![]() |
2008.03.23. 14:15
2009.07.13. 11:13
2009.07.13. 12:45
igor írta:Sziasztok! Normális, lelkiismeretes, szerelőt keresek Veszprém környékén aki látott már dízel BMW-t. Javítani is tud, és nem kapásból cserélni akar mer az egyszerűbb.
Bocs ha nem jó helyre írtam, de még új vagyok itt.
2009.07.13. 15:15
2009.07.13. 22:03
MChris írta:igor írta:Sziasztok! Normális, lelkiismeretes, szerelőt keresek Veszprém környékén aki látott már dízel BMW-t. Javítani is tud, és nem kapásból cserélni akar mer az egyszerűbb.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2009.07.13. 22:06
igor írta:MChris írta:igor írta:Sziasztok! Normális, lelkiismeretes, szerelőt keresek Veszprém környékén aki látott már dízel BMW-t. Javítani is tud, és nem kapásból cserélni akar mer az egyszerűbb.
Sorry.. I am
2009.07.13. 22:09
gregorian írta:Veszprémben ha jól tudom a McDonald's - tól nem messze, (kb 800m a körforgalomtól) egy kis utcában van egy szaki aki BMW vel foglalkozik és ért is hozzá. Pontos címet nem tudok. Támpontnak talán jó!
2009.07.13. 22:24
MChris írta:igor írta:Sziasztok! Normális, lelkiismeretes, szerelőt keresek Veszprém környékén aki látott már dízel BMW-t. Javítani is tud, és nem kapásból cserélni akar mer az egyszerűbb.
2009.07.13. 22:38
LeviM5 írta:MChris írta:igor írta:Sziasztok! Normális, lelkiismeretes, szerelőt keresek Veszprém környékén aki látott már dízel BMW-t. Javítani is tud, és nem kapásból cserélni akar mer az egyszerűbb.
Én max kipufogóst tudok 1et.![]()
Majd összefutunk Vp-ben páran valamikor, oszt dumálunk!
2009.07.13. 22:42
igor írta:LeviM5 írta:MChris írta:igor írta:Sziasztok! Normális, lelkiismeretes, szerelőt keresek Veszprém környékén aki látott már dízel BMW-t. Javítani is tud, és nem kapásból cserélni akar mer az egyszerűbb.
Én max kipufogóst tudok 1et.![]()
Majd összefutunk Vp-ben páran valamikor, oszt dumálunk!
öö hát az sem rossz, jó kipufogós aranyat érelőző autóimmal sikerült megismernem őket.
Összeröffenésben benne vagyok!
2009.07.13. 22:58
igor írta:gregorian írta:Veszprémben ha jól tudom a McDonald's - tól nem messze, (kb 800m a körforgalomtól) egy kis utcában van egy szaki aki BMW vel foglalkozik és ért is hozzá. Pontos címet nem tudok. Támpontnak talán jó!
Hali Ok köszönöm az infót! a környéken vki talán ismeri.
2009.07.13. 23:17
simi64 írta:igor írta:gregorian írta:Veszprémben ha jól tudom a McDonald's - tól nem messze, (kb 800m a körforgalomtól) egy kis utcában van egy szaki aki BMW vel foglalkozik és ért is hozzá. Pontos címet nem tudok. Támpontnak talán jó!
Hali Ok köszönöm az infót! a környéken vki talán ismeri.
Úgy tudom, ha jól tudom, Gyenesdiáson is van egy nagyon jó szaki!
Tapasztalatom nincs, de messze sincs!
2009.07.14. 12:09
2009.07.14. 12:19
gregorian írta:Megmondom a nevet!!! Divinyi Autószervíz, 8815 Gyenesdiás, Hunyadi köz 33. ( családi ház )
Tényleg németben dolgozott, vágja a témát. Diagnosztika, motor ,futómű. Azért nem olcsón dolgozik !!!! Az én kocsimat már nézte és javította is, meg voltam elégedve!
Elég sokan járnak hozzá a balaton környékéről, új és régi tipusokkal is!
2009.07.14. 13:13
2009.07.14. 13:27
gregorian írta:Megmondom a nevet!!! Divinyi Autószervíz, 8815 Gyenesdiás, Hunyadi köz 33. ( családi ház )
Tényleg németben dolgozott, vágja a témát. Diagnosztika, motor ,futómű. Azért nem olcsón dolgozik !!!! Az én kocsimat már nézte és javította is, meg voltam elégedve!
2009.07.14. 22:06
igor írta:gregorian írta:Megmondom a nevet!!! Divinyi Autószervíz, 8815 Gyenesdiás, Hunyadi köz 33. ( családi ház )
Jól hangzik, és nem is egy vészes távolság! Thx
2009.11.19. 14:11
2009.11.19. 14:27
2009.11.19. 15:42
sufnyi írta:Szevasztok fiúk. Légyszi tudna nekem valaki segíteni hogy 1997 januári 525 TDS -ben hol az istenben van a kartergázszűrő? Ki szeretném cserélni és a szerelőm (habár ügyes gyerek) még nem cserélt ilyet és nem nagyon tudja hol keresse. Mondjuk én sem. Viszont cserélni azt szeretném mert mesélték hogy nagy galibát tud okozni ha megadja magát. Előre is köszi.