![]() |
2016.04.09. 15:31
kzolee írta:Hamoriarpi, itt a lehetőség lecserélni az E61-et:
https://m.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530/ ... os-9906494
2016.04.09. 17:57
kzolee írta:Hamoriarpi, itt a lehetőség lecserélni az E61-et:
2016.04.10. 17:06
Zo78 írta:kzolee írta:Hamoriarpi, itt a lehetőség lecserélni az E61-et:
Nincs automata váltó és napfénytető...![]()
Anno kb. egy időben került fel az enyémmel...
Orvos tulajdonos... ez a hölgy tulajdonos szinonimája?
2016.04.10. 19:10
Tomi.i írta:Zo78 írta:kzolee írta:Hamoriarpi, itt a lehetőség lecserélni az E61-et:
Az ülések nem passzolnak az ajtókárpithoz.......
2016.04.12. 20:43
Afterdark írta:Tomi.i írta:Zo78 írta:kzolee írta:Hamoriarpi, itt a lehetőség lecserélni az E61-et:
Plusz a tudatalattim a "kiglancoltfos" kifejezést hajtogatja.
2016.04.13. 10:16
csrobcsi írta:Afterdark írta:Tomi.i írta:Zo78 írta:kzolee írta:Hamoriarpi, itt a lehetőség lecserélni az E61-et:
Plusz a tudatalattim a "kiglancoltfos" kifejezést hajtogatja.
Ismerem a kereskedést, az innen aztán semmit kategória...
2016.04.13. 13:54
2016.04.13. 16:05
dreizwanzig írta:ezt az orvos/ügyvéd/nő tulajdonost sosem értettem. Általában ezeknek az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy hogyan kell karbantartani és kíméletesen kezelni egy autót
Miért nem inkább azt írják be, hogy autószerelő vagy mérnök vagy rakétatudós tulajtól?
2016.04.13. 17:41
kovessyroli írta:dreizwanzig írta:ezt az orvos/ügyvéd/nő tulajdonost sosem értettem. Általában ezeknek az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy hogyan kell karbantartani és kíméletesen kezelni egy autót
Miért nem inkább azt írják be, hogy autószerelő vagy mérnök vagy rakétatudós tulajtól?
Remélem majd Hámori Árpi is ideír neked egy nagy l@faszt a se@@edbe!![]()
2016.04.13. 18:07
2016.04.13. 19:49
nagy.matyika írta:kovessyroli írta:dreizwanzig írta:ezt az orvos/ügyvéd/nő tulajdonost sosem értettem. Általában ezeknek az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy hogyan kell karbantartani és kíméletesen kezelni egy autót
Azért, mert normális esetben egy orvos, ügyvéd kellő képen pedáns, legalábbis az én ismeretségi körömben ez így van. Az említett személyes és az autó gondolata láttán és is ezzel tudok asszociálni, amíg valaki meg nem cáfolja. Az más, hogy valószínűleg egy "ilyen" minőségű orvos/ügyvéd nem biztos, hogy ennyi évig használ egy ilyen autót, főleg nem nyugaton
2016.04.13. 22:38
kzolee írta:nagy.matyika írta:kovessyroli írta:dreizwanzig írta:ezt az orvos/ügyvéd/nő tulajdonost sosem értettem. Általában ezeknek az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy hogyan kell karbantartani és kíméletesen kezelni egy autót
Azért, mert normális esetben egy orvos, ügyvéd kellő képen pedáns, legalábbis az én ismeretségi körömben ez így van. Az említett személyes és az autó gondolata láttán és is ezzel tudok asszociálni, amíg valaki meg nem cáfolja. Az más, hogy valószínűleg egy "ilyen" minőségű orvos/ügyvéd nem biztos, hogy ennyi évig használ egy ilyen autót, főleg nem nyugaton
Két orvost is ismerek, akik sok éven át dédelgetnek ( a mai napig is) öreg német autókat. A kardiológus egy 190-es mercit, a nőgyógyász pedig egy E30-at. Még ma is ezekkel járnak be dolgozni a munkahelyükre, mindketten újonnan vették.
Persze eladni sem fogják soha, bevált mindkettő.
2016.04.14. 08:14
2016.04.14. 10:05
dreizwanzig írta:hát kövezzetek meg, de én nem látom az összefüggést az orvos/ügyvéd/nő és a jól karbantartott autó között.
2016.04.14. 10:47
dreizwanzig írta:hát kövezzetek meg, de én nem látom az összefüggést az orvos/ügyvéd/nő és a jól karbantartott autó között.
2016.04.14. 14:04
SvidronyA írta:dreizwanzig írta:hát kövezzetek meg, de én nem látom az összefüggést az orvos/ügyvéd/nő és a jól karbantartott autó között.
Általában rendelkezésre állnak a szükséges források
2016.04.14. 14:51
dreizwanzig írta:SvidronyA írta:dreizwanzig írta:hát kövezzetek meg, de én nem látom az összefüggést az orvos/ügyvéd/nő és a jól karbantartott autó között.
"aszittem" az orvosok szarul keresnek...
Sok embert láttam már én akinél rendelkezésre álltak a források, aztán mégis rohadt igénytelen volt. Meg ugye, ha valakinek nem nagyon van műszaki érzéke, akkor sok esetben észre sem veszi, hogy valami gond van. Az igaz, hogy ha mondjuk a tehetősebb ember, ha elviszi a műhelybe a kocsit és mondják neki, hogy ezt meg azt kell cserélni, akkor lehet, hogy nem filléreskedik és kicseréltet mindent, amint mondanak. Bár az én észrevételem, hogy sokszor a tehetősebbek c*gánykodnak igazán
2016.04.14. 15:07
SvidronyA írta:dreizwanzig írta:SvidronyA írta:dreizwanzig írta:hát kövezzetek meg, de én nem látom az összefüggést az orvos/ügyvéd/nő és a jól karbantartott autó között.
"aszittem" az orvosok szarul keresnek...
Sok embert láttam már én akinél rendelkezésre álltak a források, aztán mégis rohadt igénytelen volt. Meg ugye, ha valakinek nem nagyon van műszaki érzéke, akkor sok esetben észre sem veszi, hogy valami gond van. Az igaz, hogy ha mondjuk a tehetősebb ember, ha elviszi a műhelybe a kocsit és mondják neki, hogy ezt meg azt kell cserélni, akkor lehet, hogy nem filléreskedik és kicseréltet mindent, amint mondanak. Bár az én észrevételem, hogy sokszor a tehetősebbek c*gánykodnak igazán
Leginkább a már régebben kialakult sztereotípiákra akartam utalni. Nyilván nem minden orvos keresi agyon magát; nem is kívánok sem politikai sem pedig társadalmi vitafórumot kezdeményezni. Azt feltételeztem, hogy egy bizonyos közegben/élettérben megvan az igény, s ha kell áldoznak is rá. A tehetősek is sokfélék, mint ahogy a nélkülözők között is vannak magukat tehetősnek képzelők (a minap láttam X6-on majdnem slick téli gumikat, naná, hogy 20-as felniken)... Na, ez is visszaköszön ám sok hirdetésben.
2016.04.14. 20:47
dreizwanzig írta:Bár az én észrevételem, hogy sokszor a tehetősebbek c*gánykodnak igazán
2016.04.15. 22:38