![]() |
2009.07.01. 20:49
simi64 írta:lepke írta:touring írta:Na srácok megvan, hogy mit utálok a legjobban. Tetőkárpitot tisztítaniVolt egy-két érdekes folt rajta, ráadásul a napfénytető rolóján is volt kosz rendesen. Mondom nosza nekiugrok. Vettem nagyon fajin Venis Okszieksönt nyúlformula, gondoltam kipróbálom. És tényleg jó. Cirka 2 egész órát sikáltam a tetőt és az oszlopokat és szemmel látható a különbség. Még kétszer azért át kell majd rajta menni, de már most is jó felnézni. A művelet maga szívás. Dörzsölöd a témás szivaccsal a kárpitot, a cucc meg folyik a pofádba és közben arra is kínosan kell ügyelned, hogy a bőrre ne cseppenjen. Ki tudja mi a búbánat van ebben a nyúlformulába, nehogy megegye nekem a bőrülőmet.
Szóval szívás, de szerintem megérte
Helo touring
Próbáld meg ugy a kocsin forditani 180 fokba![]()
![]()
üdv zoli
A színét nem bántotta a Vanish?
Neked milyen színű?
2009.07.01. 22:07
touring írta:simi64 írta:lepke írta:touring írta:Na srácok megvan, hogy mit utálok a legjobban. Tetőkárpitot tisztítaniVolt egy-két érdekes folt rajta, ráadásul a napfénytető rolóján is volt kosz rendesen. Mondom nosza nekiugrok. Vettem nagyon fajin Venis Okszieksönt nyúlformula, gondoltam kipróbálom. És tényleg jó. Cirka 2 egész órát sikáltam a tetőt és az oszlopokat és szemmel látható a különbség. Még kétszer azért át kell majd rajta menni, de már most is jó felnézni. A művelet maga szívás. Dörzsölöd a témás szivaccsal a kárpitot, a cucc meg folyik a pofádba és közben arra is kínosan kell ügyelned, hogy a bőrre ne cseppenjen. Ki tudja mi a búbánat van ebben a nyúlformulába, nehogy megegye nekem a bőrülőmet.
Helo touring
![]()
üdv zoli
Neked milyen színű?
Hogy ez a 180 fok hogy nem jutott eszembe?
Világosszürke a tetőkárpit, a padló meg fekete. Egyiket sem bántotta. Tiéd milyen színű Simi?
2009.07.02. 19:01
simi64 írta:touring írta:simi64 írta:lepke írta:touring írta:Na srácok megvan, hogy mit utálok a legjobban. Tetőkárpitot tisztítaniVolt egy-két érdekes folt rajta, ráadásul a napfénytető rolóján is volt kosz rendesen. Mondom nosza nekiugrok. Vettem nagyon fajin Venis Okszieksönt nyúlformula, gondoltam kipróbálom. És tényleg jó. Cirka 2 egész órát sikáltam a tetőt és az oszlopokat és szemmel látható a különbség. Még kétszer azért át kell majd rajta menni, de már most is jó felnézni. A művelet maga szívás. Dörzsölöd a témás szivaccsal a kárpitot, a cucc meg folyik a pofádba és közben arra is kínosan kell ügyelned, hogy a bőrre ne cseppenjen. Ki tudja mi a búbánat van ebben a nyúlformulába, nehogy megegye nekem a bőrülőmet.
Helo touring
![]()
üdv zoli
Neked milyen színű?
Hogy ez a 180 fok hogy nem jutott eszembe?
Világosszürke a tetőkárpit, a padló meg fekete. Egyiket sem bántotta. Tiéd milyen színű Simi?
Detto ugyanez!
2009.07.10. 08:24
hol tudom megvenni? A másik autóban kipróbálom, mert a Bömiben nagyon jó patika szagot csinált! gondolom jól kifertőtlenítette. elég csak ezt használni ugye? nem kell a hab. !? egyébként nincs büdi szaga, csak az asszony már rágja a fülem, hogy neki is csináljam meg! 2009.07.10. 09:12
Labi írta:Szia Ati!
ezt:hol tudom megvenni? A másik autóban kipróbálom, mert a Bömiben nagyon jó patika szagot csinált! gondolom jól kifertőtlenítette. elég csak ezt használni ugye? nem kell a hab. !? egyébként nincs büdi szaga, csak az asszony már rágja a fülem, hogy neki is csináljam meg!
![]()
köszi!
2009.07.10. 15:48
2009.07.10. 17:40
Labi írta:köszike!
2009.07.10. 17:46
lepke írta:Labi írta:köszike!
Helo Labi
Az üléseket-is kiszededmint a bömösböl
![]()
üdv zoli
2009.07.10. 17:54
Labi írta:lepke írta:Labi írta:köszike!
Helo Labi
Az üléseket-is kiszededmint a bömösböl
![]()
üdv zoli
azt most kihagyom a dívúnál!viszont ma kibéreltem egy bazi nagy kárpittisztítót és a bömit, no meg az asszony autóját is kitakarítom. ..de a bömiből kiveszem az üléseket, hogy az alatta lévő kárpithoz hozzáférjek, meg az üléseket tökéletesen ki tudjam tisztítani!
![]()
jó kis hétvége előtt állok!
2009.07.10. 18:11
2009.07.11. 16:37
muhaati írta:Labi írta:Szia Ati!
ezt:hol tudom megvenni? A másik autóban kipróbálom, mert a Bömiben nagyon jó patika szagot csinált! gondolom jól kifertőtlenítette. elég csak ezt használni ugye? nem kell a hab. !? egyébként nincs büdi szaga, csak az asszony már rágja a fülem, hogy neki is csináljam meg!
![]()
köszi!
A tiédet haboztam is, mert az elpárt az "gombátlanítja", utána mehet a fertőtlenítés.
Viszont ha ha nem büdi a klíma, akkor is érdemes egy fertőtlenítőt akivizálni.
A Meteor-nál veszem.
2009.07.12. 17:17
BMWFUN írta:muhaati írta:Labi írta:Szia Ati!
![]()
köszi!
A tiédet haboztam is, mert az elpárt az "gombátlanítja", utána mehet a fertőtlenítés.
Viszont ha ha nem büdi a klíma, akkor is érdemes egy fertőtlenítőt akivizálni.
A Meteor-nál veszem.
Ati
Milyen habot nyomtál bele? Valami nekem is szükséges lesz, mert már megvolt a klímatisztító kúra (UNIX-os citromos klímatisztítóspray), de belsőlevegőn nincs jó illata. A klímázáskor nincs rossz szag.
Vagy ez a fertőtlenítő megoldhatja ezt is?
THX.
2009.07.16. 17:04
2009.07.16. 18:57
Labi írta:na ma volt pár szabad órácskám és nekiálltam takarítani. kivettem a két első ülést és kitisztítottam azokat. leszögezhető, hogy a sportüléseket tisztességesen, csak így lehet.. az alatta és körülötte lévő plüss kárpit is megkapta a magáét!![]()
az ajtóban, ahol van az a rejtélyes dupla folt, kihozta a venis! ...végre...
ja és kiderült, hogy a bizti övet "így lehet csak", leoldott állapotban kimosni. az is megvan...
végre befejeződött a kárpittisztítási projekt!![]()
hopp hopp hopp, majd el felejtem.... érdemes megemlíteni a parkolóm számát!![]()
![]()
2009.07.16. 21:37
2009.07.16. 22:31
2009.07.17. 08:26
2009.07.17. 19:32
Labi írta:na ma volt pár szabad órácskám és nekiálltam takarítani. kivettem a két első ülést és kitisztítottam azokat. leszögezhető, hogy a sportüléseket tisztességesen, csak így lehet.. az alatta és körülötte lévő plüss kárpit is megkapta a magáét!![]()
az ajtóban, ahol van az a rejtélyes dupla folt, kihozta a venis! ...végre...
ja és kiderült, hogy a bizti övet "így lehet csak", leoldott állapotban kimosni. az is megvan...
végre befejeződött a kárpittisztítási projekt!![]()
hopp hopp hopp, majd el felejtem.... érdemes megemlíteni a parkolóm számát!![]()
![]()
2009.07.17. 20:17
2009.07.18. 11:14
Labi írta:áh, az eltévesztette a számot, mert az a marha a 38-ra áll mindig!...mostanra száradt ki a kocsi, most raktam be az üléseket. holnap lefotózom. nagyon megérte, mert brutál szép lett! ...átestem a ló túloldalára, mert nem akarok beleülni, nehogy összeizzadjam!
![]()
![]()
a hátsókat múltkor tisztítottam, most az első kettő és az alsó plüssé volt a főszerep.
amúgy annyi gondom van viszont és nem tudom mit csináltam rosszul, de mindkét ülés esetén egy egy csavar kimaradt abból, ami a kasztnihoz erősíti az ülést. a 3 db belemegy gond nélkül, viszont a 4. kb 1mm híján nem akaródzik!érezhetően nem jó a helye és nem tudom miért. ...holnap nekiugrok mé egyszer, nem akarom elcseszni. mára inkább hagyom.