![]() |
2016.01.09. 23:24
Haby írta:Üdv!
Lehet nem teljesen idevaló a kérdés de végülis ez is fűtés. Az lenne a kérdésem a fűthető bőr üléssel rendelkező kollégáktól hogy ebben a jó mínuszos időben kB hány perc alatt melegszik át az ülés?
2016.01.10. 21:23
2016.01.11. 09:17
Haby írta:Nem tudom akkor nekem mi lehet a baj![]()
Hamarabb jön a meleg levegő a szellőzőkön, mint ahogy az ülés átmelegszik. A hőmérsékletével nincs baj, de mire eléri már szinte nem is kell
2016.01.11. 12:23
Jerry írta:Haby írta:Nem tudom akkor nekem mi lehet a baj![]()
Hamarabb jön a meleg levegő a szellőzőkön, mint ahogy az ülés átmelegszik. A hőmérsékletével nincs baj, de mire eléri már szinte nem is kell
Ez sajna ilyen.
Fater Swiftjében sokkal intenzívebb és jobban használható az ülésfűtés, mint az E39 bőrülésénél.
Attól még
2016.01.12. 20:12
2016.01.13. 20:42
bellmore írta:Udv!(bocs az ekezetert)
Lehet mar valahol leirtatok de nincs idöm vegignezni 105 oldalt.A futesem nem muködik.Elözö nap lealltam vele meg jo volt.Masnap nem ment a ventilator.
Közben szetkaptam ezt azt.Megneztem a bisztiket,ok.Kicsereltem a sunit semmi.Kicsereltem a panelt semmi valtozas.Athidaltam az 1-4 es2-5 ös vezetekeket ami a sunire megy.A ventilator elindult.Viszont ahogy mozgattam a sunit veletlen hozzaerintettem a muszerfal konzolhoz es elindult ismet a ventilator.Tehat nem a ventilator a baj.
En vezetek problemera tippelek.
Legyszives ha van valami ötletetek ne kimeljetek.A hideg sem kimel a kocsiban
2016.01.17. 16:59
2016.01.17. 18:16
pepe7025 írta:Sziasztok !
Van egy 528i touringom, dupla digit klímával. Ma olyan történt hogy egyik pillanatról a másikra elment minden a vezérlőn, nem reagált semmire. Kis keresgélés után észrevettem, hogy kiment a 9 es bizti. Kicseréltem visszajött a kép, majd enyhe füst jött a vezérlőből. Gyorsan ilyedtembe levettem a gyujtást meg kivettem a biztit. Később, hogy megmutassam egy hozzáértőnek meginnt beraktam a biztit, most nem füstöl, mutat mindent viszont nem megy a ventillátor. Szerintetek??
2016.01.17. 21:29
2016.01.17. 21:30
atesz155 írta:Sziasztok,
melyik pumpa forgatja a vizet, ha REST módban van a klímapanel? A webasto vízpumpája, vagy egy másik? A HVAC szelepek alatt nincs pumpa.
2016.01.17. 21:32
bendegúz írta:atesz155 írta:Sziasztok,
melyik pumpa forgatja a vizet, ha REST módban van a klímapanel? A webasto vízpumpája, vagy egy másik? A HVAC szelepek alatt nincs pumpa.
Ezt én is szeretném tudni, ugyanis nekem kb 40 másodperc után hideget fúj!
2016.01.17. 21:37
bendegúz írta:atesz155 írta:Sziasztok,
2016.01.17. 21:57
atesz155 írta:bendegúz írta:atesz155 írta:Sziasztok,
Ugyan ez a jelenségem.
2016.01.17. 21:59
atti523i írta:atesz155 írta:bendegúz írta:atesz155 írta:Sziasztok,
Ugyan ez a jelenségem.
nálam is,akkor ez ennyit tud.
2016.01.17. 22:18
atesz155 írta:Sziasztok,
2016.01.17. 22:23
barbrady írta:atesz155 írta:Sziasztok,
A webastoé, de ha felprogramozod állófűtésnek, onnantól a szelepek alatti szivattyúval akarja keringetni, ami ugye nincs alapból. Beszerelsz egyet és már működik is.
Tapatalk
2016.01.17. 22:35
barbrady írta:atesz155 írta:Sziasztok,
A webastoé, de ha felprogramozod állófűtésnek, onnantól a szelepek alatti szivattyúval akarja keringetni, ami ugye nincs alapból. Beszerelsz egyet és már működik is.
Tapatalk
kell raknom?2016.01.17. 23:00
atesz155 írta:barbrady írta:atesz155 írta:Sziasztok,
Tapatalk
Áááá, értem! Akkor most már a pumpa hiba is tiszta ügy, hogy miért írja ki az INPA.
Akkor annyi az egész, hogy egy ilyenhelyett egy ilyet
kell raknom?
Ki van neki építve a kábelezés, vagy valahonnan be kéne húzni a panel által kapcsolt +12V-ot?
2016.01.18. 07:55
barbrady írta:atesz155 írta:barbrady írta:atesz155 írta:Sziasztok,
Tapatalk
Áááá, értem! Akkor most már a pumpa hiba is tiszta ügy, hogy miért írja ki az INPA.
Akkor annyi az egész, hogy egy ilyenhelyett egy ilyet
kell raknom?
Ki van neki építve a kábelezés, vagy valahonnan be kéne húzni a panel által kapcsolt +12V-ot?
Így van. Klímapanelről kell egy szálat kihúzni, testet találsz a motortérben.
Tapatalk
2016.01.19. 17:21