![]() |
2016.07.03. 09:44
dreizwanzig írta:blueboi69 írta:dreizwanzig írta:
áááá dehogy, még sosem láttunk ilyet
Látom nem fogadtad meg a tanácsunkat, hogy olvass bele a topicbaElég sok témázás megy róla és több embernek is van ilyen a fórumról. (Nekem is pl.)
Jó cucc amúgy.
Öcccsém nem tudok 300oldalt végigolvasni![]()
Pedig elkezdtem, egy halom topikot elkezdtem olvasni, csak rengeteg pofázás van, másrészt a linkek 90%-a már nem működik, belinkelt képek szintén és így nehéz. De igyekszem! )
Szóval mi a tapasztalat ezzel? Érdemes megvenni a komplett kitet vagy darabokból is össze lehet rakni? Ha jól láttam a szoftver ingyenes hozzá. Számomra zseniális ötlet, hogy így hasznosítják a busvezérlést. Igen, egy újszülöttnek minden vicc új, ez lesz egy darabig, szóltam előreCserébe aktív fórumozónak vallom magam más oldalakon is (nem feltétlenül autós) így hosszabb távon is szeretnék az itteni közösség tagja lenni. Bár ez nemtudom hogy kötődik a tv-navi-hoz
Nem tudom mire gondolsz, mert több dolgot is árul ott a srác, de ha a tv-re gondolsz;
Nem tudsz komplett kitet venni. A pibustól csak a nyákot tudod megvenni, meg egy-két apróságot. Külön meg kell venned a digitális tunert + ha nincs tv modul a kocsidban gyárilag, akkor más dolgokat is.
Tapatalkkal küldve az én SM-N9005 eszközömről
2016.07.03. 10:12
blueboi69 írta:dreizwanzig írta:blueboi69 írta:dreizwanzig írta:
Látom nem fogadtad meg a tanácsunkat, hogy olvass bele a topicbaElég sok témázás megy róla és több embernek is van ilyen a fórumról. (Nekem is pl.)
Jó cucc amúgy.
Pedig elkezdtem, egy halom topikot elkezdtem olvasni, csak rengeteg pofázás van, másrészt a linkek 90%-a már nem működik, belinkelt képek szintén és így nehéz. De igyekszem! )
Szóval mi a tapasztalat ezzel? Érdemes megvenni a komplett kitet vagy darabokból is össze lehet rakni? Ha jól láttam a szoftver ingyenes hozzá. Számomra zseniális ötlet, hogy így hasznosítják a busvezérlést. Igen, egy újszülöttnek minden vicc új, ez lesz egy darabig, szóltam előreCserébe aktív fórumozónak vallom magam más oldalakon is (nem feltétlenül autós) így hosszabb távon is szeretnék az itteni közösség tagja lenni. Bár ez nemtudom hogy kötődik a tv-navi-hoz
Nem tudom mire gondolsz, mert több dolgot is árul ott a srác, de ha a tv-re gondolsz;
Nem tudsz komplett kitet venni. A pibustól csak a nyákot tudod megvenni, meg egy-két apróságot. Külön meg kell venned a digitális tunert + ha nincs tv modul a kocsidban gyárilag, akkor más dolgokat is.
Tapatalkkal küldve az én SM-N9005 eszközömről
Ja a Pi modulra gondoltam, kell hozzá még egy Pi is, és akkor fut egy komplett multimédia center, lehet nézni filmet, értelmesen mp3-at lejátszani stb. Viszont ahogy nézem elég borsosra jön ki az ára a végére.
Tv modul nem kell, itthon sem nézek tv-t, nemhogy az autóbanEgyébként tv modul van a gépjárműben majd egyszer kibányászom, mert felesleges.
2016.07.03. 18:54
THT írta:
TV modul nem azért kell, hogy TV-t nézz, hanem mert azon keresztül jön a kép a kijelzőre. Bárminek a képe. A PI is azt használja.
2016.07.03. 20:40
blueboi69 írta:dreizwanzig írta:
Jó cucc amúgy.
2016.07.03. 21:15
bendegúz írta:blueboi69 írta:dreizwanzig írta:
Jó cucc amúgy.
"Öcccsém"... "csak rengeteg pofázás van" Ne haragudj de ez nekem nem tetszik! Az eddigi klubbéli hozzászólásaid sem nyerték el a szimpátiámat, de lehet velem van a baj.
Ha jössz a találkozóra akkor mindenképp szeretnék veled találkozni, mert lehet, hogy csak gépen nem jön át a stílusod.
Néha az enyém sem megy át!
2016.07.04. 10:20
bendegúz írta:"Öcccsém"... "csak rengeteg pofázás van" Ne haragudj de ez nekem nem tetszik! Az eddigi klubbéli hozzászólásaid sem nyerték el a szimpátiámat, de lehet velem van a baj.
Ha jössz a találkozóra akkor mindenképp szeretnék veled találkozni, mert lehet, hogy csak gépen nem jön át a stílusod.
Néha az enyém sem megy át!
2016.07.13. 10:08
2016.07.18. 17:29
2016.07.27. 22:00
2016.07.28. 05:57
2016.07.28. 07:01
PeterE39 írta:
Tegyük fel, hogy ezt megoldja neked valaki (bár erősen kétlem), de mi lenne a művelet célja, mit szeretnél elérni?
2016.07.28. 11:28
Apa8 írta:PeterE39 írta:
Tegyük fel, hogy ezt megoldja neked valaki (bár erősen kétlem), de mi lenne a művelet célja, mit szeretnél elérni?
Egy normális felbontású kijelző, amihez PC-is tudok kötni.
2016.07.28. 12:59
THT írta:Apa8 írta:PeterE39 írta:
Egy normális felbontású kijelző, amihez PC-is tudok kötni.
Most 16:9 van a kocsiban?
Az eredeti TV moduljelét fogja tudni kezelni?
Megvetted már?
2016.08.01. 10:27
2016.08.12. 13:30
2016.08.12. 14:22
HG írta:Urak,
lehet, hogy nem pont ide tartozik, de a 16:9-es fejegység csinál olyat néha, hogy hiába hallgatok rádiót vagy CD-t, a kijelző pár másodpercen belül visszavált "a menüre", illetve ezen belül is a legutóbb használt menüpontra (navigáció, fedcomp, stb.)
csak annyi a vágyam (e téren) hogy ha rádióra váltok, akkor a kijelző ott is maradjon, és az állomásokat mutassa, ha CD-re váltok, akkor szintén, stb.
Azt hiszem egyszerű lesz a megoldás, azt hámoztam ki a (német nyelvű) gépkönyvből, hogy valamikor 2x kell megnyomni a "menü" gombot, de nem jövök rá, hogy mikor.
Előre is köszi! G.
2016.08.12. 23:15
PeterE39 írta:
A "MODE" gomb másik oldalával tudsz váltani a kijelzőn, hogy a rádiót (CD-t) vagy a fedélzetit (vagy navit) mutassa.
2016.08.14. 21:30

2016.08.17. 21:09
nzoli2 írta:Sziasztok
A napokban cseréltem rádiót a kocsiban (a rádiós topikban raktam is fel képet róla)
Mivel TV és Navigáció is (meg DVD és mp3 lejátszó stb.) itt folytatom tovább a tapasztalatokat.
Nagyon szépen működik, jobb mint amire számítottam.
Az már csak hab a tortán, hogy a tolató-kamera teljesen éles és színes képet ad még sötétben is![]()
SZERK:
Páran kérdeztétek, ilyen:
http://www.ebay.com/itm/281901702576?euid=cb66d245374a414db345801225ac53d6&bu=44025827806&cp=1&sojTags=bu=bu
2016.08.21. 11:05