Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2018.04.28. 17:36

Sziasztok!
segítségre lenne szükségem, van egy e39 em, jobb elől a lengokarnal rossz az egyik persely(gl szem) , el van törve, viszont semmilyen robbantott rajzon nem találom, a kérdésem az lenne mi a neve vagy mi a sorozatszama vagy hogy tudom megtalalni, hol tudok venni, rendelni, eléggé sürgős lenne, mert németbe lakunk es szerda este indulnak haza a kocsival.. bontottan vettem 1et es kb 1 hetet birt, az is eltort.. gondolom már elfaradt az anyag, ezert szeretnek újat!otthon tudok csinaltatni viszont először haza kell jutnom..

Ezt a hozzászólást a szerzőnek zsoldos34 az itt látható tagok köszönték meg: rockerekhu
Értékelés: 4.76%

2018.04.28. 18:04

zsoldos34 írta:Sziasztok!
segítségre lenne szükségem, van egy e39 em, jobb elől a lengokarnal rossz az egyik persely(gl szem) , el van törve, viszont semmilyen robbantott rajzon nem találom, a kérdésem az lenne mi a neve vagy mi a sorozatszama vagy hogy tudom megtalalni, hol tudok venni, rendelni, eléggé sürgős lenne, mert németbe lakunk es szerda este indulnak haza a kocsival.. bontottan vettem 1et es kb 1 hetet birt, az is eltort.. gondolom már elfaradt az anyag, ezert szeretnek újat!otthon tudok csinaltatni viszont először haza kell jutnom..
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=DP81-EUR-10-2002-E39-BMW-530d&diagId=31_0617
Itt az 5-os?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

2018.04.29. 06:17

Nem roszbol ha a bontot eltort 1 het allat es az eredeti akkor ott valami mas nagy problema van,es ellol nincsen glszem csak szilent.

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

2018.04.29. 09:59

Kép

2018.04.29. 10:42

zsoldos34 írta:Kép

Nem látszik a kép.

2018.04.29. 10:49

Cserélj csonkállványt kompletten, külön ilyen persely nem rendelhető, és máshogy nem fog megoldódni. Gondolom kalapáccsal lett kiütve a gömbcsap nem kinyomóval, akkor mennek ezek tönkre.

2018.04.29. 10:55

Gallaca írta:

Cserélj csonkállványt kompletten, külön ilyen persely nem rendelhető, és máshogy nem fog megoldódni. Gondolom kalapáccsal lett kiütve a gömbcsap nem kinyomóval, akkor mennek ezek tönkre.

az első azért tört el mert a szerelő legkulcscsal huzta meg.. a masodik valoszinu h repedt volt amit a bontoba vettem.. tegap vettem eszre mikor megbontottam h majdnem teljesen korbe van reoedve.. de ennek kb csak a fele friss repdes.. ugye a kis peremrol beszélek ami felfekszik a csonkallvanyra.. otthon mar gyártják az újat.. viszont meg szereznem kell egyet hogy hazamenjek vele.. sztem bonto lesz megint a megoldás, hátha kibirja hazaig..

2018.05.03. 16:27

Sziasztok,

az lenne a kérdésem, hogy a faceliftes e39 halogén lámpájában is van "angel eye" helyzetjelző, vagy csak a xenon verzióban?

köszi

2018.05.03. 17:08

Peri77 írta:Sziasztok,

az lenne a kérdésem, hogy a faceliftes e39 halogén lámpájában is van "angel eye" helyzetjelző, vagy csak a xenon verzióban?

köszi
Faceliftesben mindegyikben van.

2018.05.03. 19:03

morv írta:
Peri77 írta:Sziasztok,

köszi
Faceliftesben mindegyikben van.

Köszi az infót ...

2018.05.04. 19:28

Ismét lenne egy kérdésem :

Volt olyan E39 aminél a küszöb alulról gyárilag "rücsis" a fényezés alatt? Vagy amelyik ilyen az már lakatolva/fényezve volt?

köszi

2018.05.05. 18:35

Peri77 írta:Ismét lenne egy kérdésem :

Volt olyan E39 aminél a küszöb alulról gyárilag "rücsis" a fényezés alatt? Vagy amelyik ilyen az már lakatolva/fényezve volt?

köszi

Igen gyárilag rücsi van a fényezés alatt

2018.05.05. 18:38

Középső konzolon ahol az ülésfűtés pdc stb. van tudok-e még kapcsolókat betenni. ETK-ba nem találom, hogy az előlapot lehetne csrélni. Valaki tudna nekem erre infót? Nagyon megköszönném. :)

2018.05.05. 18:51

Apa8 írta:
Peri77 írta:Ismét lenne egy kérdésem :

köszi

Igen gyárilag rücsi van a fényezés alatt

Köszu, eddig azt hittem a sima felület a gyári megoldás. Akkor amit néztem kocsi még eredeti :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

2018.05.05. 22:02

Apa8 írta:Középső konzolon ahol az ülésfűtés pdc stb. van tudok-e még kapcsolókat betenni. ETK-ba nem találom, hogy az előlapot lehetne csrélni. Valaki tudna nekem erre infót? Nagyon megköszönném. :)

Nem tudsz, az csak 98 előtt működött.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Bandi1978
Értékelés: 4.76%

2018.05.05. 22:18

Apa8 írta:Középső konzolon ahol az ülésfűtés pdc stb. van tudok-e még kapcsolókat betenni. ETK-ba nem találom, hogy az előlapot lehetne cserélni...

Így néz ki a tiedre keresve:
RealOEM 2001

Így pedig 1998.09. előtt:
RealOEM 1998
(javítottam a linket)
Az 1-es panelba mennek a kapcsolók számának függvényében a 10-től 15-ig számozott takaró lapocskák, de nálad más a panel ezen része, komplett kapcsoló blokk van ott.
Ez
Azt kellene megmókolni, hogy beépíts valamit oda.
Nem ajánlott, nem lesz szép! Én is egy ilyen maszekolást állítottam vissza gyárira annó.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bandi1978 2018.05.06. 10:14-kor.

2018.05.06. 08:57

Bandi1978 írta:
Apa8 írta:Középső konzolon ahol az ülésfűtés pdc stb. van tudok-e még kapcsolókat betenni. ETK-ba nem találom, hogy az előlapot lehetne cserélni...

Így néz ki a tiedre keresve:
RealOEM 2001

Így pedig 1998.09. előtt:
RealOEM 1998

Az 1-es panelba mennek a kapcsolók számának függvényében a 10-től 15-ig számozott takaró lapocskák, de nálad más a panel ezen része, komplett kapcsoló blokk van ott.
Ez
Azt kellene megmókolni, hogy beépíts valamit oda.
Nem ajánlott, nem lesz szép! Én is egy ilyen maszekolást állítottam vissza gyárira annó.

A cél az lenne, hogy beépítsek még 4 kapcsolót valahova. Most nálam négy kapcsoló van benn. Ülés fűtés jobb bal, PDC, DSP. Azt hittem, hogy ide be tudok tenni még négy kapcsolót és ha az előlapot le tudom cserélni akkor teljesen gyári marad a kinézet. Ezek szerint (ahogy írod) a kapcsolók nem csrélhetők.

2018.05.06. 10:24

Apa8 írta:A cél az lenne, hogy beépítsek még 4 kapcsolót valahova. Most nálam négy kapcsoló van benn. Ülés fűtés jobb bal, PDC, DSP. Azt hittem, hogy ide be tudok tenni még négy kapcsolót és ha az előlapot le tudom cserélni akkor teljesen gyári marad a kinézet. Ezek szerint (ahogy írod) a kapcsolók nem csrélhetők.

Legfeljebb annyit tudsz csinálni akkor, hogy beszerzel egy 8 gombos verziót, amiben roló meg miegymás is van és azt átépíted.

2018.05.06. 10:31

Bandi1978 írta:
Apa8 írta:A cél az lenne, hogy beépítsek még 4 kapcsolót valahova. Most nálam négy kapcsoló van benn. Ülés fűtés jobb bal, PDC, DSP. Azt hittem, hogy ide be tudok tenni még négy kapcsolót és ha az előlapot le tudom cserélni akkor teljesen gyári marad a kinézet. Ezek szerint (ahogy írod) a kapcsolók nem csrélhetők.

Legfeljebb annyit tudsz csinálni akkor, hogy beszerzel egy 8 gombos verziót, amiben roló meg miegymás is van és azt átépíted.

Vagy kettot, mint Stretch az M5 touringba Kép

2018.05.06. 19:47

morv írta:
Bandi1978 írta:

Vagy kettot, mint Stretch az M5 touringba Kép

Már csak azt nem értem, hogy a 2001 utáni szériákba akkor a hátsó roló meg a többi funciós gombok hova lettel beépítve gyárilag.
Hozzászólás küldése

VigLink badge