Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.06.08. 00:46

Ha valaki netán unná a VAJ belsőjét,szóljon... Tudok érte adni cserébe 1 feketét! Csak elektromos,memóriás érdekel (az enyém IS olyan természetesen)! Ha valaki netán tud rá embert,aki átbőrözi normálisan az egész belsejét (kivée ajtókárpitok,az maradjon fekete!),kérem ne tartsa magába! Köszönöm!!

2009.06.08. 14:14

Szürke bőrös E39embe keresek első ajtókhoz ajtókárpitot ha tud vki segítsen előre is köszi.

2009.06.08. 14:42

528 írta:Szürke bőrös E39embe keresek első ajtókhoz ajtókárpitot ha tud vki segítsen előre is köszi.

Kasza Imre SZfvár.70/5799225 kasza.imre@chello.hu

...mint a búcsúban :lol:

2009.06.08. 14:44

már annyit izéltek ezzel a Kaszagyerekkel. Szted Chris! van neki külön ülés háttámla szürke? sportüléshez. az egyik nekem meg van karcolódva, újonnan meg közel 40 ropi! :roll: 8O :?
ki szeretném cserélni!

küldjek neki mailt?

2009.06.08. 14:49

Labi írta:már annyit izéltek ezzel a Kaszagyerekkel. Szted Chris! van neki külön ülés háttámla szürke? sportüléshez. az egyik nekem meg van karcolódva, újonnan meg közel 40 ropi! :roll: 8O :?
ki szeretném cserélni!

küldjek neki mailt?

Voltam nála 2 napja hátsó ülés fűtés kapcsolókért volt nála 4eFt/dbért. 8 garázsa van tele alkatrésszel,elöttem vitt a srác egy E61-hez hűtőt...

persze,egy mail nem kerül semmibe,pár az enyém mindig spambe megy neki,így én telózok ha kell valami.

2009.06.08. 15:01

köszi! küldök mailt neki akkor, ha nem válaszol, hívom. 8)

próba, cseresznye!

2009.06.09. 08:01

Hi Urak!

Sajnos 2 napja megállt a klímahűtő venti, ETK Ki is írja szépen kilóméterre a hibát:(
Szóval kellene nekem egy ilyenből: http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/T ... al_blower/
csak a motor rész (4 kábeles) , mivel nem akarok a komplettért 70.000-et adni (gyáriban) vagy esetleg olcsóbban valaki?

Balage

2009.06.09. 09:54

Balage írta:Hi Urak!

Sajnos 2 napja megállt a klímahűtő venti, ETK Ki is írja szépen kilóméterre a hibát:(
Szóval kellene nekem egy ilyenből: http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/T ... al_blower/
csak a motor rész (4 kábeles) , mivel nem akarok a komplettért 70.000-et adni (gyáriban) vagy esetleg olcsóbban valaki?

Balage

Helló!

Én is jártam így,csak nekem 3 vezetékes van és azt sajna nem lehetett javítani.Én új ventit vettem mert sokaltam a 4x ezret egy bontottért.A 4 vezetékesen van 2 ellenállás és legtöbbször ezek mennek tönkre.Esetleg érdemes lenne ezeket kicserélni. :)

2009.06.09. 10:34

UDV !

Keresek ULF modult, lehetoleg 2004--> .
Kiprobalasi lehetoseggel.

Thx

2009.06.11. 00:45

Anti520i írta:Helló!

Én is jártam így,csak nekem 3 vezetékes van és azt sajna nem lehetett javítani.Én új ventit vettem mert sokaltam a 4x ezret egy bontottért.A 4 vezetékesen van 2 ellenállás és legtöbbször ezek mennek tönkre.Esetleg érdemes lenne ezeket kicserélni. :)

Megoldódott, köszi! :)

Balage

2009.06.11. 00:46

Balage írta:
Anti520i írta:Helló!

Megoldódott, köszi! :)

Balage

Ellenállás vagy komplett csere volt?

2009.06.11. 08:57

Az enyémen már az újabb venti volt, itt nincs ellenállás, max benne a venti motorjában.
Amúgy bátyámnak volt egy ilyen gyári motorja valahonnan kimaradva, előkereste és így csak ez lett kicserélve:) így elég gazdaságos volt a javítás:)

Balage

2009.06.11. 18:21

Balage írta:Az enyémen már az újabb venti volt, itt nincs ellenállás, max benne a venti motorjában.
Amúgy bátyámnak volt egy ilyen gyári motorja valahonnan kimaradva, előkereste és így csak ez lett kicserélve:) így elég gazdaságos volt a javítás:)

Balage

Értem köszike :wink:

:franko:

2009.06.19. 12:45

Sziasztok!

Hogyan lehet szerezni intenziv és hagyományos ablakmosó tartályt? Nekem az intenziv törött a rögzitésnél:
LÁSD INTENZIV mosó LINK
Rajta az 1-es
és a normál mosó ami nekem 3 motoros (első szélvédő, fényszóró és Touring hátsó ablak) Ablakmosó tartály LINK és ezen is az egyes alkatrész.
Lehet, hogy a nagy tartályom azért szivárog mert a beömlője lukas:
LINK a beömlőhöz a képen a -aska.

Nincsen valakinek elfekvőben ilyen tartályai és/vagy beömlője?

Jackson aki kérdi

2009.06.19. 13:42

jackson írta:Sziasztok!

Hogyan lehet szerezni intenziv és hagyományos ablakmosó tartályt? Nekem az intenziv törött a rögzitésnél:
LÁSD INTENZIV mosó LINK
Rajta az 1-es
és a normál mosó ami nekem 3 motoros (első szélvédő, fényszóró és Touring hátsó ablak) Ablakmosó tartály LINK és ezen is az egyes alkatrész.

Jackson aki kérdi

Jacksonnak

2009.06.19. 14:41

simi64 írta:

LÁSD INTENZIV mosó LINK
Rajta az 1-es

Jackson aki kérdi

Jacksonnak

Nem pofátlan egy kicsit az ára 3eft egy ilyen műanyag bontott (használt) cső ért. Amikor újonnan NTautónál 6919Ft.
És akkor mennyi lehet a tartály?

Jackson, aki hülyedezik

2009.06.19. 17:26

jackson írta:
simi64 írta:

LÁSD INTENZIV mosó LINK
Rajta az 1-es

Jackson aki kérdi

Jacksonnak

Nem pofátlan egy kicsit az ára 3eft egy ilyen műanyag bontott (használt) cső ért. Amikor újonnan NTautónál 6919Ft.

Jackson, aki hülyedezik

Kérdezz rá Kaszánál is,ott van minden mint a búcsúban és hetente bont nem mindenből 1 van így az ára se horror.

2009.06.19. 17:39

jackson írta:
simi64 írta:

LÁSD INTENZIV mosó LINK
Rajta az 1-es

Jackson aki kérdi

Jacksonnak

Jackson, aki hülyedezik

Miért horror?
Kevesebb, mint félár!

2009.06.19. 18:00

MChris írta:
Kérdezz rá Kaszánál is,ott van minden mint a búcsúban és hetente bont nem mindenből 1 van így az ára se horror.

Már a Labit is piszkáltátok ezzel a Kaszával az kicsoda is?

Jackson, a tudatlan

2009.06.19. 18:09

jackson írta:
MChris írta:

Már a Labit is piszkáltátok ezzel a Kaszával az kicsoda is?

Jackson, a tudatlan

Nem piszkáltuk,csak javasoltuk :lol:

Pár infó róla: Fehérvári van egy 8 garázsos raktára és a háznál bont csak BMW-t (mindent) Fan egy kicsit és ehhez képest pedig olcsó. Levi vett külsőhőm. szenzor csatival 4-eFt én minap hátsó ülésfűtés kapcsolókat 8eFt-ért.

Itt van pár kép:
http://www.bmwpower.hu/gallery/index.php?cat=15019
Hozzászólás küldése

VigLink badge