![]() |
2017.03.04. 17:01
2017.03.05. 04:22
2017.03.05. 08:53
2017.03.05. 10:32
d.balazs írta:Most akkor 523i vagy 528i a kocsi? (nem mindegy).....
Köszönöm a gyors választ!
Igen,zavarosan fogalmaztam, 523i, amiről szó van.
Igen ezzel tisztában vagyok, hogy ezeknél bármi előjöhet, erre azért fel vagyok készülve, ha megveszem.
Átvizsgáltatni mindenképpen elviszem, de sajnos ide Pestre emiatt nem tudom hazahozni.
Viszont, köszönöm az infót!
Igazából tudom, hogy a faceliftes, 2000 utáni e39 ek jobbak, de... az az igazság, hogy én mindig ismerőstől veszek autót, és ez eddig bevállt.
Ok. Köszönöm szépen, kedden megyünk kipróbálni, meg Átvizsgáltatni, és ha minden patent, akkor lehet, hogy a következő kommentet a bemutatkozás topic ban írom. Vagy az "SOS szopóágon vagyok" nevű topicban ;-D
2017.03.05. 10:55
d.balazs írta:Üdvözletem az E39 tagtársaknak,
Ami viszont a leginkább zavar, hogy le van ültetve a gép, ami nekem nem tetszik.
Mivel én mindig is igyekszem a gyári állapotra, ezért - ha megveszem - mindenképpen vissza szeretném emeltetni.
Nem tudom, hogy ez pl. mennyire költséges dolog.
d.balazs
2017.03.08. 18:30
atti523i írta:d.balazs írta:Most akkor 523i vagy 528i a kocsi? (nem mindegy).....
Köszönöm a gyors választ!
Igen,zavarosan fogalmaztam, 523i, amiről szó van.
Igen ezzel tisztában vagyok, hogy ezeknél bármi előjöhet, erre azért fel vagyok készülve, ha megveszem.
Átvizsgáltatni mindenképpen elviszem, de sajnos ide Pestre emiatt nem tudom hazahozni.
Viszont, köszönöm az infót!
Igazából tudom, hogy a faceliftes, 2000 utáni e39 ek jobbak, de... az az igazság, hogy én mindig ismerőstől veszek autót, és ez eddig bevállt.
Ok. Köszönöm szépen, kedden megyünk kipróbálni, meg Átvizsgáltatni, és ha minden patent, akkor lehet, hogy a következő kommentet a bemutatkozás topic ban írom. Vagy az "SOS szopóágon vagyok" nevű topicban ;-D
helyedben én inkább kézi váltóst néznék.
2017.03.08. 18:38
csikes77 írta:atti523i írta:
Szerintem nem jobbak a faceliftesek semmivel, maximum kicsit modernebbek.
2017.03.08. 18:51
leslie írta:Norbi86 írta:kovessyroli írta:Norbi86 írta:Sziasztok!Volna lehetőségem vásárolni egy E39 530I-t!Magyarországi első tulajdonostól!Az ára is elég baráti 2002-es autóról lenne szó!Kipróbáltam eléggé egyben van az autó!Hibák,a katalizátor zörög,elég hangosnak tűnt a kipufogó,a visco nem működik és kissé kemény a kormány!Viszont vezetett szervizkönyves és sérülés mentes és szépen megőrizték az állapotát!nem tudom megérné e belevágni!
Nem te keresel 7 éve E39-et?![]()
Itt a többség olyan autókról álmodozik , mint amit paraméterekben leírtál, te meg azon gondolkodsz, hogy megérné-e belevágni?![]()
A válaszom : NEM, nem éri meg belevágni, mert ezekre az autókra rendszeresen és rendesen kell költeni, mire hibamentesek lesznek.
Ha kibírtad 7 évig, hogy nem vettél ilyen autót, akkor szerintem te nem is vágysz rá eléggé.
És tényleg minden rosszindulat nélkül mondom, hogy ez nem a te autód, utálni fogod, hogy az alkatrészkereskedő lesz az első időszakban a legjobb cimborád, utálni fogod, mert össze kell barátkoznod egy jó szerelővel, meg egy jó diagossal.
Nem kimondottan keresek 7 éve ilyen autót!Ez nekem egy vágyálom de sajnos az utóbbi pár évben mindig közbe jött valami és muszáj volt félre tennem ezt és sok minden mást most örülök mert már rendben vannak a dolgok!Van a családban E39 épp most készült el egy teljes motor generálon esett át ami enyhén szólva is rengeteg pénzt és időt emésztett fel!Tisztában vagyok vele,hogy ez ilyen autó nem lehet kis pénzből fenntartani és megőrizni az állapotát!Lehet velem van a baj mert túl sokat gondolkodtam és rágódtam a vásárláson!
OFF: a tett halála, a túl sok agyalás....
2017.03.08. 19:12
2017.03.08. 20:57
csikes77 írta:Ezért a hétvégén lehet elmegyek itt van tőlem 200 kilométerre. Mi a véleményetek? Szerintem jónak tűnik. Nem tehetek róla, de valaki bélyeget gyűjt én e39 et.Imádom.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=240312311&isSearchRequest=true&scopeId=C&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&maxMileage=200000&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=21&pageNumber=1
2017.03.10. 16:25
NagyMatyas írta:csikes77 írta:Ezért a hétvégén lehet elmegyek itt van tőlem 200 kilométerre. Mi a véleményetek? Szerintem jónak tűnik. Nem tehetek róla, de valaki bélyeget gyűjt én e39 et.Imádom.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=240312311&isSearchRequest=true&scopeId=C&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&maxMileage=200000&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=21&pageNumber=1
Lehet benne km rendesen, de ennyi pénzért igazából nem kell csodát várni
2017.03.14. 13:51
2017.04.04. 20:19
2017.04.11. 14:05
2017.04.11. 19:30
Sabee írta:Sziasztok!
E39 vásárlás előtt állok és néhány autó megtekintése után találtam olyat, ami számomra laikusként jónak tűnik és szeretném a ti véleményeteket is megkérdezni ezzel kapcsolatban.![]()
Az elsődleges kiszemelt ő lenne:
2017.04.11. 21:01
Imco írta:Sabee írta:Sziasztok!
E39 vásárlás előtt állok és néhány autó megtekintése után találtam olyat, ami számomra laikusként jónak tűnik és szeretném a ti véleményeteket is megkérdezni ezzel kapcsolatban.![]()
Tudom népszerűtlen leszek, de 1,7-ért már semmilyen E39-et nem vennék.
Ez alól kivátel, ha hosszas restaurálásnak akarnám alávetni 5-10-15 éves távlatba.
2017.04.11. 21:14
kovessyroli írta:Imco írta:Sabee írta:Sziasztok!
És ezután olajcserézünk - fékezünk - futóműzünk, nagy valószínűséggel kipuff.leömlőt cserélünk, termosztátokat , izzitógyertyát és relét cserélünk, hogy legyen regeneráció is néha - néha, és elköltöttünk minimum 300eft-ot.
Ekkor tartunk 2,3mft-nál a legoptimistább számításokat alapul véve.
2017.04.12. 00:59
kovessyroli írta:Imco írta:Sabee írta:Sziasztok!
Tévedés ne legyen, itt nem Afterdark kolléga szintű felújításra gondolok.
2017.04.12. 21:38
Hát én ha átlag 40k.t költenék az autómra már rég felgyújtottam volna pedig 7 éve hajtom az autót és 80000ezret tettem bele. Mert ti azt mondjátok hogy elvileg nekem cirka 3400000ft ot kellett volna ráköltenem az autóra???? Hát ha valaki ennyit költött az autójára az tényleg felgyújthatja!!!Norbi86 írta:kovessyroli írta:Norbi86 írta:Sziasztok!Volna lehetőségem vásárolni egy E39 530I-t!Magyarországi első tulajdonostól!Az ára is elég baráti 2002-es autóról lenne szó!Kipróbáltam eléggé egyben van az autó!Hibák,a katalizátor zörög,elég hangosnak tűnt a kipufogó,a visco nem működik és kissé kemény a kormány!Viszont vezetett szervizkönyves és sérülés mentes és szépen megőrizték az állapotát!nem tudom megérné e belevágni!
Itt a többség olyan autókról álmodozik , mint amit paraméterekben leírtál, te meg azon gondolkodsz, hogy megérné-e belevágni?![]()
A válaszom : NEM, nem éri meg belevágni, mert ezekre az autókra rendszeresen és rendesen kell költeni, mire hibamentesek lesznek.
Ha kibírtad 7 évig, hogy nem vettél ilyen autót, akkor szerintem te nem is vágysz rá eléggé.
És tényleg minden rosszindulat nélkül mondom, hogy ez nem a te autód, utálni fogod, hogy az alkatrészkereskedő lesz az első időszakban a legjobb cimborád, utálni fogod, mert össze kell barátkoznod egy jó szerelővel, meg egy jó diagossal.
Nem kimondottan keresek 7 éve ilyen autót!Ez nekem egy vágyálom de sajnos az utóbbi pár évben mindig közbe jött valami és muszáj volt félre tennem ezt és sok minden mást most örülök mert már rendben vannak a dolgok!Van a családban E39 épp most készült el egy teljes motor generálon esett át ami enyhén szólva is rengeteg pénzt és időt emésztett fel!Tisztában vagyok vele,hogy ez ilyen autó nem lehet kis pénzből fenntartani és megőrizni az állapotát!Lehet velem van a baj mert túl sokat gondolkodtam és rágódtam a vásárláson!
2017.04.12. 22:24
stupeki69 írta:Hát én ha átlag 40k.t költenék az autómra már rég felgyújtottam volna pedig 7 éve hajtom az autót és 80000ezret tettem bele. Mert ti azt mondjátok hogy elvileg nekem cirka 3400000ft ot kellett volna ráköltenem az autóra???? Hát ha valaki ennyit költött az autójára az tényleg felgyújthatja!!!Norbi86 írta:kovessyroli írta:Norbi86 írta:Sziasztok!Volna lehetőségem vásárolni egy E39 530I-t!Magyarországi első tulajdonostól!Az ára is elég baráti 2002-es autóról lenne szó!Kipróbáltam eléggé egyben van az autó!Hibák,a katalizátor zörög,elég hangosnak tűnt a kipufogó,a visco nem működik és kissé kemény a kormány!Viszont vezetett szervizkönyves és sérülés mentes és szépen megőrizték az állapotát!nem tudom megérné e belevágni!