![]() |
2009.02.20. 17:09
MChris írta:donni-brasco írta:MChris írta:pcdoki írta:Azt mondja a computer, hogy magas hőmérséklet miatt tiltja
Egy telefont megérhet,mert használtan 100eFt körül mozog a kályha.
http://www.webastoszerviz.hu/
Én tudok egyet 40e-ért csak leszedték róla a vízszivattyú műanyag fedelét.530d-ben volt
Ennyire lementek az árak,még a végén veszek egyet benzinesbe.
2009.02.20. 17:13
donni-brasco írta:MChris írta:donni-brasco írta:MChris írta:pcdoki írta:Azt mondja a computer, hogy magas hőmérséklet miatt tiltja
Egy telefont megérhet,mert használtan 100eFt körül mozog a kályha.
http://www.webastoszerviz.hu/
Én tudok egyet 40e-ért csak leszedték róla a vízszivattyú műanyag fedelét.530d-ben volt
Ennyire lementek az árak,még a végén veszek egyet benzinesbe.
Nem mentek le az árak csak én adom olcsón.
![]()
2009.02.20. 17:32
2009.02.22. 20:50
2009.02.22. 21:03
gyurmano66 írta:Sziasztok!
A haveromnak van egy 525td-es bömbije.elég gyenge a fütése.A vizhőfok alig mozdul ki a kék mezőből.Kicseréltük neki a termosztátot,de igy sem váltoott a helyzet.
Ő erre azt mondta valakitöl hallota hogy van benne még 1 termosztát.Tényleg igaz ez .És ha van merre keressem
Köszi a gyors segitséget!!
2009.03.28. 20:57
2009.03.28. 22:56
norbika72 írta:sziasztok!segitsetek légyszi.nemrég vettem egy 1997-es 725 tds-t folyt a hütöje kicseréltük egy 750i hütöjére.a baj az hogy kökemények a viz csövek álló motornál is és járó motornál is.a régi hütönél csak álló motornál volt kemény a viz csö ha járt a motor kézzel össze lehetett nyomni.probáltam már hütö sapkát is cserélni 200-ast és 140-est is de akkor sem engedi el a nyomást.okosok azt mondják lehet kezdödö hengerfej probléma ,de a viz teljessen tiszta.nem melegszik 80-89C fok.
tud valaki segiteni nekem mert nem szeretném ha le huznának!
esetlek ajánlani valakit aki nem drága és jó!!!!
gyors válaszotokat elöre is köszi üdv:Norbi
2009.03.29. 18:45
2009.05.14. 10:25
2009.07.11. 13:59
2009.07.11. 20:09
Maxi írta:Sajnos az én vasamat sem kerülte el a "süni"betegség!Gyors csere / valóban nem nehéz/ és minden tökéletes!
Ismét bebizonyosodott a FÓRUM hasznossága!!
2009.07.12. 09:02
2009.07.12. 09:57
Balage írta:Ha a hűtést/klímát/fűtést AUTO helyzetben használod akkor a beállított hőfoknak megfelelően lassítja, ill. gyorsítja a levegőbefújást.
Ezt könnyen ki tudod amúgy próbálni, beállítod a klímát 20 fokra a nagy melegbenés elindulsz, látni fogod hogy az elején még nyomja be ezerrel, majd ahogy hűl az utastér, úgy egyre gyengébben nyomja már be a hideget:
Balage
2009.07.12. 11:16
Viper írta:Maxi írta:Sajnos az én vasamat sem kerülte el a "süni"betegség!Gyors csere / valóban nem nehéz/ és minden tökéletes!
Autómata állásban a levegő befuvás erősségét is változtatja, vagy azt csak manuálisan a + - gomb nyomkodásával lehet?
2009.07.12. 11:31
Maxi írta:Viper írta:Maxi írta:Sajnos az én vasamat sem kerülte el a "süni"betegség!Gyors csere / valóban nem nehéz/ és minden tökéletes!
Autómata állásban a levegő befuvás erősségét is változtatja, vagy azt csak manuálisan a + - gomb nyomkodásával lehet?
Szia Viper! Nálam a tünet a következő volt. Szellőztetés bekapcs.után egyszer fel egyszer le kapcsolta magát. Miután gyujtást kikapcsoltam akkor is ment a szell.motor! A tünet mindig ugyanaz volt függetlenül hogy manuális vagy autómatán volt !!
2009.08.24. 20:20
2009.08.25. 07:26
Viper írta:Szia!
Nálam a ventillátor befuvás sebessége mindig állandó, annak függvényében, hogy manuálisan hol áll.
Lehet, hogy ezt is lehet programozni modiccal?
A kocsit első tulajtól vettem, csak BMW szervízben volt. Az előző tulaja allergiás volt és a klima nálam ment előszőr.
Na most ha nem használta lehet, hogy letiltatta a levegő befuvatást? (ha nem megy a klima mindig maxxal fúj, mert nem éri el a kivánt hőfokot (nyáron), ezért gondolom)
Most sajnálom, hogy nem voltam ott a találkozón, ezeket az okosságokat mind meg tudtam volna kérdezni.
Jó lenne kiolvastatni a hibákat és ezeket a programozási dolgokat átnézni. Jackson hibakódkiolvasó irását többször áttanulmányztam, de nem igazán lettem okosabb, jó lenne a gyakorlatban kipróbálni, mielőtt befeccolok magamnak egyet. (azzal a kábellel) Szívesen elszórakoznék egy laptoppal vele én is, csak attól félek, hogy jól elállítom.
Tudom, hogy hülye kérés, de nem tanítana meg rá valaki?
2009.08.25. 07:30
Vader-1 írta:Szasztok!
Segitenétek légyszi.A levegö befuvás össze vissza müködik,nem tudom szabályozni,hogy hova fujjon.Hiába nyomkodom a gombokat,hol ide,hol oda fuj,pl középre nem hajlandó,van,hogy minden befuvó lezárva.A klima, a ventillátor hibátlanul müködik,hüt is,fordulatszám szabályzás is ok.
Gép azt irta ki,hogy fütéscsappantyu hiba.Az meg merre van![]()
Szóval a kis motorok nem óhajtják megfeleöen nyitni csukni a beömlöket.
Köszi!!!
Vader
2009.08.25. 08:56
2009.08.25. 13:06