Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

BMW CAN-BUS diagnosztikai interface!

2008.03.23. 14:15

BMW ADS 5.0 CAN-BUS interface: 1996-tól napjainkig kezeli az összes BMW-t. Nagy előnye a Carsoft 6.5-tel szemben, hogy alkalmas a CAN-BUS rendszerrel szerelt típusok diagnosztizálására, mint például az E60 vagy az E87.

- vezérlőegység információk,

- hibatárolók kiolvasása és törlése /freeze frame adatokkal/,

- szerviz intervallum beállítása és olajcsere nullázó,

- élő adatok olvasása /minden vezérlőben/,

- vezérlő eeprom tartalmának kiolvasása,

- kimeneti tesztek /minden vezérlőben/,

- stb.

A program angol/német nyelvű. A működéshez 1 soros port szükséges. Azokon a laptopokon amelyeken nincs soros port, PCMCIA-RS232 kártyával létrehozható a csatlakozás az interface-szel. Budapesten kipróbálható. Ára, 60.000Ft, amely magában foglalja a szoftvert, az OBD2 kábelt interface-szel, 20pines kábelt. Bővebben: www.fulldiag.fw.hu Telefon: 0670/252-53-76

Szerelőt keresek!

2009.07.13. 11:13

Sziasztok! Normális, lelkiismeretes, szerelőt keresek Veszprém környékén aki látott már dízel BMW-t. Javítani is tud, és nem kapásból cserélni akar mer az egyszerűbb.
Bocs ha nem jó helyre írtam, de még új vagyok itt.

Re: Szerelőt keresek!

2009.07.13. 12:45

igor írta:Sziasztok! Normális, lelkiismeretes, szerelőt keresek Veszprém környékén aki látott már dízel BMW-t. Javítani is tud, és nem kapásból cserélni akar mer az egyszerűbb.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Igornak

2009.07.13. 15:15

Veszprémben ha jól tudom a McDonald's - tól nem messze, (kb 800m a körforgalomtól) egy kis utcában van egy szaki aki BMW vel foglalkozik és ért is hozzá. Pontos címet nem tudok. Támpontnak talán jó!

2009.07.13. 22:03

MChris írta:
igor írta:Sziasztok! Normális, lelkiismeretes, szerelőt keresek Veszprém környékén aki látott már dízel BMW-t. Javítani is tud, és nem kapásból cserélni akar mer az egyszerűbb.

Sorry.. I am :beta

2009.07.13. 22:06

igor írta:
MChris írta:

Sorry.. I am :beta

OK,1X elég beírni,ment a válasz,Lepke,gregorian és Én is irtam vissza.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MChris 2009.07.13. 22:10-kor.

Re: Igornak

2009.07.13. 22:09

gregorian írta:Veszprémben ha jól tudom a McDonald's - tól nem messze, (kb 800m a körforgalomtól) egy kis utcában van egy szaki aki BMW vel foglalkozik és ért is hozzá. Pontos címet nem tudok. Támpontnak talán jó!

Hali Ok köszönöm az infót! a környéken vki talán ismeri.

2009.07.13. 22:24

MChris írta:

Én max kipufogóst tudok 1et. :wink:
Majd összefutunk Vp-ben páran valamikor, oszt dumálunk!

2009.07.13. 22:38

LeviM5 írta:
MChris írta:

öö hát az sem rossz, jó kipufogós aranyat ér :D előző autóimmal sikerült megismernem őket.
Összeröffenésben benne vagyok!

2009.07.13. 22:42

igor írta:
LeviM5 írta:
MChris írta:

öö hát az sem rossz, jó kipufogós aranyat ér :D előző autóimmal sikerült megismernem őket.
Összeröffenésben benne vagyok!

akkor pü...

2009.07.13. 22:58

igor írta:
gregorian írta:Veszprémben ha jól tudom a McDonald's - tól nem messze, (kb 800m a körforgalomtól) egy kis utcában van egy szaki aki BMW vel foglalkozik és ért is hozzá. Pontos címet nem tudok. Támpontnak talán jó!

Úgy tudom, ha jól tudom, Gyenesdiáson is van egy nagyon jó szaki!
Tapasztalatom nincs, de messze sincs! :wink:

2009.07.13. 23:17

simi64 írta:
igor írta:

Úgy tudom, ha jól tudom, Gyenesdiáson is van egy nagyon jó szaki!
Tapasztalatom nincs, de messze sincs! :wink:

Igen, van egy srác (40 körüli) ott Gyenesdiáson, sokan járnak hozzá tőlünk is. Kinn volt németben évekig bmw szerelő, most otthon csinálja. Azt mondják akik voltak nála, korrekt, gyors és rendesen ért hozzá.
Én egyszer beszéltem vele tavaly nyáron, telefonos segítséget kértem, meg is kaptam.
Személyesen nem ismerem, de ha valakit érdekel pü-ben küldök nevet+telcsiszámot.

2009.07.14. 12:09

Megmondom a nevet!!! Divinyi Autószervíz, 8815 Gyenesdiás, Hunyadi köz 33. ( családi ház )
Tényleg németben dolgozott, vágja a témát. Diagnosztika, motor ,futómű. Azért nem olcsón dolgozik !!!! Az én kocsimat már nézte és javította is, meg voltam elégedve!
Elég sokan járnak hozzá a balaton környékéről, új és régi tipusokkal is!

2009.07.14. 12:19

gregorian írta:Megmondom a nevet!!! Divinyi Autószervíz, 8815 Gyenesdiás, Hunyadi köz 33. ( családi ház )
Tényleg németben dolgozott, vágja a témát. Diagnosztika, motor ,futómű. Azért nem olcsón dolgozik !!!! Az én kocsimat már nézte és javította is, meg voltam elégedve!

8315 Gyenesdiás, Hunyadi köz 33.

2009.07.14. 13:13

Bocs a hibáért !!! Jó, hogy figyelsz !!! :roll:

Egyébként a neten is rá lehet keresni, ott található telefonszám is ! :D

Üdv...

2009.07.14. 13:27

gregorian írta:Megmondom a nevet!!! Divinyi Autószervíz, 8815 Gyenesdiás, Hunyadi köz 33. ( családi ház )

Jól hangzik, és nem is egy vészes távolság! Thx

2009.07.14. 22:06

igor írta:

Jól hangzik, és nem is egy vészes távolság! Thx

Így van. Ő az.

2009.11.19. 14:11

Szevasztok fiúk. Légyszi tudna nekem valaki segíteni hogy 1997 januári 525 TDS -ben hol az istenben van a kartergázszűrő? Ki szeretném cserélni és a szerelőm (habár ügyes gyerek) még nem cserélt ilyet és nem nagyon tudja hol keresse. Mondjuk én sem. Viszont cserélni azt szeretném mert mesélték hogy nagy galibát tud okozni ha megadja magát. Előre is köszi.

523i

2009.11.19. 14:27

Nos pont egy éve van meg a 23i, gondoltam leírom mit kellett ennyi idő alatt cserélni. 1 év és 18.500 km.
2 db hátsó axiál csukló
bal kormány összekötő
generátor és klímaszíj
olaj 7l, szűrők *2
1 db gumi tömlő
2 db Dunlop gumiabroncs összesen, munkadíjjal együtt kb. 160 ezer. Ezt csak érdekesség képen írtam le, igaz június műszaki, addig mér csere lesz 1-2 dolognak.

2009.11.19. 15:42

sufnyi írta:Szevasztok fiúk. Légyszi tudna nekem valaki segíteni hogy 1997 januári 525 TDS -ben hol az istenben van a kartergázszűrő? Ki szeretném cserélni és a szerelőm (habár ügyes gyerek) még nem cserélt ilyet és nem nagyon tudja hol keresse. Mondjuk én sem. Viszont cserélni azt szeretném mert mesélték hogy nagy galibát tud okozni ha megadja magát. Előre is köszi.

tds-en nincs kartergázszűrő, úgyhogy ne keressétek tovább.
30d-n és 25d-n van.
és hogy mi a magyarázat :?:
tds-en nincs kartergáz :lol:

más. árulom a kocsit, és tegnap egy román hívott fel (honnét hívsz? tudod, itt vagyok má mágyárbá). pofátlan összeget mondott a kocsira, elhajtottam.
eszembe jutott, hogy bárcsak valami normálisabb gazdát sikerülne neki szerezni.
Hozzászólás küldése

VigLink badge