![]() |
2009.10.14. 23:15
lepke írta:Labi írta:NEM! ...Zoli! azt szopogatni kell!![]()
Helo
Utána meg végig nyalom az ajtó keretet ÉS KÉSZ![]()
![]()
![]()
Vegyük komolyra a dolgotazzal végigkenem és kész
üdv zoli
2009.10.14. 23:19
lepke írta:Labi írta:NEM! ...Zoli! azt szopogatni kell!![]()
Helo
![]()
![]()
üdv zoli
2009.10.14. 23:28
Oroszlan írta:lepke írta:Labi írta:NEM! ...Zoli! azt szopogatni kell!![]()
Helo
![]()
![]()
üdv zoli
Baltával bármikor tudod nyitni az ajtót. Kulcs nélkül is.
Légy empatikus, a szervízeknek is meg kell élni valamiből.
2009.10.15. 02:18
lepke írta:Helo
Lehet-e kapni valami okosságot az ajtógumi kerethez![]()
![]()
eső után beállok a garázsba bezárom az ajtókat odáig minden rendbe![]()
mikor reggel nyitom akkor hallani hogy a gumi teljesen összeragadt![]()
üdv zoli
2009.10.21. 21:24
2009.10.22. 09:49
jackson írta:Most hogy itthon voltam és kocsi áll a garázsban volt időm a Labi féle recept szerint kipróbálni a babolajos bőr ápolást. Nekem Johnson baba olaj gél állt rendelkezésre ez kicsit sűrűbb. Mondhatni autósan magasabb a viszkozitása.
A 200ml tubusnak kábé 1/3-1/4éd használtam el tippem szerint 60-70ml. végig kenegettem egy porszivózás után összes ülést. Jó alaposan bekentem, mivel szerintem soha nem volt kezelve (leszámitva az általam vagy 3szor elvégzett cremor aquosa átkenegetést korábban).
Nem tünt el és nem szivta egyből fel. Labi telefonon mondta talán a korábbi kenőcsös hidratálásom miatt. Érdekesség, hogy csilli villi lett az ülés ekkor. Ha letöröltem az olajat akkor kicsit matt lett. Majd pár perc múlva újra kinyomott egy adag olaj filmet a felületre. 6-órával késöbb végig töröltem és orditott a különbség a fejtámlák hátulja ami kimaradt véletlenül. Másnak reggel ment rá a hidratalás. Na ez után már tényleg nem lett olyan szilikonosan csillogó mint elötte de nem olajos hanem inkább kéz bőrszerű lett az érintése.
Az olaj után olyan volt, mintha zsir új üléseim lennének. Kár hogy kell rá a hidratáló mert kiszáritja.
Jackson, akinek még nem volt ideje letörölni a fel nem szivott maradékot tehát kicsit fehér foltos helyenként a fekete bőr jelenleg
2009.10.22. 09:54
2009.10.22. 16:17
jackson írta:A fenti tisztitó hab meg van és már lepucoltam vele korábban, most a olajozás és hidratálás volt hátra Labi féle módon.
Jackson, aki jelenti, hogy kész
2009.10.22. 16:20
jackson írta:Most hogy itthon voltam és kocsi áll a garázsban volt időm a Labi féle recept szerint kipróbálni a babolajos bőr ápolást. Nekem Johnson baba olaj gél állt rendelkezésre ez kicsit sűrűbb. Mondhatni autósan magasabb a viszkozitása.
A 200ml tubusnak kábé 1/3-1/4éd használtam el tippem szerint 60-70ml. végig kenegettem egy porszivózás után összes ülést. Jó alaposan bekentem, mivel szerintem soha nem volt kezelve (leszámitva az általam vagy 3szor elvégzett cremor aquosa átkenegetést korábban).
Nem tünt el és nem szivta egyből fel. Labi telefonon mondta talán a korábbi kenőcsös hidratálásom miatt. Érdekesség, hogy csilli villi lett az ülés ekkor. Ha letöröltem az olajat akkor kicsit matt lett. Majd pár perc múlva újra kinyomott egy adag olaj filmet a felületre. 6-órával késöbb végig töröltem és orditott a különbség a fejtámlák hátulja ami kimaradt véletlenül. Másnak reggel ment rá a hidratalás. Na ez után már tényleg nem lett olyan szilikonosan csillogó mint elötte de nem olajos hanem inkább kéz bőrszerű lett az érintése.
Az olaj után olyan volt, mintha zsir új üléseim lennének. Kár hogy kell rá a hidratáló mert kiszáritja.
Jackson, akinek még nem volt ideje letörölni a fel nem szivott maradékot tehát kicsit fehér foltos helyenként a fekete bőr jelenleg
2009.12.15. 09:36
Labi írta:lepke írta:Labi írta:NEM! ...Zoli! azt szopogatni kell!![]()
Helo
![]()
![]()
üdv zoli
![]()
..én inkább javaslom a rongyot!
![]()
a viccet félretéve, már leírtam!![]()
fogod a glicerint és egy ronggyal végigdörgölöd. ...oszt kész. ápolni kell, mert öregszik és megkeményedik a gumi. ..ha puha lesz, nem fog recsegni, mikor kinyitod az ajtót.
2009.12.15. 09:43
simi64 írta:Labi írta:lepke írta:Labi írta:NEM! ...Zoli! azt szopogatni kell!![]()
Helo
![]()
![]()
üdv zoli
![]()
..én inkább javaslom a rongyot!
![]()
a viccet félretéve, már leírtam!![]()
fogod a glicerint és egy ronggyal végigdörgölöd. ...oszt kész. ápolni kell, mert öregszik és megkeményedik a gumi. ..ha puha lesz, nem fog recsegni, mikor kinyitod az ajtót.
Labi!
Te hol szoktad beszerezni?
A reggeli hidegekben gondjaim akadnak, no nem az ajtóval, hanem az ablakokkal. Ez az emelőmotoroknak sem tesz jót.
Tehát:
Hol kapható?
2009.12.15. 09:55
2009.12.15. 23:52
simi64 írta::kösz
2009.12.16. 00:00
simi64 írta:simi64 írta::kösz
Ma megvettem a glicerint (160 ft) és átkentem az összes ajtógumit meg ahol az ablak csúszkál. Reggel várom a fejleményeket.
Sajnos ma kiírta nekem is a "Bremsbelag prűfen" üzenetet. Így Karácsony előtt nem hiányzott
2009.12.16. 00:16
2009.12.16. 00:20
Labi írta:mert az mit is jelent??
2009.12.16. 00:22
lepke írta:Labi írta:mert az mit is jelent??
Helo
Vizsgálja meg a fékbetétet
üdv zoli
2009.12.16. 00:26
Labi írta:lepke írta:Labi írta:mert az mit is jelent??
Helo
Vizsgálja meg a fékbetétet
üdv zoli
hát egy vizsgálat ingyé van, nem tudom miért pityereg a Simi!
2009.12.16. 09:22
simi64 írta:simi64 írta::kösz
Ma megvettem a glicerint (160 ft) és átkentem az összes ajtógumit meg ahol az ablak csúszkál. Reggel várom a fejleményeket.
Sajnos ma kiírta nekem is a "Bremsbelag prűfen" üzenetet. Így Karácsony előtt nem hiányzott
2009.12.16. 09:29
simi64 írta:simi64 írta:simi64 írta::kösz
![]()
Tökéletesen nyílik-csúszik minden! -3 fokban is!