* *
Pontos idő: 2026.04.21. 18:19

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 738  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.04. 18:50 
haladó
haladó

Adott köszi: 20 alkalommal
Kapott köszik: 1
Blog: Blog megtekintése (0)
Zola írta:
cantor írta:
Na az álom véget ért, nem tudtam megvenni 528iA és tegnap elvitték... Neten találtam egy 540i-t, kevesebb mint egy millával drágább mint az 528i és jóval szebb így képeken... VIszont a fogyasztása durva lehet. De nem akarok erről is lecsúszni, lehet hitel lesz belőle, de félek a fogyasztás és a szervíz költségek miatt. Első bmw-ém lenne... Ha valakinek van ideje és kedve írjon pár sor véleményt... Köszönöm.

Szia!
Sajnálom, hogy lemaradtál, de lehet, hogy így jártál jól. :lol: Nekem 25D-m van számámra az is jól megy, na de egy 40i az nem piskóta :D . Szerintem a fogyasztása lehet "kicsit" magasabb, de az élmény megfizethetlen.

Üdv. Zola

Köszi, hogy vigasztalsz. De ez a 528i pont olyan volt, amilyen nekem kell, egyszerűen beleszerettem, csak sajnos nem jött össze, fiatal vagyok még egy önálló bmw-hez. Viszont mire odajutok már csak az új szériások fognak futkosni az utakon, azok viszont nem tetszenek annyira mint az E39esek...

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája: :)
HozzászólásElküldve: 2008.09.05. 08:21 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 23 alkalommal
Kapott köszik: 46 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57/T2
Évjárata: 2006
Kivitele: Touring
cantor írta:
Zola írta:
cantor írta:
Na az álom véget ért, nem tudtam megvenni 528iA és tegnap elvitték... Neten találtam egy 540i-t, kevesebb mint egy millával drágább mint az 528i és jóval szebb így képeken... VIszont a fogyasztása durva lehet. De nem akarok erről is lecsúszni, lehet hitel lesz belőle, de félek a fogyasztás és a szervíz költségek miatt. Első bmw-ém lenne... Ha valakinek van ideje és kedve írjon pár sor véleményt... Köszönöm.

Szia!
Sajnálom, hogy lemaradtál, de lehet, hogy így jártál jól. :lol: Nekem 25D-m van számámra az is jól megy, na de egy 40i az nem piskóta :D . Szerintem a fogyasztása lehet "kicsit" magasabb, de az élmény megfizethetlen.

Üdv. Zola

Köszi, hogy vigasztalsz. De ez a 528i pont olyan volt, amilyen nekem kell, egyszerűen beleszerettem, csak sajnos nem jött össze, fiatal vagyok még egy önálló bmw-hez. Viszont mire odajutok már csak az új szériások fognak futkosni az utakon, azok viszont nem tetszenek annyira mint az E39esek...

Ezzel sokan vagyunk így! :lol: :wink: bmwdance

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: kárpit
HozzászólásElküldve: 2008.09.06. 09:59 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Még mindig e39 touring diesel keresésében vagyok, volna ezzel kapcsolatban egy kérdésem.
Nagyon szeretnék világos bőr kárpittal szerelt autót kapni, viszont itthon csak leharcolt olasz példányokat lehet látni. Hoztam már 1-2 autót a németektől, de a neten szinte egy olyan német autó sincs, aminek nem fekete lene a belseje... miért lehet ez, csak én látom ennyire szépnek a vaj belsőt? Vagy a németeknek más az ízlésük??? Nagyon drága extra volt? Vagy mi lehet az oka, hogy szinte egy germán barátunk sem vaj belsővel kérte???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: kárpit
HozzászólásElküldve: 2008.09.06. 10:28 
Újonc
Újonc

Széria kód: F11
Motor tipusa: N47
Évjárata: 2013
szku írta:
Még mindig e39 touring diesel keresésében vagyok, volna ezzel kapcsolatban egy kérdésem.
Nagyon szeretnék világos bőr kárpittal szerelt autót kapni, viszont itthon csak leharcolt olasz példányokat lehet látni. Hoztam már 1-2 autót a németektől, de a neten szinte egy olyan német autó sincs, aminek nem fekete lene a belseje... miért lehet ez, csak én látom ennyire szépnek a vaj belsőt? Vagy a németeknek más az ízlésük??? Nagyon drága extra volt? Vagy mi lehet az oka, hogy szinte egy germán barátunk sem vaj belsővel kérte???

Hat igen, ha valaki rakattan valamire... En is ugy voltam vele hogy vaj-bor belso, edition exclusiv stb. 8 honap intenziv kereses utan sikerult megtalalni Belgiumban amit akartam. Az eszrevetel jo ami a nemeteket es a fekete bor-belsot illeti. Meg utana is nezegettem, de foleg az www.autoscout.be ahol ritkan, rovid ideig felbukkan egy-egy peldany es persze az ara is elerheto. Ja, meg annyit a vilagos belsorol> nem annyira kenyes mint ahogy a legtobb ember eloitelettel tartozkodik tole!
KLM

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: bömbi vásárlási 1*1
HozzászólásElküldve: 2008.09.07. 11:18 
Újonc
Újonc

Hi Mindenki,

anno sokat töprengtem én is melyik bömbi lesz minden szempontból igazi társ az autózásban. Én sokat megyek, többnyire pályán, tehát az ökonomia fontos volt. Dízel. Viszont a tartósság is szempont, tehát a 6henger minimum. Mondhat bárki rosszat az 525 motorról, szemben az 530-cal, azért csak ua. a blokk köhög.
Másik alapszabály, hogy ne a nyitó szériaévből vegyél. Ott sok kezdeti rejtett hibák léphetnek még fel. (kivéve ha garis újat veszel)
Továbbá, találd meg a tuti szervizedet. Én Palotai Józsiékra szavazok (NT) mások sokat tanulhatnak (szakma, CRM, vevő gondozás normális alkatrészellátás és ÁÁÁRRR! stb.)
De vissza a tech részhez. A dízelnél szép sorban belefutsz a hibákba, még ha gondos tulaj is vagy. Én az elmúlt fél évben átestem egy valós motor generálon, akaratlanul.
Kezdtem a 001 fejegységgel, amit az E39-ben szerencsétlenül a kipuf sor mellé tették, hogy jól átmelegedhessenek az elektromágnesek. (E60-ban el is pakolták). A chip ellenére nem éreztem a változást, s egy modicot követően, a szívósor leszedésekor kiderült, hogya korom oly mértékben lerakódott, hogy alig megy át levegő. Csere! Megjött a nyomás, s a kipuf sor tömítésem egyből kifeküdt, torbó csövestől. Csere. Ezt követően viszont a gép életre kelt. Soha nem látott beton szaggatás, fehér fogsor a fülben stb.
Mindezt a benzinesnél nem kell átélned. Az ki van találva, s az úgy is van végig. Gondozod és megy, ahogy megismerted. 6 henger felett.

Most nézelődök a továbblépést illetően. De még mindig nincs más alternatíva. Csak bömbit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ujabb 530d
HozzászólásElküldve: 2008.09.10. 20:59 
Újonc
Újonc

Tisztelt Topic!

Újabb autó ügyében kérném ki a véleményeteket.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=003

Az ebay-en találtam, kiderült hogy a tulaj egy kint élő magyar, így hétvégén megnézhettem Pesten az autót. Az első lökhárító érdekes, ilyet még más autón nem láttam, a hátsó M-es. Rengeteg hirdetést átlapoztam már, de ennek nincs párja. A tulaj szerint ez egy nagyon kis szériában készült individual változat.

12ezerért adná az autót, így 4M körül állna meg. Felszereltsége nagyon jó, de vannak hiányosságai: tetőkárpitban volt vmi multimédiás egység, ott a nyoma. nincs meg a csomagtérháló ill. roló, hiányzik a pótkerék, egy kis rész kitört az első lökhárítóból vmi parkoló-baleset következtében, az első két gumi valami fos wanli, nagyon erős búgó hangja van...

Egyébként karcmentes a fényezés, gyönyörűen megkímélt belseje van, és ez a sárga bőr is sokkal jobban néz ki mint a fotókon.

Tehát jól felszerelt, fiatal, keveset futott, de sok apró hibával rendelkező autó... érdemes foglalkozni vele?
Köszönöm a segítséget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: ujabb 530d
HozzászólásElküldve: 2008.09.10. 21:25 
Újonc
Újonc

Széria kód: E39
Motor tipusa: 528
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
szku írta:
Tisztelt Topic!

Az ebay-en találtam, kiderült hogy a tulaj egy kint élő magyar, így hétvégén megnézhettem Pesten az autót. Az első lökhárító érdekes, ilyet még más autón nem láttam, a hátsó M-es. Rengeteg hirdetést átlapoztam már, de ennek nincs párja. A tulaj szerint ez egy nagyon kis szériában készült individual változat.

12ezerért adná az autót, így 4M körül állna meg. Felszereltsége nagyon jó, de vannak hiányosságai: tetőkárpitban volt vmi multimédiás egység, ott a nyoma. nincs meg a csomagtérháló ill. roló, hiányzik a pótkerék, egy kis rész kitört az első lökhárítóból vmi parkoló-baleset következtében, az első két gumi valami fos wanli, nagyon erős búgó hangja van...

Egyébként karcmentes a fényezés, gyönyörűen megkímélt belseje van, és ez a sárga bőr is sokkal jobban néz ki mint a fotókon.

Tehát jól felszerelt, fiatal, keveset futott, de sok apró hibával rendelkező autó... érdemes foglalkozni vele?
Köszönöm a segítséget.

Szia!

Nekem csak ket eszrevetelem lenne:
- az elso lokos a normal, faceliftes lokharito. Erdekes, hogy elol miert nem M-es. Lehet az a parkolo baleset kicsit nagyobb volt...
- A tobbiek majd kijavitanak, de en meg nem lattam olyan valtobort, ami nem fekete. Ez csak erdekesseg.
Meg valami. A hianyzo dolgok potolhatoak. CSak eppen tukrozik a gazda igenyesseget, foleg ha regota nala van.

Tamas

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2008.09.10. 22:13 
Újonc
Újonc

ptamas írta:
szku írta:
Tisztelt Topic!

Köszönöm a segítséget.

Szia!

- az elso lokos a normal, faceliftes lokharito. Erdekes, hogy elol miert nem M-es. Lehet az a parkolo baleset kicsit nagyobb volt...
- A tobbiek majd kijavitanak, de en meg nem lattam olyan valtobort, ami nem fekete. Ez csak erdekesseg.
Meg valami. A hianyzo dolgok potolhatoak. CSak eppen tukrozik a gazda igenyesseget, foleg ha regota nala van.

Tamas

Én is azt hittem, hogy ez a széria, de ha megnézed az alsó részét a lökhárítónak, mélyebben leér mint a normál.
Egyébként bennem is ez fogalmazódott meg, hogy ha ezekben az apróságokban igénytelen volt, valószínű az autó szervízelésében is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.10. 22:56 
Újonc
Újonc

breyton lökhárító

http://home.rhein-zeitung.de/~ulf.muell ... e39-11.jpg

http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... le=BMW+E39

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2008.09.11. 10:15 
Guru
Guru

Kapott köszik: 3 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 25i
Évjárata: 2004
Kivitele: Coupe
ptamas írta:
Szia!

Ez elég valószínű, mivel a hirdetés szövegében említett M Pakett első M-es lökhárítót is tartalmaz (és ez szemmel láthatóan nem az)

ptamas írta:

Ha megnézed, olyan kormány is elég ritka, amiben másmilyen színű bőrbetét van. A megoldás: teljes individual csomagot is vett a kedves vásárló a rendelésnél.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.11. 22:03 
haladó
haladó

Adott köszi: 20 alkalommal
Kapott köszik: 1
szku írta:

http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... le=BMW+E39
ez milyen szép autó..Mit megtennék egy ilyenért...De ilyet még nem láttam hirdetésben...Szerintetek van ilyen eladó? Bár biztos van csak nehéz találni... Amúgy 530i vélemény? Köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.18. 15:23 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
Sziasztok!

Mivel most már kezd komolyabra váltani az autó csere igényem, ezért el kezdem a többiek jelzés alapján számítható fél éves kanossza járásomat egy E39-ért.
A régi kocsim egy E30 318i M40 volt ami szépen kiszolgált 10 évet nálam ebből 3-4x megmentette az életemet. A cél feladatot is teljesítette lett berátnőm belölle feleségem és most már a második gyerekkel kicsi. Azért valljuk be a 3as sorozat kétszemélyes :lol:

A Körkeresztes szerelők javasolták a 3 gyerek tervhez a E39 523i esetleg 528i 2mFt nagyság rendben.
A célom jelenleg 523i, 528i esetleg 530d (azért esetleg mert az asszony hány a dízel szagától :? Sedan vagy még inkább Touring.

Házi feladat gyanánt elmentem és megtapiztam kettőt kereskedésben.
Egy extrával teli 540i sedan és mivel volt mellette egy másik láttam egy 523i fapad sedant is.
http://www.hasznaltauto.hu/2317575_bmw_540_1998
meg
http://www.hasznaltauto.hu/2353320_bmw_523_1996

Az 540i tényleg nagyon felszerelt.
Kereskedő Mese: Banki hitel volt és minden kiszedtek belölle amit mozdítani lehetett (navi, hűtők, lámpák elöl stb.) kopasz volt az eleje. és én csináltam meg kb 2 hónapja. Puff na itt bukott a dolog elsőre:)
Én nem bízok bármilyen szerelőben nem árt ha ért is a dolgához. Köszönöm láttam elég kókányolást a saját kocsimban és vagy 1-2 évet vadásztam normális (BMW tanfolyamot végzett és hozzáértő) szerelőt.
Amúgy nem tudta beindítani elsőre ma vissza mentem. Azért röhej amikor akku lemerült, bika szintén és még a saját kocsijával sem tud mellé állni nem igaz, hogy egy nyüves akku nincs a közel környéken :lol:
Ja ha nem használják pár nap alatt leszívja :P na azért ez is olyan vevő elkergető beszólás. Azért egy-két hetet kibírhatna.

A felszereltég minden esetre rendes volt: gyári riasztó, álló hűtés (fűtés nem), 4:3 board, PDC, komfor elektromos memóriás ülés, elektromos kormány, nagyon vastag dupla üveg (oltári most láttam először).
Amit bevallott bal hátsó ablak motor nem megy, pótkereket rak bele és javítja a fékeket mert szerinte vékonyak.
km-ert nem is néztem. Ami szép benne metálzöld és belül zöld bőr (illik a szememhez :D Ja és a bőr nem kopott már amennyi bőr tapasztalatom van. Ülés fűtés azért nem árt mellé. Ülés memória tojt működni vagy nem M majd számot kell nyomni?
Elsőre ha nem lenne 10 év BMW múltam még akár megis vettethette volna velem.
De azért a második pillantásra látszik a hiányzó mosó feldél (miért nem pótolta), első lengéscsillapító takaró fedelek, rengeteg műszerfal pixel hiba . Itt ott apróságok és akkor még komolyan nem is volt megnézve alulról pláne szerelővel.

A 523i kopasz tényleg nagyon kopasz nem véletlen az ára.
csak első motoros ablak emelők , pioneer lejátszó nagyon randa barkácsolás(nekem egy 240eFt fejegység plusz DSP van a kocsiban tehát van fogalmam róla) alapkormány, váltó legalább steptronic lenne.
Ami a bibi hátul csomagtartóban két rozsda folt. első már kintről is látható második belül a kerék mellett.
Szerintem a fapad és a rozsda miatt erősen felejtős.
Mese: Fiatal srácé volt (én is fiatalnak tüntem) szerinte egy fiatalnak tökjó mert ezzel utánna fordulnak. Nem akartam kioktatni, hogy már 35 vagyok és kétgyerekes apuka eró családi autó kell és nem felvágó kocsi :roll:
Pöffre beindult klíma ventilátor műanyag háza törött és bele ér a ventilátorba ezért hangosan kerreg. Istenem miért nem ragasztja meg legalább és akkor kevesebb vevőt riasztana el.

Ti mit szólnátok hozzá? Mit nem néztem meg első pillantásra.
Jackson

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.18. 15:49 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
jackson!

nézd meg talán ezt: http://www.hasznaltauto.hu/2248061_bmw_528_1996
ez pappkari autója :!: érdemes volna megnézni, hátha...
nagyon szép és jól extrázott. nem jársz vele rosszul. amiket fent leírtál, az biztos egy két százezer rápattintós! :?
....csak egy ötlet....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.18. 16:06 
haladó
haladó

Motor tipusa: 530d
Évjárata: 2000
jackson írta:
Sziasztok!

Mivel most már kezd komolyabra váltani az autó csere igényem, ezért el kezdem a többiek jelzés alapján számítható fél éves kanossza járásomat egy E39-ért....
Jackson

Mi az az állóhűtés?

Mondjuk neked kell tudni, hogy elég-e egy kevésbé felszerelt fapados gép vagy van egy-két extra, amik nélkül nem tudsz élni. Nem vennék bőrülést fűtés nélkül, meg olyat sem, ami tele van extrákkal, de nem működnek, pl. az itt említett 540-es.

Utólag minden extra beszerelhető (a napfénytető a legmacerásabb talán) , csak idő elszántság és pénz kérdése. Mindenesetre olcsóbb, ha már úgy veszed az autót, hogy már benne vannak a cuccok.

Nem tudom, hogy mennyire ismered az e39-et, de szerintem ránézésre, szemre a hibák 90%-a rejtve marad. Ha nem viszed el valami szervízbe, hogy dugják számítógépre, meg nézzenek rá, akkor zsákbamacskát veszel. És az bizony sok pénzbe kerülhet.

Az 540-esről kevés kép van, de amit leírtál, hogy ez se jó meg az se, meg nem indul, egy vagyon lehet és valószínűleg csak a jéghegy csúcsa.

Szerintem a klubtársak autóit is érdemes lenne megnézzd, sokan árulják a gépeiket (sajnos).

Nézz sok e39-et, és próbálj kereskedés helyett tulajtól vásárolni. Így látod, hogy ki hajtotta előtted, mit fogsz megörökölni.

Az asszony meg nem fogja érezni a gázolajszagot, feltéve, hogy nem ő tankol...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.18. 16:18 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
persze az is fontos ki is az a klubtag, mert van az, hogy beregisztrál vki és itt is próbálja eladni portékáját úgy, hogy azt se tudjuk ki fia borja az illető! :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.18. 17:36 
Moderátor
Moderátor

Att530d írta:
Mi az az állóhűtés?

Talán állóhelyzeti szellőztetés a rendes neve? Amikot időre be lehet állítani a bordon (az állóhelyzeti fűtés párja).

Mindig utálja ha dizel után megyek. Nem a gázolaj szaga hanem a kipufogó gáz szaga iritálja persze nem azonnal. Csak éppen otthon pl. teremgarászban állunk ott azért érezni fogja ha kiszállunk.

Korfura menetben is, volt egy nagy nyomású tüzelőanyag cső repedése a buszban és a sofőr mellett álltuk végig az utat a kompig mert hányni kellett a busz meg lekéste volna a kompot:)

Szerintem BMW párti vagy szerintem nem. Csak BMW megszállott:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.18. 17:49 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
jackson írta:
Att530d írta:
Mi az az állóhűtés?

Talán állóhelyzeti szellőztetés a rendes neve? Amikot időre be lehet állítani a bordon (az állóhelyzeti fűtés párja).

Mindig utálja ha dizel után megyek. Nem a gázolaj szaga hanem a kipufogó gáz szaga iritálja persze nem azonnal. Csak éppen otthon pl. teremgarászban állunk ott azért érezni fogja ha kiszállunk.

Korfura menetben is, volt egy nagy nyomású tüzelőanyag cső repedése a buszban és a sofőr mellett álltuk végig az utat a kompig mert hányni kellett a busz meg lekéste volna a kompot:)

Szerintem BMW párti vagy szerintem nem. Csak BMW megszállott:)

Az E39-en van AUC szenzor! Az automatikusan tud váltani a külső és a belső levegőkeringetés között! Hűtőventinél találod ha kíváncsi vagy rá,gyufásdoboz méret 4 db vezetékkel!

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.18. 18:45 
Moderátor
Moderátor

MChris írta:
jackson írta:
Att530d írta:
Mi az az állóhűtés?

Az E39-en van AUC szenzor! Az automatikusan tud váltani a külső és a belső levegőkeringetés között! Hűtőventinél találod ha kíváncsi vagy rá,gyufásdoboz méret 4 db vezetékkel!

Nem az AUC mert azt a klíma panelon van és ugyebár az automatikus keringetés. Sokáig nem értettem mikor is kell nagyon. Hát a svájci olasz francia alpok rész hatmilló kis alagútjánál amikor alagútba be és ki és ilyenkor automatice kapcsolatja ki a szellőzést az alagutakban.

Állóhelyzeti szellőztetés = user manual "Független szellőzés" (egyik kereskedő amikor kérdeztem így van-e nézett mint ama borjú az újkapura)
Az állóhelyzeti szellőtetés az amit a bord menüjében tudsz beállítani két időpontot és "A belső teret szellőzteti és csökkenti a hőmérsékletet a fűtőberendezés, vagy a klímaautomatika ventilátorának segítségével" (idézet a doksiból).

Üdv: Jackson, aki nagyon nyomja :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.18. 19:18 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
jackson írta:
MChris írta:
jackson írta:
Att530d írta:
Mi az az állóhűtés?

Nem az AUC mert azt a klíma panelon van és ugyebár az automatikus keringetés. Sokáig nem értettem mikor is kell nagyon. Hát a svájci olasz francia alpok rész hatmilló kis alagútjánál amikor alagútba be és ki és ilyenkor automatice kapcsolatja ki a szellőzést az alagutakban.

Állóhelyzeti szellőztetés = user manual "Független szellőzés" (egyik kereskedő amikor kérdeztem így van-e nézett mint ama borjú az újkapura)
Az állóhelyzeti szellőtetés az amit a bord menüjében tudsz beállítani két időpontot és "A belső teret szellőzteti és csökkenti a hőmérsékletet a fűtőberendezés, vagy a klímaautomatika ventilátorának segítségével" (idézet a doksiból).

Üdv: Jackson, aki nagyon nyomja :)

Köszönöm a felvilágosítást,tisztába vagyok vele mi az állószellőztetés és a "diesel szagra írtam-gondoltam" bár tény hogy nem sikerült oda írni ahova szántam! :lol:
De a Te idézetedől kimaradt a Korfu-s rész,így viszont egy kicsit félre érthető az írásom! :wink:

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.09.18. 21:01 
Guru
Guru

Kapott köszik: 3 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 25i
Évjárata: 2004
Kivitele: Coupe
Jackson!
Te egy igazi megszállott vagy! De megértem: én is úgy kezdtem annak idején nézegetni az E39-eket, hogy először megtanultam a használati utasítást... :lol: legalább tudja az ember, hogy mit hol keressen.
amúgy az én ajánlatom egy 98.09 után igyártású (dupla vanos-os) 28i. Legalább a motorjával nem nagyon lesz gondod... és a tervezett árba is belefér.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 738  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]