* *
Pontos idő: 2026.04.23. 16:47

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 738  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 00:08 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Blog: Blog megtekintése (0)
Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem akkor tovább keresgélek még. És ugy gondolom mostmár benzines után nézek.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 08:09 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
Kivitele: Touring
tomekk07 írta:
Így van!
Labinak igaza van! ha jól tudom, nekem ugyanaz van mint Labinak, pont a fordulóponton, de még a régi S1-es, azaz a 235 lovas, amit 99 9-10-11 hónapjáig gyártottak, bocs, nem vagyok katalógus, pontosan nem tudom, de már abban az évben gyártották a 245 lovas, az tudom. Szóval nekem megvan 1 éve a vas, költöttem rá, de csak azért mert maximalista vagyok, és mindennek tökéletesnek kell lennie! :D viszont a motorhoz nem nyúltam hozzá, és nem is kell, azt mondják, hogy a V8-as egy strapabíró motor, és normális használat, vagy csak néhai őrültködésnél nagyon sokat kibír! jut eszembe, a hütő, ami cseredarab, mert az nem bír "csak" olyan 160000-et, mert ez ugye több mint 100 fokon üzemel, és a műanyag elemek nem szeretik, de az is korrekt áron megvan!
Szóval szerintem is egy jó darabot fogsz ki, ha találsz manuálisban! bár idehaza, ha jól láttam nincs értékelhető darab, legalábbis a használtautón!
Ha szabad érdeklődnöm, milyen árban nézelődsz?
Amúgy Üdv a körünkben!

Tomekk

Köszi tomek a korrekcióért. Nem voltam net közelben de én is szóltam, volna neki, hogy ok horror ár egy V8 generál de azért ritkábban van szükség rá. Egy jól karbantartott motor simán ki kéne birjon 500e-kilómétert. Mivel nagy nehezebb túlhajtani. Igazálból azolaj fogyasztás a kritikus pont ha mész vele 1-2ezer kilómétert és nem eszi az olajat az már jelent valamit.

Jackson, aki reméli hogy jól karbantartja és kibir annyit mivel tegnap reggel jubilált 250001km óra állással

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 08:18 
Moderátor
Moderátor

admin írta:
http://bmw.e39.hu/autoscout24_e39test.html

Két balta a cikkben

1.
"Sajnos a kombiból hiányzik a szintszabályzós rugóstag, ami fontos kiegészítő lenne nehéz tárgyak szállításakor"
És akkor nekem mi a túró az EHC avagy légrugó hátul ami állitgatja a magasságot. Mintha a cikk német irója nem lett volna tisztában az extra listával.

2.
"Kezelhetőségük nem olyan jó, mint a kisebb 5-ösöknek, mivel helyhiány miatt golyós kormányművel jöttek le a szalagról, nem pedig a fogasléces megoldással. "
Lehet, hogy a kezelhetőség nem olyan jó (nem volt alkalmam kipróbálni hosszabb távon a fogaslécest) de azt kideritettem, hogy a magyar utakon a fogasléces gyorsabban elfárad és sűrűbben javitandó mint a régebbi és masszivabb bolygóműves. Én olyan infót találtam, hogy a nagyobb teljesitmény miatt is a régebbi bolygóművest kellett használniuk mert a fogasléces nem birta a V8 igénybevételét (bár ki tudja mi igaz).

Lehetne ezt a kettőt mellékelni mint Jackson lábjegyzete?

Jackson, aki puffog :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 08:19 
Moderátor
Moderátor

Bacsek írta:
LeviM5 írta:
Szerintem is replika, de jelzem, ez nem zavar egyáltalán, csak nem mindegy eladáskor mit mond, és hivatkozik, hogy M5 felni azért ennyi az ár, egyéb más tényező miatt is persze hivatkozhat.
Amúgy nálam 8 elöl és 9,5 hátul.
Hankook gumi szar lenne? Nem ismerem... 8O

Igaz off, de a Bridgestone Potenzával alig bírtam utánatok menni a vizes 73-as úton. Végig villogott a DSC, ezért nem ment a szekér! :lol:
Szárazon 140-150 megse kottyan, most meg vergődtem 100 körül! :)

Pontosan, az érték a nem mindegy, mert a jó minőségű replika felnikkel nincs semmi gond.

Hankook gumi-hát,én inkább kihagynám :lol:

OFF:
Akkor jól láttam h lemaradtál... :lol: :lol:
Csak gondoltam játszunk egyet felfelé, az egy jó szakasz :twisted: -beszéltem Jackoval, neki is tetszett, ugyhogy hazáig még történtek velük is események de majd elmesélem :D

Bacsek és LeviM5
Gyertek át a gumis topikba ott beszéljük ezt meg.

Jackson, aki majd oda is át másolja

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 08:25 
Moderátor
Moderátor

Oldboy írta:
Életem első bömije egy jó három éves E46 316i volt. A mai napig élmény amikor kigördültem a Wallisból vele. Hat hónap után elkezdtem nézegetni a "nagy testvéreket", decemberben elcseréltem egy kilenc éves 540i-re. ( Plusz némi kápét kaptam de ez most nem érdekes. ) Nem bántam meg a cserét, ezt gondolom nem kell bizonygatni. 316i-t nem ajánlom első BMW-nek, mert úgy lehet járni vele mint én, a "lényeget" nem veszi meg az ember. Úgy hatvan évesen utolsó elötti darabnak. Hármasban min. 20-as, ötöst is inkább 2,5 litertől. Saját tapasztalat, tudom nem egyszerű a választás, figyelembe véve a piaci választékot is.

Ez egy nagyon jól összefoglalt megfogalmazás a öreg tapasztalt rókától :wink: Én is ezt irtam volna. Őszintén szólva a 3-as sorozat (nekem 318i E30 volt 10 évig) inkább városi rohangálásra jó. Az 5-ös az országutak és autópályákon veri. A min 320i és 525i-vel 100%-ig egyetértek, alatta kompromisszumos megoldás.

Jackson, aki szintén 5-ös

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 08:29 
Moderátor
Moderátor

divecon írta:
Nekem nagyon bevált a bőr ülés.
Volt fűthető Merciben és nem fűthető Jaguarban. Nyáron nem rohadtam bele, mint a szövetbe. Télen tény, hogy nem olyan jó beleülni hidegen, de pár perc és semmi gond, pláne ha van ülésfűtés. Az autót belengő bőrszagról/illatról/ meg nem is beszélve....
Persze ez az én véleményem...

Hát nem tudom, de nekem nem jött be a bőrös pedig azt vettem. 34 fokban bele ülni azért nagyon szar, mivel nincs távirányitós ülésHűtés. Azonban az a megjegyzés jogos, hogy a bőr ha karbantartották és nem álltak vele sokat napon akkor sokkal több időt kibir mint a szövet (amit viszont olcsóbb cserélni).

Jackson, aki nincs meghatódva a "bőré"-től

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 09:44 
haladó
haladó

Széria kód: E90
Motor tipusa: 20d 163PS
Évjárata: 2005
Kivitele: Sedan
Kedves Jackson kolléga!

Volt még 1 pici hiba a cikkben (a Németek részéről)... Kihagyták a modell listából az 525 td-t! E39-ből volt még nagyon kevés 116 lovas! Összességében td motorral volt megáldva,de nem 524 td-ként jelölték,hanem 525 td-ként,mivel e39 (nem e34)!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 10:40 
Újonc
Újonc

Helló.

Véleményt szeretnék kérni a vasról.

http://www.hasznaltauto.hu/3138535_bmw_523i_1996

Köszönöm előre is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 11:05 
Moderátor
Moderátor

hollo1 írta:
Helló.

Köszönöm előre is.

Szia!

És milyen célra kéne? Mert ez egy 1996 tehát gyártás elejéből való kocsi (nem lehúzva azokat lásd zsolte39 kocsija stb.) de nagyon sok minden amit emlegetnek a fórumon mit tud a kocsi ez még nem tudja.
- Mintha az angyalkás lámpára cserélte volna? Ezért lehet xenon de ebből a szögből ez nem látszik.
- Vajon miért rövidebb a gumi csík az első lökháritón a rendszámtáblánál?
- Ha jól látom bőrülés ülés fűtés nélkül ami télen rémálom.
- Jól látom a kormány jobb oldalát tempomat nincsen? Igazából ezt a kocsit a jobb oldalról kell fotózni mert a középkonzol nem látszik.
- talán sima rádiós - MID nincs, piktogramos board (lehet még az sincsen). De ha nincs MID akkor mit ért a fedélzeti computer alatt?
Nagyon alapnak tűnik kivéve az elektromos ülés állitást, de ott se látszik, hogy komfort vagy sima.
- ESP-t avagy BMW esetében a DSC-t kötve hiszem egy ilyen fa pados kocsival. Látszik a középkonzol gombján ha DSC a felirat akkor nagyobb esélyes a dolog.

Összeségében egy olcsóságba csomagolt nagy csalódás is lehet belölle. Na de kérdés mennyi pénzed van rá.

Jackson, aki vissza kérdez

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 11:20 
Újonc
Újonc

Helló.

Felhivtam a tulajt. A belseje cserés volt egy fiatalabb vasból. A középkonzol cds már. Kétoldali klimás. Xenon van benne. Gyári. Középen hiányos a diszléc a rendszt. alatt. Meg az alsó beömlő rácsa sincs meg. Egyébként kivűről tényleg karc mentes. Második autó volna és nem akarok sokat költeni autóra . Max 1500000.ig.

A belsejéhez megvan a világos szönyeg is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 11:24 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 46 alkalommal
Kapott köszik: 72 alkalommal
Motor tipusa: 1.4-es
Évjárata: 1996
jackson írta:

Nem tudtam,hogy mi illetve ki hiányzik az életemből... :nyelves:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 11:36 
Moderátor
Moderátor

hollo1 írta:
Helló.

Felhivtam a tulajt. A belseje cserés volt egy fiatalabb vasból. A középkonzol cds már. Kétoldali klimás. Xenon van benne. Gyári. Középen hiányos a diszléc a rendszt. alatt. Meg az alsó beömlő rácsa sincs meg. Egyébként kivűről tényleg karc mentes. Második autó volna és nem akarok sokat költeni autóra . Max 1500000.ig.

Ez a belső csere mit jelent pontosabban? már mint ülések? Műszerfal? Mert sok minden van belül.
- Középkonzol DSC-s már. Hát azért csak annak higyél ha bemutatja az gyári extra listában a DSC-t vagy a diagnosztkán a GT1 azt mondja minden OK a DSc-vel. Ha jól emlékszem DSc csak késöbbi kocsikba szereltek 1996 mintha még korai lenne, talán 1998tól jelent meg. Mert akkor még a Bosch-ék is igen csak az elején tartottak a dolognak. Az A-Merci borulás is akkor tájt volt és csak utánna feküdtek nagyon rá erre az ESP témára.
- Xenon tényleg? a Gyár is így tudja? Mert 1. nincs fényszóró mosója, 2. mintha látszana a jobboldali ködlámpa kapcsolónál a kézi magasság állitás és mivel a BMW a Hella Generation 3-at 99-től vezette be az E38 és E39-en. Tehát feltehetőleg utólag szerelték fel faceliftes xenon lámpákkal és annak követekezményeivel. Nincs fényszóró magasság állitás (nem látsz mert mindig alacsony vagy vakít mint az állat) és nincs fényszoró mosó sem. Kérdés még menyire normálisan szerelték át és mit csináltak a LCM fényszóró hot tesztel? Mert az szeretné tesztelni az izzó szál egyben létét.

Az OK 1,5millió a pénzed, de pont ezért kéne óvatosnak lenni mert utána nem akarsz sokat költeni rá. A BMW alapból nem erről hirhedt. Ha kifogsz egy olcsó le lakott példányt (vagy ne adj úr isten nem nézeted meg KOMOLY BMW szervizben) akkor simmán többszáz ezreket költhetsz rá.

Jackson, aki óvatosságot javasol

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 13:22 
Guru
Guru

Motor tipusa: 523i
jackson írta:
hollo1 írta:
Helló.

Köszönöm előre is.

Szia!

És milyen célra kéne? Mert ez egy 1996 tehát gyártás elejéből való kocsi (nem lehúzva azokat lásd zsolte39 kocsija stb.) de nagyon sok minden amit emlegetnek a fórumon mit tud a kocsi ez még nem tudja.
- Mintha az angyalkás lámpára cserélte volna? Ezért lehet xenon de ebből a szögből ez nem látszik.
- Vajon miért rövidebb a gumi csík az első lökháritón a rendszámtáblánál?
- Ha jól látom bőrülés ülés fűtés nélkül ami télen rémálom.
- Jól látom a kormány jobb oldalát tempomat nincsen? Igazából ezt a kocsit a jobb oldalról kell fotózni mert a középkonzol nem látszik.
- talán sima rádiós - MID nincs, piktogramos board (lehet még az sincsen). De ha nincs MID akkor mit ért a fedélzeti computer alatt?
Nagyon alapnak tűnik kivéve az elektromos ülés állitást, de ott se látszik, hogy komfort vagy sima.
- ESP-t avagy BMW esetében a DSC-t kötve hiszem egy ilyen fa pados kocsival. Látszik a középkonzol gombján ha DSC a felirat akkor nagyobb esélyes a dolog.

Összeségében egy olcsóságba csomagolt nagy csalódás is lehet belölle. Na de kérdés mennyi pénzed van rá.

Nekem ugyanilyen van, sőt "fapadosabb", de nagyon boldogok vagyunk egymással. (legalábbis én vele) :lol:

Ma kapott 6db NGK gyertyát (gyári BOSCH volt benne) , bár nem kellett volna cserélni, de mondom meglepem. 8)
Csere eseménytelen volt (hála isten), adja magát. Végeredmény mintha egy kicsit jobban menne és halkabb lett, bár lehet, hogy csak belemagyarázom.
A közeljövőben szeretném cserélni a szíjakat a feszítőkkel, görgőkkel. Ha valaki tud egy leírást küldeni róla megköszönném.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 13:43 
haladó
haladó

hollo1 írta:
Helló.

Köszönöm előre is.

Hali!

Szerintem maximálisan felejtős... Miért?

-Elől igénytelenül van felrakva a rendszám,ami további nem gondozott alkatrészekre adhat megindító gondolatot...
-és még ugyanitt meg tudnám említeni az alsó díszrácsot PLUSZ a rendszám melletti díszléc...
-Ezek a lámpák érdekesek... Túl újak a búrák,meg olyan mint ha bentebb lenne esve az egész lámpa... Biztos nem anygalkás lámpa,mert még az index árulkodik... Maximum utólag beledobtak a régifajta lámpába 2 X 2 karikát
-A kerekek tök alapok,de ez még mondjuk nem hibája az autónak,de a gumit megnézném,nem sok jót tippelek
-Beleseje piszkos (legalább eladásra kitakaríthatta volna)
-Ha jól látom,a küszöbborítások is foszlásnak indultak már,de ez mondjuk e39 betegség...
-A kormány hót kopott... Minimum 300.000 km.,meg mellékesen nemsokára viheted újrabőrözni
-Tempomat nincs,pedig elvileg ku*vára ott kéne lennie :O ???
-Az a plüss figura nem pont BMW-be való,meg a váltóra húzgált hajgumik...érdekes ízlésre vall,de ez tényleg csak megjegyzés :D
-Az arany színű táska is némi aggodalomra ad okot,ha értitek mire célzok... :D
-Ülésfűtés leírásban szerepel,gyakorlatilag nem látom a helyén
-A jobb ajtónál lévő szellőző kissé hiányos...több mint nem megnyerő motívum
-Az újság pozitívum...tud olvasni a tulaj :D :D Vagy csak az utas...? :P :D :D

Így első nekifutásból ennyi... Lebeszéltünk már Jackson kollégával? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 13:57 
haladó
haladó

jackson írta:
hollo1 írta:
Helló.

Ez a belső csere mit jelent pontosabban? már mint ülések? Műszerfal? Mert sok minden van belül.
- Középkonzol DSC-s már. Hát azért csak annak higyél ha bemutatja az gyári extra listában a DSC-t vagy a diagnosztkán a GT1 azt mondja minden OK a DSc-vel. Ha jól emlékszem DSc csak késöbbi kocsikba szereltek 1996 mintha még korai lenne, talán 1998tól jelent meg. Mert akkor még a Bosch-ék is igen csak az elején tartottak a dolognak. Az A-Merci borulás is akkor tájt volt és csak utánna feküdtek nagyon rá erre az ESP témára.
- Xenon tényleg? a Gyár is így tudja? Mert 1. nincs fényszóró mosója, 2. mintha látszana a jobboldali ködlámpa kapcsolónál a kézi magasság állitás és mivel a BMW a Hella Generation 3-at 99-től vezette be az E38 és E39-en. Tehát feltehetőleg utólag szerelték fel faceliftes xenon lámpákkal és annak követekezményeivel. Nincs fényszóró magasság állitás (nem látsz mert mindig alacsony vagy vakít mint az állat) és nincs fényszoró mosó sem. Kérdés még menyire normálisan szerelték át és mit csináltak a LCM fényszóró hot tesztel? Mert az szeretné tesztelni az izzó szál egyben létét.

Az OK 1,5millió a pénzed, de pont ezért kéne óvatosnak lenni mert utána nem akarsz sokat költeni rá. A BMW alapból nem erről hirhedt. Ha kifogsz egy olcsó le lakott példányt (vagy ne adj úr isten nem nézeted meg KOMOLY BMW szervizben) akkor simmán többszáz ezreket költhetsz rá.

Jackson, aki óvatosságot javasol

Háát...Még az utólagos xenon a legkevesebb,HA(!) gyári! Már pedig tuti,hogy nem xenonnal jött ki a szalonból,mivel a lámpamosó ugye..... Vagy xenonnal jött ki a szalonból,de volt törve az eleje és nem lámpamosós lökös lett rátéve! Melyiket választod? :D

Még 1 apróság... Vegyétek alaposan szemügyre a 'Futott km'-t... Nem okos a gazdája,az tuti..... :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 14:03 
haladó
haladó

Hohóóó... Ezt nézzétek de szép állapotban van :D

Na de ilyet még nem láttam... e34 kormány...! :O :O

http://www.hasznaltauto.hu/3092242_bmw_523i_1996

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 14:08 
haladó
haladó

hollo1:

még ezzel jobban jársz: http://www.hasznaltauto.hu/3135098_bmw_523i_1996

Ez pont olyan színű,mint a kis tds-em volt :(

Azért 1millió1-ért ez sem rossz vétel... http://www.hasznaltauto.hu/3139660_bmw_523i_1997

Vagy ha az extrázás nem számít,ez szép... http://www.hasznaltauto.hu/2942188_bmw_523i_1996

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 15:35 
Moderátor
Moderátor

LACIKAtraffipaxboltHU írta:
hollo1:

még ezzel jobban jársz: http://www.hasznaltauto.hu/3135098_bmw_523i_1996

Ez pont olyan színű,mint a kis tds-em volt :(

Azért 1millió1-ért ez sem rossz vétel... http://www.hasznaltauto.hu/3139660_bmw_523i_1997

Vagy ha az extrázás nem számít,ez szép... http://www.hasznaltauto.hu/2942188_bmw_523i_1996

Tökjó nem látom egyik képét se mert a medija.használtautó.hu (ahol a képek vannak) haldoklik :lol:

Jackson, aki röhög

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 18:49 
Guru
Guru

Motor tipusa: 523i
hollo1 írta:
Helló.

Köszönöm előre is.

Hali!

-Elől igénytelenül van felrakva a rendszám,ami további nem gondozott alkatrészekre adhat megindító gondolatot...
-és még ugyanitt meg tudnám említeni az alsó díszrácsot PLUSZ a rendszám melletti díszléc...
-Ezek a lámpák érdekesek... Túl újak a búrák,meg olyan mint ha bentebb lenne esve az egész lámpa... Biztos nem anygalkás lámpa,mert még az index árulkodik... Maximum utólag beledobtak a régifajta lámpába 2 X 2 karikát
-A kerekek tök alapok,de ez még mondjuk nem hibája az autónak,de a gumit megnézném,nem sok jót tippelek
-Ha jól látom,a küszöbborítások is foszlásnak indultak már,de ez mondjuk e39 betegség...
-A kormány hót kopott... Minimum 300.000 km.,meg mellékesen nemsokára viheted újrabőrözni
-Az a plüss figura nem pont BMW-be való,meg a váltóra húzgált hajgumik...érdekes ízlésre vall,de ez tényleg csak megjegyzés :D

Meg kell nézni több autót, ha tetszik el kell vinni bevizsgáltatni.
Attól még, hogy vannak hibák rajta nyugodtan meg lehet venni. Mérlegelni kell, hogy mennyibe kerül a javítás, megéri-e?
Itt egyes kollégák a kütyükre mennek rá, amelyikben sok kütyü van az jó. Szerintem a telefonnal telefonálni, a fényképezővel fényképezni, a TV-vel meg tévézni kell.
Űlésfűtés? Kintről beindítod, vársz 5 percet és csak akkor ülsz bele? Ugye nem, én is bekapcsoltam már kétszer és elégedetten konstatáltam, hogy jó kis fűtés, majd fél perc múlva kikapcsoltam.

Másik része fiatalít, új lökhárító, új lámpa, aztán fikázza a másik kocsiját, aki már megcsinálta, hogy biztos törött volt, stb.
A bólogató tigrist meg ki lehet venni belőle, az arany táskát meg úgysem adja. Aztán szépen ki kell takarítani, annak is van fillingje. Szerintem meg a szilokontól csöpögő kocsikkal kell vigyázni, mert jobbnak, újabbnak akarják feltüntetni a valóságnál.
Az a díszrács 3 részből áll és 10ezer forint.
A szellőző meg 500 Ft a bontóban.

Szóval egy kis ellenvélemény akart lenni ez. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.07.21. 18:57 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 464 alkalommal
Kapott köszik: 797 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: S85
Évjárata: 2006
Viper írta:
hollo1 írta:
Helló.

Köszönöm előre is.

Hali!

Meg kell nézni több autót, ha tetszik el kell vinni bevizsgáltatni.
Attól még, hogy vannak hibák rajta nyugodtan meg lehet venni. Mérlegelni kell, hogy mennyibe kerül a javítás, megéri-e?
Itt egyes kollégák a kütyükre mennek rá, amelyikben sok kütyü van az jó. Szerintem a telefonnal telefonálni, a fényképezővel fényképezni, a TV-vel meg tévézni kell.
Űlésfűtés? Kintről beindítod, vársz 5 percet és csak akkor ülsz bele? Ugye nem, én is bekapcsoltam már kétszer és elégedetten konstatáltam, hogy jó kis fűtés, majd fél perc múlva kikapcsoltam.

Másik része fiatalít, új lökhárító, új lámpa, aztán fikázza a másik kocsiját, aki már megcsinálta, hogy biztos törött volt, stb.
A bólogató tigrist meg ki lehet venni belőle, az arany táskát meg úgysem adja. Aztán szépen ki kell takarítani, annak is van fillingje. Szerintem meg a szilokontól csöpögő kocsikkal kell vigyázni, mert jobbnak, újabbnak akarják feltüntetni a valóságnál.
Az a díszrács 3 részből áll és 10ezer forint.
A szellőző meg 500 Ft a bontóban.

Szóval egy kis ellenvélemény akart lenni ez. :lol:

Van igazság abban amit írtál, de az előző beírások arra céloztak, hogy ha valaki igénytelen és a kocsiját is így használja (lásd 500Ft-os szellőzőre nem adott) akkor a kocsi többi része milyen állapotban lehet??? pl az olaj, gyertya, szűrök cseréje. Az ilyen addig megy vele, míg szét nem hullik alatta. Ekkor jön az összelapátolás, persze occssóért mert eladásra megy! Á, én inkább kerülém az ilyet.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 738  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]