* *
Pontos idő: 2026.04.21. 21:50

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 738  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.28. 00:05 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 23 alkalommal
Kapott köszik: 46 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57/T2
Évjárata: 2006
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
MChris írta:
jackson írta:
simi64 írta:

Csak a Féktelenül című film, két lánya hiányzik belölle :D

Jackson, aki megnyalta a szája szélét

Padlógáz című filmben voltak,Féktelenül a "buszos-robbantos" film volt.

Jackson, aki most egy kicsit hibázott! :twisted: :lol: :wink:

Csak vicceltem! :nyelves:

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.28. 14:05 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
vaszarig írta:
MChris írta:
jackson írta:
simi64 írta:

Talált, de sebaj a dudák emléke elhalványítja a film címét.

Jackson, aki emlékszik :P (nincs nyelv lógatós hihi)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.28. 14:33 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 46 alkalommal
Kapott köszik: 72 alkalommal
Motor tipusa: 1.4-es
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
MChris írta:
jackson írta:
simi64 írta:

Meg hajós robbantós a 2.része... :lol:

A Halálos Iramban is volt M3 ha jól emlékszem... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: hehe
HozzászólásElküldve: 2008.10.28. 15:47 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 23 alkalommal
Kapott köszik: 46 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57/T2
Évjárata: 2006
jackson írta:
vaszarig írta:
MChris írta:
jackson írta:
simi64 írta:

Talált, de sebaj a dudák emléke elhalványítja a film címét.

:taps: bmwdance

Jackson, aki emlékszik :P (nincs nyelv lógatós hihi)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.28. 20:59 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 2 alkalommal
Motor tipusa: 256D1
Évjárata: 2002
Sziasztok!

Én is most szeretnék vásárolni egy e39-es 525- ös vagy 530-as 2001-2003 körüli Diesel BMW-t,szerencsére sikerült kipróbálnom mindegyik típust és tényleg egy élmény vezetni mindegyiket,szeretném ha elmondanátok a véleményeteket,hogy szerintetek melyik lenen a jobb választás,mert teljesítményben óriási különbséget nem vettem észre a 2 típus közt.Végigolvasva a hozzászólásaitokat a használat során elég sok kisebb -nagyobb probléma előfordul.

Én is autószerelő vagyok ,megnéztem a autó futóművét,szerintem házilag bármikor javítható,de az elektronikai problémáktól félek,még úgy is hogy autóvillamossági műszerész végezettségem is van,annak ellenére mondom ezt,hogy a BMW autódiagnosztikai programját viszonylag könnyen meglehet szerezni.Jelenleg egy 1996-os 1,9-es TDI Passatom van,amivel 270 000 km nél tartok,és azt se tudom hol van benn a motor,van olyan ismerősöm akinek közel 600 000 ezer kilométer van benn és még mindig műkődik.Biztosra vezsem hogy egy BMW fenntartása nyilvánvalóan többe kerül, drágább alkatrészárak miatt,de a Passat-omat és mellette sok más egyéb autót,nagyon sokszor megjavítottam,és azt szeretném kérdezni,hogy ha a BMW-nek is messzemenően melléállok és a lehetőségekhez képest karbantartom a fenntartási költségeket lehetséges-e valamennyire csökkenteni???
Amikor a Passatomat megvásároltam ha volt időm rendbe raktam rajt generátort,önindítót,futóművet,lecseréltem az összes szíjat,görgőt és szűrőket stb és jelenleg is maximálisan karbantartom,ezt a Passat nagyon meghálálta.Ez az autó igaz hogy nem BMW nagyon jó és nagyon jól felszerelt autó(ülésfűtés,4xelektromos ablak,klima,tempomat,stb) Ezért is nagyon sokat gondolkodom azon,hogy meglépjem ezt a cserét.Az ismeretségi körömben lévő BMW-sek csak jót mondtak az autóról,de nagyon sok rosszat is olvastam az interneten mindkét típusról.De az is lehet,hogy ezek leharcolt autók voltak nagyon sok kilométerrel vagy éppen a karbantartás hiánya miatt volt a sok probléma.Az is visszatart az autóvásárlástól egy kicsit,hogy van itt a közelben egy BMW szerelő akiről nem sok jót hallottam mert csak 100 ezrekben tud gondolkodni és mellette még rendkivül arrogáns és udvariatlan(ezt a BMW-sek mondták) Egy barátom E60-as 530-as BMW-jén egy alkatrészt 20 ezer forintért akart kicserélni,amit ő otthon kényelmesen 10 perc alatt megcsinált.

Várom a véleményeteket előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.28. 22:30 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 34 alkalommal
Szerintem mindenképpen tedd meg ezt a lépést. Ha ugyan úgy rendbetartod mint a passát-ot, akkor hidd el a bmw is meghálálja és élvezni is fogod sőt...
Szereléstől meg ne félj, főleg ha autószerelő vagy.. Ha elakadsz, akkor tedd fel a fórumon és biztos lesz aki segit, vagy akinek már volt olyan problémája. Szerviz.. ha nagy gondod van ott az NT. jól dolgoznak és mégse wallis áron.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.29. 07:40 
E39 FAN
E39 FAN

Laci 20...

Ha azokat a dolgokat amiket a passatodon is megcsináltál megcsinálod a BMW-vel is biztosan sok örömet nyújt majd... de ehhez szükséges az is,hogy már egy eleve karbantartott rendszeresen időbe szervizelt autót vegyél meg!!! Mert szarból várat nem lehet még sok pénzből sem...:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.31. 15:13 
Moderátor
Moderátor

Sziasztok!

Elmentem megnézni ma ezt a gépet és hát összegezve "csalfa vak remény"-el jellemezhetném:
528 Touring (iA-nélkül)

Első látásra nagyon igéretesnek tűnt (akkor még 2,1mFt volt). Szombaton nem hívtam fel mert sok dolgom volt. Csak dobtam egy üzenetet az admin és efer részére mit szólnak hozzá (hátha reklámozom és az orrom elöl viszik el). Mindkettőjük véleménye pozitív volt az érdemes megnézni kategória. Efer említett, hogy azért a vezérműszíj csere egy vezérműláncos autónál röhej, rá kell kérdezni.

Ami előre gyanús volt:
- mintha kocka alakú ködlámpái lennének a képen és nem a kerek facelift utánni,
- miért 2,1>2,4mFt ugrás elsőre még olcsónak is tünt az állapot és felszereltség alapján (rendesen alul árazott).
- gyanúsan alacsony 137e Km. Magyar viszonyok között hihetetlen.
- Túl szép a menyasszony hogy igaz legyen első benyomásom volt.

Megnézés eredménye:
- az eladónak halvány lila foglama sincsen a BMW-kről ez nagyon sok ponton visszaköszön. Nem tudta kezelni a kocsi 3/4-ét mintha egy opel neppertől kérdezetem volna. Pl. ki nyitottam az utastérből a csomagtartót és rá kérdezett hogy csináltam. Kb a kocsi működésének a felét én mondtam el neki :lol:
- Halvány lila sejtelme sem volt a Szervíz indikátorról.micsoda mit kell csinálni:) és 4 darab világított pontosabban felsejlett a feketeségből. Nem tenném rá az esküt de még életemben ilyen rosszul látható indikátort nem láttam.
- Amit elmondott amikor a jobb lámpát bámulattam a bazi nagy rést szemléletve. Hogy a jobb első eleme cserélve volt mert volt valami "kis kocc". Vajon ha nem bambulom a lámpát ahol ordított a bazi nagy rés akkor is mondta volna (vagy síri csöndben hallgat).
- Picit repedt volt a hűtő tetején lévő műnyag borítás ami fehér műanyag fűzőgyűrűvel volt rögzítve. Olyan repedés is volt rajta ami nem a szélétől futott hanem az anyag közepén repedt meg mintha a lapot oldalról megnyomod és miközben felfelé domborodik megreped. Tehát kapott előről rendesen a műanyag. Mese: az előző ("BWM imádó" szerintem "BMW gyilkos") tulaj nem cserélte ki. Persze egy filléres műanyag fedelet :D
- A lökhárító egy az egyben facelift elötti és ott is volt műanyag repedés. A négyszög alapú lámpával. Hehe elötte láttam efer kerek lámpáit meg az admin M-es lámpáit is. Engem már nem paliznak be :wink:
Summa summárum: a kocsi törve volt elöl és jobb első elemnél is azért ez már nem a kicsi kocc kategória. És innetől erősen felejtős kategória. Vigye akinek kell. Ja és amikor megmutattam a hogyan kell kibillenteni a tükrőt és ez milyen ritka meg drága javítani akkor a telefonáló feleségének már poénkodott közben ja már lehet, hogy 2,6 millió a kocsi.
Ragaszkodik a minimum 2 millióhoz (szerintem azért emlegette, mert ha alkura kerül a sor akkor már előre rögzítse a pozícióit). Ami a törés ismeretében már nem reális. Állítólag sokan hívogatták és nézték (de érdekes módon senki nem vette még meg :)
Szerintem egy igazán jó autót 1-5 nappal a hirdetés után elvitték/lefoglalózták.

A felszereltségében olyan extrákat lehet látni amit máshol ritkán:
- behajtható és sötétedő tükrök (pont ezt emlegette efer, hogy kb.80eFt a csere és szeretik lopni:)
- elektromos ülés és elektromos kormány memóriával,
- Furcsa ülések a bőr ülések és mintha mélyebbek lettek volna. Az ülés pereme és a alsó kárpit közé két ujjam is befért és a csoamgtartó háló két lábnál lévő rögzítőjének is volt az ülés alján kivágás mert teljesen eltakarta. Láttatok már ilyen hosszabb ülőfelületű ülést vagy ez buherálás?
- már az új sötétető középső tükör nem kerek pont hanem kis led szerű szenzor a tükör aljában,
- amúgy az átlagnál jobban felszerelt üveg tolótető, esőszenzor stb.

Ez egy bazi nagy csalódás ez az autó elsőre még szervízbe megnézetni is érdemes lett volna fiatal évjárat miatt. Még fényképező gépet is vittem, de nem használtam mivel úgy is felejtős a járgány.

Jackson, aki most csalódott :cry: de valahol már ott poroszkál kedves kis(nagy) autója :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.31. 16:33 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 147 alkalommal
Kapott köszik: 393 alkalommal
Széria kód: E65
Motor tipusa: 730d
Évjárata: 2003
jackson írta:
Sziasztok!

Elmentem megnézni ma ezt a gépet és hát összegezve "csalfa vak remény"-el jellemezhetném:
528 Touring (iA-nélkül)

Első látásra nagyon igéretesnek tűnt (akkor még 2,1mFt volt). Szombaton nem hívtam fel mert sok dolgom volt. Csak dobtam egy üzenetet az admin és efer részére mit szólnak hozzá (hátha reklámozom és az orrom elöl viszik el). Mindkettőjük véleménye pozitív volt az érdemes megnézni kategória. Efer említett, hogy azért a vezérműszíj csere egy vezérműláncos autónál röhej, rá kell kérdezni.

Ami előre gyanús volt:
- mintha kocka alakú ködlámpái lennének a képen és nem a kerek facelift utánni,
- miért 2,1>2,4mFt ugrás elsőre még olcsónak is tünt az állapot és felszereltség alapján (rendesen alul árazott).
- gyanúsan alacsony 137e Km. Magyar viszonyok között hihetetlen.
- Túl szép a menyasszony hogy igaz legyen első benyomásom volt.

Megnézés eredménye:
- az eladónak halvány lila foglama sincsen a BMW-kről ez nagyon sok ponton visszaköszön. Nem tudta kezelni a kocsi 3/4-ét mintha egy opel neppertől kérdezetem volna. Pl. ki nyitottam az utastérből a csomagtartót és rá kérdezett hogy csináltam. Kb a kocsi működésének a felét én mondtam el neki :lol:
- Halvány lila sejtelme sem volt a Szervíz indikátorról.micsoda mit kell csinálni:) és 4 darab világított pontosabban felsejlett a feketeségből. Nem tenném rá az esküt de még életemben ilyen rosszul látható indikátort nem láttam.
- Amit elmondott amikor a jobb lámpát bámulattam a bazi nagy rést szemléletve. Hogy a jobb első eleme cserélve volt mert volt valami "kis kocc". Vajon ha nem bambulom a lámpát ahol ordított a bazi nagy rés akkor is mondta volna (vagy síri csöndben hallgat).
- Picit repedt volt a hűtő tetején lévő műnyag borítás ami fehér műanyag fűzőgyűrűvel volt rögzítve. Olyan repedés is volt rajta ami nem a szélétől futott hanem az anyag közepén repedt meg mintha a lapot oldalról megnyomod és miközben felfelé domborodik megreped. Tehát kapott előről rendesen a műanyag. Mese: az előző ("BWM imádó" szerintem "BMW gyilkos") tulaj nem cserélte ki. Persze egy filléres műanyag fedelet :D
- A lökhárító egy az egyben facelift elötti és ott is volt műanyag repedés. A négyszög alapú lámpával. Hehe elötte láttam efer kerek lámpáit meg az admin M-es lámpáit is. Engem már nem paliznak be :wink:
Summa summárum: a kocsi törve volt elöl és jobb első elemnél is azért ez már nem a kicsi kocc kategória. És innetől erősen felejtős kategória. Vigye akinek kell. Ja és amikor megmutattam a hogyan kell kibillenteni a tükrőt és ez milyen ritka meg drága javítani akkor a telefonáló feleségének már poénkodott közben ja már lehet, hogy 2,6 millió a kocsi.
Ragaszkodik a minimum 2 millióhoz (szerintem azért emlegette, mert ha alkura kerül a sor akkor már előre rögzítse a pozícióit). Ami a törés ismeretében már nem reális. Állítólag sokan hívogatták és nézték (de érdekes módon senki nem vette még meg :)
Szerintem egy igazán jó autót 1-5 nappal a hirdetés után elvitték/lefoglalózták.

A felszereltségében olyan extrákat lehet látni amit máshol ritkán:
- behajtható és sötétedő tükrök (pont ezt emlegette efer, hogy kb.80eFt a csere és szeretik lopni:)
- elektromos ülés és elektromos kormány memóriával,
- Furcsa ülések a bőr ülések és mintha mélyebbek lettek volna. Az ülés pereme és a alsó kárpit közé két ujjam is befért és a csoamgtartó háló két lábnál lévő rögzítőjének is volt az ülés alján kivágás mert teljesen eltakarta. Láttatok már ilyen hosszabb ülőfelületű ülést vagy ez buherálás?
- már az új sötétető középső tükör nem kerek pont hanem kis led szerű szenzor a tükör aljában,
- amúgy az átlagnál jobban felszerelt üveg tolótető, esőszenzor stb.

Ez egy bazi nagy csalódás ez az autó elsőre még szervízbe megnézetni is érdemes lett volna fiatal évjárat miatt. Még fényképező gépet is vittem, de nem használtam mivel úgy is felejtős a járgány.

Jackson, aki most csalódott :cry: de valahol már ott poroszkál kedves kis(nagy) autója :roll:

nekem az a véleményem, hogy ha így állsz hozzá az autókereséshez, akkor neked sohasem lesz e39-ed.
2mft körül nincs olyan e39, amilyent elgondoltál magadnak.
már megbocsáss, de az meg a vicc kategória, hogy egy 8 - 10 éves autón ne legyen semmilyen javítás.
ha egy-egy elemet már kellett javítani, mert pl. parkolás közben nekimentek, vagy kulccsal meghúzták az oldalát, és azért kellett javítani, stb., szerintem ettől még lehet az autó jó, és hibátlan.
ez csak nálunk lett divat, hogy már az is tuti totálkárból újraépített roncs, ha 200ekm-t futott autó motorháztetején a 90 mikron helyett mondjuk 120-at mérnek.
ha nem volt totálkáros, "egyben" van, szép esztétikai állapotú, akkor nyugodtan vidd el szervízbe megnézetni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.31. 17:51 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 13 alkalommal
Motor tipusa: 528i
Évjárata: 1998
Hogy finoman csatlakozzak az előttem szólóhoz 2-2.2 körüli összegért makulátlant, tuti "motoros" állapotban elég nehéz találni. Ha motorikusan és beltérileg szép, egy tíz éves verdánál beleférhet egy lökős javítás, egy "szerényebb" kölső horpadás javítás. Én is vaciláltam három szépség hibán, utólag nem bántam meg mert amúgy összességében jónak mondható, belül is "mások által is szépnek mondott" a szerkezet.
Persze a mércét te állítod fel, végül is a te pénzed. Maximum annyit lehet még mondani, stokizni kell még egy kicsit, 2.8-3 körül lehet, hogy jobb a helyzet.
( Amúgy, türelem, türelem. Nehéz szülésre vállalkoztál. )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.31. 18:56 
Moderátor
Moderátor

Oldboy írta:
Hogy finoman csatlakozzak az előttem szólóhoz 2-2.2 körüli összegért makulátlant, tuti "motoros" állapotban elég nehéz találni. Ha motorikusan és beltérileg szép, egy tíz éves verdánál beleférhet egy lökős javítás, egy "szerényebb" kölső horpadás javítás. Én is vaciláltam három szépség hibán, utólag nem bántam meg mert amúgy összességében jónak mondható, belül is "mások által is szépnek mondott" a szerkezet.
Persze a mércét te állítod fel, végül is a te pénzed. Maximum annyit lehet még mondani, stokizni kell még egy kicsit, 2.8-3 körül lehet, hogy jobb a helyzet.
( Amúgy, türelem, türelem. Nehéz szülésre vállalkoztál. )

Sziasztok Oldboy és kovessyroli!

Pont a véleményetek érdekel. Mindkettőtök véleménye ha jól értem, hogy a jobb első elem csere és a komplett lökhárító csere az még a "szerényebb" külső horpadás kategória és attól még nem probléma.
Lehet, hogy át kell gondolnom a dolgot, csak tudod ott van a Debreceni 523i ami ugyan fapados de nem volt rajta ilyen probléma elsőre.
Volt már részem ilyen csattanásban (20-40km diffi) nem egy nagyszám szinte picit lökhárító kategória. A gondom csupán, hogy ha egyszer csatt volt akkor hiába nem totálkár a karoszéria csavarodik, kötő elemek meglazulnak és a következmény:
- következő csatanásnál nem véd már annyira
- állandóan elő jönnek a korábbi rejtett problémák.
Szerintem ha őszinte lett volna akkor nem emelgetné az árat ha sérült volt, hanem ellenben csökkentve kéne eladni. Mivel ilyenkor ha megveszem akkor vállatam, hogy problémás autóhoz jutok. Persze egy ebay oldalon leírják azt van rajta egy kis karc de sajnos nem tudom lefényképezni. A saját E30-amat eladták nekem sérülés mentesen csak éppen darabokból állt a lökhárítója mint késöbb kiderült és a jobb hátsó oszlopnál is komolyabb festés volt stb.

A probléma az állandó kaszálási szándék és nem a kocsi hibájával van gondom. Tipikus régi butikos hozzá állás, gyorsan nagyot kaszálni. Az meg sem fordul a fejében, hogy kicsit olcsóbban/öszintébben már elvitték volna és nem állna benne a pénze.

Jackson, aki félig egyetért azzal amit mondtatok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.31. 20:07 
Moderátor
Moderátor

Többiek mit gondoltok róla?

Jackson, aki közvéleményt kutat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.31. 20:18 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
jackson írta:

Szia!

Elkezdetm neked irni az én verziomat pozitívumokkal és negatívumokkal,mit cseréltem és mit javitottam,és mi volt ebből ami csak bántotta a szemem,de nincs időm ennyit írni most bocsi,de küldjél PÜ-ben egy telószámot és felhívlak és mesélek ha gondolod.

Bocsi de mennem kell megint :(

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.31. 20:20 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
Dzsekszon!

én is úgy gondolom, hogy nem fogsz olyan áron találni sérülésmentest, amennyiért keresel. (és talán nem is az a legfontosabb) hidd el lehet még jó egy kocsi ha már egyszer pórul járt. az enyémnek a jobb eleje ráfutásos volt. (Strobinak ne áruld el) :lol: ...még mindíg azt hiszi, hogy az enyém a legjobb kocsi, a legjobb kulcsokkal! 8) ...a mocitetőm javítva és a jobb első elem cserés volt...ettől még mindíg jó az autó. ....hiszen láttad is.
sztem "komolyan" fórumozó kocsiját vedd meg, (ha lehet) mert az biztos foglalkozott vele. én azt javaslom, hogy azt a touringot vedd meg, amit küldtem pü-ben. jó kis kocsinak túnik az! :wink:
ne félj az autómatától, vannak itt szerelők, akik tudnak majd neked segíteni hidd el ha kell.

...vagy inkább keress 3 milla körül és végy fel reá egy pici hitelt. :oops:

Labi, aki megaszongya ha kel :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.31. 21:08 
haladó
haladó

Adott köszi: 7 alkalommal
Kapott köszik: 5 alkalommal
jackson írta:

Szerintem nem rossz a kocsi, én tavaly 2.2-ért vettem egy 528ia szedánt 97/11 bőrön, M-es multikormányon, M-es lökösökön, és faceliftes elő lámpán kívül alap felszereltséggel, 200.000 feleti futással. Ennyiért találtam volna, fiatalabbat vagy jobban felszereltet is, nálam a lényeg a műszaki állapot volt. Megnézettem egy szerelővel aki töviről hegyire átnézte a gépet, minden hibára, csereérett alkatrészre felhívta a figyelmemet. Mivel a motor szinte gyári adatokat mutatott, és az automata váltóhoz ellenőrizhetően nem volt hozzányúlva, hát megvettem a vasat. Azóta a bekalkulált dolgokon kívül semmi probléma az autóval, komolyabb baja sosem volt. Ellenben sorra kerülnek bele a gyári extrák :) Igaz nekem mára hobbim is lett a 5er.
Summa-summarum nem bántam meg, hogy ezt a kocsit vettem meg a sok ígéretesebbnek tűnő kiszemeltből.

Én a helyedben vennék egy 97-98-as évjáratú, rendesen szervízelt, belül fullos soros hatost kb.: 1,6-1,8-ért. A fennmaradó 400.000.- ból meg szépen helyre lehet hozni a kocsi külsejét értsd: faceliftes első-hátsó lámpa, ha kell új M-es lökösök... stb.
Utána felirat le és van egy gyönyörű újszerű E39-ed amiben büszkén feszíthetsz a kormány mögött.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.31. 23:40 
E39 FAN
E39 FAN

lukacsas írta:
jackson írta:

Szerintem nem rossz a kocsi, én tavaly 2.2-ért vettem egy 528ia szedánt 97/11 bőrön, M-es multikormányon, M-es lökösökön, és faceliftes elő lámpán kívül alap felszereltséggel, 200.000 feleti futással. Ennyiért találtam volna, fiatalabbat vagy jobban felszereltet is, nálam a lényeg a műszaki állapot volt. Megnézettem egy szerelővel aki töviről hegyire átnézte a gépet, minden hibára, csereérett alkatrészre felhívta a figyelmemet. Mivel a motor szinte gyári adatokat mutatott, és az automata váltóhoz ellenőrizhetően nem volt hozzányúlva, hát megvettem a vasat. Azóta a bekalkulált dolgokon kívül semmi probléma az autóval, komolyabb baja sosem volt. Ellenben sorra kerülnek bele a gyári extrák :) Igaz nekem mára hobbim is lett a 5er.
Summa-summarum nem bántam meg, hogy ezt a kocsit vettem meg a sok ígéretesebbnek tűnő kiszemeltből.

Én a helyedben vennék egy 97-98-as évjáratú, rendesen szervízelt, belül fullos soros hatost kb.: 1,6-1,8-ért. A fennmaradó 400.000.- ból meg szépen helyre lehet hozni a kocsi külsejét értsd: faceliftes első-hátsó lámpa, ha kell új M-es lökösök... stb.
Utána felirat le és van egy gyönyörű újszerű E39-ed amiben büszkén feszíthetsz a kormány mögött.

:taps:

Ez szerintem is igy lenne a legjobb illetve a legtutibb mert a 4-5kilóból puccba vágod a vasat!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.31. 23:44 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
lukacsas írta:
jackson írta:

Szia!

Én is csak csatlakozni tudok,én is úgyan ezt csinálom manapság :lol: ,ami már ebbe nem fér bele az majd jövőre,jó hobbi ez is ha rákapsz az ízére :lol: és ha úgy alakul akkor akár Nov 15.-én a Hősöknél is tudsz infó gyűjteni megint :lol:

Hívlak és akkor beszélünk mi is :lol: (csak vegyél már egy autót,és élvezd :lol: )

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.10.31. 23:52 
E39 FAN
E39 FAN

Labi írta:
Dzsekszon!

én is úgy gondolom, hogy nem fogsz olyan áron találni sérülésmentest, amennyiért keresel. (és talán nem is az a legfontosabb) hidd el lehet még jó egy kocsi ha már egyszer pórul járt. az enyémnek a jobb eleje ráfutásos volt. (Strobinak ne áruld el) :lol: ...még mindíg azt hiszi, hogy az enyém a legjobb kocsi, a legjobb kulcsokkal! 8) ...a mocitetőm javítva és a jobb első elem cserés volt...ettől még mindíg jó az autó. ....hiszen láttad is.
sztem "komolyan" fórumozó kocsiját vedd meg, (ha lehet) mert az biztos foglalkozott vele. én azt javaslom, hogy azt a touringot vedd meg, amit küldtem pü-ben. jó kis kocsinak túnik az! :wink:
ne félj az autómatától, vannak itt szerelők, akik tudnak majd neked segíteni hidd el ha kell.

...vagy inkább keress 3 milla körül és végy fel reá egy pici hitelt. :oops:

Labi, aki megaszongya ha kel :D

Tudom Labi emlékszem a ráfutásos dologra... mondtad,hogy egy beton mixer elvitte a jobb elejét de te rugalmas voltál és az egész negyedet levágattad és rárakattál egy komplett zöld E39 elejét... :nyelves: Lehet az még jó csak erősen kell balra ellentartani mert eléggé húz jobbra... :wink:

Kedves Klubtársak Ez a Mixer dolog "elméletileg" nem igaz csak egy kis mosolyt :mereg: akartam csalni Labi barátom arcára!!! :kalapács

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.11.01. 00:14 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
:lol: ...igen, a zöldes árnyalatot, a fénytörésre szoktam fogni! 8)

...de nem zavaró, mert egy billencs a hátulját is megnyomta, amit citromsárga elemekkel javíttattam. :franko:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.11.01. 00:20 
E39 FAN
E39 FAN

Labi írta:
:lol: ...igen, a zöldes árnyalatot, a fénytörésre szoktam fogni! 8)

...de nem zavaró, mert egy billencs a hátulját is megnyomta, amit citromsárga elemekkel javíttattam. :franko:

Uhhh vazzeg eaz már tényleg elég gáz... 8O 8O 8O

Inkáb nem mondok semmit mert még a végén valakiben megragad a hülyeség és nem tudsz majd "velem együtt" E65 745i-re váltani mert mindenkinek az lesz az eszében,hogy lerongyolták a gépedet holott meg "Nem gyengén igen"... bmwdance :sör:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 738  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]