Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 vásárlás

2016.10.29. 20:14

Sziasztok!

Nagyon új vagyok és a segítségeteket kérném, természetes a hasznos tapasztalatokat is nagyon megköszönöm. Nemrég úgy döntöttem hogy nekem kell egy BMW és mivel ez az E39 mindig is tetszett, így hamar megszületett a döntés. Azt még nem tudom hogy a hazai kínálatból fog kikerülni vagy esetleg külföldről, de nem is ez a lényeg. A lényeg amiben tanácstalan vagyok hogy főleg hosszabb utakra( pályán,városon kívül) kellene, így mindenképp dízelben gondolkodok. Először 20D néztem, tudom nem egy erőgép de kellemes fogyasztási adatokat hallottam felőle. Szerintetek melyik lenne a megfelelőbb 20D v 25D v 30D? Ha például tudnátok olyan információval segíteni hogy ezen típusok mennyit esznek pályán tempomat-tal és mennyire megbízhatok ezen motorok, illetve váltók azt nagyon megköszönném. Eddig japán kocsijaim voltak, így egyáltalán nem vagyok képben :D Nem erőgépet akarok, hanem egy kényelmes utazó kocsit amivel gyorsan elrepül az utazási idő és élmény vezetni, persze az se utolsó szempont hogy jól fogyasszon is. Ha esetleg elkap a hév és kell az adrenalin akkor átülök a subaruba :oops: :mrgreen:
Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm 8)

2016.10.29. 22:27

Sasa21 írta:Sziasztok!

Nagyon új vagyok és a segítségeteket kérném, természetes...........

25D -re szokott a legkevesebb panasz lenni, de persze mindenből lehet sz___t venni.

2016.10.30. 14:05

Sziasztok Cartársak!

Ha esetleg tudtok ajánlani nyugodt szívvel eladásra szánt e39 Touringot, kérem jelezzétek. Facelift (NFL) és 20d, 25d, 20i, 25i előnyben, de a legfontosabb a kasztni és az, hogy volt az autóval törődve. Km nem érdekel, de az állapot igen! Köszönettel, Dani Email: mdaniel520 kukac gmail pont com

2016.11.07. 20:22

Sasa21 írta:Sziasztok!

Nagyon új vagyok és a segítségeteket kérném, természetes a hasznos tapasztalatokat is nagyon megköszönöm. Nemrég úgy döntöttem hogy nekem kell egy BMW és mivel ez az E39 mindig is tetszett, így hamar megszületett a döntés. Azt még nem tudom hogy a hazai kínálatból fog kikerülni vagy esetleg külföldről, de nem is ez a lényeg. A lényeg amiben tanácstalan vagyok hogy főleg hosszabb utakra( pályán,városon kívül) kellene, így mindenképp dízelben gondolkodok. Először 20D néztem, tudom nem egy erőgép de kellemes fogyasztási adatokat hallottam felőle. Szerintetek melyik lenne a megfelelőbb 20D v 25D v 30D? Ha például tudnátok olyan információval segíteni hogy ezen típusok mennyit esznek pályán tempomat-tal és mennyire megbízhatok ezen motorok, illetve váltók azt nagyon megköszönném. Eddig japán kocsijaim voltak, így egyáltalán nem vagyok képben :D Nem erőgépet akarok, hanem egy kényelmes utazó kocsit amivel gyorsan elrepül az utazási idő és élmény vezetni, persze az se utolsó szempont hogy jól fogyasszon is. Ha esetleg elkap a hév és kell az adrenalin akkor átülök a subaruba :oops: :mrgreen:
Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm 8)

hello!
30d automata, 4 szemellyel, telepakolva, 140 tempomattal 7 litert eszik nekem. Varosban en foleg rovidebb utakra hasznalom, mivel kozel van a melohely, csodat nem kell varni, 9 litert siman megeszik. ITT eleg sok infot megtalalsz a vasarlassal kapcsolatban.

2016.11.14. 15:15

Elkapott a hülyegyerek szindróma. Nagyon motoszkál egy 540i manual6 vagy e60 535d vétele. Hahun 40i nincs, e60 viszont 4,6 körül 2008 LCI van, csak nem tom hogy megéri nézegetni vagy nem.
Külföldi 40i meg Düsseldorfban láttam kép alapján csudiszépet, Bécsben meg olyant amiben cserélni kéne belsőt is (kép alapján)
30dvel dunát lehetne rekeszteni, mert én is ezt adnám el ha lenne potenciális jelöltem vételre. Mi az a határ ahol még nem szopóroller a v8?

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

2016.11.14. 17:13

Bor3sz írta:Elkapott a hülyegyerek szindróma. Nagyon motoszkál egy 540i manual6 vagy e60 535d vétele. Hahun 40i nincs, e60 viszont 4,6 körül 2008 LCI van, csak nem tom hogy megéri nézegetni vagy nem.
Külföldi 40i meg Düsseldorfban láttam kép alapján csudiszépet, Bécsben meg olyant amiben cserélni kéne belsőt is (kép alapján)
30dvel dunát lehetne rekeszteni, mert én is ezt adnám el ha lenne potenciális jelöltem vételre. Mi az a határ ahol még nem szopóroller a v8?

Borulj össze Reszka klubtárssal! Talán jó lesz mindkettőtöknek! ;) :D
Épp hirdeti az övét.

2016.11.14. 17:32

Imco írta:
Bor3sz írta:Elkapott a hülyegyerek szindróma. Nagyon motoszkál egy 540i manual6 vagy e60 535d vétele. Hahun 40i nincs, e60 viszont 4,6 körül 2008 LCI van, csak nem tom hogy megéri nézegetni vagy nem.

Borulj össze Reszka klubtárssal! Talán jó lesz mindkettőtöknek! ;) :D
Épp hirdeti az övét.

Enyém automata...:)

2016.11.14. 22:32

Reszka írta:Enyém automata...:)

Ezért kicsit haragszom is rá

2016.11.15. 09:28

Bor3sz írta:
Reszka írta:Enyém automata...:)

Ezért kicsit haragszom is rá

Hámori Árpi szívesen átépíti! :D ;)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: Reszka
Értékelés: 4.76%

2016.11.17. 10:32

40i kint sem olcsó sajnos.Plusz a regadó horror,ha 98/9 előtti (EU2) arra 318.000ft körül,az utáni (EU3) 240.000ft körül.Ebben még se vizsga,se semmi nincs benne....

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Padre540 az itt látható tagok köszönték meg: Bor3sz

2016.11.17. 11:42

Urak!

Erről a kocsiról van valakinek infója? Egy hónapja vettem észre és még mindig ott áll... Hó végén lesz rá pénzem.

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... v-10640292

Köszönettel :)

2016.11.17. 11:47

seepheerd írta:Urak!

Erről a kocsiról van valakinek infója? Egy hónapja vettem észre és még mindig ott áll... Hó végén lesz rá pénzem.

Facebookon már kitárgyalták a kocsit. Már nem emlékszem a pontos listára, de elég hosszú hibalistát írtak össze + állítólag iszonyatosan kotvány büdös a kocsi belülről, ezt mindenki bekommentelte aki látta a kocsit.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Afterdark az itt látható tagok köszönték meg: NagyMatyas

2016.11.17. 13:12

es mi a helyzet a 328i-vel? :)

2016.11.17. 14:12

Afterdark írta:

Facebookon már kitárgyalták a kocsit. Már nem emlékszem a pontos listára, de elég hosszú hibalistát írtak össze + állítólag iszonyatosan kotvány büdös a kocsi belülről, ezt mindenki bekommentelte aki látta a kocsit.

Köszi, azt nem láttam, de akkor itt a magyarázat, hogy miért nem viszik el...

2016.11.17. 14:16

dreizwanzig írta:

es mi a helyzet a 328i-vel? :)

Az már 2012-ben visszakerült Zsoltihoz, akkor vettem ezt a szépséget :)

Kép

Üdv,
Joe

2016.11.17. 18:50

Elképzelhetően eladó lesz

az 530 DA Touringom. Szinte napra pontosan 3 éve vettem Zsoltitól 257.000 km-rel - eddig van szervizkönyv -, most 430.000 van benne, és egy Excel-tábla. ( Néhányan már láttátok).
Zsolti és Muha Atti kb. mindent tud az autóról, árat nem tudok - ebben is segíthettek -, és ha tényleg eladom, akkor örülnék, ha klubon belül maradna. A VIN GS 97552, az egyedüli eltérés ( hekkelés) , hogy vettem bele gyári pohártartót.
:-)))

2016.11.20. 11:33

Sziasztok
Egyik ismerősöm venni szeretne egy 525-530D!Touring előny lenne,de sedán is szóba jöhetne.......
Ha valaki tud,vagy netán a sajátját árulja,akkor írjon már rám.Köszönöm" :wink:

2016.11.22. 10:16

Sziasztok. Autóvásárlás előtt állok, első dízel BMW-met szeretném megvenni. A véleményetekre lennék kíváncsi 525d és 530d-vel kapcsolatban. Mennyire megbízhatóak, érdemes egyáltalán foglalkozni vele? Nem szeretném a gatyámat is rákölteni erre is. Az 535i-m már elvitte minden pénzem:) Szóval megbízható autót szeretnék. Gondolkozzak ebben a típusban vagy hanyagoljam inkább. Facelift utáni példányokkal szemezek. Köszönöm a segítséget ;)

2016.11.22. 22:50

Mazsidrazsi írta:Sziasztok. Autóvásárlás előtt állok, első dízel BMW-met szeretném megvenni. A véleményetekre lennék kíváncsi 525d és 530d-vel kapcsolatban. Mennyire megbízhatóak, érdemes egyáltalán foglalkozni vele? Nem szeretném a gatyámat is rákölteni erre is. Az 535i-m már elvitte minden pénzem:) Szóval megbízható autót szeretnék. Gondolkozzak ebben a típusban vagy hanyagoljam inkább. Facelift utáni példányokkal szemezek. Köszönöm a segítséget ;)

Akkor ne egy 14-16 éves diesel BMW személyében keresd, ami jó esetben 350+ ezer km-et futott már. Sosem lesz megbízható, mindig kell rá költeni bőven. Ezek már inkább hobbi autók, mintsem tényleges használati eszközök.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek NagyMatyas az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d

2016.11.24. 17:27

NagyMatyas írta:
Akkor ne egy 14-16 éves diesel BMW személyében keresd, ami jó esetben 350+ ezer km-et futott már. Sosem lesz megbízható, mindig kell rá költeni bőven. Ezek már inkább hobbi autók, mintsem tényleges használati eszközök.

Én azért megyek vele évi 60 körül...
Hozzászólás küldése

VigLink badge