![]() |
2016.05.02. 13:33
odus írta:Afterdark írta:Sziasztok!
Jelenleg facelift előtti komfort üléseim vannak. Találtam egy szép állapotú Highline szettet, ami szintén komfort memóriás csak még aktív is pluszban. A gond az évjárattal van, ez már faceliftes.
Panelt is ad hozzá a srác, itt is más az ülésfűtés gombja. Visszaolvastam 25 oldalt a topicban, de nem találtam egzakt választ, hogy cserélhető e és ha igen akkor mit kell még beszerezzek hozzá, mit kell programozni és hogy korláltan orális szexet jelent e a folyamat?
Köszi Urak!
Szia!
Ami biztos, hogy más a csatlakozója, át kell pinezni a kábeleket. Az aktív üléshez kell plusz kábel, ami a te
jelenlegi kötegedben nincs benne, illetve a kapcsolóközpontnak is kell táp, busz, ilyesmik. Ha lenne kábelköteged
is hozzá, az sokat segítene. A wds-t ajánlom, abban minden egyértelműen benne van.
Üdv.
Odus
2016.05.02. 14:51
Afterdark írta:odus írta:Afterdark írta:Sziasztok!
Jelenleg facelift előtti komfort üléseim vannak. Találtam egy szép állapotú Highline szettet, ami szintén komfort memóriás csak még aktív is pluszban. A gond az évjárattal van, ez már faceliftes.
Panelt is ad hozzá a srác, itt is más az ülésfűtés gombja. Visszaolvastam 25 oldalt a topicban, de nem találtam egzakt választ, hogy cserélhető e és ha igen akkor mit kell még beszerezzek hozzá, mit kell programozni és hogy korláltan orális szexet jelent e a folyamat?
Köszi Urak!
Szia!
Ami biztos, hogy más a csatlakozója, át kell pinezni a kábeleket. Az aktív üléshez kell plusz kábel, ami a te
jelenlegi kötegedben nincs benne, illetve a kapcsolóközpontnak is kell táp, busz, ilyesmik. Ha lenne kábelköteged
is hozzá, az sokat segítene. A wds-t ajánlom, abban minden egyértelműen benne van.
Üdv.
Odus
Időközben sajnos aktualitását vesztette, mert az eladó 250.000 forintra taksálja a szettet.
2016.05.02. 14:53
Afterdark írta:Sziasztok!
Köszi Urak!
2016.05.02. 14:58
2016.05.02. 15:01
Tomi.i írta:Afterdark írta:Sziasztok!
Köszi Urak!
Ülésfűtéssel kapcsolatban.Face előtti ülés fűtése működik a face utáni nyomógombos kapcsolóval.Akkor visszafelé is igaz lehet.Mit jelent a highline az nem Vw?és az aktiv funkció szintén érdekelne.
2016.05.02. 15:42
odus írta:Az aktív egy masszírozó funkció, van két zacskószerű tartály és a szivattyú az egyikből a másikba tolja a folyadékot oda-vissza. Nem mondom, hogy nem lehet érezni, de lehet simán nélküle élni.
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI G6-L11 eszközömről
2016.05.02. 15:48
Afterdark írta:odus írta:Az aktív egy masszírozó funkció, van két zacskószerű tartály és a szivattyú az egyikből a másikba tolja a folyadékot oda-vissza. Nem mondom, hogy nem lehet érezni, de lehet simán nélküle élni.
Nekem sem ez volt a fő mozgatórugó, oldalrolót akartam venni, a srác nem akarta eladni külön a kárpitokat és gondoltam megveszem az egészet cakk-pakk. Pozitív hozadék lett volna a cserének az aktív mód, de az ár miatt hagytam az egészet a francba.
A srác olyan szinten volt szerelmes a cuccába, hogy neki sem álltam alkudozni.
2016.05.02. 15:51
THT írta:Afterdark írta:odus írta:Az aktív egy masszírozó funkció, van két zacskószerű tartály és a szivattyú az egyikből a másikba tolja a folyadékot oda-vissza. Nem mondom, hogy nem lehet érezni, de lehet simán nélküle élni.
Nekem sem ez volt a fő mozgatórugó, oldalrolót akartam venni, a srác nem akarta eladni külön a kárpitokat és gondoltam megveszem az egészet cakk-pakk. Pozitív hozadék lett volna a cserének az aktív mód, de az ár miatt hagytam az egészet a francba.
A srác olyan szinten volt szerelmes a cuccába, hogy neki sem álltam alkudozni.
Ezt szerintem kb. 1 éve hirdeti..
2016.05.02. 23:04
THT írta:Tomi.i írta:Afterdark írta:Sziasztok!
Köszi Urak!
Ülésfűtéssel kapcsolatban.Face előtti ülés fűtése működik a face utáni nyomógombos kapcsolóval.Akkor visszafelé is igaz lehet.Mit jelent a highline az nem Vw?és az aktiv funkció szintén érdekelne.
De teljesen más a kábel, azt mindenképpen variálni kell.
Gallaca: face előtti kivitelben is létezett ez az aktív cucc? És combtámaszos ülésbe berakható-e?
2016.05.03. 05:17
Gallaca írta:
Nem tudom, hogy volt-e face előtt. Combtámaszosba azért nem, mert a hozzá tartozó szivacsnak kemény műanyag az alsó fele. Ezt tologatja a lufi felfelé. Komfort, tehát sima ülőlapos. Szerintem sportüléshez nem volt ilyen funkció, hacsak az E38 sportkontúr üléséhez nem volt.
2016.06.25. 12:56
2016.07.21. 13:11

2016.07.21. 14:14
Afterdark írta:Ez milyen ülés?
Nézegettem az e39 komfort üléseket, de egyik sem így néz ki. A másik, számomra fura dolog, hogy faceliftes a fűtéskapcsoló, de asc gomb van mellette, ami ha jól tudom facelift előtti. A kocsi is facelift előtti, amiből jönnek az ülések.
A csati ilyen, vajon az én ülésem alatt is ilyenek vannak ?
2016.07.21. 15:01
Gallaca írta:Afterdark írta:Ez milyen ülés?
Nézegettem az e39 komfort üléseket, de egyik sem így néz ki. A másik, számomra fura dolog, hogy faceliftes a fűtéskapcsoló, de asc gomb van mellette, ami ha jól tudom facelift előtti. A kocsi is facelift előtti, amiből jönnek az ülések.
Nem függ össze az ASC és a facelift. Volt már 2003-as kocsim ASC-vel. 98/9 hótól van ilyen sárga csati, meg ilyen fűtésgomb. Neked a körpines fekete csatid van. Be kell kötni kompletten az újhullámos cuccokat oszt csá.
2016.07.21. 19:43
Afterdark írta:Gallaca írta:Afterdark írta:Ez milyen ülés?
Nem függ össze az ASC és a facelift. Volt már 2003-as kocsim ASC-vel. 98/9 hótól van ilyen sárga csati, meg ilyen fűtésgomb. Neked a körpines fekete csatid van. Be kell kötni kompletten az újhullámos cuccokat oszt csá.
Ha megveszem a cuccot, vállalod a csatasorba állítást? (fűtés és elektromos bekötés)
2016.07.22. 23:33

2016.07.23. 01:55
Afterdark írta:Mit gondoltok, ez a standard szürke csak ennyire retkes, vagy egy sötétebb árnyalata is van a BMW szürkének?
Másik érdekes kérdésem, hogy sohasem találkoztam még ezzel az ülőlappal. Ugyanez a komfort ülésem van, de annak ilyen az ülőlapja
Találkozott már ezzel valaki?
2016.07.23. 09:19
Afterdark írta:Mit gondoltok, ez a standard szürke csak ennyire retkes, vagy egy sötétebb árnyalata is van a BMW szürkének?
Másik érdekes kérdésem, hogy sohasem találkoztam még ezzel az ülőlappal. Ugyanez a komfort ülésem van, de annak ilyen az ülőlapja
Találkozott már ezzel valaki?
2016.07.25. 19:39
Afterdark írta:Ez milyen ülés?
2016.07.29. 10:14