![]() |
2010.01.03. 18:18
RW vel ne is próbálkozz mert azt nem fogja meg enni.zsolty-j írta:admin írta:zsolty-j írta:Van egy kis bajom.PociLaci márkatársamtól kaptam 2010-es navi cd-ét,de az istenért nem olvassa a navim.Amiről másolta az müködött de azt nem adta nekem.Én itthon átmásoltam másik lemezre de az se müködik.esetleg lenne valakinek egy jó lemeze.A 2009-es ami benne volt az hibátlanul megy vele.Mk4-em van dvd.
CD vagy DVD? DL-es DVD vagy sima? Ha nem jó a lemez azt hiába másolod.Nem próbáltátok ki amikor meg írta?
Amit Pocilaci irt az tdk dvd-r-re irta.Ezt átmásoltam,direkt egy szarabra-egy tesco dvd+rw-re.De se ez se az nem megy:-(
2010.01.03. 18:18
RW vel ne is próbálkozz mert azt nem fogja meg enni.zsolty-j írta:admin írta:zsolty-j írta:Van egy kis bajom.PociLaci márkatársamtól kaptam 2010-es navi cd-ét,de az istenért nem olvassa a navim.Amiről másolta az müködött de azt nem adta nekem.Én itthon átmásoltam másik lemezre de az se müködik.esetleg lenne valakinek egy jó lemeze.A 2009-es ami benne volt az hibátlanul megy vele.Mk4-em van dvd.
CD vagy DVD? DL-es DVD vagy sima? Ha nem jó a lemez azt hiába másolod.Nem próbáltátok ki amikor meg írta?
Amit Pocilaci irt az tdk dvd-r-re irta.Ezt átmásoltam,direkt egy szarabra-egy tesco dvd+rw-re.De se ez se az nem megy:-(
2010.01.03. 22:11
admin írta:RW vel ne is próbálkozz mert azt nem fogja meg enni.zsolty-j írta:admin írta:zsolty-j írta:Van egy kis bajom.PociLaci márkatársamtól kaptam 2010-es navi cd-ét,de az istenért nem olvassa a navim.Amiről másolta az müködött de azt nem adta nekem.Én itthon átmásoltam másik lemezre de az se müködik.esetleg lenne valakinek egy jó lemeze.A 2009-es ami benne volt az hibátlanul megy vele.Mk4-em van dvd.
2010.01.03. 22:17
Pocilaci írta:admin írta:RW vel ne is próbálkozz mert azt nem fogja meg enni.zsolty-j írta:admin írta:zsolty-j írta:Van egy kis bajom.PociLaci márkatársamtól kaptam 2010-es navi cd-ét,de az istenért nem olvassa a navim.Amiről másolta az müködött de azt nem adta nekem.Én itthon átmásoltam másik lemezre de az se müködik.esetleg lenne valakinek egy jó lemeze.A 2009-es ami benne volt az hibátlanul megy vele.Mk4-em van dvd.
Szombaton megyek Tatabányára....viszek neked egyet ha vársz addig....
Üdv!
2010.01.03. 23:29
MChris írta:
de ha leveszed a C-oszlop borítást akkor látni,van fényképem is róla-átküldöm
2010.01.04. 00:34
Imco írta:MChris írta:
de ha leveszed a C-oszlop borítást akkor látni,van fényképem is róla-átküldöm
Ez engem is feldobna! Már ha nem nagy kérés!
Köszi!
2010.01.05. 22:30
2010.01.05. 22:52
Nem én vagyokzsolti780 írta:Apróhirdetések közt van tv modul 40e pénzért.
-LACI- néven az nem Te vagy ugye Admin?
Komplett lehet?
2010.01.05. 22:56
admin írta:Nem én vagyokzsolti780 írta:Apróhirdetések közt van tv modul 40e pénzért.
-LACI- néven az nem Te vagy ugye Admin?
Komplett lehet?
2010.01.06. 10:36
2010.01.06. 11:57
Leni írta:Sziasztok !
Szeretnék segítséget kérni. MK-II navi olvasó van a gépemben de rossz , felcsatlakoztatva ki lehet választani a navi funkciót, de nem viszi a lemezt: oka a stecker aljzata a panel víztől oxidálódot nem igazán javítható.
Szereztem egy másikat de a kijelző teljesen fehérre vált a felcsatlakozás után viszont viszi a lemezt. Van valakinek ötlete?
2010.01.06. 12:16
2010.01.06. 20:59
2010.01.06. 21:20
Leni írta:Nagyon megköszönném, elvileg ha jó idő lesz pénteken megyek reggel Jackson-hoz fűtés programozásra, ha utána Neked jó megkeresnélek.
2010.01.07. 00:27
jackson írta:Leni írta:Nagyon megköszönném, elvileg ha jó idő lesz pénteken megyek reggel Jackson-hoz fűtés programozásra, ha utána Neked jó megkeresnélek.
Hüü jó hogy írod tényleg. És ráadásul Szekszárdról jössz ezért is mondtam hülye fejemre telefonálj rám. Már csak arra kell rájönnöm hogyan viszem el a PMiki-nek a rádió modulomat.
Jackson, aki most gyorsan végig ellenörzi újra a napi programot
2010.01.07. 00:45
LACIKAtraffipaxboltHU írta:jackson írta:Leni írta:Nagyon megköszönném, elvileg ha jó idő lesz pénteken megyek reggel Jackson-hoz fűtés programozásra, ha utána Neked jó megkeresnélek.
Hüü jó hogy írod tényleg. És ráadásul Szekszárdról jössz ezért is mondtam hülye fejemre telefonálj rám. Már csak arra kell rájönnöm hogyan viszem el a PMiki-nek a rádió modulomat.
Jackson, aki most gyorsan végig ellenörzi újra a napi programot
Jackson,akinél prögés van!Én Nokiában használom nagyon szorgalmasan az emlékeztetőt! Nem is tudom mi lenne Velem nélküle!
2010.01.09. 21:40
2010.01.09. 21:57
Ha le írnád értelmesen mit akarsz akkor lehet tudnánk segíteni rajtadbasildon írta:a valami.dvd es valami.00 es igy tovabb fajlokbol lehet valahogyan DVD-re irhatot fabrikalni?
Termeszetesen navi DVD lenne a vegen.
2010.01.09. 22:25
admin írta:Ha le írnád értelmesen mit akarsz akkor lehet tudnánk segíteni rajtadbasildon írta:a valami.dvd es valami.00 es igy tovabb fajlokbol lehet valahogyan DVD-re irhatot fabrikalni?
2010.01.09. 23:08
basildon írta:admin írta:Ha le írnád értelmesen mit akarsz akkor lehet tudnánk segíteni rajtadbasildon írta:a valami.dvd es valami.00 es igy tovabb fajlokbol lehet valahogyan DVD-re irhatot fabrikalni?
Torrentben letoltottem a navi dvd-t, ami erdetileg dvd9-es.
A letoltott fajlok igy neznek ki:
1db valami.dvd
es nehany darab valami.00, valami.01 es igy tovabb.
Eddig semelyik alkalmazas nem ismerte fel ezeket a fajlokat.
Igy nem tudok belole kepfajlt varazsolni, hogy aztan megirjam DL-ben.
vagy az egesz megkozelitesem rossz...