Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 vásárlás

2015.12.09. 12:07

Schnitzer írta:Nem láttál még makulátlan,vagy egy nagyon egyben lévő E39-et :shock: Miért mondod hogy nem kell csodát várni :?:
Ez hülyeség.....meg az is hogy egy (szép-gyárit) nem adnak el"

Vannak azért makulátlanok is, csak ritka. És van, hogy el is adják (ez még ritkább eset), csak olyankor jön a fika-áradat, hogy mit képzel, mikor 600eFt-ért is lehet venni....

2015.12.09. 12:42

csiatt írta:
Schnitzer írta:Nem láttál még makulátlan,vagy egy nagyon egyben lévő E39-et :shock: Miért mondod hogy nem kell csodát várni :?:
Ez hülyeség.....meg az is hogy egy (szép-gyárit) nem adnak el"

Vannak azért makulátlanok is, csak ritka. És van, hogy el is adják (ez még ritkább eset), csak olyankor jön a fika-áradat, hogy mit képzel, mikor 600eFt-ért is lehet venni....

Lehet 280ért is :) :roker:

De én miért nem láttam a szóban forgó fekete vasat...? Mutassátok már na! Mert olvasom, hogy mivan, de nem tudom odaképzelni miről beszéltek! :facepalm:

Ui: hahu-s hirdetés már offline

2015.12.09. 21:59

"Soha ne szeress bele elsőre! "Szokták ezt itt sokan mondani de igaz!A képekről tényleg jónak tűnt és a ritkasága miatt is sokunknak nagyon megtetszett.(nekem is)De.Amit már más is leírt,ha nem értek hozzá kellően akkor viszek magammal segítséget és mindenképpen átvizsgáltatom az autót hozzáértő szerelővel.Ilyenkor a jelen esetben fennálló hibák kb 90%-a kiderül és lehet mérlegelni....Sajnos ha makulátlannak tűnik az autó akkor is lehet sokat költeni rá nem beszélve ha alapból látható hibákat rejt.Az eladóról meg nem is beszélek inkább.... :evil:Tipikus "magyar"valóság!....Ha jól gondolom nem is aktív fórumozó Klubtag!!!Tehát a bizalom alapból kilőve! Sajnálom hogy így járt de lesz az még jó és szép csak idő és pénz kérdése.

2015.12.09. 22:55

Tomi.i írta:"Soha ne szeress bele elsőre! "Szokták ezt itt sokan mondani de igaz!A képekről tényleg jónak tűnt és a ritkasága miatt is sokunknak nagyon megtetszett.(nekem is)De.Amit már más is leírt,ha nem értek hozzá kellően akkor viszek magammal segítséget és mindenképpen átvizsgáltatom az autót hozzáértő szerelővel.Ilyenkor a jelen esetben fennálló hibák kb 90%-a kiderül és lehet mérlegelni....Sajnos ha makulátlannak tűnik az autó akkor is lehet sokat költeni rá nem beszélve ha alapból látható hibákat rejt.Az eladóról meg nem is beszélek inkább.... :evil:Tipikus "magyar"valóság!....Ha jól gondolom nem is aktív fórumozó Klubtag!!!Tehát a bizalom alapból kilőve! Sajnálom hogy így járt de lesz az még jó és szép csak idő és pénz kérdése.

Így van, várni kell a vásárlással. Én 6 hónapig kerestem azt az 530d-t, amit szeptemberben megvettem. Bár igaz, hogy nem volt sürgős az autóvétel, második autónak vettem a BMW-t. Ha sürgősen kell autó, akkor más a helyzet.
Persze sok kitétel volt: bézs belső, nagy navi, automata, xenon, természetesen touring, faceliftes. Az állapot előnyére beáldozható extrák az elektromos ülés- és kormányoszlop, valamint a tetőablak volt. Másból nem engedtem. De nem is csalódtam benne. Már mentem vele majdnem 4e km-t, de nem kellett még tervezetlen szervízdíjakra költeni. Vettem rá 2 első féktárcsát + betéteket, téli gumi szettet, meg hozzá alufelnit, de ezeket nem számolom fel szervizköltségeknek, mert ezek kellenek.
Bár lehet is látni, hogy volt gazdája, ráadásul innen a fórumról adta be valaki egy kereskedőnek, http://WWW.E39.HU-s rendszámkeret van az autón. A volt tulajdonos kiléte eddig nem ismert.
Egy szó mint száz, csak hogy legyen köze a hozzászólásomnak az aktuális témához, szerencsére én abba a kategóriába tartozom, akiknek -mondhatni- sikerült nagyon jó állapotú E39-cet vásárolniuk.

2015.12.09. 23:03

atesz155 írta:
Tomi.i írta:"Soha ne szeress bele elsőre! "Szokták ezt itt sokan mondani de igaz!A képekről tényleg jónak tűnt és a ritkasága miatt is sokunknak nagyon megtetszett.(nekem is)De.Amit már más is leírt,ha nem értek hozzá kellően akkor viszek magammal segítséget és mindenképpen átvizsgáltatom az autót hozzáértő szerelővel.Ilyenkor a jelen esetben fennálló hibák kb 90%-a kiderül és lehet mérlegelni....Sajnos ha makulátlannak tűnik az autó akkor is lehet sokat költeni rá nem beszélve ha alapból látható hibákat rejt.Az eladóról meg nem is beszélek inkább.... :evil:Tipikus "magyar"valóság!....Ha jól gondolom nem is aktív fórumozó Klubtag!!!Tehát a bizalom alapból kilőve! Sajnálom hogy így járt de lesz az még jó és szép csak idő és pénz kérdése.

Így van, várni kell a vásárlással. Én 6 hónapig kerestem azt az 530d-t, amit szeptemberben megvettem. Bár igaz, hogy nem volt sürgős az autóvétel, második autónak vettem a BMW-t. Ha sürgősen kell autó, akkor más a helyzet.
Persze sok kitétel volt: bézs belső, nagy navi, automata, xenon, természetesen touring, faceliftes. Az állapot előnyére beáldozható extrák az elektromos ülés- és kormányoszlop, valamint a tetőablak volt. Másból nem engedtem. De nem is csalódtam benne. Már mentem vele majdnem 4e km-t, de nem kellett még tervezetlen szervízdíjakra költeni. Vettem rá 2 első féktárcsát + betéteket, téli gumi szettet, meg hozzá alufelnit, de ezeket nem számolom fel szervizköltségeknek, mert ezek kellenek.
Bár lehet is látni, hogy volt gazdája, ráadásul innen a fórumról adta be valaki egy kereskedőnek, http://WWW.E39.HU-s rendszámkeret van az autón. A volt tulajdonos kiléte eddig nem ismert.
Egy szó mint száz, csak hogy legyen köze a hozzászólásomnak az aktuális témához, szerencsére én abba a kategóriába tartozom, akiknek -mondhatni- sikerült nagyon jó állapotú E39-cet vásárolniuk.

Amilyen a mosdó, olyan a törölköző.

2015.12.10. 10:21

Keresek benzines 97-99-es 528-akat kézi váltóst, bp-n hol érdemes átvizsgáltatni ?
Akik megbízhatóak és viszonylag nincsenek mostanában tömve, eléggé sürgős a helyzet.

2015.12.10. 10:47

cars1dA írta:Keresek benzines 97-99-es 528-akat kézi váltóst, bp-n hol érdemes átvizsgáltatni ?
Akik megbízhatóak és viszonylag nincsenek mostanában tömve, eléggé sürgős a helyzet.

A pillanatnyi leterheltséget senki nem fogja előre látni, de példának okáért: muhaati, 5er, NT Autó.

2015.12.10. 10:53

PeterE39 írta:
cars1dA írta:Keresek benzines 97-99-es 528-akat kézi váltóst, bp-n hol érdemes átvizsgáltatni ?

A pillanatnyi leterheltséget senki nem fogja előre látni, de példának okáért: muhaati, 5er, NT Autó.

Okés gondoltam, de köszönöm.
Remélem hamarosan belépek egy közel gyári modellel a klubba.
Amit biztosan akarok hátsó sötétedő ablakok, normális 17-es felni nem csicsa inkább letisztult egyszerű, fekete belső, esetleg bőr üléses(de ez nem feltétel most).

2015.12.10. 12:34

cars1dA írta:Amit biztosan akarok hátsó sötétedő ablakok,
? :shock:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: 2 bendegúz, NagyMatyas
Értékelés: 9.52%

2015.12.10. 13:26

Gallaca írta:

Eddig azt hittem, hogy képben vagyok a létező extrákkal... :facepalm:

2015.12.10. 17:52

atesz155 írta:
Gallaca írta:

Alkonyatkor sötétedik. Ez az alapfelszereltséghez tartozik :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: bendegúz
Értékelés: 4.76%

2015.12.10. 20:14

SvidronyA írta:
atesz155 írta:
Gallaca írta:

Szerintem az sötétített lesz, de ugye épkézláb fóliás megoldja!

2015.12.10. 23:35

kanyobence írta:
SvidronyA írta:
atesz155 írta:
Gallaca írta:

Szerintem az sötétített lesz, de ugye épkézláb fóliás megoldja!

Vagy esetleg beépített roló?

2015.12.11. 10:08

PeterE39 írta:
Gallaca írta:
cars1dA írta:Eddig azt hittem, hogy képben vagyok a létező extrákkal... :facepalm:

Méghozzá polárszűrős :mrgreen:

2015.12.11. 14:44

SvidronyA írta:
PeterE39 írta:
Gallaca írta:
cars1dA írta:Eddig azt hittem, hogy képben vagyok a létező extrákkal... :facepalm:

Méghozzá polárszűrős :mrgreen:

Akár olyan is ja...

2015.12.12. 09:58

Sziasztok!Komolyan gondolkodóba estem ezzel az autóval!Volna olyan amit ti észrevesztek rajta ami fontos lehet?Már beszéltem az eladóval is!Igazából az automata váltón kívül minden meg van amire szükségem lenne!Köszönöm!

https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/52 ... es-9630580

2015.12.12. 10:30

Norbi86 írta:Sziasztok!Komolyan gondolkodóba estem ezzel az autóval!Volna olyan amit ti észrevesztek rajta ami fontos lehet?Már beszéltem az eladóval is!Igazából az automata váltón kívül minden meg van amire szükségem lenne!Köszönöm!

Én csak annyit vettem észre, hogy ezeken a fotókon jó ha az autót fel lehet ismerni, semmi nem látszik rajtuk.

2015.12.12. 10:33

Norbi86 írta:Sziasztok!Komolyan gondolkodóba estem ezzel az autóval!Volna olyan amit ti észrevesztek rajta ami fontos lehet?Már beszéltem az eladóval is!Igazából az automata váltón kívül minden meg van amire szükségem lenne!Köszönöm!

A leírásban található némi ellentmondás a gyári felszereltség vs. MP3, WMA lejátszás okán; jobb esetben densionnal van megoldva.

A képekből semmi nem derül ki, meg kell nézni, előtte VIN-t kérni. Kérdezz rá, hogy rozsdás/rohadt-e a csomiajtó, emelőbakok környéke, ajtók sarka :?: :!: Diagolható-e megnézéskor :?: Ha kielégítő választ kapsz ezekre, akár meg is nézhetjük együtt, mivel elég közel van hozzánk; amint látom, Te soproni vagy. A műszaki állapot a képekről nem derül ki, csak és kizárólag vizsgálat/próba közben. Van INPA, DIS, meg egy kevés tapasztalat.

2015.12.12. 10:54

SvidronyA írta:

A leírásban található némi ellentmondás a gyári felszereltség vs. MP3, WMA lejátszás okán; jobb esetben densionnal van megoldva.

A képekből semmi nem derül ki, meg kell nézni, előtte VIN-t kérni. Kérdezz rá, hogy rozsdás/rohadt-e a csomiajtó, emelőbakok környéke, ajtók sarka :?: :!: Diagolható-e megnézéskor :?: Ha kielégítő választ kapsz ezekre, akár meg is nézhetjük együtt, mivel elég közel van hozzánk; amint látom, Te soproni vagy. A műszaki állapot a képekről nem derül ki, csak és kizárólag vizsgálat/próba közben. Van INPA, DIS, meg egy kevés tapasztalat.

A srác azt mondta bármilyen géppel nyugodtan át lehet vizsgálni!Rákérdeztem a rozsdára és azt mondta sehol sincs rajta!Nagyon szépen köszönöm,hogy felajánlod a segítséget:) :lol:

2015.12.12. 11:20

hát ilyen kaputelefonnal fotózott képekről nem sok mindent lehet megállapítani :D
egyébként ez is egy, jel -én legalábbis annak szoktam venni-
Aki el akar adni egy autót és arra nincs igénye, hogy normális képet tegyen fel, attól sokat nem várok sokat. Persze vannak kivételek
Hozzászólás küldése

VigLink badge