Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Keresés minden után.....

2017.02.15. 13:46

Sos!
204D1-136 le blokkot keresek, csatolt cullang nem feltétel! (Szabinak nincs)
Köszi

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

2017.02.15. 19:15

Bor3sz írta:Sos!
204D1-136 le blokkot keresek, csatolt cullang nem feltétel! (Szabinak nincs)
Köszi

Van!

Keresés minden után.....

2017.02.15. 21:42

Kérek teszámot, és már szólok is cimbinek. Köszi

Szerk: olvastam postát, holnap keresnek, köszi

2017.02.16. 23:46

Keresek!

H7 izzófoglalatot, elvileg E39 és X5 izzófoglalata is jó az összes évjáratból.

Cikkszám: 63128362503

Kép:

Kép

Köszi.

2017.02.17. 23:49

Sziasztok!

Keresek e39 facelift touring hátsó belső lámpákat foglalattal együtt. Akinek van és eladó ne tartsa vissza magát írjon rám, köszi.

Köszönöm az építő segítségeket és remélem most már jó helyen lesz a kérdésem és nem létrát és egyéb dolgot akartok felajánlani. :taps:

Mindenkinek szép estét.

2017.02.19. 01:57

Toto írta:Sziasztok!

Keresek e39 facelift touring hátsó belső lámpákat foglalattal együtt. Akinek van és eladó ne tartsa vissza magát írjon rám, köszi.

Köszönöm az építő segítségeket és remélem most már jó helyen lesz a kérdésem és nem létrát és egyéb dolgot akartok felajánlani. :taps:

Mindenkinek szép estét.

Én tudok, 49900ft/oldal prezentálni, plusz 10e ft/oldal a foglalat. :wink: Bendegúz talán tud olcsóbban is!
Most már van válaszod...
Üdv!
Egy komolytalan bandatag...

2017.02.19. 09:30

Gallaca írta:
Toto írta:Sziasztok!

Mindenkinek szép estét.

Én tudok, 49900ft/oldal prezentálni, plusz 10e ft/oldal a foglalat. :wink: Bendegúz talán tud olcsóbban is!
Most már van válaszod...
Üdv!
Egy komolytalan bandatag...

Na akkor megnéztem 43000/db. + a foglalat! Ez gyári új. Én pl. azért nem válaszoltam, mert gondolom nem ezt keresed.
Nem tudom, ha a sok ezer tag akinek nincs ilyen lámpája ideírta volna, hogy nincs- nincs- nekem sincs stb. akkor nem lennénk komolytalanok?
Akkor lett volna válasz, de minek?

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bendegúz az itt látható tagok köszönték meg: 2 Gallaca, Jerry
Értékelés: 9.52%

2017.02.28. 14:08

Sziasztok!

Keresek egy működő MK3-at?
Köszi.

2017.03.15. 15:29

Üdv!

Keresek 2003-as Turinghoz hátsó M-es lökhárítót (pdc-s)
Vágyálom a színét illetően, BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Köszönöm.

2017.03.16. 14:29

broton írta:Üdv!

Keresek 2003-as Turinghoz hátsó M-es lökhárítót (pdc-s)
Vágyálom a színét illetően, BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Köszönöm.

Meg M s lokit is nehez talalni jot,meg szinbe is stimeljen :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek rockerekhu az itt látható tagok köszönték meg: Schnitzer
Értékelés: 4.76%

2017.03.29. 15:40

Sziasztok!

Talán nem fogtok meglincselni + csak érdeklődésként érdekelne: van valakinek 82111469896 cikkszámú gyári napellenzője az első szélvédő mögé?? (elment az eszem :facepalm: )

Kép

2017.03.29. 18:32

FuReady írta:Sziasztok!

Talán nem fogtok meglincselni + csak érdeklődésként érdekelne: van valakinek 82111469896 cikkszámú gyári napellenzője az első szélvédő mögé?? (elment az eszem :facepalm: )

El! :wink: :lol:
Alpinának irogass, vagy hívogasd!

2017.03.29. 20:31

Imco írta:

Egyelőre nem gyártják, de valószínű, hogy nem is fogják.

2017.04.04. 13:04

Üdv. Igaz kérdeztem egy másik topicban, de találtam egy ilyet. Hátha valaki tudna nekem ilyen alkatrészt szerezni annak nagyon örülnék.
Ez a kis pöcök a vízhűtőn van rajta ez vezeti vissza vizet a kiegyenlítő tartályba.
Bocsi az első hsz-ért nem voltam elég alapos. :)
Ha nem lenne senkinek esetleg várok valami jó ajánlatot vízhűtőre heti leszállítással esetleg (nagyon kellene)
2.5tds sedan kézi váltós
innen tört le:
Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára atesz25 2017.04.04. 17:03-kor.

2017.04.04. 15:55

Meg is mondod mi ez, vagy titok?
:mrgreen: :D

2017.04.04. 16:17

BMWMuller írta:
Imco írta:

Egyelőre nem gyártják, de valószínű, hogy nem is fogják.

Akkor rá kéne állni rá, hogy ilyet kéne gyártani :!: :wink: (jó nagy méretben, hogy mindenféle bömbi szélvédőjéhez megfeleljen)
Mondjuk 5000.- Feltenni az aliexpress-re, ebay-re, meg mindenhová és a sok BMW fun megvenné :mrgreen: :D

2017.04.04. 20:21

atesz25 írta:Üdv. Igaz kérdeztem egy másik topicban, de találtam egy ilyet. Hátha valaki tudna nekem ilyen alkatrészt szerezni annak nagyon örülnék.
Ez a kis pöcök a vízhűtőn van rajta ez vezeti vissza vizet a kiegyenlítő tartályba.
Ha nem lenne senkinek esetleg várok valami jó ajánlatot vízhűtőre heti leszállítással esetleg (nagyon kellene)
2.5tds sedan kézi váltós
innen tört le:
Kép

Kép

Az nem lehet, hogy ez a csőnek része? Sehol nem találom egyébként azt a rohadt csövet az ETK-ban.

2017.04.04. 21:27

bendegúz írta:
atesz25 írta:Üdv. Igaz kérdeztem egy másik topicban, de találtam egy ilyet. Hátha valaki tudna nekem ilyen alkatrészt szerezni annak nagyon örülnék.
2.5tds sedan kézi váltós
innen tört le:

]

Az nem lehet, hogy ez a csőnek része? Sehol nem találom egyébként azt a rohadt csövet az ETK-ban.

Nem, az a hűtő része, benzinesekben is ilyen van csak máshogy áll.
Itt a hatos a légtelenítőcső

2017.04.04. 22:05

Gallaca írta:
bendegúz írta:
2.5tds sedan kézi váltós
innen tört le:

]

Nem, az a hűtő része, benzinesekben is ilyen van csak máshogy áll.
Itt a hatos a légtelenítőcső

Kérlek úgy találtam meg, hogy beírtam a Google -be BMW e39 radiator nipple. És a képek között találtam meg ezt az alkatrészt. Csak a közelben nem igazán kapni

2017.04.04. 22:54

2.5tds sedan kézi váltós
innen tört le:
Kép

Kép

Új hűtő lehetne akár holnap is THERMOTEC http://www.schmiedmann.hu/hu/bmw-e39/14 ... 7112246012
Hozzászólás küldése

VigLink badge