* *
Pontos idő: 2026.04.22. 09:22

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal ElÅ‘zÅ‘  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 738  KövetkezÅ‘
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.01.26. 12:41 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 34 alkalommal
Blog: Blog megtekintése (0)
sierraone írta:
Mivel a0-ba vagyok 25évesen elég magas lenne a biztosításom az 528-ra (évi 10.000 a difi, köbe a legolcsóbb) plusz emellet egy tizes évente a telj adó diferncia. Emellett azt gondolom, hogy ha egyszer az életben ki akarok szállni, akkor az 520 könnyebben eladható nem?

Mindemelett amire nekem kell az autó évi 10.000 km-re, akár 540is lehetne, csak nemtudom... arra is számolnom kell, hátha hozzá kell nyúlnom komolyabb dolgokhoz..

Már az is megfordult a fejemben hogy hozok egy 28as motort a huszasba ha belemegy..:)

540i-nél ha történik valami, már komolyabban zsebedbe kell nyúlni.
Szerintem ha a közeledbe van ismerősöd akinek van 520i és 528i akkor nézd meg, hátha kiprobálhatod és akkor eltudod dönteni.
Igen, adóknál meg a kötelezőbe is belenyúl a különbség, de Az szerintem a kisebbik része. Az élvezet/érzés az első.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.01.26. 13:22 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 0
520assal mentem pár napja... Háát a td astrám szerintem legyorsulná 120 ig.. aztán nem :) Az tetszett nagyon, ahogy vitte a tömege, a lendülete az autót, de a teljesítménye nem vágott a földhöz, bár nem saját kocsi volt, eléggé vigsyáztam rá, meg a diesel vezetéshez szokva nem pörgettem túlzottan a motort.

Összességében jó volt, de nem tudtam ez alapján a tdvel összehaszonlítani. Majd a sajátomat nyomom esetleg.

A 28as és a 20as alkatrészei, szervízköltsége azonos?

53.000 havi lakáshitel mellé kéne benyomnom, és mnem túlzottan szeretnék egyik pillanatról a másikra 200.000s javítást.. ja meg feltehetően nálam lesz veterán amit most megveszek.. az uj 5és miatt nem fogok kiszállni belőle az tuti, csak szét ne rohadjon teljesen.

528ba beszámítanák az astrát, 1 millát kéne felvennem mellé... hát gondolkodom.. de jó lenne egy b10

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.01.26. 13:48 
E39 FAN
E39 FAN

sierraone írta:
520assal mentem pár napja... Háát a td astrám szerintem legyorsulná 120 ig.. aztán nem :) Az tetszett nagyon, ahogy vitte a tömege, a lendülete az autót, de a teljesítménye nem vágott a földhöz, bár nem saját kocsi volt, eléggé vigsyáztam rá, meg a diesel vezetéshez szokva nem pörgettem túlzottan a motort.

Összességében jó volt, de nem tudtam ez alapján a tdvel összehaszonlítani. Majd a sajátomat nyomom esetleg.

53.000 havi lakáshitel mellé kéne benyomnom, és mnem túlzottan szeretnék egyik pillanatról a másikra 200.000s javítást.. ja meg feltehetően nálam lesz veterán amit most megveszek.. az uj 5és miatt nem fogok kiszállni belőle az tuti, csak szét ne rohadjon teljesen.

528ba beszámítanák az astrát, 1 millát kéne felvennem mellé... hát gondolkodom.. de jó lenne egy b10

Én az utóbbi időszakba 6X meggondolnám hogy felvegyek-e hitelt. Pláne hogy 53.000Ft os lakáshitelbe vagy, mellé 1misit., De nem az Én döntésem. Meg neked kell tudnod, mire használod az autót.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.01.26. 15:08 
Guru
Guru

Kapott köszik: 3 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 25i
Évjárata: 2004
Kivitele: Coupe
sierraone írta:

az a baj ezekkel a másfél millás E39-ekkel, hogy akármilyen jó állapotut kapsz (bár ebben az árfekvésben azért ez egy kicsit kétséges), bármikor bármi tönkremehet benne. a javítás meg könnyen beleszalad a százasba, még akkor is, ha nem a motorrról van szó. persze lehet sufniban is javítgatni ilyen-olyan alkatrésszel, mert van minden hozzá, és menni is fog, de az már nem BMW lesz.
azért mert ilyen kevésért meg lehet venni ezeket az autókat, nem azt jelenti, hogy kevésbe kerül fenntartani. sőt: azért ilyen alacsony a vételár, mert nem olcsó a fenntarás.
de ez csak az én véleményem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: re
HozzászólásElküldve: 2009.01.26. 18:22 
E39 FAN
E39 FAN

ennyit megérne nekem simán, csak nem tudom mit kezdjek az astrával. mindig ugyanott kötök ki, hogy nem tudok lépni addig amig el nem megy...
Pedig már lassan végigolvasom az egész fórumot, kinéztem több autót, de nem számítják be.[/quote]

Labi még nem irt vissza? Ne izgulj, nemsokára ír, ha fent lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: biztosítás
HozzászólásElküldve: 2009.01.27. 19:10 
Guru
Guru

Kapott köszik: 9 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 306D2
Évjárata: 2004
Kivitele: Touring
sierraone írta:
Mivel a0-ba vagyok 25évesen elég magas lenne a biztosításom az 528-ra (évi 10.000 a difi, köbe a legolcsóbb) plusz emellet egy tizes évente a telj adó diferncia. Emellett azt gondolom, hogy ha egyszer az életben ki akarok szállni, akkor az 520 könnyebben eladható nem?

Mindemelett amire nekem kell az autó évi 10.000 km-re, akár 540is lehetne, csak nemtudom... arra is számolnom kell, hátha hozzá kell nyúlnom komolyabb dolgokhoz..

Már az is megfordult a fejemben hogy hozok egy 28as motort a huszasba ha belemegy..:)

Hali!

Biztosításkötéshez ajánlom a Genertelt jobb mint a Köbe :-) ... és nézd meg az enyémet...hátha megtetszik :-) és lehet az Astrád is elkel....

Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.01.27. 19:54 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 13 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 528i
Évjárata: 1998
Kivitele: Sedan
.........az a baj ezekkel a másfél millás E39-ekkel, hogy akármilyen jó állapotut kapsz (bár ebben az árfekvésben azért ez egy kicsit kétséges), bármikor bármi tönkremehet benne. a javítás meg könnyen beleszalad a százasba, még akkor is, ha nem a motorrról van.......

Ez bizony így van, efer sporttárs rátapintott a lényegre, annyit tennék még hozzá, vásárlás előtt iszonyúan átnézni/nézetni. ( Ha karcosan jön ki az ára és bejön egy bukfenc......és most Admin kedvéért őszintén, ha tényleg egy nyugdíjhoz közel álló német üzemorvosé volt azaz 520d, 98 e. kilóméterrel, akkor tényleg azt kell megvenni, kézi váltósban természetesen. Ha szerényebb is a darab de tuti, nem elcsábúlni. Bontóból szinte "mindent" meglehet oldani, de azért újra leírom, az 540-be kedvezénnyel 950.000 Ft az automataváltó ha újba kényszerül megvenni az ember. )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.01.27. 22:49 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
Celtic írta:
ennyit megérne nekem simán, csak nem tudom mit kezdjek az astrával. mindig ugyanott kötök ki, hogy nem tudok lépni addig amig el nem megy...
Pedig már lassan végigolvasom az egész fórumot, kinéztem több autót, de nem számítják be.

Labi még nem irt vissza? Ne izgulj, nemsokára ír, ha fent lesz.[/quote]

mire is kéne reagálnom? :oops: :oops: 8O

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.01.27. 22:57 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
Évjárata: 1996
Labi írta:
Celtic írta:
Pedig már lassan végigolvasom az egész fórumot, kinéztem több autót, de nem számítják be.

Labi még nem irt vissza? Ne izgulj, nemsokára ír, ha fent lesz.

mire is kéne reagálnom? :oops: :oops: 8O[/quote]

Benne van az idézetben is,opelt kéne átvenni és rád gondoltak mint gyűjtő-fan.

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.01.27. 23:13 
E39 FAN
E39 FAN

hát odaadhatja! ha nem kell neki :wink: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.01.28. 19:56 
Guru
Guru

Adott köszi: 46 alkalommal
Kapott köszik: 18 alkalommal
Motor tipusa: M57 - 530d
Évjárata: 2002
efer írta:
touring írta:
Sziasztok!

Ismeri valamelyikőtök valamelyiket?

http://www.hasznaltauto.hu/2599351_bmw_528ia_2000
http://www.hasznaltauto.hu/2571374_bmw_520ia_2001

Az asszony kiadta parancsba, hogy csak 2000 utáni touringban gondolkozzak. Viszont nála sem jöhet szóba más, csak Bömbi :lol:

egyikben sincs ülésfűtés, ami bőrnél kellemetlen lehet.
mindkettőben alap magnó van, ami némi kívánnivalót hagy maga után...
amúgy lehetnek jók.

Én úgy látom, hogy van mindkettőben ülésfűtés, de csak a vezető oldalihoz. Létezik ez?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.01.28. 20:41 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
Évjárata: 1996
touring írta:
efer írta:
touring írta:
Sziasztok!

Ismeri valamelyikőtök valamelyiket?

http://www.hasznaltauto.hu/2599351_bmw_528ia_2000
http://www.hasznaltauto.hu/2571374_bmw_520ia_2001

Az asszony kiadta parancsba, hogy csak 2000 utáni touringban gondolkozzak. Viszont nála sem jöhet szóba más, csak Bömbi :lol:

egyikben sincs ülésfűtés, ami bőrnél kellemetlen lehet.
mindkettőben alap magnó van, ami némi kívánnivalót hagy maga után...
amúgy lehetnek jók.

Én úgy látom, hogy van mindkettőben ülésfűtés, de csak a vezető oldalihoz. Létezik ez?

ASC kapcsolót látod,a vezető fele.

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.02. 21:43 
Guru
Guru

Szasztok Skacok!

Volt mostanában egy kis szabadidőm, gondoltam megnézem a szolnoki felhozatalt 528-asokból. Katasztrófális volt.
Ezt a kettőt találtam:

http://www.hasznaltauto.hu/2692728_bmw_528_1996
http://www.hasznaltauto.hu/2206805_bmw_528i_1998

Az elsőnél a felnik teljesen szét vannak padkázva. A gumik teljesen elkopva, a sarokig nem mernék elmenni velük. Mindkét első dob mögött a küszöb kezdeténél rozsdásodik, a csomagtérfedélen is fel van hólyagosodva, a motorháztető meg egy merő kavicsfelverődés. A jobb első doblemez elvált a sárvédőtől. Ezek még eddig nem is lennének nagy hibák, de ennyiért fényévekkel jobb vasak is vannak a piacon. 1 db kulcs, az sem gyári, mert behalt a zár, így cserélni kellett és egy új kulcsot kellett hangolni. A zárcserénél meg is sérült picit a fényezés. Mondom az eladónak, hogy megnéznénk belülről. Hát nem véletlenül nincs az ülésről fénykép. Kajak szétülve és szétizzadva. Teljesen kifakulva. Kényelmetlen volt. Viszont pöccre indult, de azt mondta az eladó, hogy ők használják rohangálós autónak. Elég bátrak, mert megnézettem a rendszámot, és december eleje óta ideiglenesen kivonták a forgalomból. Két éve a kereskedő cég tulajdona (azóta nem tudják eladni?) 2003-tól fut Mo.-on. Mondom a srácnak, hogy átnézetném a kocsit. Mondta, hogy semmi akadálya, mert itt van a szomszédba a Honda szalon. Köszi nem. Saját szerelőhöz vinném. Azt nem szeretnék, vagy a legvégső esetben csak akkor, ha valaki eljön velem, de az nagyon macerás. Nincs idejük. Hihi. Viszont a kormány, meg a pedál nincs nagyon szétkopva. Lehet, hogy valós benne a km, de a nyakam nem tenném rá :D Kedvem elment tőle, még próbakörre sem akartam menni.

A másodikhoz még oda sem mentünk, már mondtam az eladónak, hogy törve volt. Szimpatikus gyerek volt, nem tagadta. :D Szerintem motorháztető cserés volt. Első lökös alja leszakadva, bal oldali ködlámpánál összetörve. Fényszórók hangyányit belülről lepárásodva. Akksi nem volt benne, de dobtak bele egyet és bepöccintették. Szépen járt. Belül elfogadható lenne, ha a kormány nem lenne sza..á kopva. Ráadásul alap. 2002-ben hozták be, és céges autó volt. A km-t viszont már csak a kormány miatt sem hiszem. Próbakörhöz szintén nem volt kedvem.

Mind a kettő felejtős ennyi pénzért. Még 1 gurigát talán megérnének, de ennyit semmiképp.

Aztán megnéztem egy 525d-t, de az nekem nem jó városban rövid távon. Pedig ránézésre egyben volt.

Csumi
touring

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.02. 21:48 
Guru
Guru

jackson írta:
simi64 írta:
1.Vas megye nem a szomszédban van egy esetleges csalódásért le menni.

De nincs is olyan messze!!!
Amúgy van a fórumon egy-két-három... kolléga mondjuk Szombathelyről...
Mint például én.
Száz szónak is egy a vége:
Ha gondoljátok szívesen megnézem, csak írjátok meg, hogy mi lenne a fontos, ami még érdekelne.
Annál is inkább, hogy az autó ha jól látom a képen pont a szombathelyi Family-center parkolójában van fényképezve. Még a rendszáma is rémlik, hogy szoktam látni a városban.
Tehát: ha gondoljátok, szívesen...
:wink:

Szia simi!

Hát ha volnál olyan kedves akkor el tudom küldeni az excel táblázatomat amiben végig lehet irogatni mi van benne és mi hiányzik.
Amúgy állapotra elég ha egy E39-et látott illető ráveti első körben a szemét.
Küldök egy PÜ-t a kontakt adataimmal.

Üdv:
Jackson, akinek most tréningezi az agyát a drága orditó kissebbik gyerek. :cry:

Na mi a helyzet urak? Megnézte valaki a touringot? Jackson nagyon csendben vagy :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ajánlat Touring-nak
HozzászólásElküldve: 2009.02.02. 23:32 
Újonc
Újonc

Szia!
Én fájó szívvel meg kell, hogy váljak az autómtól. Ha érdekel, akkor akár el is viszem neked Szolnokra, hogy megnézesd a szerelőddel. Ha nem kell megfelezzük a benzin költséget, ha meg tudunk állapodni akkor az oda utat én állom. Mert vissza már vonattal megyek :((
http://www.hasznaltauto.hu/2458167_bmw_528i_1997
üdv: pumukli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: ajánlat Touring-nak
HozzászólásElküldve: 2009.02.02. 23:46 
E39 FAN
E39 FAN

pumukli írta:
Szia!
Én fájó szívvel meg kell, hogy váljak az autómtól. Ha érdekel, akkor akár el is viszem neked Szolnokra, hogy megnézesd a szerelőddel. Ha nem kell megfelezzük a benzin költséget, ha meg tudunk állapodni akkor az oda utat én állom. Mert vissza már vonattal megyek :((
http://www.hasznaltauto.hu/2458167_bmw_528i_1997
üdv: pumukli

szia! küldd el ezt neki egy privát üzenetként, mert félő elkeveredik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.02. 23:50 
Újonc
Újonc

Köszi, elküldöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.03. 01:53 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
touring írta:
jackson írta:
simi64 írta:
1.Vas megye nem a szomszédban van egy esetleges csalódásért le menni.

De nincs is olyan messze!!!
Amúgy van a fórumon egy-két-három... kolléga mondjuk Szombathelyről...
Mint például én.
Száz szónak is egy a vége:
Ha gondoljátok szívesen megnézem, csak írjátok meg, hogy mi lenne a fontos, ami még érdekelne.
Annál is inkább, hogy az autó ha jól látom a képen pont a szombathelyi Family-center parkolójában van fényképezve. Még a rendszáma is rémlik, hogy szoktam látni a városban.
Tehát: ha gondoljátok, szívesen...
:wink:

Szia simi!

Hát ha volnál olyan kedves akkor el tudom küldeni az excel táblázatomat amiben végig lehet irogatni mi van benne és mi hiányzik.
Amúgy állapotra elég ha egy E39-et látott illető ráveti első körben a szemét.
Küldök egy PÜ-t a kontakt adataimmal.

Üdv:
Jackson, akinek most tréningezi az agyát a drága orditó kissebbik gyerek. :cry:

Na mi a helyzet urak? Megnézte valaki a touringot? Jackson nagyon csendben vagy :D

Azóta is várom az excel táblázatot, de még nem érkezett semmi :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.03. 02:14 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
Azóta is várom az excel táblázatot, de még nem érkezett semmi Szomor?
Egyébként pedig már lemaradhattatok róla, mert azt írja a linkre, hogy:
"Nincs ilyen kódszámú hirdetés a rendszerben" :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.03. 21:05 
haladó
haladó

Kapott köszik: 1
Széria kód: E61
Motor tipusa: 535 D
Évjárata: 2006
Szia!
Az ezüstmetált ezer éve hirdetik.
Legalább 3 éve látom a hirdetést.
Azóta nem tudják eladni.

touring írta:
Szasztok Skacok!

Volt mostanában egy kis szabadidőm, gondoltam megnézem a szolnoki felhozatalt 528-asokból. Katasztrófális volt.
Ezt a kettőt találtam:

http://www.hasznaltauto.hu/2692728_bmw_528_1996
http://www.hasznaltauto.hu/2206805_bmw_528i_1998

Az elsőnél a felnik teljesen szét vannak padkázva. A gumik teljesen elkopva, a sarokig nem mernék elmenni velük. Mindkét első dob mögött a küszöb kezdeténél rozsdásodik, a csomagtérfedélen is fel van hólyagosodva, a motorháztető meg egy merő kavicsfelverődés. A jobb első doblemez elvált a sárvédőtől. Ezek még eddig nem is lennének nagy hibák, de ennyiért fényévekkel jobb vasak is vannak a piacon. 1 db kulcs, az sem gyári, mert behalt a zár, így cserélni kellett és egy új kulcsot kellett hangolni. A zárcserénél meg is sérült picit a fényezés. Mondom az eladónak, hogy megnéznénk belülről. Hát nem véletlenül nincs az ülésről fénykép. Kajak szétülve és szétizzadva. Teljesen kifakulva. Kényelmetlen volt. Viszont pöccre indult, de azt mondta az eladó, hogy ők használják rohangálós autónak. Elég bátrak, mert megnézettem a rendszámot, és december eleje óta ideiglenesen kivonták a forgalomból. Két éve a kereskedő cég tulajdona (azóta nem tudják eladni?) 2003-tól fut Mo.-on. Mondom a srácnak, hogy átnézetném a kocsit. Mondta, hogy semmi akadálya, mert itt van a szomszédba a Honda szalon. Köszi nem. Saját szerelőhöz vinném. Azt nem szeretnék, vagy a legvégső esetben csak akkor, ha valaki eljön velem, de az nagyon macerás. Nincs idejük. Hihi. Viszont a kormány, meg a pedál nincs nagyon szétkopva. Lehet, hogy valós benne a km, de a nyakam nem tenném rá :D Kedvem elment tőle, még próbakörre sem akartam menni.

A másodikhoz még oda sem mentünk, már mondtam az eladónak, hogy törve volt. Szimpatikus gyerek volt, nem tagadta. :D Szerintem motorháztető cserés volt. Első lökös alja leszakadva, bal oldali ködlámpánál összetörve. Fényszórók hangyányit belülről lepárásodva. Akksi nem volt benne, de dobtak bele egyet és bepöccintették. Szépen járt. Belül elfogadható lenne, ha a kormány nem lenne sza..á kopva. Ráadásul alap. 2002-ben hozták be, és céges autó volt. A km-t viszont már csak a kormány miatt sem hiszem. Próbakörhöz szintén nem volt kedvem.

Mind a kettő felejtős ennyi pénzért. Még 1 gurigát talán megérnének, de ennyit semmiképp.

Aztán megnéztem egy 525d-t, de az nekem nem jó városban rövid távon. Pedig ránézésre egyben volt.

Csumi
touring

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal ElÅ‘zÅ‘  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 738  KövetkezÅ‘

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]