Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.07.01. 20:49

simi64 írta:
lepke írta:
touring írta:Na srácok megvan, hogy mit utálok a legjobban. Tetőkárpitot tisztítani :D Volt egy-két érdekes folt rajta, ráadásul a napfénytető rolóján is volt kosz rendesen. Mondom nosza nekiugrok. Vettem nagyon fajin Venis Okszieksönt nyúlformula, gondoltam kipróbálom. És tényleg jó. Cirka 2 egész órát sikáltam a tetőt és az oszlopokat és szemmel látható a különbség. Még kétszer azért át kell majd rajta menni, de már most is jó felnézni. A művelet maga szívás. Dörzsölöd a témás szivaccsal a kárpitot, a cucc meg folyik a pofádba és közben arra is kínosan kell ügyelned, hogy a bőrre ne cseppenjen. Ki tudja mi a búbánat van ebben a nyúlformulába, nehogy megegye nekem a bőrülőmet. :D Szóval szívás, de szerintem megérte 8)

Helo touring
Próbáld meg ugy a kocsin forditani 180 fokba :lol: :lol:
üdv zoli

A színét nem bántotta a Vanish?
Neked milyen színű?

Hogy ez a 180 fok hogy nem jutott eszembe?
Világosszürke a tetőkárpit, a padló meg fekete. Egyiket sem bántotta. Tiéd milyen színű Simi?

2009.07.01. 22:07

touring írta:
simi64 írta:
lepke írta:
touring írta:Na srácok megvan, hogy mit utálok a legjobban. Tetőkárpitot tisztítani :D Volt egy-két érdekes folt rajta, ráadásul a napfénytető rolóján is volt kosz rendesen. Mondom nosza nekiugrok. Vettem nagyon fajin Venis Okszieksönt nyúlformula, gondoltam kipróbálom. És tényleg jó. Cirka 2 egész órát sikáltam a tetőt és az oszlopokat és szemmel látható a különbség. Még kétszer azért át kell majd rajta menni, de már most is jó felnézni. A művelet maga szívás. Dörzsölöd a témás szivaccsal a kárpitot, a cucc meg folyik a pofádba és közben arra is kínosan kell ügyelned, hogy a bőrre ne cseppenjen. Ki tudja mi a búbánat van ebben a nyúlformulába, nehogy megegye nekem a bőrülőmet. :D Szóval szívás, de szerintem megérte 8)

Helo touring
üdv zoli

Neked milyen színű?

Világosszürke a tetőkárpit, a padló meg fekete. Egyiket sem bántotta. Tiéd milyen színű Simi?

Detto ugyanez! :wink:

2009.07.02. 19:01

simi64 írta:
touring írta:
simi64 írta:
lepke írta:

Helo touring
üdv zoli

Neked milyen színű?

Detto ugyanez! :wink:

Akkor nekieshetsz bátran :D

2009.07.10. 08:24

Szia Ati!

ezt: Kép hol tudom megvenni? A másik autóban kipróbálom, mert a Bömiben nagyon jó patika szagot csinált! gondolom jól kifertőtlenítette. elég csak ezt használni ugye? nem kell a hab. !? egyébként nincs büdi szaga, csak az asszony már rágja a fülem, hogy neki is csináljam meg! :wink:

köszi!

2009.07.10. 09:12

Labi írta:Szia Ati!

ezt: Kép hol tudom megvenni? A másik autóban kipróbálom, mert a Bömiben nagyon jó patika szagot csinált! gondolom jól kifertőtlenítette. elég csak ezt használni ugye? nem kell a hab. !? egyébként nincs büdi szaga, csak az asszony már rágja a fülem, hogy neki is csináljam meg! :wink:

köszi!

A tiédet haboztam is, mert az elpárt az "gombátlanítja", utána mehet a fertőtlenítés.
Viszont ha ha nem büdi a klíma, akkor is érdemes egy fertőtlenítőt akivizálni.
A Meteor-nál veszem.

2009.07.10. 15:48

köszike! :franko:

2009.07.10. 17:40

Labi írta:köszike! :franko:

Helo Labi
Az üléseket-is kiszeded :lol: mint a bömösböl :wink:
üdv zoli

2009.07.10. 17:46

lepke írta:

Helo Labi
üdv zoli

azt most kihagyom a dívúnál! :lol: viszont ma kibéreltem egy bazi nagy kárpittisztítót és a bömit, no meg az asszony autóját is kitakarítom. ..de a bömiből kiveszem az üléseket, hogy az alatta lévő kárpithoz hozzáférjek, meg az üléseket tökéletesen ki tudjam tisztítani! :twisted:

jó kis hétvége előtt állok! :wink:

2009.07.10. 17:54

Labi írta:
lepke írta:

Helo Labi
üdv zoli

azt most kihagyom a dívúnál! :lol: viszont ma kibéreltem egy bazi nagy kárpittisztítót és a bömit, no meg az asszony autóját is kitakarítom. ..de a bömiből kiveszem az üléseket, hogy az alatta lévő kárpithoz hozzáférjek, meg az üléseket tökéletesen ki tudjam tisztítani! :twisted:

jó kis hétvége előtt állok! :wink:

Helo Labi
Az ülésekre vigyázzni NEHOGY beázzanak
üdv zoli

2009.07.10. 18:11

ok :)

2009.07.11. 16:37

muhaati írta:

köszi!

A tiédet haboztam is, mert az elpárt az "gombátlanítja", utána mehet a fertőtlenítés.
A Meteor-nál veszem.

Ati

Milyen habot nyomtál bele? Valami nekem is szükséges lesz, mert már megvolt a klímatisztító kúra (UNIX-os citromos klímatisztítóspray), de belsőlevegőn nincs jó illata. A klímázáskor nincs rossz szag.
Vagy ez a fertőtlenítő megoldhatja ezt is?

THX.

2009.07.12. 17:17

BMWFUN írta:
muhaati írta:

köszi!

A Meteor-nál veszem.

Ati

Milyen habot nyomtál bele? Valami nekem is szükséges lesz, mert már megvolt a klímatisztító kúra (UNIX-os citromos klímatisztítóspray), de belsőlevegőn nincs jó illata. A klímázáskor nincs rossz szag.
Vagy ez a fertőtlenítő megoldhatja ezt is?

THX.

A hab-sprayt a Start-tól rendelem, Mo-Tip a neve . P.l itt is találtam és jó az ára. (basssz. én drágábban veszem nagyker áron)

2009.07.16. 17:04

na ma volt pár szabad órácskám és nekiálltam takarítani. kivettem a két első ülést és kitisztítottam azokat. leszögezhető, hogy a sportüléseket tisztességesen, csak így lehet.. az alatta és körülötte lévő plüss kárpit is megkapta a magáét! 8)

az ajtóban, ahol van az a rejtélyes dupla folt, kihozta a venis! ...végre...

ja és kiderült, hogy a bizti övet "így lehet csak", leoldott állapotban kimosni. az is megvan...

végre befejeződött a kárpittisztítási projekt! :twisted:

hopp hopp hopp, majd el felejtem.... érdemes megemlíteni a parkolóm számát! :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép

2009.07.16. 18:57

Labi írta:na ma volt pár szabad órácskám és nekiálltam takarítani. kivettem a két első ülést és kitisztítottam azokat. leszögezhető, hogy a sportüléseket tisztességesen, csak így lehet.. az alatta és körülötte lévő plüss kárpit is megkapta a magáét! 8)

ja és kiderült, hogy a bizti övet "így lehet csak", leoldott állapotban kimosni. az is megvan...

hopp hopp hopp, majd el felejtem.... érdemes megemlíteni a parkolóm számát! :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép

Helo Labi
Gyönyörü lett :taps:
A lényeges dolgot kihagytad :!:
Minden klubtag kedvezményt kap NÁLAD a TISZTITÁSBOL
üdv zoli

2009.07.16. 21:37

[quote="Labi"]

Simán oda írnám,hogy E... :wink:

2009.07.16. 22:31

Most meg olyan guru lett, hogy hetente kikapja a fotelokat a vasból :wink:

2009.07.17. 08:26

most miért ne? úgy is le lett Legózva az autóm! :D ...de tény, most már becsukott szemmel is ki tudom kapni. 8)

2009.07.17. 19:32

Labi írta:na ma volt pár szabad órácskám és nekiálltam takarítani. kivettem a két első ülést és kitisztítottam azokat. leszögezhető, hogy a sportüléseket tisztességesen, csak így lehet.. az alatta és körülötte lévő plüss kárpit is megkapta a magáét! 8)

Kép

Kép

Kép

Szép lett!!! A hátsó ülések kimaradtak a jóból? Azt könnyebb kivenni. :)
A 6-oson mi áll? Az M6 szomszéd? :lol:

2009.07.17. 20:17

áh, az eltévesztette a számot, mert az a marha a 38-ra áll mindig! :lol: ...mostanra száradt ki a kocsi, most raktam be az üléseket. holnap lefotózom. nagyon megérte, mert brutál szép lett! ...átestem a ló túloldalára, mert nem akarok beleülni, nehogy összeizzadjam! :oops: :lol:

a hátsókat múltkor tisztítottam, most az első kettő és az alsó plüssé volt a főszerep.

amúgy annyi gondom van viszont és nem tudom mit csináltam rosszul, de mindkét ülés esetén egy egy csavar kimaradt abból, ami a kasztnihoz erősíti az ülést. a 3 db belemegy gond nélkül, viszont a 4. kb 1mm híján nem akaródzik! :? érezhetően nem jó a helye és nem tudom miért. ...holnap nekiugrok mé egyszer, nem akarom elcseszni. mára inkább hagyom.

2009.07.18. 11:14

Labi írta:áh, az eltévesztette a számot, mert az a marha a 38-ra áll mindig! :lol: ...mostanra száradt ki a kocsi, most raktam be az üléseket. holnap lefotózom. nagyon megérte, mert brutál szép lett! ...átestem a ló túloldalára, mert nem akarok beleülni, nehogy összeizzadjam! :oops: :lol:

a hátsókat múltkor tisztítottam, most az első kettő és az alsó plüssé volt a főszerep.

amúgy annyi gondom van viszont és nem tudom mit csináltam rosszul, de mindkét ülés esetén egy egy csavar kimaradt abból, ami a kasztnihoz erősíti az ülést. a 3 db belemegy gond nélkül, viszont a 4. kb 1mm híján nem akaródzik! :? érezhetően nem jó a helye és nem tudom miért. ...holnap nekiugrok mé egyszer, nem akarom elcseszni. mára inkább hagyom.

Tipikus mindig marad pár csavar :lol: (elöbb csak "kapasd be" (csavarokat) mind a 4-et és utána húzd le "őket" lehúzás elött akkor látszik hol a hiba. Nem szoritottál alá valamit?
Lehet a biztonsági öv magasság állító bowden "rántja "el az ülésedet a helyéről :wink: :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge