![]() |
2015.12.09. 12:07
Schnitzer írta:Nem láttál még makulátlan,vagy egy nagyon egyben lévő E39-etMiért mondod hogy nem kell csodát várni
![]()
Ez hülyeség.....meg az is hogy egy (szép-gyárit) nem adnak el"
2015.12.09. 12:42
csiatt írta:Schnitzer írta:Nem láttál még makulátlan,vagy egy nagyon egyben lévő E39-etMiért mondod hogy nem kell csodát várni
![]()
Ez hülyeség.....meg az is hogy egy (szép-gyárit) nem adnak el"
Vannak azért makulátlanok is, csak ritka. És van, hogy el is adják (ez még ritkább eset), csak olyankor jön a fika-áradat, hogy mit képzel, mikor 600eFt-ért is lehet venni....

2015.12.09. 21:59
2015.12.09. 22:55
Tomi.i írta:"Soha ne szeress bele elsőre! "Szokták ezt itt sokan mondani de igaz!A képekről tényleg jónak tűnt és a ritkasága miatt is sokunknak nagyon megtetszett.(nekem is)De.Amit már más is leírt,ha nem értek hozzá kellően akkor viszek magammal segítséget és mindenképpen átvizsgáltatom az autót hozzáértő szerelővel.Ilyenkor a jelen esetben fennálló hibák kb 90%-a kiderül és lehet mérlegelni....Sajnos ha makulátlannak tűnik az autó akkor is lehet sokat költeni rá nem beszélve ha alapból látható hibákat rejt.Az eladóról meg nem is beszélek inkább....Tipikus "magyar"valóság!....Ha jól gondolom nem is aktív fórumozó Klubtag!!!Tehát a bizalom alapból kilőve! Sajnálom hogy így járt de lesz az még jó és szép csak idő és pénz kérdése.
2015.12.09. 23:03
atesz155 írta:Tomi.i írta:"Soha ne szeress bele elsőre! "Szokták ezt itt sokan mondani de igaz!A képekről tényleg jónak tűnt és a ritkasága miatt is sokunknak nagyon megtetszett.(nekem is)De.Amit már más is leírt,ha nem értek hozzá kellően akkor viszek magammal segítséget és mindenképpen átvizsgáltatom az autót hozzáértő szerelővel.Ilyenkor a jelen esetben fennálló hibák kb 90%-a kiderül és lehet mérlegelni....Sajnos ha makulátlannak tűnik az autó akkor is lehet sokat költeni rá nem beszélve ha alapból látható hibákat rejt.Az eladóról meg nem is beszélek inkább....Tipikus "magyar"valóság!....Ha jól gondolom nem is aktív fórumozó Klubtag!!!Tehát a bizalom alapból kilőve! Sajnálom hogy így járt de lesz az még jó és szép csak idő és pénz kérdése.
Így van, várni kell a vásárlással. Én 6 hónapig kerestem azt az 530d-t, amit szeptemberben megvettem. Bár igaz, hogy nem volt sürgős az autóvétel, második autónak vettem a BMW-t. Ha sürgősen kell autó, akkor más a helyzet.
Persze sok kitétel volt: bézs belső, nagy navi, automata, xenon, természetesen touring, faceliftes. Az állapot előnyére beáldozható extrák az elektromos ülés- és kormányoszlop, valamint a tetőablak volt. Másból nem engedtem. De nem is csalódtam benne. Már mentem vele majdnem 4e km-t, de nem kellett még tervezetlen szervízdíjakra költeni. Vettem rá 2 első féktárcsát + betéteket, téli gumi szettet, meg hozzá alufelnit, de ezeket nem számolom fel szervizköltségeknek, mert ezek kellenek.
Bár lehet is látni, hogy volt gazdája, ráadásul innen a fórumról adta be valaki egy kereskedőnek, http://WWW.E39.HU-s rendszámkeret van az autón. A volt tulajdonos kiléte eddig nem ismert.
Egy szó mint száz, csak hogy legyen köze a hozzászólásomnak az aktuális témához, szerencsére én abba a kategóriába tartozom, akiknek -mondhatni- sikerült nagyon jó állapotú E39-cet vásárolniuk.
2015.12.10. 10:21
2015.12.10. 10:47
2015.12.10. 10:53
2015.12.10. 12:34
?cars1dA írta:Amit biztosan akarok hátsó sötétedő ablakok,
2015.12.10. 13:26
Gallaca írta:?cars1dA írta:Amit biztosan akarok hátsó sötétedő ablakok,
2015.12.10. 17:52
atesz155 írta:Gallaca írta:?cars1dA írta:Amit biztosan akarok hátsó sötétedő ablakok,
Eddig azt hittem, hogy képben vagyok a létező extrákkal...
2015.12.10. 20:14
SvidronyA írta:atesz155 írta:Gallaca írta:?cars1dA írta:Amit biztosan akarok hátsó sötétedő ablakok,
Alkonyatkor sötétedik. Ez az alapfelszereltséghez tartozik
2015.12.10. 23:35
kanyobence írta:SvidronyA írta:atesz155 írta:Gallaca írta:?cars1dA írta:Amit biztosan akarok hátsó sötétedő ablakok,
Szerintem az sötétített lesz, de ugye épkézláb fóliás megoldja!
2015.12.11. 10:08
PeterE39 írta:Gallaca írta:cars1dA írta:Eddig azt hittem, hogy képben vagyok a létező extrákkal...
Vagy esetleg beépített roló?
2015.12.11. 14:44
SvidronyA írta:PeterE39 írta:Gallaca írta:cars1dA írta:Eddig azt hittem, hogy képben vagyok a létező extrákkal...
Vagy esetleg beépített roló?
Méghozzá polárszűrős
2015.12.12. 09:58
2015.12.12. 10:30
Norbi86 írta:Sziasztok!Komolyan gondolkodóba estem ezzel az autóval!Volna olyan amit ti észrevesztek rajta ami fontos lehet?Már beszéltem az eladóval is!Igazából az automata váltón kívül minden meg van amire szükségem lenne!Köszönöm!
https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/52 ... es-9630580
2015.12.12. 10:33
Norbi86 írta:Sziasztok!Komolyan gondolkodóba estem ezzel az autóval!Volna olyan amit ti észrevesztek rajta ami fontos lehet?Már beszéltem az eladóval is!Igazából az automata váltón kívül minden meg van amire szükségem lenne!Köszönöm!
2015.12.12. 10:54
SvidronyA írta:Norbi86 írta:Sziasztok!Komolyan gondolkodóba estem ezzel az autóval!Volna olyan amit ti észrevesztek rajta ami fontos lehet?Már beszéltem az eladóval is!Igazából az automata váltón kívül minden meg van amire szükségem lenne!Köszönöm!
A leírásban található némi ellentmondás a gyári felszereltség vs. MP3, WMA lejátszás okán; jobb esetben densionnal van megoldva.
A képekből semmi nem derül ki, meg kell nézni, előtte VIN-t kérni. Kérdezz rá, hogy rozsdás/rohadt-e a csomiajtó, emelőbakok környéke, ajtók sarka![]()
Diagolható-e megnézéskor
Ha kielégítő választ kapsz ezekre, akár meg is nézhetjük együtt, mivel elég közel van hozzánk; amint látom, Te soproni vagy. A műszaki állapot a képekről nem derül ki, csak és kizárólag vizsgálat/próba közben. Van INPA, DIS, meg egy kevés tapasztalat.
2015.12.12. 11:20