom ki mennyire jártas a torrentezésben ?!
Segítségeteket szeretném kérni, mégpedig az lenne a problémám, hogy a progi telepítése után hibátlanul működik minden, és amint elkezdek tölteni egy torrent-et megszakad a netem. több hónapig jól működött minden, ugyanezzel a konfiggal!
laptop,dsl modem, belkin wifi router
modem,router reset után visszajön a net újra, de torrent indítás után megint szétkapcsol
2010.03.14. 13:14
simi64 írta:peteeqe írta:Üdv.
Segítségeteket szeretném kérni, mégpedig az lenne a problémám, hogy a progi telepítése után hibátlanul működik minden, és amint elkezdek tölteni egy torrent-et megszakad a netem. több hónapig jól működött minden, ugyanezzel a konfiggal!
modem,router reset után visszajön a net újra, de torrent indítás után megint szétkapcsol
Vírusos a torrent-oldal?!
2010.03.14. 13:29
peteeqe írta:Üdv.
2010.03.14. 16:45
peteeqe írta:simi64 írta:peteeqe írta:Üdv.
nem, maga a torrent programban szakad meg a net, ill utána az egész házban
2010.03.14. 16:49
Labi írta:köszi! én azért ennek nem teszem ki!...én is úgy tudom, hogy az IBM utódja, bár azt nem tudom, hogy ez jót vagy rosszat jelent ebben az esetben!
2010.03.14. 16:58
Nekem is Belkin routerem van de semmi baja pedig nagy sebességgel szokott jönni a cuc lefelé.touring írta:peteeqe írta:simi64 írta:peteeqe írta:Üdv.
A Belkin router olyan 1,2 és 1,6 mega letöltés között lefagy. Ha ennyivel jönnek le a cuccaid, akkor kiakad. Javaslom a direkt kábeles kapcsolatot, vagy cseréld le a routered egy TP-Linkre, vagy egyszerre csak egy torrentet szedj le...
2010.03.14. 17:04
admin írta:Nekem is Belkin routerem van de semmi baja pedig nagy sebességgel szokott jönni a cuc lefelé.touring írta:peteeqe írta:simi64 írta:peteeqe írta:Üdv.
A Belkin router olyan 1,2 és 1,6 mega letöltés között lefagy. Ha ennyivel jönnek le a cuccaid, akkor kiakad. Javaslom a direkt kábeles kapcsolatot, vagy cseréld le a routered egy TP-Linkre, vagy egyszerre csak egy torrentet szedj le...
2010.03.14. 20:53
touring írta:Labi írta:köszi! én azért ennek nem teszem ki!...én is úgy tudom, hogy az IBM utódja, bár azt nem tudom, hogy ez jót vagy rosszat jelent ebben az esetben!
Javaslom innen mazsolázz:
http://notebookstore.hu/hu/termekek/19_dell
Csak a pesti üzletet ajánlom. A budai üzletben egy beképzelt gyökér a főnök. Két szót szólt és azt hittem fejberúgom, pedig egy nyugodt gyerek vagyok...
Az ASUS-t és az ACER-t felejtsd el, egyrészt mert kapásból nincs itthon szervízhátterük. A Fujitsu meg eszedbe se jusson. Azt mondta a szervizes, hogy minden egyes laposukat be kell vinni a szervizbe előbb-utóbb.
2010.03.14. 21:11
Nekünk vagy négy éve van egy Acer de semi baja nem volt edig.Pedig minden nap használja a párom.jackson írta:touring írta:Labi írta:köszi! én azért ennek nem teszem ki!...én is úgy tudom, hogy az IBM utódja, bár azt nem tudom, hogy ez jót vagy rosszat jelent ebben az esetben!
Javaslom innen mazsolázz:
http://notebookstore.hu/hu/termekek/19_dell
Csak a pesti üzletet ajánlom. A budai üzletben egy beképzelt gyökér a főnök. Két szót szólt és azt hittem fejberúgom, pedig egy nyugodt gyerek vagyok...
Az ASUS-t és az ACER-t felejtsd el, egyrészt mert kapásból nincs itthon szervízhátterük. A Fujitsu meg eszedbe se jusson. Azt mondta a szervizes, hogy minden egyes laposukat be kell vinni a szervizbe előbb-utóbb.
Igen a notbookstore jobb mint az Extreme Digital Nuku-garancia. És én is valami komolyabb Leonovo (tehát a jó IBM thinkpad utódja) vagy Dell-t javasolnák.
Jackson, aki megerősíti a Acer, Asus, Fujitsu felejtős elméletet a közösképviselőm 1 hónapot várt a Asus javitására
2010.03.14. 21:17
2010.03.15. 11:41
admin írta:Nekünk vagy négy éve van egy Acer de semi baja nem volt edig.Pedig minden nap használja a párom.
Én nem adnék száz ezreket egy laptopért mert egy év múlva úgyse ér egy forintot se.De ez az én saját véleményem.
2010.03.15. 12:08
Labi írta:Köszi Touring, körül nézek azon az oldalon is!
Nekem Fujitsu-m van ...vagy négy éve. napi kb 16 órát megy folyamatosan, de csak most van baja, de az is az én hülyeségem miatt lehet (nem értek hozzá)DELL-ről és a Lenovoról olvastam most jókat, ahogy mondjtok... 130-150e körüli áron számomra tökéletes darabokat árulnak!
Lényeg, hogy a régi jó kis DOS játékok fussanak rajta!![]()
most is épp a Death Rally-val nyomom![]()
![]()
2010.03.15. 12:15
Celtic írta:Labi írta:Köszi Touring, körül nézek azon az oldalon is!
Nekem Fujitsu-m van ...vagy négy éve. napi kb 16 órát megy folyamatosan, de csak most van baja, de az is az én hülyeségem miatt lehet (nem értek hozzá)DELL-ről és a Lenovoról olvastam most jókat, ahogy mondjtok... 130-150e körüli áron számomra tökéletes darabokat árulnak!
Lényeg, hogy a régi jó kis DOS játékok fussanak rajta!![]()
most is épp a Death Rally-val nyomom![]()
![]()
Ha most laptopot kellene vennem, biztos, hogy Dell-t néznék. Szerintem is az az egyik legjobb (saját vélemény)
Ime egy jó: Dell