![]() |
2016.05.14. 01:01
csikes77 írta:Sziasztok .
Légrugóhoz lenne kérdésem milyenek ezek az után gyártottak, amiket ilyen 180 euro körül lehet megvenni párban. Érdemes berakni ezeket, vagy jobb a bontott? Esetleg az e60as jó e bele gányolás nélkül, vagy teljesen más?
Köszönettel.
2016.05.14. 04:45
KissGSV írta:atesz155 írta:Programozott már valaki fel nappali menetfényt az E39-re? A refi világít ilyenkor csökkentett teljesítménnyel.
Igen, nem valami szép látvány a sárgásan világító refi... Nekem a tompított van beállítva, úgyis majdnem mindig kell.
KissG
2016.05.14. 07:55
atesz155 írta:KissGSV írta:atesz155 írta:Programozott már valaki fel nappali menetfényt az E39-re? A refi világít ilyenkor csökkentett teljesítménnyel.
Igen, nem valami szép látvány a sárgásan világító refi... Nekem a tompított van beállítva, úgyis majdnem mindig kell.
KissG
Bután néz ki, azt mondod?
A topmpított világít csak mint DRL? más nem világít?
2016.05.14. 11:29
bendegúz írta:atesz155 írta:KissGSV írta:atesz155 írta:Programozott már valaki fel nappali menetfényt az E39-re? A refi világít ilyenkor csökkentett teljesítménnyel.
KissG
Nekem az a véleményem, hogy elég sok autónak van sárgásan világító nappali fénye, nem olyan gáz az, viszont kíméli a xenont - ha az van - mert az ugye gyengül idővel, és éjszaka amikor kell akkor meg nem világít.![]()
2016.05.14. 11:49
atesz155 írta:bendegúz írta:atesz155 írta:KissGSV írta:atesz155 írta:Programozott már valaki fel nappali menetfényt az E39-re? A refi világít ilyenkor csökkentett teljesítménnyel.
KissG
Nekem az a véleményem, hogy elég sok autónak van sárgásan világító nappali fénye, nem olyan gáz az, viszont kíméli a xenont - ha az van - mert az ugye gyengül idővel, és éjszaka amikor kell akkor meg nem világít.![]()
Az lenne a legjobb megoldás, ha lenne olyan erös LED az EREDETI angel eyes-hoz, ami úgy világít mint az újabb típusú BMW-k angel eyes-ja.
És nem, a kínai gagyi angel eyes nem játszik.
2016.05.14. 21:32
2016.05.15. 09:28
kazsemestor írta:Sziasztok!
Van egy probléma...
Adott az autóm.
Pár hete a Vanos rendszert cserélte rajta a szakim mert a régire hibát dobott a computer meg 2000 alatt rángatott gázadásra. Azóta a motor király,hibakód sincs. Viszont van más. 1300-1500ig és 1900-2100 ig igazi éles kereplő hangja van a kocsinak. Télleg mint mikor a szurkolók a fa kereplőket forgatják. A vezérlésre gondoltam egyből de a szakim mondta a Vanoscsere alatt csekkolta a láncfeszítőt meg a láncokat is és szerinte minden fasza...
Szerintetek merre keressem a gondot? Volt hasonló valakinek? Esetleg felvegyem a hangját?
Üdv: Kázsé
2016.05.15. 10:14
Zo78 írta:kazsemestor írta:Sziasztok!
Van egy probléma...
Adott az autóm.
Pár hete a Vanos rendszert cserélte rajta a szakim mert a régire hibát dobott a computer meg 2000 alatt rángatott gázadásra. Azóta a motor király,hibakód sincs. Viszont van más. 1300-1500ig és 1900-2100 ig igazi éles kereplő hangja van a kocsinak. Télleg mint mikor a szurkolók a fa kereplőket forgatják. A vezérlésre gondoltam egyből de a szakim mondta a Vanoscsere alatt csekkolta a láncfeszítőt meg a láncokat is és szerinte minden fasza...
Szerintetek merre keressem a gondot? Volt hasonló valakinek? Esetleg felvegyem a hangját?
...és a kelepelő hang közvetlenül a vanos csere után jelentkezett?
2016.05.15. 10:21
kazsemestor írta:Zo78 írta:kazsemestor írta:Sziasztok!
Van egy probléma...
Adott az autóm.
...és a kelepelő hang közvetlenül a vanos csere után jelentkezett?
Igen,a vanoscsere óta van hangja.Mintha valami műanyag letört volna és most beleér a láncba. Ha végre lesz ideje a szakinak akkor leveszi a burkolatot és megnézzük szabad szemmel is hátha látható lesz...
De mint mondtam,azóta az autó a hangot kivéve hibátlan.
A hangot megpróbáljam felvenni? Érdekel valakit?
üdv: Kázsé
2016.05.15. 10:54
2016.05.15. 12:46
2016.05.15. 12:52
Game írta:Sziasztok!
Egy 30d aut. ban tönkrement a műszeróra. Van itt egy 30 benzines órája. Csatlakozók ok. Működhet vele?
Ne kövezzetek meg a kérdésért! Köszi
2016.05.15. 13:00
rockerekhu írta:Game írta:Sziasztok!
Egy 30d aut. ban tönkrement a műszeróra. Van itt egy 30 benzines órája. Csatlakozók ok. Működhet vele?
Nem fog mukodni mert programozni kell,es barmilyen oracsoportot teszel bele mindet kodolni kell.
2016.05.15. 13:02
Game írta:rockerekhu írta:Game írta:Sziasztok!
Nem fog mukodni mert programozni kell,es barmilyen oracsoportot teszel bele mindet kodolni kell.
Értem. De mit értesz programozás alatt ill. kódolás alatt? Köszi
2016.05.15. 13:06
rockerekhu írta:Game írta:rockerekhu írta:Game írta:Sziasztok!
Egy csomo module az oran kersztul komunikal bus rendszer mig a te vinkodod nincs atirva az oraban nem tudod a kocsit diagolni
2016.05.15. 13:08
rockerekhu írta:Game írta:rockerekhu írta:Game írta:Sziasztok!
Egy csomo module az oran kersztul komunikal bus rendszer mig a te vinkodod nincs atirva az oraban nem tudod a kocsit diagolni
2016.05.15. 13:10
Game írta:rockerekhu írta:Game írta:rockerekhu írta:Game írta:Sziasztok!
Az szép. Akkor ezt hogy tudnám cserélni? Szervíz, és ott kódólják? Sorry h ennyit kérdezek, nem vágom a szitut. Köszi
2016.05.15. 13:11
Game írta:
Az szép. Akkor ezt hogy tudnám cserélni? Szervíz, és ott kódólják? Sorry h ennyit kérdezek, nem vágom a szitut. Köszi
2016.05.15. 13:16
2016.05.15. 15:42
BMWMuller írta:csikes77 írta:Sziasztok .
Légrugóhoz lenne kérdésem milyenek ezek az után gyártottak, amiket ilyen 180 euro körül lehet megvenni párban. Érdemes berakni ezeket, vagy jobb a bontott? Esetleg az e60as jó e bele gányolás nélkül, vagy teljesen más?
Köszönettel.
Szarok, régebben forgalmaztuk, de teljesen leálltunk vele a rengeteg probléma miatt. Ebből csak a gyári jó, jó minőségi utángyártott pedig nincs, a bontott meg lutri, mert az idő eszi meg ezeket.